![]() |
#541 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sabat Czarownic:)część III nieostatnia:D
Cytat:
![]() Zmierzyłam się, aczkolwiek nie wiem czy poprawnie i: w biuście 92 pod 76 To się okaże, ale coś nie wydaje mi się ![]() Co się dzieje, z allegro nie mam pojęcia, bo dawno nic nie zamawiałam, ale obecnie właśnie czekam na przesyłkę to dam znać na jaki adres doszła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#542 |
Zakorzenienie
|
Kropcia śliczne te staniory ale nie na moje cycory
![]() nie nic.. ![]() przegrałam spodnie na all.. i jestem bardzooo zła i smutna z tego powodu.. ![]()
![]() |
#543 | ||
Wtajemniczenie
|
Było super, późno wróciliśmy, a potem nie mogłam zasnąć bo była burza.
Współczuję braku jeziora ![]() Do Gdyni. Ale planujemy pojechać na Hel, zwiedzić Gdańsk i odwiedzić znajomą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() Spać mnie się chce straaaasznie. Nie spałam pół nocy przez burzę, ale jakoś trza przetrwać ![]() Śliczne staniki, szkoda, że nie próbowałam żadnej La Senzy, bo bym dołączyła do zamówienia. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#544 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 70 i ani trochę więcej. Nie wiem czy nosisz miękkie czy takie puchate, ale radzę pomierzyć sobie 70DD / 70E z rozm. brytyjskiej, czyli 32DD / 32E. (Z polskiej to by chyba nawet było F. Pewnie Hihi to zweryfikuje jeszcze.) Miseczki B to Ty nie masz, kochana, oj nie. ![]() ---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- Już na wstępie jesteś na nie? ![]() Cytat:
![]() Na Twoje to oni chyba nie robią tych nawet. ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- Cytat:
![]() A teraz mam taką pogodę, że można oszaleć. Buro, powietrze stoi, masakra. Mam wrażenie, że się zaraz uduszę. Cisza przed burzą... Cytat:
![]() Wreszcie dopadłam firmę, która mi pasuje. Ich 70tki są ciasne, zwarte, nie muszę kupować namiotu 65G z fiszbinami w pachach, mieszczę się w 70F i jest git. ![]() ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Nie, no coś tam mam nie tak daleko... http://pl.wikipedia.org/wiki/Jezioro_P%C5%82awniowice Ale to nie to samo co u Was. ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#545 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U mnie parno, ta burza jeszcze wróci.. Ale coś pamiętam, że dużo Ciebie to kosztowało i kasy i nerwów- ile kupiłaś staniorów i ile sprzedałaś? Żeby to można było kupić i nosić, a tu to nie pasuje, tamto... ![]() Jezioro to ja mam w centrum miasta ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#546 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#547 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja sobie właśnie klimę puściłam, bo mi luftu brakuje, ufff... . Staniorów La Senzy (jeśli o to pytasz) kupiłam w sumie 10 sztuk. ![]() ![]() Jeden był za duży i pojechał do Hihi. A na stanie mam 4 i te są super. ![]() Niezły meksyk. ![]() ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Cytat:
![]() Super. ![]() Cytat:
Co do 65 to się zgadzam, może być problem, zwłaszcza dla kogoś kto nosił 80. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#548 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No właśnie pamiętałam, że sporo kupiłaś La Senzy. Ale pasuje Ci rozmiar tabelkowy? Czy coś kombinowałaś z rozmiarem? Oj meksyk ![]() Może i tak, ale są staniki rozciągliwe np. freya arabella. Mnie wychodzi 75, a mam jedną 70 i jest super, chociaż na początku byłą ścisła jak ... Ale pewnie trza zaczynać od 70 ![]() Puchatko - ale jak mogła 80 być na Ciebie dobra, skoro ja mam 81 pod biustem i 80 mi podjeżdżała do góry na plecach? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#549 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#550 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale może ta tabelka to na miękkie jest. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tzn. jak, zmniejszył Ci się obwód z powodu stanika? A na pewno nie z powodu utraty wagi? ![]() Ps. Mnie tam nic nie przemigrowało. ![]() Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-05-22 o 07:55 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#551 |
Zakorzenienie
|
Mi nie, bo ja nigdy bułek na plecach nie miałam, nawet w najciasniejszych obwodach i jak schudne chocby i 10kg jeszcze, to pod biustem mi nie zleci juz, bo mam szerokie żebra i tak juz mam, ale podobno niektórym to i o 5cm się zmniejsza obwód.
