![]() |
#541 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rocznik 93, wybierający się do lo we Wrocławiu
nienie, podobać mi się będzie prawie na pewno, bo mam swojego fryzjera który jeszcze mnie nie zawiódł, i o to się nie martwię. po prostu moje kłaki strasznie szybko odrastają, dlatego myślałam żeby pójść dopiero gdy będą dłuższe. ale chyba jednak umówię się na przed-balem, i od razu przed czwartkowym wyjazdem na turniej scrabble
![]() ja się zafarbowałam na rudo (mahoń) w wakacje, a później w ferie. ale w ferie miała wyjść czekolada. eh te szamponetki, ze wszystkiego robią rudy ;p wrzuć zdjęcie jak już się zafarbujesz ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#542 |
Raczkowanie
|
oczywiscie że wrzucę
![]() kurczze ja też i własnie za zachowanie mi prawdopodobnie odpadnie ;/.. Macie punktowy system oceniania zachowania?? Yhh porażka totalna... zrobisz cokolwiek i dostajesz -20, a siedzisz po szkole robić gazetki itp. id. to Ci dadzą 3... ;/... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
Zakorzenienie
|
Mnie zawsze szamponetki farbują na ciemniejszy niż mam. Np kupiłam brażową to wyszedł prawie czarny i to ejszcze taki podchodzący pod granat...
![]() |
#544 |
Raczkowanie
|
Ej ja też chcę zobaczyć zdjęcia, ceci podaj nk
![]() Ja kiedyś chciałam się przefarbować szamponetką na rudo, ale zrezygnowałam ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Raczkowanie
|
Przegapiłam sporo postów
![]() ![]() Też bym chciała przefarbować się szamponetką w wakacje na jakiś tam taki ciemny odcień rudego, ale boję się, że łatwo nie zejdzie. Kiedyś miałam tylko takie rude pasemka jakimś żelem od krewnej fryzjerki i średnio wyglądałam, na prostych chyba lepiej by się prezentowało. Najbardziej chciałabym zobaczyć, jakbym wyglądała w blondzie, raczej ciemnym, ale niestety nie da się rozjaśnić szamponetką.
![]() |
#546 |
Raczkowanie
|
Wysłałam w prywatnych, ale już Was nie ma :P
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Raczkowanie
|
no, reszta, na co czekacie - podawajcie nk
![]() dzisiaj 19 maja - dokładnie miesiąc do wakacji! <jupi> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
Raczkowanie
|
już Wam ślę moją nk, Ave i Feta
![]() ktoś z mojej klasy wyliczył, że do wystawienia ocen zostało nam 13 dni lekcyjnych, szok : o a historyczka zrobiła nam dzisiaj niezapowiedzianą kartkówkę, ona chyba chce pozaniżać nam wszystkim oceny, tak więc na 5 już nawet nie liczę. z zachowania chyba nie mam szans na wzorowe, bo kompletnie mi się nie należy:P byłam dziś w 9 po wyniki i okazało się że zgubili moje : o no i wobec tego dalej trwam w niepewności ![]() też bym chciała blond, najlepiej taki milutki miodowy, ale szamponetką raczej nie ma szans, a szkoda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Raczkowanie
|
No nie żartuj? Jak to zgubili?? Złośliwość rzeczy martwych ehhh...
Może za to w ramach przeprosin Cię tam wepchną jakoś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Zakorzenienie
|
Nie muszą wpychac, przecież wiadomo, ze zdała
![]() Kto z was chce isć do 13? Ja wybralam dziennikarską-> filologiczną z niemieckim-> przyrodnicza(by nie było, że tylko 2 klasy)
![]() |
#551 |
Raczkowanie
|
Och tak przecież żartowałąm a Ty już :PP
Ja idę do 13 taka sama kolejnośc jak Ty tyle że bez przyrodniczej a z europejską.. a Ty na 1 nabór dałaś 13stke ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#552 |
Raczkowanie
|
Nasza historyczka wręcz przeciwnie, wszystkim pewnie naciągnie oceny ;p Dzisiaj byliśmy z nią na spacerze po Wrocławiu.
Wow, 13 dni... A idzie ktoś do 12? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Raczkowanie
|
Powiem szczerze, że ja nie mam konta na nk, może se założę za jakiś czas tzn w zasadzie zacznę prowadzić, ładne macie zdjęcia
![]() No fajnie że już niedługo wakacje, bo w tym roku już mam dosyć wszystkiego, należy mi się odpoczynek ![]()
![]() |
#554 |
Raczkowanie
|
ja przyszły tydzień będę miała masakryczny :<
w weekend muszę zrobić dwa referaty (chemia i topos na plastykę) i nauczyć się porządnie (a mam wielkie zaległości) z kilku przedmiotów - matma, niemiecki, angielski... bleeee :p a jutro jadę na mistrzostwa scrabble ![]() haaa mam wynik! ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na drugie dałam, na pierwszym mam 8 ![]()
![]() |
![]() |
#556 |
Raczkowanie
|
Trzeba wierzyć , że się uda
![]() ja własciwie nie wiem co zrobie jeżeli sie nie dostanę do dziennikarskiej yh... albo w ogóle do 13stki... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
Zakorzenienie
|
W sumie to u mnie 8 i 13 na równi
![]() Chcialam do 9, ale niestety sie nie przylozylam..
![]() |
#558 |
Raczkowanie
|
Oj ja do 8 nie chciałabym pójść, ale nie będę tutaj pisać czemu, a o 13 słyszałam negatywne opinie o kadrze nauczycielskiej, chociaż pewnie plotki, dojazd mam fatalny.
To zgaduję hipersomnia że dobry wynik? Gratulacje ![]()
![]() |
#559 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Raczej nie plotki bo źródło sprawdzone - moja przyjaciółka z osiedla ![]() ![]() Mi baardzo zależy na 12, jeśli nie tam to nie mam szkoły, do której chcę iść, drugi i trzeci nabór dałam, bo trzeba. Dzisiaj wystawiali oceny, na razie same 5 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
Raczkowanie
|
Moi znajomi i mój chłopak chodzą do 13stki i mówią że jest świetnie :P, w każdej szkole znajdą się nie fajni nauczyciele...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#561 |
Zakorzenienie
|
A u mnie z ocenami dość marnie...
Np fizyka na semestr- 5, a teraz wychodiz mi- 2... No ale ejszcze przed nami 2 sprawdiznay, miedzy innymi jeden ejst jutro;] Chyba paska nie bd miała... Ja za to właśnie słyszałam negatywne opinie o 12... Różni sa ludzie i to zalezy od tego kto co lubi.
![]() |
#562 |
Raczkowanie
|
Ta Ania, a 12 kujonowata
![]() U mnie z ocenami tak sobie, ale liczę na pasek, chyba że z fizy albo z chemii zrobią mi niespodzianką i dadzą 3. No i już dosyć tych ocen, wakacje ![]()
![]() |
#563 |
Raczkowanie
|
Ja pasek też będę miała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Raczkowanie
|
12 jak dla mnie nie jest dla kujonów, ale jak kto woli. ^^
Zresztą co tu gadać - macie rację, o każdej szkole są dobre i złe opinie, to o 13 też może być w sumie przesadzone. Dla mnie przede wszystkim atmosfera jest ważna - a tam już słyszałam od wieeelu osób, że jest super ![]() moya - co słyszałaś o 12 złego? (pytam z ciekawości ;p) mam nadzieję, że u każdej z nas będzie w porządku ![]() Widzę, że nie tylko u mnie i Ave problemy z fizą! Ale to dziwne - jeszcze niedawno pisałyśmy o egzaminach a teraz już niedługo wyniki... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
Raczkowanie
|
Nie mówię, że 12 jest dla kujonów, ale jeśli nawet tak nie jest, ta szkoła sprawia takie wrażenie. Nie mówili nic o atmosferze na dniach otwartych, nauczycielka weszła i już o poziomie, o zdawalności matur 100%, chcieli już nas na lekcje zaprowadzić
![]() Oj to ciężko bym miała w 13, z pisaniem sprawdzianów z historii bez podręcznika ![]() No już się nie mogę doczekać tych wyników i w ogóle niech będzie po wszystkim. Te sprawdziany z fizy będą mi się po nocach śniły, nie napisałabym ich na 5 nawet mając do dyspozycji podręcznik i zeszyt ![]()
![]() |
#566 |
Raczkowanie
|
Ja tak samo co do fizy, a zresztą wiesz. Mogłyśmy ściągać, ale po co, skoro i tak żadna z nas nie wiedziała, co napisać. Mam nadzieję, że będę miała takiego dzikiego farta i dostanę z tego 3 i 4 (aż mi dech zaparło! ;p)
No tak, dni otwarte nie były najbardziej udane, sama mogę to przyznać obiektywnie i subiektywnie ![]() ![]() Może Wy - widziałyście damskie hawajki kilka cm przed kolano, które nie będą kosztowały tak jak w Roxy ok. 200 zł, ale np. 50? I w hibiscusy czy coś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Zakorzenienie
|
Ja wlaśnie nie widzialam też nigdzie... Ale jak znajdziesz to powiedz, bo też na takie bd polować od czerwca
![]() Koleżanka była na dniach otwartych i jej się nie podobało, mowi, ze dorazu już właśnie taka atmosfera- tlyko nauka i ponoć ludzie nie za ciekawi...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#568 |
Raczkowanie
|
No dni otwarte były kiepskie, racja. Jakoś tak mnie... Przygnębiły, nie wiem czemu. Ale słyszałam też dobre opinie, więc starałam się nie zniechęcić
![]() Ehh, już widzę to forum po rozpoczęciu roku, jak będziemy wszystkie pisać jaka jest nasza klasa itd. ;p chociaż po pierwszym dniu się w sumie nie da, to po tygodniu ![]() Moya, podaj nk ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Zakorzenienie
|
A ja już widzę, jak w pierwszy dzień po ogłoszneiu gdzie się każdy dostał za 1 naborem, utworzone już zostaną wszystkie klasy na nk. W sumie to właśnie fajnie tak
![]() Wyśle ci na prywatny ![]()
![]() |
#570 |
Raczkowanie
|
No, też o tym pomyślałam. I się wszyscy zapiszą... Oja xD Ten SMS jak przyjdzie to zawału dostanę xD
Dodałam do znajomych, Ania S. ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:14.