|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.
Cytat:
|
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez mam jutro wolne
caly dziem mam zamiar poswiecic na robienie analizy finansowej jednej firmy na zaliczenie. mam nadzieje, ze na planach sie nie skonczy
|
|
|
|
#543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz ten gorset z obsessive?Bo go rozkminiamChciałabym taki hardcore, ale takie cos to tylko z tż i nawet mi nie przeszło przez myśl z fotografem. Myslisz, że takie w czarnej bieliźnie to luz?Bo ja tylko bez bielizny bym się wstydziła a w tym własnie mogłabym nawet miny robic, a właściwe same spojrzenia, bo to własnie jest w miarę normalny strój
|
|
|
|
|
#544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za to szkoda ze w tej mojej pięknej sukni sobie foty nie strzelilam bo przynajmniej bym miała ładniejsze zdjęcie tej kiecki niż tylko to z neta okropne.. czemu patologia?
|
|
#545 | |
|
Zakorzenienie
|
możesz rozwinąć myśl, bo nie dotarło do mnie
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#546 | |
|
Zakorzenienie
|
a mam kozacki jest TZ specjalnie poszedl po niego do tego sex shopu sklepu na Dietla, bo musial zobaczyc w rekach jak to jakosciowo wyglada ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#547 |
|
Zakorzenienie
|
bo się boję, że mnie by już później kościelny nie jarał, ale w sumie
nie wiempowiedzcie mi szczerze co myślicie? jakieś za i przeciw, żeby mogła tak obiektywnie na to luknąć Samoa co Ty dzisiaj taka nietegoes no chodzi mi o to, że jak dajmy na to weźmiemy cywilny (pewnie się TZ nie zgodziny, ale gdyby) to już będę miała jego nazwisko, obrączkę, którą od razu zdejmę itd.Lain Ty masz bieliznę z obsesive mi się podoba strasznie, ale to tylko w necie można kupić? a ja w necie nie lubię tak
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-05-27 o 19:28 |
|
|
|
#548 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#549 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie się zastanawiałam jaka jest jakość tego![]() No właśnie Ja bede tylko leżeć i sie patrzec co to za filozofia i do tego ubrana phi![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
Przynajmniej będe widoki na fajny seks z okazji bycia żonąKasia Obsessive jest tańsza w necie niż w sklepach. W sex shopach jest i niektórych sklepach z bielizną
|
||
|
|
|
#550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i już zaniosłam do wpłatomatuSamoa czy Ty myślisz, że ja wlezę do sexshopu haha
|
|
#551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak nie musicie brać szybko ślubu bo np w ciąża to po co robić zamieszanie na pół roku przed... na Kościelnym będziesz już żoną będziesz miała obrączkę i w ogóle...
|
|
#552 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#553 |
|
Zakorzenienie
|
ja spadam do kina, na Tatarak ide
prosze sie za bardzo nie rozpisywac co bym jutro nie musiała długo was nadrabiac
|
|
|
|
#554 |
|
Zakorzenienie
|
nie byłaś w sex shopie????? ja to już tam byłam zanim 18tke skonczyłam
|
#555 |
|
Adwokat diabła
|
omg..
Wy to 'jo' sypiecie tekstami dziś jak cholerka.. Tancerka ja też nie byłam, ale z tym jeżem to jakbyś chciała to byś pokombinowała
|
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
te mi się podobają
http://www.intymnie.com/obsessive,lo...od_id-3408.htm http://www.intymnie.com/obsessive,lo...od_id-3412.htm http://www.intymnie.com/obsessive,co...od_id-2190.htm nie wiem czy brac dwa czerwone, ale z drugiej strony mi sie to strasznie podoba. To czarne takie zwykłe, mam gorset czarny koronkowy i nie bardzo chyba w kolejne czernidło inwestować, w sumie wszystko czarne wygląda tak samo. a ten vinylek to ten mi sie podoba http://www.intymnie.com/obsessive,ca...od_id-1730.htm bo ten jest za długi i za dużo zakrywa chyba http://www.intymnie.com/obsessive,ag...od_id-1398.htm i w ogóle za prosty jest i tak musze czekac na przelew
|
|
|
|
#557 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wcale nie trzeba w necie kupowac czasem jest w zwyklych sklepach z bielizna. no a jak pisalam moj TZ kupil w jednym z krakowskich sex shopow (takim kulturalnym ), bo jednak chcial ten gorset obczaic na zywo![]() Cytat:
![]() Cytat:
no a na egzamin bedzie juz trzeba troche wzorow pozakuwac ![]() Cytat:
choc moj TZ kupil tak samo tanio jak w necie (no ale ten sklep ma rowniez sklep internetowy, a glupio byloby dawac rozne ceny do netu i do sklepu w realu )to wyslij Tadeusza ![]() ja tam nigdy nie byla w sex shopie zakupem roznych zabawek i sexy bielizny zajmuje sie moj TZ, bo sprawia mu to wielka radosc a ja mu jej nie bede odbierac zazwyczaj z reszta efekty tych zakupow to byly niespodzianki, wiec ja nigdy nawet nie mialam okazji z nim isc
|
||||
|
|
|
#558 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez chcę obejrzeć![]() Cytat:
Ale nie wiem jakiej wielkości jest taki zwierz.ja byłam w zeszłym roku pierwszy raz. |
||
|
|
|
#559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z koszulek to mam taka fajna czarna polaczona haftem z taka jakby obrozka na szyi (taki pasek zapinany na rzepa ) - faaajna jest moze ja znajde to wam pokaze ![]() edit: o taka mam http://www.intymnabielizna.pl/3,6,70...a_komplet.html ale na mnie lepiej cos wyglada moze dlatego, ze ta modelka mi sie nie podoba Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-05-27 o 19:50 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam to http://www.intymnie.com/obsessive,ma...od_id-2046.htm http://www.intymnie.com/obsessive,br...od_id-2129.htm A jak to zdejmowaliście to nie popsuliście tej koronki??? JA bym się bała, że to takie na jeden raz, bo ta koronka może sie naciągnąć. Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-05-27 o 19:58 |
|
|
|
|
#561 |
|
Raczkowanie
|
o kurcze, już nowy wątek
![]() to tak się tylko przywitam...zaciekawiłyśc ie mnie ta bielizną, ale kurcze, spłukana jestem,muszę poczekać... humor mi dziś dopisuje, a to wbrew wszelkiej logice - mam tyle nauki, i nie wiem czemu głupawka mnie łapie, śmieszy mnie to chyba oszalałam albo za dużo warzywek ze swojego ogródka zjadłam...hmm...ale nie były niczym nawożone ![]() oj głupoty gadam... miłego wieczoru zboki
|
#562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uzywane wielokrotnie i nadal jest takie samo, nie naciagniete ![]() z reszta tego nie trzeba sciagac zeby byla akcja ![]() a te swiecace kamyczki ci sie nie odpruwaja/nie odpadaja? ja mialam komplecik z takimi i przez te kamyczki marnie skonczyl ![]() stwierdzam, ze Obsessive w ogole ma cos niezbyt urodziwe modelki staram sie im odcinac twarz jak ogladam bielizne
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-05-27 o 20:02 |
|
|
|
|
#563 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo gdzies w gazecie wyczytałam że niekoniecznie i się bałam jej użyć ale ostatnio jak robiliśmy porządki to ją znaleźliśmy i taaak się uśmiałam bo to w takim śmiesznym pudełeczku było jak jakiś okaz w muzeum za szkiełkiem hehehe![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z reszta ma newsletter ze sklepu z bielizna i sledzi nowinki a jakie mamy fajne akcesoria np. kajdanki. nie takie kiczowate rozowe futerkowe tylko takie ladne skorzane z lancuszkiem tak sobie mysle, ze na sesje zdjeciowa tez bylyby fajne
|
|
|
|
|
#565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() własnie nic im jeszcze nie jest, ale pewnie dlatego, że niedawno kupiłam Wyszło mi 230 zł za to co chce kupić A chcę jednym zamówieniem to załatwić i to przed powrotem tż a nie wiem czy mi stypendium przeleją. Jeju, mógłby juz być ten dzień dziecka, bo i kieszonkowe dostanę i jakąś kasiorę bonusową. Chyba, że kupie wcześniej, bo chyba pojadę na przyszły weekend do tż
|
|
|
|
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ale mi chętki na tą erotyczną bieliznę narobiłyście... aż mi się zachciało poszukać wizji mojej bielizny na noc poślubną
jakby nie patrzec to będzie wyjątkowa noc więc tżtowi musi kopara opaść na samą ziemię kurdę chyba muszę na łóżko zbierac żeby ta noc była jak należy na nowym małżeńskim łózku a nie na przeniesionej na dół wersalce z tżta pokoju ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- http://www.intymnabielizna.pl/3,6,16...n_komplet.html w takim czymś tylko mniej przezroczystym i z odkrytym brzuchem to ja tanczyłam
|
#567 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.intymnie.com/obsessive,al...od_id-4067.htm http://www.intymnie.com/obsessive,sp...od_id-3066.htm Cytat:
![]() Cytat:
Jak kupię ten vinylek to kupie gdzieś kajdanki od razu, ale np. na allegro to wtedy je zobaczy i już mu coś zaświta, że się cos szykuje
|
|||
|
|
|
#568 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.intymnabielizna.pl/3,6,1455,Cowgirl_set.html łoooo matko a to co
|
#569 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ta jest wyjatkowo ladna na tle reszty ![]() Cytat:
pani mu doradzala
|
||
|
|
|
#570 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie jak sukienka.Z białych mi sie podoba to http://www.intymnie.com/obsessive,am...od_id-2484.htm tylko te majtki takie z tyłu nijakie, ale można dokupic ładniejsze. Tylko takie to grzeczne. Ale można też niewinnie spróbować ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ta jest ładna, ale ma te usta za bardzo napompowane. Miałam kiedys katalog bielizna Dama Pik i ona tez tam była, ale nie taka zrobiona jak na tych fotkach. W ogóle wiecie, że modelki sobie specjalnie powiększaja piersi, żeby je zatrudniali do sesji bielizny? Mojego brata koleżanka po to powiększyła Ale pustak z niej straszny.
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.

caly dziem mam zamiar poswiecic na robienie analizy finansowej jednej firmy na zaliczenie. mam nadzieje, ze na planach sie nie skonczy
bo ja nie chce sesji w zwyklej czarnej bieliznie. ja wolalabym nagusienka albo w czyms w stylu S/M (vinylowy wiazany gorset albo cos takiego

Masz ten gorset z obsessive?Bo go rozkminiam
ale dam znać i może jakieś foty walnę z ukrycia