![]() |
#541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
No tak, widziałam że Avene i Galeniki też są po 50. Ale jakoś jestem przyzwyczajona do Avonowych 75ml i Himalaya też ma tyle
![]()
#542 | |
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]() Co do YR to na początku jest zniżka, a potem ciągle przychodzą ulotki promocyjne np. 2 w cenie 1, 40%-50% zniżki na jeden produkt, na wakacje książki czekowe, plu karta stałego klienta z pieczątkami, za którą znowu są prezenty. Myślę, że akurat system zatrzymania klienta u siebie mają bardzo dobry, bo działają na wiele stron. U mnie leje okropnie ![]() W ostatnie dni obłowilam się ciuszkowo w lumpku: bluzka nowa z metką jasnoróżowa, letnia biala spódnica falbaniasta do kolana, t-shirt nowy. Do tego zestaw Taft i krem Ori aloesowy do buzi. I zużyłam kilka rzeczy, więc mogę poszaleć ![]() W ogóle bardzo zaczęły podobać mi się kosmetyki Ori. Avon średnio mi odpowiada, a te są naprawdę dobre. Tak się zastanawiam czy nie pobawić się w konsultantkę. A ta nowa seria z lawendą i jagodą już musi być moja i żel z morelą i białą herbatą i... ![]()
![]() |
#543 |
Zakorzenienie
|
Yyyyy, co za pogoda: leje, duszno, parno
![]() ![]() Do Solvaya nie dotarłam. Trudno. Ale za to w domu czekała na mnie paczucha z Avonu a w niej woda Brazil Beat(takie lekkie, słodko-owocowe psikadło, w sam raz do używania w domu, gdy żal mi się psikać moimi droższymi skarbami ![]() ![]()
#545 |
Przyjaciółka KWC
|
Uff... Ja dzisiaj spędziłam 2 godziny na zakupach usiłując kupić sobie marynarkę albo rozpinany sweterek dopasowany do mojej sukienki weselnej, ale niestety okazało się to niewykonalne.
![]() ![]() ![]() No i oczywiście zapomniałam kupić pończoch i wsuwek, więc jeszcze muszę odwiedzić jakiś sklep zanim pojadę z TŻ na działkę. Czekam aż mi wyschną paznokcie do końca i zmykam. A chętniej bym się położyła i odpoczywała. Jutro pewnie nie będę mieć za dużo czasu między pakowaniem a malowaniem (ślub w innym mieście), więc miłego weekendu życzę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#547 |
Zakorzenienie
|
A to ci zaskoczenie...
![]()
#549 |
Zakorzenienie
|
ice udanej zabawy
![]() A ja byłam w sklepie i kupiłam sobie zmywacz do paznokci ![]() ![]()
#550 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co? O lakierach piszemy już ok 3 tygodnie
![]() Nie mam już sił szukać różanego lakieru, kupię Astora którego ma Luskap.
#551 | ||
Zakorzenienie
|
Ice, baw się dobrze! Będziesz wyglądać pewnie oszałamiająco!
Cytat:
![]() ![]() Szkoda że u nas nie ma lumpków z nowymi rzeczami i jeszcze nadajacymi się do chodzenia ![]() Co do Ori, to ja też lubię ich kosmetyki, dawniej miałam świetny tusz-rozczesywał idealnie, miał świetną szczoteczkę- i lubiłam w nim ten charakterystyczny 'klik' przy zamykaniu ![]() Cytat:
![]() Hosenko, myślę, że powinnaś być zadowolona z koloru. Achhh, wreszcie mogę się zająć w pełni wizażem, oglądaniem seriali (teraz ściągam dra House'a i może zacznę jeszcze zagubionych) Znacie jakieś super seriale? A w ogóle to nie mogę się doczekać Dextera na jesieni!
![]() |
#552 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No to po kolei- dziekan nie rozpatrzył jeszcze mojego podania, zaczynam sie denerowwać ![]() Egzamin odpuściłam- babka na wstępie się spsytała czy chcę odpowiadać dzisiaj czy za 2 tyg (bez wpisu do indeksu), no to co miałam zrobić ![]() oczywiście wychodząc z egzaminu mnie zalało bo parasolki nie miałam tylko się swetrem nakryłam na głowie, na szczęście wzięłam ze sobą normalen ciuchy na przebranie więc u koleżanki się przebrałam. Czekając na "szybki numerek z MagJą" * ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * umówiłysmy się na placu matejki jak autobus będzie zabierał resztę ludzi na wyjazd integracyjny z banku Mag. I akurat jak wyszłam z galerii tak strasznei się rozpadało, przemokłam całkowicie i kierowca autobusu zgodził się mnei podrzucić na zakopiankę ![]() Jak już wiadomo z limitowanki essence były pustki, ale pytałam babkę o lakiery i mówiła, ze były więc nie wiem czy jej się coś nie przywidziało ![]() ![]() ![]() HAWK ![]()
![]() |
#553 |
Zakorzenienie
|
![]() Co za pogoda, nic tylko spać cały dzień. Dopiero co wstałam, bo jeszcze wczoraj oglądałam Władę Pierścieni a skończył sie przed północą. Zrobię sobie chyba dziś dzień rolnika. Póki co nałożyłam Wax na włosy, potem zrobię ze skórkami i posmaruję pazurki ze 3 razy w ciągu dnia odżywką z Avonu. Jeszcze jakąś maseczkę na twarz nałożę, ale to wieczorem. No i muszę przysiąść nad zamówieniem z BU. Koniecznie potrzebuję jakiś olej do mieszania z żelem hialu. ![]() Ech, no i najgorsze co dziś muszę zrobić - sklecić podanie do prodziekana o przedłużenie terminu oddania pracy lic. Kompletnie nie wiem jak umotywować to, ze się jeszcze nie obroniłam(chyba jedynie mogę napisać, że z powodu obowiązków służbowych w pracy itp. ![]() ![]() Trzymajcie jutro zatem za mnie kciuki żeby mi się udało załatwić tą sprawę.
#554 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ja dziś na nogach od 6.00 ![]() ![]() Muszę trochę ponarzekać, bo boli mnie strasznie gardło, kolega w pracy zaraził pół działu a teraz sam poszedł na zwolnienie ![]() A ja wczoraj mądrze zamiast wracać do domu to jeszcze wyciągnęłam TŻta na łażenie w deszczu po Wawie ![]() Zostawiłam wczoraj całą kosmetyczkę w pracy ![]() ![]() Ale tamto opakowanie i tak lada dzień się skończy, więc akurat będzie. Przy okazji znalazłam u siebie w mieście świetnie zaopatrzony w lakiery sklepik, mają praktycznie wszystkie kolory Eveline i wyszłam z 4 ![]() ![]() ![]() Isa ![]()
#555 |
Zakorzenienie
|
Karolinko
![]() ![]() Zrobiłam listę zakupów z BU(na razie wstępną, ale chyba zanosi się na to, że wezmę wszystko, co na niej zapisałam): - masło shea (50 g) - olej kokosowy (50 ml) - olej ekologicznyz róży rdzawej (15 ml) - hydrolat z kwiatu pomarańczy (130 ml) Razem z przesyłką wyjdzie niecałe 50 zł. Siedzę jeszcze nad zamówieniem z Avonu i nie wiem czemu, ale podoba mi się zapach tej nowej wody Jet Femme ![]() ![]() Mam też ochotę na maseczkę truskawkową Naturals i ten lakier do paznokci CT Adapting Apricot, o którym pisałam niedawno. A jeszcze weszłam na wątek ze zdjęciami lakierów i spodobały mi się kolorki tych z Essence. Najbardziej mi wpadły w oko 2 z serii Glam Rock, ale już tej limitowanki nie ma ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-06-20 o 09:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#556 | |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Robię sobie dziś dzień lenia. Nawet bardzo dobrze go już zaczęłam bo zlazłam z łóżka dopiero o 10.30 ![]() Cytat:
![]() Isa, ja jestem w podobnej sytuacji, też odłożyłam sobie obronę na później... I teraz mam ambitny plan napisania pracy do końca lipca ![]()
![]() |
#557 | |
lipiec na maksa!!! :)
|
u nas była taka sytuacja na ślubie mojej siostry 4 lata i coś nic z tego póki co
![]() ![]() Cytat:
![]() miłego weekendu wszystkim ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#558 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nie, nie cała- stópki są niezbyt piękne ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ten turkusowy Essence też bardzo mi się podoba i zaczyma wiercić dziurę w brzuchu ![]() Cytat:
![]() to ja spadam do porządków- brudne gary na biurku, ciuchy na podłodze, łazienka i zbierane latami kartoniki po kosmetykach ![]() ![]()
![]() |
#559 |
Zakorzenienie
|
sleepy ja też mam ambitny plan żeby napisać tą pracę w trakcie urlopu jaki prawdopodobnie będziemy mieć od połowy lipca do połowy sierpnia
![]() ![]() nosku już niedługo i też będziesz mieć wakacje ![]() rzyrafko a ta mgiełka morelowa fajna? Bo mnie z kolei kusi ta z granatem albo śliwkowa, bo akurat jeśli chodzi o serię morelową to nie miałam tego katalogu, w którym była zapachowa stronka. --------------- Zarejestrowałam się na stronce Himalai, chyba złożę zamówienie w poniedziałek razem z tym z BU. Wezmę maseczkę z miodlą tak tu zachwalaną i olejek do włosów ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-06-20 o 12:59 Powód: błąd ;) |
![]() ![]() |
![]() |
#560 | |||
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Karolina jakie zmiany u Ciebie, gratuluję ![]() Pochwal się co kupiłaś do mieszkania. Strasznie lubię takie drobiazgi, koszyczki, kwiatki, obrazki i w ogóle ![]()
![]() |
#561 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Witam wszystkie ![]() Ale mnie tu nie było ... dosyć długo. właśnie maluję pazury wiśniowym lakierem Eveline Sherry, przepiękny ![]() Oczywiście tylko u stóp bo u dłoni nie odważę się, noszę tylko jasne ![]() Odkryłam też aptekę u mnie w mieście z kosmetykami Himalaya ![]() Niedługo maseczkę kupię ![]() ![]() niedługo się szykuję i spadam na imprezę z przyjaciółką, TŻ do mnie przyjedzie ![]()
#562 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() moja mania lakierowa trwa, mam juz w sumie 22 sztuki plus 6 w drodze do mnie ![]() ![]() jesli chodzi o maseczke z miodla... dodaje proszku miodlowego z BU do moich maseczek ![]() ![]() kosmetycznie nie grzesze, dopiero zgrzesze bo Dobra Kobieta w Dwupaku przyslala mi smsa sephorowego ![]() ![]() nabylam tylko peeling Ziaja Sopot Spa, ten z niebieskiej serii. pachnie mi morzem i plaza, jeszcze go nie testowalam ale czuje, ze mi sie spodoba - jest bardzo drobny. Snow Was pozdrawia ![]() ![]()
#563 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I ja chyba też w końcu zamówię Himalayę- nudziłam ojcu o prezent na dzien dziecka to powiedział, że jak dostanie pracę. Wczoraj otrzymał telefon z zaproszeniem do podpisania umowy ![]() ![]() Z tą praca to cud- już był bliski załamki, a poza tym to siedzenie w domu powodowało tylko wieksze zrzędzenie- wreszcie odetchniemy z ulgą w domu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() I udanej zabawy ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#564 |
Zakorzenienie
|
Rzyrafko gratulacje dla taty
![]() Bardzo się cieszę, napewno teraz odżyje, poczuje się "potrzebny" ![]() A odważę się napewno, gdyby tylko moja praca pozwalała na większe szaleństwo, ale u mnie np. czerwone pazury nie są mile widziane, więc pozostaje poszaleć w weekendy ![]()
#565 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z promocjoi sephory chyab nie skorzystam, chciałam kupić błyszczyk 3dmax ale te okularki z rossmanna gratisowe do niego ostatecznie mnei skusiły, na dodatek TŻ wisi mi prezenta więc ![]() n ie kuś pilingami- mam w zapasach 4 joanny a wczoraj jak odkryłam 3 farmony w nowych zapachach to przepadłam ![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
![]() aha, czyli masz tak jak MagJa- fajne pazurki tylko w dni wolne ![]()
![]() |
#566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nad blyszczykiem z okularami sama sie zastanawiam ![]() ![]() ![]() ![]() jakie sa nowe zapachy Farmony? ![]()
Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei Edytowane przez zizou Czas edycji: 2009-06-20 o 14:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#567 | |||
Zakorzenienie
|
Małe? Na razie mi wystarczy, bo muszę zużywać na bieżąco
![]() ![]() Cytat:
![]() Baw się dobrze. Cytat:
No i czekam na snow ![]() Cytat:
![]() No i cieszę się, że Twój tata dostał pracę. Świetna wiadomość! ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-06-20 o 14:03 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mów mi o zapachach- wycofali z Sephory moje JilSanderki a ja nadal ich nie nabyłam ![]() Znaczy nei całkiem nowe tylko do kompletu do ostatnich nowości- masełek i płynów do kąpieli: http://www.inermis.pl/index.php?str=...=2&sort=&kto=1
![]() |
#569 |
Zakorzenienie
|
Rzyrafko: super, że Twój Tata dostał prace
![]() ![]() Z Avonu mam 3 mgiełki - śliwka, granat i morela - ta ostatnia najbardziej mi się podoba, pozostałe dwie są cięższe, pasują mi bardziej na chłodniejsze dni. Z nowego katalogu wezmę mgiełkę jabłkową - cudnie pachnie, orzeźwiająco, lekko kwaskowato i mgiełkę truskawkowa - tez jest kwaskowata ![]() Byłam w Naturze - DOTH nie ma jeszcze ... Kupiłam tylko lakier Astor, ten co ma Luskap i serum antycellulitowe Eveline (250 ml + 50 ml gratis za 10,99). W koszyku miałam jeszcze 2 inne lakiery, ale odłożyłam ![]() Kupiłam tez olej lniany, bo przed wyjściem śluchałam programu Wachowicz i mówiła że jest dobry przy odchudzaniu - zawiera dużo kwasów tłuszczowych, które działają jak detergent - rozpuszczają tłuszcz ![]() ![]() Jet Femme też mi się z czyms kojarzy ![]() ![]() ![]() Czy któraś z Was jest zainteresowana lakierem Eveline Crocus i czerwienią Delii nr 11 (zdjęcia wrzucałam w watku z lakierami)?
#570 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 3maj się, dasz radę ![]() Cytat:
Z "witaminowej serii" wzięłam taki jasny beżyk/ecru z drobinkami do frencha i z tych malutkich Happy Colours fioleto-śliwkę. W wolnej chwili wrzucę zdjęcia do odpowiedniego wątku, bo trudno opisać efekt. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() I dziękuję za gratulacje ![]() ![]() Ostatnio faktycznie u mnie trochę zmian, mam nadzieję, że to jeszcze nie koniec, czekam teraz na decyzje "góry" o podwyżkach i awansie, mam nadzieję, że mimo tego nadmuchanego kryzysu wszystko przejdzie skoro premie przeszły i to nadspodziewanie dobre to może i to, oby ![]() A propo zmian to śmiać mi się chce, bo nie wiem czy pamiętacie jak wspominałam o wizycie u "wróżki"?Od jakiś 2 m-cy sprawdza się jedna rzecz za drugą z tych, o których mi mówiła ![]() ![]() Rzyrafko super, że tata dostał pracę, musiało to być dla niego b.frustrujące ![]() Cześć ![]() Udanej zabawy ![]() ![]() ![]()
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2009-06-20 o 15:14 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.