#552 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć Wam
![]() Zwariowałam normalnie jak przeczytałam to co poniżej ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nie będą mi się, że tak powiem, wylewać boczki w takiej 70 ![]() Staniki noszę różne - i miękkie i push-upy. Rozumiem, że ten rozmiar który mi podajecie (dajmy na to te 70E) obowiązuje mnie zawsze a nie tylko w przypadku La senzy, bo tam jest oddzielna numeracja (czyli te 32E) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wiem jak 80 mogła być dobra, po prostu raz mierzyłam sobie podobający mi się stanik 75B i wydawał mi się ciasny i dlatego wzięłam 80B. Może ja mam jakieś schizy i to ma być ciasne tak naprawdę ![]() Czyli im ciaśniejszym tym mniej podjedzie na plecach ![]() I sory, za głupie pytanie gdzie jedziesz nad morze, przecież już o tym pisałaś i teraz jak napisałaś znów, to sobie przypomniałam, że nawet już to komentowałam ![]() ![]() Dzięki za wszystkie rady kochane ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#554 |
Zakorzenienie
|
Beatko ze mnie taka chamka, że zapomniałam ostatnio napisac Ci "przepis" na kawe z kardamonem
![]() ![]()
#555 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A to co faluje wokół miski ma być w misce. Kobiety zwykle mając wałeczek przy pachach kupują luźniejsze obwody, żeby ten wałeczek nie latał, nie wybrzuszał się mocniej, a powinny odwrotnie - kupić większą miskę i go do jej środka wcisnąć. ![]() Rzecz w tym, że biust ma trzymać OBWÓD, nie ramiączka. Więc musi dobrze przylegać. Cytat:
![]() ![]() Może Ci wyjść że jednej firmy będzie dobra 70E, innej 70DD, innej 65F, a jeszcze innej 65E. Może być nawet tak, że dwa staniki jednej firmy będziesz miała innego rozmiaru. ![]() ![]() Trzeba mierzyć. ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-05-22 o 08:22 |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#556 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jedne staniki są ściśliwe, inne rozciągliwe, weź się połap. Prawda jest taka, że z moim 81 pod biustem, 75 robią się zdecydowanie za luźne ![]() Możliwe, ja mam duży biust, to i tył mi podjeżdżał ![]() Cytat:
Z doborem stanika jest meksyk, poczytaj sobie wątek o stanikach ![]() Wiesz, ja też jestem zakręcona w tym tygodniu, to chyba przez pogodę ![]() Cytat:
Ale dzięki ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Im ciaśniejszy obwód tym mniej jeździ do tego stopnia, że straplessy mozna nosić ![]()
![]() |
#558 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rok temu czy nawet dalej, miałam fazę na staniki, kupiłam Panache kilka, Fantasie, jakieś inne jeszcze, wszystko poszło w świat. Dziś ta Fantasie byłaby dobra i żałuję, że sprzedałam, ale reszta to była w ogóle jedna wielka porażka. ![]() Że już nie wspomnę o takich co to je dorwałam w sklpie, np. Gaia. Szok. Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-05-22 o 09:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#559 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Właśnie to szukanie dobrego stanika jest pracochłonne i czasami irytujące. Szczególnie jak się nie ma gdzie pomierzyć ![]() Ja powyrzucałam wszystkie moje stare staniki, nie da się ich nosić normalnie. A ja w nich chodziłam jeszcze niedawno ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#561 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dlatego uczepiłam się tej La Senzy, kupuję za trzy dyszki i zawsze ktoś to weźmie. ![]() Cytat:
![]() Znaczy nie tak dobrze jak chciałaś? Ja w ogóle nie mam premii rocznej. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() btw, to moja pierwsza w życiu premia roczna ![]()
![]() |
#563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A to gratki. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#564 |
Zakorzenienie
|
Najwyzej przezyje bez bialego stanika
![]() ![]()
#565 | ||
Wtajemniczenie
|
Szkoda
![]() Cytat:
![]() No właśnie te ceny staników ![]() ![]() Na szczęście w przypadku złego rozmiaru można odesłać, jeżeli kupuje się w sklepie internetowym i zwrócą kasę. Ale to zabawa i zamrożona kasa ![]() Ja też nie mam premii rocznej ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
![]() Super ![]() A my chyba mamy nowa tradycję w pracy - w piątek kończymy o 14:00 ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#566 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() U mnie nie ma tak dobrze. Chociaż jakby był sam szef to by był miód i orzeszki i tak... ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#567 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Betig zazdroszczę morza! ![]() ![]() Właśnie doszłam do tego, że chyba też noszę zły stanik ![]()
![]() |
#568 |
Zakorzenienie
|
witam kobitki!
![]() |
#569 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo jest kasa do wydania. Już wiem, że część idzie na oleje i żel HA, bo skóra się buntuje i trzeba ją dopieścić i to muszę. A teraz to takie chciałabym, chciałabym... chciałabym białą la senzę, chciałabym porcelankę, chciałabym kolczyki swarovskiego, chciałabym buty co to je widziałam we wtorek, rozumiesz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.