Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka. - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-27, 19:21   #541
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
aaa zapomniałam że w poniedziałek mam kolokwium z tych moich kochanych krów, kiełbas i innych wiejskich rzeczy
o kaczy dziób! to co Ty studiujesz? bo ja myślałam,że coś pokrewnego do mnie, ale nas kiełbas nie ucząi co na kole masz napisać kiełbasa śląska, grillowa, podwawelska itd czy co o gad! u mieram resuscytacji!

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 19:21   #542
lain
Zakorzenienie

ja tez mam jutro wolne caly dziem mam zamiar poswiecic na robienie analizy finansowej jednej firmy na zaliczenie. mam nadzieje, ze na planach sie nie skonczy
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 19:23   #543
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ja mam inne bo ja nie chce sesji w zwyklej czarnej bieliznie. ja wolalabym nagusienka albo w czyms w stylu S/M (vinylowy wiazany gorset albo cos takiego) - a wlasciwie to bardziej moj TZ by taka chcial bo to dla niego bylyby te zdjecia
wiec takie zdjecia tylko i wylacznie moglby mi zrobic TZ, bo przed kims obcym bym sie wstydzila
ale takie w zwyklej czarnej bieliznie w jakiej modelki biegaja po wybiegu czy tam w koszuli z rozczochrana glowa to spokojnie moglabym zapozowac przed fotografem
ooo vinylek kozakMasz ten gorset z obsessive?Bo go rozkminiam
Chciałabym taki hardcore, ale takie cos to tylko z tż i nawet mi nie przeszło przez myśl z fotografem.
Myslisz, że takie w czarnej bieliźnie to luz?Bo ja tylko bez bielizny bym się wstydziła a w tym własnie mogłabym nawet miny robic, a właściwe same spojrzenia, bo to własnie jest w miarę normalny strój
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 19:23   #544
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
jaki śpioch! ja to w sumie nie wiem, o której tam polezę ale dam znać i może jakieś foty walnę z ukrycia
powiem wam że w jednym salonie to na upartego mogłam robić zdjęcia bo babka zakładała na mnie suknię i sobie gdzieś szła ale mi się te suknie nie podobały wiec nawet nie zadałam sobie trudu żeby wyciągnąć telefon..
za to szkoda ze w tej mojej pięknej sukni sobie foty nie strzelilam bo przynajmniej bym miała ładniejsze zdjęcie tej kiecki niż tylko to z neta okropne..

Cytat:
ej! a branie cywilnego pół roku przed kościelnym to patologia, nie?
czemu patologia?
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 19:26   #545
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
bo już będę D. to już się tak nie podjaram, czy jak myślicie?
możesz rozwinąć myśl, bo nie dotarło do mnie

Cytat:
hehe Samoa nie warto mówisz wstawac z łózka??
ja jutro też mam wolne aby wieczorem na chwilke po jeden wpis pojadę a tak to będę się byczyc- aaa zapomniałam że w poniedziałek mam kolokwium z tych moich kochanych krów, kiełbas i innych wiejskich rzeczy i chyba już zacznę się uczyc bo w weekend będę świętować moje imieninki i pić winko więc za dużo się w takim stanie nie nauczę
jak ona nie chce to sie nie będe faatygowac jak mogę pospać, ja mi sie rozpłakać i przyleci Tadzik i na mnie nakrzyczy, że Kaśka w histerie wpadła i się zapowietrzyła to ja dziękuję
Stary 2009-05-27, 19:26   #546
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
ooo vinylek kozakMasz ten gorset z obsessive?Bo go rozkminiam

a mam kozacki jest TZ specjalnie poszedl po niego do tego sex shopu sklepu na Dietla, bo musial zobaczyc w rekach jak to jakosciowo wyglada

Cytat:
Myslisz, że takie w czarnej bieliźnie to luz?Bo ja tylko bez bielizny bym się wstydziła a w tym własnie mogłabym nawet miny robic, a właściwe same spojrzenia, bo to własnie jest w miarę normalny strój
no jasne, ze luz. po plazy przeciez biegasz w bikini a tyle samo zakrywa co ta bielizna
Stary 2009-05-27, 19:26   #547
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
czemu patologia?
bo się boję, że mnie by już później kościelny nie jarał, ale w sumie nie wiem

powiedzcie mi szczerze co myślicie? jakieś za i przeciw, żeby mogła tak obiektywnie na to luknąć

Samoa co Ty dzisiaj taka nietegoes no chodzi mi o to, że jak dajmy na to weźmiemy cywilny (pewnie się TZ nie zgodziny, ale gdyby) to już będę miała jego nazwisko, obrączkę, którą od razu zdejmę itd.

Lain
Ty masz bieliznę z obsesive mi się podoba strasznie, ale to tylko w necie można kupić? a ja w necie nie lubię tak

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-05-27 o 19:28
Stary 2009-05-27, 19:27   #548
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
o kaczy dziób! to co Ty studiujesz? bo ja myślałam,że coś pokrewnego do mnie, ale nas kiełbas nie ucząi co na kole masz napisać kiełbasa śląska, grillowa, podwawelska itd czy co o gad! u mieram resuscytacji!
studiuję ekonomię matołku tylko nam przedmiot dali agrobiznes jako zapychacz chyba bo na nic innego się to nie przyda... nie wiem co ja tam napiszę hhehe bo na zajęciach myślałam o niebieskich migdałach i dopiero jak poczytam notatki to stwierdzę o co kaman

Cytat:
ja tez mam jutro wolne caly dziem mam zamiar poswiecic na robienie analizy finansowej jednej firmy na zaliczenie. mam nadzieje, ze na planach sie nie skonczy
ooo ja dziś miałam zaliczenie z analizy= chyba ze sto wskaźników na pamięć się musiałam nauczyc jeeeeejkuuuu ale ogólnie przedmiot uważam za uzyteczny
Stary 2009-05-27, 19:30   #549
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
a mam kozacki jest TZ specjalnie poszedl po niego do tego sex shopu sklepu na Dietla, bo musial zobaczyc w rekach jak to jakosciowo wyglada

no jasne, ze luz. po plazy przeciez biegasz w bikini a tyle samo zakrywa co ta bielizna
to już wiem co kupię za kasę, którą dostane na dzień dziecka Właśnie się zastanawiałam jaka jest jakość tego
No właśnieJa bede tylko leżeć i sie patrzec co to za filozofia i do tego ubrana phi

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Cytat:

powiedzcie mi szczerze co myślicie? jakieś za i przeciw, żeby mogła tak obiektywnie na to luknąć

Samoa co Ty dzisiaj taka nietegoes no chodzi mi o to, że jak dajmy na to weźmiemy cywilny (pewnie się TZ nie zgodziny, ale gdyby) to już będę miała jego nazwisko, obrączkę, którą od razu zdejmę itd.

Lain
Ty masz bieliznę z obsesive mi się podoba strasznie, ale to tylko w necie można kupić? a ja w necie nie lubię tak
jak Ci tak chorobliwie zalezy na tej dacie to weźciePrzynajmniej będe widoki na fajny seks z okazji bycia żoną
Kasia Obsessive jest tańsza w necie niż w sklepach. W sex shopach jest i niektórych sklepach z bielizną
Stary 2009-05-27, 19:30   #550
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
to już wiem co kupię za kasę, którą dostane na dzień dziecka Właśnie się zastanawiałam jaka jest jakość tego
No właśnieJa bede tylko leżeć i sie patrzec co to za filozofia i do tego ubrana phi
a do mnie babcia zapałała miłością i zapodała 250zyla i już zaniosłam do wpłatomatu ale ze mnie złotówa

Samoa czy Ty myślisz, że ja wlezę do sexshopu haha

Stary 2009-05-27, 19:31   #551
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Kaśka w histerie wpadła i się zapowietrzyła to ja dziękuję

Cytat:

o matko a ty znowu z tą datą kwietniową??? jak nie musicie brać szybko ślubu bo np w ciąża to po co robić zamieszanie na pół roku przed... na Kościelnym będziesz już żoną będziesz miała obrączkę i w ogóle...
Stary 2009-05-27, 19:33   #552
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
a do mnie babcia zapałała miłością i zapodała 250zyla i już zaniosłam do wpłatomatu ale ze mnie złotówa

powinnaś wleźć, to by Cie uwolniło dewoto jedna
Stary 2009-05-27, 19:36   #553
metkaa
Zakorzenienie

ja spadam do kina, na Tatarak ide
prosze sie za bardzo nie rozpisywac co bym jutro nie musiała długo was nadrabiac
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 19:36   #554
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

nie byłaś w sex shopie????? ja to już tam byłam zanim 18tke skonczyłam kupiłam tżtowi pierwszy raz w życiu bokserki i dokupiłam do tego taką śmieszną prezerwatywę z zabawną końcówką- jakiegoś jeżozwierza- ale tż miał oczy jak to zobaczył- nie wierzył że poszłam do sexshopu taka mała niewinna dziewczynka ale nie użyliśmy tej prezerwatywy bo nie wiem jak miałabym se tego jeżozwierza TAM wsadzić
Stary 2009-05-27, 19:41   #555
BlackAngel
Adwokat diabła

omg..
Wy to 'jo'
sypiecie tekstami dziś jak cholerka..

Tancerka
ja też nie byłam, ale z tym jeżem to jakbyś chciała to byś pokombinowała

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 19:42   #556
Samoa
Zakorzenienie

te mi się podobają
http://www.intymnie.com/obsessive,lo...od_id-3408.htm
http://www.intymnie.com/obsessive,lo...od_id-3412.htm
http://www.intymnie.com/obsessive,co...od_id-2190.htm

nie wiem czy brac dwa czerwone, ale z drugiej strony mi sie to strasznie podoba. To czarne takie zwykłe, mam gorset czarny koronkowy i nie bardzo chyba w kolejne czernidło inwestować, w sumie wszystko czarne wygląda tak samo.

a ten vinylek to ten mi sie podoba
http://www.intymnie.com/obsessive,ca...od_id-1730.htm

bo ten jest za długi i za dużo zakrywa chyba
http://www.intymnie.com/obsessive,ag...od_id-1398.htm
i w ogóle za prosty jest

i tak musze czekac na przelew
Stary 2009-05-27, 19:44   #557
lain
Zakorzenienie

Cytat:

Lain
mam i to nie jedna i wcale nie trzeba w necie kupowac czasem jest w zwyklych sklepach z bielizna. no a jak pisalam moj TZ kupil w jednym z krakowskich sex shopow (takim kulturalnym), bo jednak chcial ten gorset obczaic na zywo

Cytat:
studiuję ekonomię matołku tylko nam przedmiot dali agrobiznes jako zapychacz chyba bo na nic innego się to nie przyda... nie wiem co ja tam napiszę hhehe bo na zajęciach myślałam o niebieskich migdałach i dopiero jak poczytam notatki to stwierdzę o co kaman
dobrze, ze u mnie na ekonomii nie mamy takich przedmiotow

Cytat:
ooo ja dziś miałam zaliczenie z analizy= chyba ze sto wskaźników na pamięć się musiałam nauczyc jeeeeejkuuuu ale ogólnie przedmiot uważam za uzyteczny
ja mam na zaliczenie cwiczen zrobic ta analize no a na egzamin bedzie juz trzeba troche wzorow pozakuwac

Cytat:
Kasia Obsessive jest tańsza w necie niż w sklepach. W sex shopach jest i niektórych sklepach z bielizną
dokladnie
choc moj TZ kupil tak samo tanio jak w necie (no ale ten sklep ma rowniez sklep internetowy, a glupio byloby dawac rozne ceny do netu i do sklepu w realu)

Cytat:

to wyslij Tadeusza
ja tam nigdy nie byla w sex shopie zakupem roznych zabawek i sexy bielizny zajmuje sie moj TZ, bo sprawia mu to wielka radosc a ja mu jej nie bede odbierac zazwyczaj z reszta efekty tych zakupow to byly niespodzianki, wiec ja nigdy nawet nie mialam okazji z nim isc
Stary 2009-05-27, 19:45   #558
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
ja spadam do kina, na Tatarak ide
prosze sie za bardzo nie rozpisywac co bym jutro nie musiała długo was nadrabiac
o ponoc dobry filmtez chcę obejrzeć

Cytat:
nie byłaś w sex shopie????? ja to już tam byłam zanim 18tke skonczyłam kupiłam tżtowi pierwszy raz w życiu bokserki i dokupiłam do tego taką śmieszną prezerwatywę z zabawną końcówką- jakiegoś jeżozwierza- ale tż miał oczy jak to zobaczył- nie wierzył że poszłam do sexshopu taka mała niewinna dziewczynka ale nie użyliśmy tej prezerwatywy bo nie wiem jak miałabym se tego jeżozwierza TAM wsadzić
moja koleżanka miała jakiegos zwierza na końcówce i ponoć sie dałoAle nie wiem jakiej wielkości jest taki zwierz.
ja byłam w zeszłym roku pierwszy raz.
Stary 2009-05-27, 19:45   #559
lain
Zakorzenienie

Cytat:
ja wlasnie ten mam
a z koszulek to mam taka fajna czarna polaczona haftem z taka jakby obrozka na szyi (taki pasek zapinany na rzepa) - faaajna jest moze ja znajde to wam pokaze

edit: o taka mam http://www.intymnabielizna.pl/3,6,70...a_komplet.html ale na mnie lepiej cos wyglada moze dlatego, ze ta modelka mi sie nie podoba

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-05-27 o 19:50
Stary 2009-05-27, 19:56   #560
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ja wlasnie ten mam
a z koszulek to mam taka fajna czarna polaczona haftem z taka jakby obrozka na szyi (taki pasek zapinany na rzepa) - faaajna jest moze ja znajde to wam pokaze

edit: o taka mam http://www.intymnabielizna.pl/3,6,70...a_komplet.html ale na mnie lepiej cos wyglada moze dlatego, ze ta modelka mi sie nie podoba
brzydka ta modelka, psuje efekt
Ja mam to
http://www.intymnie.com/obsessive,ma...od_id-2046.htm
http://www.intymnie.com/obsessive,br...od_id-2129.htm

A jak to zdejmowaliście to nie popsuliście tej koronki??? JA bym się bała, że to takie na jeden raz, bo ta koronka może sie naciągnąć.

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-05-27 o 19:58
Stary 2009-05-27, 19:56   #561
grulla
Raczkowanie

GG do grulla

o kurcze, już nowy wątek
to tak się tylko przywitam...zaciekawiłyśc ie mnie ta bielizną, ale kurcze, spłukana jestem,muszę poczekać...

humor mi dziś dopisuje, a to wbrew wszelkiej logice - mam tyle nauki, i nie wiem czemu głupawka mnie łapie, śmieszy mnie to chyba oszalałam albo za dużo warzywek ze swojego ogródka zjadłam...hmm...ale nie były niczym nawożone

oj głupoty gadam...
miłego wieczoru zboki

grulla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 20:01   #562
lain
Zakorzenienie

Cytat:
brzydka ta modelka, psuje efekt
Ja mam to
http://www.intymnie.com/obsessive,ma...od_id-2046.htm
http://www.intymnie.com/obsessive,br...od_id-2129.htm

A jak to zdejmowaliście to nie popsuliście tej koronki??? JA bym się bała, że to takie na jeden raz, bo ta koronka może sie naciągnąć.
nie no spoko uzywane wielokrotnie i nadal jest takie samo, nie naciagniete
z reszta tego nie trzeba sciagac zeby byla akcja

a te swiecace kamyczki ci sie nie odpruwaja/nie odpadaja?
ja mialam komplecik z takimi i przez te kamyczki marnie skonczyl

stwierdzam, ze Obsessive w ogole ma cos niezbyt urodziwe modelki staram sie im odcinac twarz jak ogladam bielizne

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-05-27 o 20:02
Stary 2009-05-27, 20:03   #563
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość

Tancerka
ja też nie byłam, ale z tym jeżem to jakbyś chciała to byś pokombinowała
a po drugie to nie wiem czy taka zabawna prezerwatywa to jak ja nie biorę tabletek to czy chroni przed ciążą bo gdzies w gazecie wyczytałam że niekoniecznie i się bałam jej użyć ale ostatnio jak robiliśmy porządki to ją znaleźliśmy i taaak się uśmiałam bo to w takim śmiesznym pudełeczku było jak jakiś okaz w muzeum za szkiełkiem hehehe

Cytat:
moja koleżanka miała jakiegos zwierza na końcówce i ponoć sie dałoAle nie wiem jakiej wielkości jest taki zwierz.
nie no dla jaj ta prezerwatywa była żeby tżta zaskoczyć i się udało ale ten zwierz to jakiś taki mam wrażenie że niedelikatny by był i zamiast przyjemności to jakiś uwierający obiekt by mnie tam smyrał niech sobie leży będziemy się śmiać znów za pół roku jak będziemy przeprowadzkę robić tżta z jego pokoju do naszego mieszkanka

Cytat:
kurde dziewczyny jaką wy erotyczną bieliznę posiadacie- ja nie mam nic takiego wypasionego erotycznie i czuję sie zacofana troszkę
Stary 2009-05-27, 20:07   #564
lain
Zakorzenienie

Cytat:
kurde dziewczyny jaką wy erotyczną bieliznę posiadacie- ja nie mam nic takiego wypasionego erotycznie i czuję sie zacofana troszkę
mi TZ regularnie kupuje - takie niespodzianki mam co jakis czas z reszta ma newsletter ze sklepu z bielizna i sledzi nowinki
a jakie mamy fajne akcesoria np. kajdanki. nie takie kiczowate rozowe futerkowe tylko takie ladne skorzane z lancuszkiem
tak sobie mysle, ze na sesje zdjeciowa tez bylyby fajne
Stary 2009-05-27, 20:10   #565
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
nie no spoko uzywane wielokrotnie i nadal jest takie samo, nie naciagniete
z reszta tego nie trzeba sciagac zeby byla akcja

a te swiecace kamyczki ci sie nie odpruwaja/nie odpadaja?
ja mialam komplecik z takimi i przez te kamyczki marnie skonczyl
no tak, wręcz wskazana jest akcja bez ściągania
własnie nic im jeszcze nie jest, ale pewnie dlatego, że niedawno kupiłam Wyszło mi 230 zł za to co chce kupićA chcę jednym zamówieniem to załatwić i to przed powrotem tż a nie wiem czy mi stypendium przeleją. Jeju, mógłby juz być ten dzień dziecka, bo i kieszonkowe dostanę i jakąś kasiorę bonusową. Chyba, że kupie wcześniej, bo chyba pojadę na przyszły weekend do tż
Stary 2009-05-27, 20:17   #566
tancerka212
Zakorzenienie

dziewczyny ale mi chętki na tą erotyczną bieliznę narobiłyście... aż mi się zachciało poszukać wizji mojej bielizny na noc poślubną jakby nie patrzec to będzie wyjątkowa noc więc tżtowi musi kopara opaść na samą ziemię kurdę chyba muszę na łóżko zbierac żeby ta noc była jak należy na nowym małżeńskim łózku a nie na przeniesionej na dół wersalce z tżta pokoju

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

http://www.intymnabielizna.pl/3,6,16...n_komplet.html
w takim czymś tylko mniej przezroczystym i z odkrytym brzuchem to ja tanczyłam dobrze że tż nie był na występie bo by mnie stamtąd ściągnął jakby mnie zobaczył w takim ciuszku jak się z obcym facetem macam
Stary 2009-05-27, 20:17   #567
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
stwierdzam, ze Obsessive w ogole ma cos niezbyt urodziwe modelki staram sie im odcinac twarz jak ogladam bielizne
a mi się ta tylko podoba ona jest w różnych perukach na różnych fotkach
http://www.intymnie.com/obsessive,al...od_id-4067.htm
http://www.intymnie.com/obsessive,sp...od_id-3066.htm

Cytat:
ja dsotaję albo sama robie tżtowi niespodzianki. On strasznie lubi taką bieliznę

Cytat:
mi TZ regularnie kupuje - takie niespodzianki mam co jakis czas z reszta ma newsletter ze sklepu z bielizna i sledzi nowinki
a jakie mamy fajne akcesoria np. kajdanki. nie takie kiczowate rozowe futerkowe tylko takie ladne skorzane z lancuszkiem
tak sobie mysle, ze na sesje zdjeciowa tez bylyby fajne
my sie zbieramy do kajdanek i zapominamy późniejJak kupię ten vinylek to kupie gdzieś kajdanki od razu, ale np. na allegro to wtedy je zobaczy i już mu coś zaświta, że się cos szykuje
Stary 2009-05-27, 20:20   #568
tancerka212
Zakorzenienie

http://www.intymnabielizna.pl/3,6,1455,Cowgirl_set.html łoooo matko a to co na agrobiznes na egzamin to założę to może zdam bez pisania
Stary 2009-05-27, 20:21   #569
lain
Zakorzenienie

Cytat:
a mi się ta tylko podoba ona jest w różnych perukach na różnych fotkach
http://www.intymnie.com/obsessive,al...od_id-4067.htm
http://www.intymnie.com/obsessive,sp...od_id-3066.htm

no ta jest wyjatkowo ladna na tle reszty

Cytat:
my sie zbieramy do kajdanek i zapominamy późniejJak kupię ten vinylek to kupie gdzieś kajdanki od razu, ale np. na allegro to wtedy je zobaczy i już mu coś zaświta, że się cos szykuje
moj TZ kupil te kajdanki tez w tym sklepie na Dietla pani mu doradzala
Stary 2009-05-27, 20:26   #570
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny ale mi chętki na tą erotyczną bieliznę narobiłyście... aż mi się zachciało poszukać wizji mojej bielizny na noc poślubną jakby nie patrzec to będzie wyjątkowa noc więc tżtowi musi kopara opaść na samą ziemię kurdę chyba muszę na łóżko zbierac żeby ta noc była jak należy na nowym małżeńskim łózku a nie na przeniesionej na dół wersalce z tżta pokoju

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

http://www.intymnabielizna.pl/3,6,16...n_komplet.html
w takim czymś tylko mniej przezroczystym i z odkrytym brzuchem to ja tanczyłam dobrze że tż nie był na występie bo by mnie stamtąd ściągnął jakby mnie zobaczył w takim ciuszku jak się z obcym facetem macam
jak dla mnie zbyt normalne, żeby sie tz podjarał Właśnie jak sukienka.
Z białych mi sie podoba to
http://www.intymnie.com/obsessive,am...od_id-2484.htm
tylko te majtki takie z tyłu nijakie, ale można dokupic ładniejsze.
Tylko takie to grzeczne. Ale można też niewinnie spróbować

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Cytat:
http://www.intymnabielizna.pl/3,6,1455,Cowgirl_set.html łoooo matko a to co na agrobiznes na egzamin to założę to może zdam bez pisania
mogłabys zapuścic jakieś country i zatańczyćMAsakra, kogo może podniecić krowa

Cytat:
no ta jest wyjatkowo ladna na tle reszty

moj TZ kupil te kajdanki tez w tym sklepie na Dietla pani mu doradzala
haha do kompletu
ta jest ładna, ale ma te usta za bardzo napompowane. Miałam kiedys katalog bielizna Dama Pik i ona tez tam była, ale nie taka zrobiona jak na tych fotkach. W ogóle wiecie, że modelki sobie specjalnie powiększaja piersi, żeby je zatrudniali do sesji bielizny? Mojego brata koleżanka po to powiększyłaAle pustak z niej straszny.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości