Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-19, 15:29   #541
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX

No tak, widziałam że Avene i Galeniki też są po 50. Ale jakoś jestem przyzwyczajona do Avonowych 75ml i Himalaya też ma tyle
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 16:22   #542
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Zdałam dziś ostatni egzamin!:jupi :

Ja dzisiaj oglądałam w Yves Rocher maseczkę winogronową-ale takie maleństwo i 24,90. Żadnych promocji na to nie ma?
Gratuluję egzaminu
Co do YR to na początku jest zniżka, a potem ciągle przychodzą ulotki promocyjne np. 2 w cenie 1, 40%-50% zniżki na jeden produkt, na wakacje książki czekowe, plu karta stałego klienta z pieczątkami, za którą znowu są prezenty. Myślę, że akurat system zatrzymania klienta u siebie mają bardzo dobry, bo działają na wiele stron.

U mnie leje okropnie
W ostatnie dni obłowilam się ciuszkowo w lumpku: bluzka nowa z metką jasnoróżowa, letnia biala spódnica falbaniasta do kolana, t-shirt nowy. Do tego zestaw Taft i krem Ori aloesowy do buzi. I zużyłam kilka rzeczy, więc mogę poszaleć
W ogóle bardzo zaczęły podobać mi się kosmetyki Ori. Avon średnio mi odpowiada, a te są naprawdę dobre. Tak się zastanawiam czy nie pobawić się w konsultantkę. A ta nowa seria z lawendą i jagodą już musi być moja i żel z morelą i białą herbatą i...
Stary 2009-06-19, 16:38   #543
isa666
Zakorzenienie

Yyyyy, co za pogoda: leje, duszno, parno Na dodatek był jakiś wypadek i wracałam do domu w gigantycznym korku a w busie był taki zaduch, że można było powietrze ciąć siekierą Na szczęście miałam miejsce siedzące.

Do Solvaya nie dotarłam. Trudno. Ale za to w domu czekała na mnie paczucha z Avonu a w niej woda Brazil Beat(takie lekkie, słodko-owocowe psikadło, w sam raz do używania w domu, gdy żal mi się psikać moimi droższymi skarbami ) i odżywk Strong Results do paznokci. Akurat wczoraj zmyłam lakier, więc przez weekend zafunduję pazurkom małą kurację wzmacniającą
Stary 2009-06-19, 16:50   #544
Hosenka*
Zakorzenienie

Niedawno wróciłam z pracy wiadomo z czym ... tym razem sztuk 2

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 16:59   #545
iceflower
Przyjaciółka KWC

Uff... Ja dzisiaj spędziłam 2 godziny na zakupach usiłując kupić sobie marynarkę albo rozpinany sweterek dopasowany do mojej sukienki weselnej, ale niestety okazało się to niewykonalne. Za to kupiłam dwie koszulki w Zarze, torebkę do butów weselnych (jedna jedyna kopertówka w kolorze ecru w tym mieście, która nie jest długości jamnika i bez tandetnych ozdób) i 2 pary przecenionych stringów w H&M. I bibułki matujące w TBS, bo mogą się w czasie zabawy weselnej przydać. Moje pierwsze bibułki, nigdy nie używałam takich wynalazków.

No i oczywiście zapomniałam kupić pończoch i wsuwek, więc jeszcze muszę odwiedzić jakiś sklep zanim pojadę z TŻ na działkę. Czekam aż mi wyschną paznokcie do końca i zmykam. A chętniej bym się położyła i odpoczywała.

Jutro pewnie nie będę mieć za dużo czasu między pakowaniem a malowaniem (ślub w innym mieście), więc miłego weekendu życzę.
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 17:03   #546
Hosenka*
Zakorzenienie

Udanej zabawy Ice Może bukiet złapiesz, a TŻ krawat

Instagram

Stary 2009-06-19, 17:08   #547
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Niedawno wróciłam z pracy wiadomo z czym ... tym razem sztuk 2
A to ci zaskoczenie...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-19, 17:21   #548
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
A to ci zaskoczenie...
Prawda?

Instagram

Stary 2009-06-19, 17:38   #549
isa666
Zakorzenienie

ice udanej zabawy

A ja byłam w sklepie i kupiłam sobie zmywacz do paznokci Ale poszalałam...
Stary 2009-06-19, 17:51   #550
Hosenka*
Zakorzenienie

Wiecie co? O lakierach piszemy już ok 3 tygodnie ciekawe jak długo jeszcze

Nie mam już sił szukać różanego lakieru, kupię Astora którego ma Luskap.

Instagram

Stary 2009-06-19, 21:16   #551
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Ice, baw się dobrze! Będziesz wyglądać pewnie oszałamiająco!

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Gratuluję egzaminu
Co do YR to na początku jest zniżka, a potem ciągle przychodzą ulotki promocyjne np. 2 w cenie 1, 40%-50% zniżki na jeden produkt, na wakacje książki czekowe, plu karta stałego klienta z pieczątkami, za którą znowu są prezenty. Myślę, że akurat system zatrzymania klienta u siebie mają bardzo dobry, bo działają na wiele stron.

U mnie leje okropnie
W ostatnie dni obłowilam się ciuszkowo w lumpku: bluzka nowa z metką jasnoróżowa, letnia biala spódnica falbaniasta do kolana, t-shirt nowy. Do tego zestaw Taft i krem Ori aloesowy do buzi. I zużyłam kilka rzeczy, więc mogę poszaleć
W ogóle bardzo zaczęły podobać mi się kosmetyki Ori. Avon średnio mi odpowiada, a te są naprawdę dobre. Tak się zastanawiam czy nie pobawić się w konsultantkę. A ta nowa seria z lawendą i jagodą już musi być moja i żel z morelą i białą herbatą i...
Dziękuję No nie wiem czy jest sens wyrabiać sobie kartę, zresztą nikt mi tego nie proponował bo w Kielcach jestem na zakupach raz na 3 miesiące albo rzadziej, a tak to ze szkoły prosto biegnę na bus do domu. No ale oferty kuszące, bo bez nich ceny troszeczkę dobijają.
Szkoda że u nas nie ma lumpków z nowymi rzeczami i jeszcze nadajacymi się do chodzenia
Co do Ori, to ja też lubię ich kosmetyki, dawniej miałam świetny tusz-rozczesywał idealnie, miał świetną szczoteczkę- i lubiłam w nim ten charakterystyczny 'klik' przy zamykaniu Teraz nie mam wokół siebie żadnej konsultantki Ori, więc troche zaopatrzyłam się na wymiankach- niedługo ma do mnie przylecieć balsam kokos i ryż.
Cytat:

Nie mam już sił szukać różanego lakieru, kupię Astora którego ma Luskap.
No szał na lakiery trwa i trwa! Ciekawe co będzie następne-o ile szał lakierowy w ogóle minie
Hosenko, myślę, że powinnaś być zadowolona z koloru.

Achhh, wreszcie mogę się zająć w pełni wizażem, oglądaniem seriali (teraz ściągam dra House'a i może zacznę jeszcze zagubionych) Znacie jakieś super seriale? A w ogóle to nie mogę się doczekać Dextera na jesieni!
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-19, 21:20   #552
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Kto wie? Może faktycznie jest taki rewelacyjny?
Ale w sumie myślę, że mi się nie opłaca go kupować, bo cały czas używam brązera z zeszłego roku z limitowanki Urban Jungle i nawet 1/10 jeszcze nie zużyłam. A maluję się tylko częścią matową
ja mam SunClub i użyłam przez rok moze z 10 razy
Cytat:
Do Solvaya nie dotarłam. Trudno. Ale za to w domu czekała na mnie paczucha z Avonu a w niej woda Brazil Beat(takie lekkie, słodko-owocowe psikadło, w sam raz do używania w domu, gdy żal mi się psikać moimi droższymi skarbami )
Też ją mam na spółkę z siostrami, fajne psikadełko
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Jutro pewnie nie będę mieć za dużo czasu między pakowaniem a malowaniem (ślub w innym mieście), więc miłego weekendu życzę.
Udanej zabawy
Cytat:
mam nadzieję, że zdąże kupić jakikolwiek zanim skończymy o nich pisać

No to po kolei- dziekan nie rozpatrzył jeszcze mojego podania, zaczynam sie denerowwać
Egzamin odpuściłam- babka na wstępie się spsytała czy chcę odpowiadać dzisiaj czy za 2 tyg (bez wpisu do indeksu), no to co miałam zrobić
oczywiście wychodząc z egzaminu mnie zalało bo parasolki nie miałam tylko się swetrem nakryłam na głowie, na szczęście wzięłam ze sobą normalen ciuchy na przebranie więc u koleżanki się przebrałam. Czekając na "szybki numerek z MagJą" * wpadłam do krakowskiej i wyszłam z 2 miniaturkami żeli Palmolive (1 dam TŻ będzi emiał na rybki w sam raz ) i w rossmannie oglądałam Burżujki- tusze brązowe CdT są piękne (lańsko dla Estelli jeszcze raz ) i chcę błyszczyk 3dmax z okularkami http://www.bourjois.fr/home/what_s_h...2/offre_soleil bo dobrze na mnie leżą a od 2 lat ni emogę sobie znaleźć ładnych okularków i Są now elakiery SoLaque Ultra Shine w kolorach tak jak mówiłam- Cerise Noire, Rouge Escarpin, Rouge Diva, do tego jasniutki róż, jaśniutki beż i taki beżo-róż pośredni. Ten będzie mój i któryś z jasnych do frencza Tylko jeszcze nie wiem kiedy
* umówiłysmy się na placu matejki jak autobus będzie zabierał resztę ludzi na wyjazd integracyjny z banku Mag. I akurat jak wyszłam z galerii tak strasznei się rozpadało, przemokłam całkowicie i kierowca autobusu zgodził się mnei podrzucić na zakopiankę
Jak już wiadomo z limitowanki essence były pustki, ale pytałam babkę o lakiery i mówiła, ze były więc nie wiem czy jej się coś nie przywidziało W każdym razi eudało mi się nic nie kupić a stałam dobrą chwilkę przed evelinkami i pier rene Na fitnes dotarłam całkowiecie przemoknięta i ćwiczyłam boso
HAWK
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 07:28   #553
isa666
Zakorzenienie

Co za pogoda, nic tylko spać cały dzień. Dopiero co wstałam, bo jeszcze wczoraj oglądałam Władę Pierścieni a skończył sie przed północą.

Zrobię sobie chyba dziś dzień rolnika. Póki co nałożyłam Wax na włosy, potem zrobię ze skórkami i posmaruję pazurki ze 3 razy w ciągu dnia odżywką z Avonu. Jeszcze jakąś maseczkę na twarz nałożę, ale to wieczorem.
No i muszę przysiąść nad zamówieniem z BU. Koniecznie potrzebuję jakiś olej do mieszania z żelem hialu.

Ech, no i najgorsze co dziś muszę zrobić - sklecić podanie do prodziekana o przedłużenie terminu oddania pracy lic. Kompletnie nie wiem jak umotywować to, ze się jeszcze nie obroniłam(chyba jedynie mogę napisać, że z powodu obowiązków służbowych w pracy itp. ). A jutro z tym podaniem muszę biec do promotorki. Na szczęście będzie u niej z takim samym podaniem też moja znajoma z uczelni, więc będzie mi raźniej
Trzymajcie jutro zatem za mnie kciuki żeby mi się udało załatwić tą sprawę.
Stary 2009-06-20, 09:05   #554
karolina1985
Zakorzenienie

Cześć

Ja dziś na nogach od 6.00 Mimo, że wczoraj padłam praktycznie od razu po wejściu do domu to dziś obudziłam się przed 6.00 i nie dałam rady zasnąć
Muszę trochę ponarzekać, bo boli mnie strasznie gardło, kolega w pracy zaraził pół działu a teraz sam poszedł na zwolnienie
A ja wczoraj mądrze zamiast wracać do domu to jeszcze wyciągnęłam TŻta na łażenie w deszczu po Wawie

Zostawiłam wczoraj całą kosmetyczkę w pracy i musiałam dziś kupić sobie podkład,bo wszystkie pozostałe wyprzedałam a dziś szykuje się wyjście i nie bardzo widzę się w samym pudrze
Ale tamto opakowanie i tak lada dzień się skończy, więc akurat będzie. Przy okazji znalazłam u siebie w mieście świetnie zaopatrzony w lakiery sklepik, mają praktycznie wszystkie kolory Eveline i wyszłam z 4 m.in. z granatowo-chabrowym Saphire Gdyby nie to, że tyle wydałam na pierdółki do nowego mieszkania to wzięłabym jeszcze kilka

Isa

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 09:53   #555
isa666
Zakorzenienie

Karolinko

Zrobiłam listę zakupów z BU(na razie wstępną, ale chyba zanosi się na to, że wezmę wszystko, co na niej zapisałam):
- masło shea (50 g)
- olej kokosowy (50 ml)
- olej ekologicznyz róży rdzawej (15 ml)
- hydrolat z kwiatu pomarańczy (130 ml)

Razem z przesyłką wyjdzie niecałe 50 zł.

Siedzę jeszcze nad zamówieniem z Avonu i nie wiem czemu, ale podoba mi się zapach tej nowej wody Jet Femme Z czymś mi się ten zapach kojarzy, ale nie mogę sobie przypomnieć z czym. Może z jakimś górnopółkowcem
Mam też ochotę na maseczkę truskawkową Naturals i ten lakier do paznokci CT Adapting Apricot, o którym pisałam niedawno.

A jeszcze weszłam na wątek ze zdjęciami lakierów i spodobały mi się kolorki tych z Essence. Najbardziej mi wpadły w oko 2 z serii Glam Rock, ale już tej limitowanki nie ma

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2009-06-20 o 09:55
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 10:10   #556
sleepy
Zakorzenienie

Dobry
Robię sobie dziś dzień lenia. Nawet bardzo dobrze go już zaczęłam bo zlazłam z łóżka dopiero o 10.30

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Przy okazji znalazłam u siebie w mieście świetnie zaopatrzony w lakiery sklepik, mają praktycznie wszystkie kolory Eveline i wyszłam z 4 m.in. z granatowo-chabrowym Saphire Gdyby nie to, że tyle wydałam na pierdółki do nowego mieszkania to wzięłabym jeszcze kilka
Wczoraj też przy okazji znalazłam sklep z Evelinami i widziałam ten Saphire. Piekny kolor Napaliłam się na jeszcze dwa inne i jak mi nie przejdzie przez weekend to w poniedziałek po nie wrócę.

Isa, ja jestem w podobnej sytuacji, też odłożyłam sobie obronę na później... I teraz mam ambitny plan napisania pracy do końca lipca
Stary 2009-06-20, 10:33   #557
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Może bukiet złapiesz, a TŻ krawat
u nas była taka sytuacja na ślubie mojej siostry 4 lata i coś nic z tego póki co

Cytat:
A ja wczoraj mądrze zamiast wracać do domu to jeszcze wyciągnęłam TŻta na łażenie w deszczu po Wawie
aaaaale mam zaległości

miłego weekendu wszystkim ja oczywiście w książkach już naprawdę nie mam siły...

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 10:45   #558
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Zrobię sobie chyba dziś dzień rolnika. Póki co nałożyłam Wax na włosy, potem zrobię ze skórkami i posmaruję pazurki ze 3 razy w ciągu dnia odżywką z Avonu. Jeszcze jakąś maseczkę na twarz nałożę, ale to wieczorem.

Trzymajcie jutro zatem za mnie kciuki żeby mi się udało załatwić tą sprawę.
Ja zaczęłam od maseczki dziś- Marion oczyszczająco -rozgrzewająca, wczoraj była depilacja, peelingowanie i balsamowanie zwłok i jestem dziś gładziutka i mięciutka w całości nawet z włosami bo wczoraj nałożyłam na nie olejek
A nie, nie cała- stópki są niezbyt piękne Dziś w sumie tylko pazurki czekają na kosmetykę
Cytat:
Przy okazji znalazłam u siebie w mieście świetnie zaopatrzony w lakiery sklepik, mają praktycznie wszystkie kolory Eveline i wyszłam z 4 m.in. z granatowo-chabrowym Saphire Gdyby nie to, że tyle wydałam na pierdółki do nowego mieszkania to wzięłabym jeszcze kilka
Jakie jeszcze wzięłaś? Ja czekam na porównanie zizka Poppy i PR 32, bo nie miałam okazji ich widziec w naturalnym świetle jeszcze
Cytat:
Siedzę jeszcze nad zamówieniem z Avonu i nie wiem czemu, ale podoba mi się zapach tej nowej wody Jet Femme Z czymś mi się ten zapach kojarzy, ale nie mogę sobie przypomnieć z czym. Może z jakimś górnopółkowcem
Mam też ochotę na maseczkę truskawkową Naturals i ten lakier do paznokci CT Adapting Apricot, o którym pisałam niedawno.

A jeszcze weszłam na wątek ze zdjęciami lakierów i spodobały mi się kolorki tych z Essence. Najbardziej mi wpadły w oko 2 z serii Glam Rock, ale już tej limitowanki nie ma
JA z Avonu z nowego katalogu chcę mgiełkę morelową i może któryś błyszczyk z tylnej okładki ale to muszę je jeszcze sprawdzić w COKu. Kusi Metalic Blush i Mauvelous Metal A ta woda Jet Famme mi przypomina też coś, ale jest zupełnie nie w moim stylu.

Ten turkusowy Essence też bardzo mi się podoba i zaczyma wiercić dziurę w brzuchu
Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Dobry
Robię sobie dziś dzień lenia. Nawet bardzo dobrze go już zaczęłam bo zlazłam z łóżka dopiero o 10.30
Ja też wstałam w tym momencie

to ja spadam do porządków- brudne gary na biurku, ciuchy na podłodze, łazienka i zbierane latami kartoniki po kosmetykach wołają "wyrzuć mnie"
Stary 2009-06-20, 12:55   #559
isa666
Zakorzenienie

sleepy ja też mam ambitny plan żeby napisać tą pracę w trakcie urlopu jaki prawdopodobnie będziemy mieć od połowy lipca do połowy sierpnia Jednak perspektywa owego urlopu zaczyna się nieco zmieniać, bo prawdopodobnie w okresie wakacji będziemy ruszać z kopyta z 3 szkoleniami(wiadomo - jak są wakacje to szkoły są puste, więc sale informatyczne są wolne i możemy wtedy je wynająć dla naszych uczestników szkoleń). Tak więc istnieje prawdopodobieństwo, że jednak wolnego mieć nie będę i pracy pisać nie zacznę

nosku już niedługo i też będziesz mieć wakacje

rzyrafko a ta mgiełka morelowa fajna? Bo mnie z kolei kusi ta z granatem albo śliwkowa, bo akurat jeśli chodzi o serię morelową to nie miałam tego katalogu, w którym była zapachowa stronka.

---------------
Zarejestrowałam się na stronce Himalai, chyba złożę zamówienie w poniedziałek razem z tym z BU. Wezmę maseczkę z miodlą tak tu zachwalaną i olejek do włosów

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2009-06-20 o 12:59 Powód: błąd ;)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-20, 13:12   #560
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:

Różowy z GR jest przepiękny, nigdzie jeszcze nie znalazłam podobnego

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość

miłego weekendu wszystkim ja oczywiście w książkach już naprawdę nie mam siły...
Już niedługo koniec

Cytat:

Zarejestrowałam się na stronce Himalai, chyba złożę zamówienie w poniedziałek razem z tym z BU. Wezmę maseczkę z miodlą tak tu zachwalaną i olejek do włosów
Takie małe to zamówienie? Polecam jeszcze krem odżywczy.

Karolina jakie zmiany u Ciebie, gratuluję
Pochwal się co kupiłaś do mieszkania. Strasznie lubię takie drobiazgi, koszyczki, kwiatki, obrazki i w ogóle
Stary 2009-06-20, 13:31   #561
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cześć
Witam wszystkie
Ale mnie tu nie było ... dosyć długo.
właśnie maluję pazury wiśniowym lakierem Eveline Sherry, przepiękny
Oczywiście tylko u stóp bo u dłoni nie odważę się, noszę tylko jasne

Odkryłam też aptekę u mnie w mieście z kosmetykami Himalaya
Niedługo maseczkę kupię i olejek może

niedługo się szykuję i spadam na imprezę z przyjaciółką, TŻ do mnie przyjedzie
Stary 2009-06-20, 13:40   #562
zizou
Zakorzenienie

czesc
moja mania lakierowa trwa, mam juz w sumie 22 sztuki plus 6 w drodze do mnie [rzyrafko, dzisiaj spodziewaj sie porownania, zaraz bede zmywac pazury wiec trzasne zdjecia ].

jesli chodzi o maseczke z miodla... dodaje proszku miodlowego z BU do moich maseczek faktycznie cudo to jest, dodanie ociupinki tego zielonego proszu do amseczki rozgrzewajacej sprawia, ze mam taka cudowna buzke

kosmetycznie nie grzesze, dopiero zgrzesze bo Dobra Kobieta w Dwupaku przyslala mi smsa sephorowego wiec teraz nie mam wyjscia, zgrzesze
nabylam tylko peeling Ziaja Sopot Spa, ten z niebieskiej serii. pachnie mi morzem i plaza, jeszcze go nie testowalam ale czuje, ze mi sie spodoba - jest bardzo drobny.

Snow Was pozdrawia obiecala, ze niedlugo zajrzy
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 13:49   #563
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
rzyrafko a ta mgiełka morelowa fajna? Bo mnie z kolei kusi ta z granatem albo śliwkowa, bo akurat jeśli chodzi o serię morelową to nie miałam tego katalogu, w którym była zapachowa stronka.

---------------
taka morelkowa , ostatnio wyczułam podobne nutki do ukochanej brzoskwiniowej a w dodatku teraz one są po 7,90 (czyli dl amnie ok 5,50) więc az żal nie brać granat i śliwkę też mam, obie są słodkie

I ja chyba też w końcu zamówię Himalayę- nudziłam ojcu o prezent na dzien dziecka to powiedział, że jak dostanie pracę. Wczoraj otrzymał telefon z zaproszeniem do podpisania umowy od początku lipca- więc jeszcze tydzień czekania
Z tą praca to cud- już był bliski załamki, a poza tym to siedzenie w domu powodowało tylko wieksze zrzędzenie- wreszcie odetchniemy z ulgą w domu Ale za to teraz mama zaczęła wakacje
Cytat:
Pochwal się co kupiłaś do mieszkania. Strasznie lubię takie drobiazgi, koszyczki, kwiatki, obrazki i w ogóle
Ja też gratuluję, aczkolwiek sama nie lubię "drobiazgów" w domu- do szczęścia wystarcza mi wazon na kwiaty, a na resztę się tylko denerwuję bo to tylko stoi i się kurzy i trzeba sprzątać w kółko

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Oczywiście tylko u stóp bo u dłoni nie odważę się, noszę tylko jasne

Odwagi!!!!!!!!!!
I udanej zabawy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-20, 13:53   #564
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Rzyrafko gratulacje dla taty
Bardzo się cieszę, napewno teraz odżyje, poczuje się "potrzebny"
A odważę się napewno, gdyby tylko moja praca pozwalała na większe szaleństwo, ale u mnie np. czerwone pazury nie są mile widziane, więc pozostaje poszaleć w weekendy
Stary 2009-06-20, 13:56   #565
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
czesc
moja mania lakierowa trwa, mam juz w sumie 22 sztuki plus 6 w drodze do mnie [rzyrafko, dzisiaj spodziewaj sie porownania, zaraz bede zmywac pazury wiec trzasne zdjecia ].

jesli chodzi o maseczke z miodla... dodaje proszku miodlowego z BU do moich maseczek faktycznie cudo to jest, dodanie ociupinki tego zielonego proszu do amseczki rozgrzewajacej sprawia, ze mam taka cudowna buzke

kosmetycznie nie grzesze, dopiero zgrzesze bo Dobra Kobieta w Dwupaku przyslala mi smsa sephorowego wiec teraz nie mam wyjscia, zgrzesze
nabylam tylko peeling Ziaja Sopot Spa, ten z niebieskiej serii. pachnie mi morzem i plaza, jeszcze go nie testowalam ale czuje, ze mi sie spodoba - jest bardzo drobny.

JA pomaluję zaraz granatem opi i na to dam granat goshowy bo ma wieksze drobinki a akurat dziś mi na takim efekcie zależy

z promocjoi sephory chyab nie skorzystam, chciałam kupić błyszczyk 3dmax ale te okularki z rossmanna gratisowe do niego ostatecznie mnei skusiły, na dodatek TŻ wisi mi prezenta więc

n ie kuś pilingami- mam w zapasach 4 joanny a wczoraj jak odkryłam 3 farmony w nowych zapachach to przepadłam

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

Cytat:
Rzyrafko gratulacje dla taty
Bardzo się cieszę, napewno teraz odżyje, poczuje się "potrzebny"
A odważę się napewno, gdyby tylko moja praca pozwalała na większe szaleństwo, ale u mnie np. czerwone pazury nie są mile widziane, więc pozostaje poszaleć w weekendy
dzięki, na pewno odzyje bo już zaczął wpadać na coraz głupsze pomysły w domu

aha, czyli masz tak jak MagJa- fajne pazurki tylko w dni wolne
Stary 2009-06-20, 13:59   #566
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
JA pomaluję zaraz granatem opi i na to dam granat goshowy bo ma wieksze drobinki a akurat dziś mi na takim efekcie zależy

z promocjoi sephory chyab nie skorzystam, chciałam kupić błyszczyk 3dmax ale te okularki z rossmanna gratisowe do niego ostatecznie mnei skusiły, na dodatek TŻ wisi mi prezenta więc

n ie kuś pilingami- mam w zapasach 4 joanny a wczoraj jak odkryłam 3 farmony w nowych zapachach to przepadłam
ja mam teraz na paznokciach Poppy i w buteleczce to taki roz a na paznokciach to taki abrdziej roz z dodatkiem pomaranczy czy czegos takiego, nie przypomina w ogole tego koloru z butelki.

nad blyszczykiem z okularami sama sie zastanawiam smsa wykorzystam na maske do wlosow Yes To Carrots [jest cudowna ] i moze na jakis nowy zapach stesknilam sie za pachnidlami, nie mam nic typowo letniego [procz SiKejow ofkors, ale trzy letnie butelki nie zaspokajaja mojej chcicy ].

jakie sa nowe zapachy Farmony?
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei

Edytowane przez zizou
Czas edycji: 2009-06-20 o 14:01
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 14:02   #567
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Takie małe to zamówienie? Polecam jeszcze krem odżywczy.
Małe? Na razie mi wystarczy, bo muszę zużywać na bieżąco Poza tym nie wiem czy na pewno mi ta Himalaya podejdzie, ale myślę, że tak skoro tyle dobrych opinii ma

Cytat:
Hej Vibesiu
Baw się dobrze.

Cytat:

O, to ja poproszę o wrażenia po testach, bo mnie ciekawi ten peeling.
No i czekam na snow

Cytat:
taka morelkowa , ostatnio wyczułam podobne nutki do ukochanej brzoskwiniowej a w dodatku teraz one są po 7,90 (czyli dl amnie ok 5,50) więc az żal nie brać granat i śliwkę też mam, obie są słodkie

I ja chyba też w końcu zamówię Himalayę- nudziłam ojcu o prezent na dzien dziecka to powiedział, że jak dostanie pracę. Wczoraj otrzymał telefon z zaproszeniem do podpisania umowy od początku lipca- więc jeszcze tydzień czekania
Z tą praca to cud- już był bliski załamki, a poza tym to siedzenie w domu powodowało tylko wieksze zrzędzenie- wreszcie odetchniemy z ulgą w domu Ale za to teraz mama zaczęła wakacje
W takim razie może się skuszę na tą morelkę Będzie do psikania się "po domu" a jak mi się znudzi czy coś to zużyję jako odświeżacz do powietrza(tak było z waniliową, którą miałam ze 2 lata temu).
No i cieszę się, że Twój tata dostał pracę. Świetna wiadomość!

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2009-06-20 o 14:03
Stary 2009-06-20, 14:24   #568
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam teraz na paznokciach Poppy i w buteleczce to taki roz a na paznokciach to taki abrdziej roz z dodatkiem pomaranczy czy czegos takiego, nie przypomina w ogole tego koloru z butelki.

nad blyszczykiem z okularami sama sie zastanawiam smsa wykorzystam na maske do wlosow Yes To Carrots [jest cudowna ] i moze na jakis nowy zapach stesknilam sie za pachnidlami, nie mam nic typowo letniego [procz SiKejow ofkors, ale trzy letnie butelki nie zaspokajaja mojej chcicy ].

jakie sa nowe zapachy Farmony?
Nie kuś paskudo

Nie mów mi o zapachach- wycofali z Sephory moje JilSanderki a ja nadal ich nie nabyłam

Znaczy nei całkiem nowe tylko do kompletu do ostatnich nowości- masełek i płynów do kąpieli: http://www.inermis.pl/index.php?str=...=2&sort=&kto=1
Stary 2009-06-20, 14:26   #569
Hosenka*
Zakorzenienie

Rzyrafko: super, że Twój Tata dostał prace

Z Avonu mam 3 mgiełki - śliwka, granat i morela - ta ostatnia najbardziej mi się podoba, pozostałe dwie są cięższe, pasują mi bardziej na chłodniejsze dni. Z nowego katalogu wezmę mgiełkę jabłkową - cudnie pachnie, orzeźwiająco, lekko kwaskowato i mgiełkę truskawkowa - tez jest kwaskowata

Byłam w Naturze - DOTH nie ma jeszcze ... Kupiłam tylko lakier Astor, ten co ma Luskap i serum antycellulitowe Eveline (250 ml + 50 ml gratis za 10,99). W koszyku miałam jeszcze 2 inne lakiery, ale odłożyłam
Kupiłam tez olej lniany, bo przed wyjściem śluchałam programu Wachowicz i mówiła że jest dobry przy odchudzaniu - zawiera dużo kwasów tłuszczowych, które działają jak detergent - rozpuszczają tłuszcz Buteleczka 250 ml za 11,90

Jet Femme też mi się z czyms kojarzy W poprzednim katalogu zamówiłam sobie 60's mod Bardzo mi odpowiada i znika od razu, pozostawia smużkę zapachu jak się przechodzi 2 panie z pracy się skusiły po przetestowaniu mojej buteleczki.

Czy któraś z Was jest zainteresowana lakierem Eveline Crocus i czerwienią Delii nr 11 (zdjęcia wrzucałam w watku z lakierami)?

Instagram

Stary 2009-06-20, 14:27   #570
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
aaaaale mam zaległości

Eee tam wszystko Ci opowiem Ja też na zlotach ostatnio najdłużej pół godz.
3maj się, dasz radę

Cytat:
Jakie jeszcze wzięłaś? Ja czekam na porównanie zizka Poppy i PR 32, bo nie miałam okazji ich widziec w naturalnym świetle jeszcze
Z tej serii co Saphire wzięłam jeszcze Rose, to taki cukierkowy róż z drobinkami, przy jednej warstwie za bardzo transparentny, ale przy dwóch już jest fajny efekt.
Z "witaminowej serii" wzięłam taki jasny beżyk/ecru z drobinkami do frencha i z tych malutkich Happy Colours fioleto-śliwkę. W wolnej chwili wrzucę zdjęcia do odpowiedniego wątku, bo trudno opisać efekt.

Cytat:
Karolina jakie zmiany u Ciebie, gratuluję
Cytat:
Ja też gratuluję, aczkolwiek sama nie lubię "drobiazgów" w domu- do szczęścia wystarcza mi wazon na kwiaty, a na resztę się tylko denerwuję bo to tylko stoi i się kurzy i trzeba sprzątać w kółko
Ale to właściwie same praktyczne rzeczy typu suszarka do ubrań czy patelnie , na ewentualne typowe "pierdółki" przyjdzie jeszcze czas, choć szczerze mówiąc tak jak rzyrafka nie przepadam za sprzątaniem później tego wszystkiego

I dziękuję za gratulacje , ale to tylko wynajem, na własne, szczególnie w Wawie jeszcze mnie nie stać, ale i tak b. się cieszę, bo to kolejny krok i kto wie co będzie za jakiś czas
Ostatnio faktycznie u mnie trochę zmian, mam nadzieję, że to jeszcze nie koniec, czekam teraz na decyzje "góry" o podwyżkach i awansie, mam nadzieję, że mimo tego nadmuchanego kryzysu wszystko przejdzie skoro premie przeszły i to nadspodziewanie dobre to może i to, oby

A propo zmian to śmiać mi się chce, bo nie wiem czy pamiętacie jak wspominałam o wizycie u "wróżki"?Od jakiś 2 m-cy sprawdza się jedna rzecz za drugą z tych, o których mi mówiła Nie wiem czy to kwestia "samospełniającej się przepowiedni",ale fakt faktem, że coś w tym jest

Rzyrafko super, że tata dostał pracę, musiało to być dla niego b.frustrujące

Cytat:
Cześć
Witam wszystkie
Ale mnie tu nie było ... dosyć długo.
Cześć
Udanej zabawy Ja też powinnam zacząć się szykować, bo właśnie się dowiedziałam, że TŻ pomylił godz. i mam mniej czasu niż się spodziewałam

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o

Edytowane przez karolina1985
Czas edycji: 2009-06-20 o 15:14
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości