![]() |
#541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
ale fotyyyy, super
![]() Ja już prawie spakowana, rano dopakuję leki itd. Czekam aż księciunio wykaże chęci do spanka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#542 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#543 |
Zakorzenienie
|
ja wlasnie wrocilam z big-spaceru
![]() ![]() ![]() ![]() Piekło - Macius jaki juz duzy kawaler ![]() ![]() takusna - gratki dla Wikusi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#544 |
Zakorzenienie
|
Mała ja też czasem daję Tymkowi poduszkę, jak są takie upały t napewno mu milej i wygodniej na podusi niż na tej ceracie wózkowej
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- kurka-jęczał więc pełna nadziei dałam mu kaszkę i chciałam myć, ale po kaszce zamilkł i bawi się w najlepsze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#545 |
Zakorzenienie
|
ale Maciek uroczy dzieciaczek, a jakie zebiska przebijają sie przez otwarte usteczka
![]() ![]() ![]() chciałam oglosić, że dzis wyszperałam paluchem 3 platformy czwórkowe, tak więc jeszcze jedna musi się przebić przez dziąsła Mikołajowi, mam nadzieję , że troszkę się slina i kasztany unormują ps, dziś na kolację Miki zjadl tylko kaszkę i poszedl spać, cycki pochowałam pod bluzką, mleczarnia nieczynna ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2009-08-12 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#546 |
Zakorzenienie
|
Poduszeczki są git baby także się nie krępujcie
![]() ![]() ![]() ![]() Popołudniu zaliczyłam z małżem tesco i media. Kupiłam Olci fajne, proste, frotkowe pajacyki które będą idealne jako piżamki ![]() Poza tym mają już nową kolekcję, ale nic szczególnie ciekawego nie zauważyłam. Judi Tymuś pierwsza klasa, chciałabym żeby Ola też tak zasuwała ![]() Piekło z Maciusia jest śliczny chłopczyk, kochany! a baby nie opowiadałam Wam jak mnie sąsiadka wnerwia ostatnio. Strasznie upierdliwa z niej kobieta choć ogólnie miła. Uczepiła się ostatnio tego że jej wnuk chodzi już mając 7 miesięcy sunie przy meblach. On się wielki urodził 4,5 kg teraz ponoć ma ponad 10 i jest silny i przyczepia się owa sąsiadka do Oli, że jak to ona pięknie chodzi że jest silna, że zasuwa tak szybko i żebym ją puściła. Dziś wypadła do nas i mówi niech ją pani puści teraz, ja jej na to że mowy nie ma jesteśmy na ulicy i nie pozwolę, żeby się wyrozbijała, puszczam ją w domu i wiem jak reaguje, czasem przejdzie kawałek, czasem siada, czasem upada. A baba do mnie niech ją pani puści bo będzie za rękę chodziła do półtora roku, a jak sie przewróci niech jej pani nie podnosi, żeby się sama nauczyła. Powiedziałam, że mowy nie ma, w duszy że ch... Ci kobieto do kiedy Ola będzie za rękę chodzić. Czyż ja nie mam pecha? albo upierdliwa niania, albo sąsiadka z tysiącem rad, sąsiedzi od smoczka, czapki itp. same wiecie... A widziałam dziś Jowiszkową iglesinę w Jowiszkowych kolorach, śliczna!!!!
#547 |
Zakorzenienie
|
Kasiula ale tam w rzeszowskim upierdliwi ludzie mieszkają
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#549 |
Zakorzenienie
|
i znowu wieczorem trojca lub duety wizażowe
![]() moj rozmiar koleżanki chyba sobie zalansuję ![]() ![]() ![]() http://www.allegro.pl/item690705001_...i_r_40_41.html Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2009-08-12 o 20:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#551 |
Wtajemniczenie
|
no tak... wy sie tu z butow nabijacie a Oli w nich smiga na codzien.... bo to jedyne buty ktorych nie sciaga automatycznie....
![]() |
#552 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ala znowu zasneła przed 23 masakra. Skąd ona bierze tyle siły na rojbrowanie, ja tam padnieta jestem. Ja dzisiaj robiłam porządek w starych rachunkach za kom, najpierw darłam a potem wrzucałam do kubła na śmieci i muszę powiedzieć, że Ala pomagała mi wrzucać ![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Dziewczyny, dałam dzisiaj Ali deserek z bobovity jabłko, banan i kremowy twarożek, zajadała go aż się jej uszy trzęsły i jak na razie nie ma żadnych oznak alergicznych więc może skazy już nie ma ![]()
![]() |
#553 |
Zakorzenienie
|
heloł
melduje sie i ja ![]() dzisiaj z mezem mam 3 rocznice slubu ![]() ![]() powoli tez mysle o pakowaniu ![]() ![]() ![]() w sumie musze przyznac ze zmeczona jakas taka jestem, odkad sie urlopuje ![]() buziaczki dla Karolka i Maciusia ![]() ![]()
#554 |
Zakorzenienie
|
hello
melduję sie w ten dżdżysto-deszczowy poranek Miki już zaliczył upadek z mini-regałem narożnikiem na sobie, postraszył sie troszkę jak go mebel nakrył , ale nic poważnego , najgorsze jest że juz niejednokrotnie mówiłam małżowi żeby to jakos lepiej zabezpieczył, no ale jak grochem o ścianę ![]() ![]() mam pytanie czy wasi męzowie chętnie chodzą po lekarzach, bo moj to od wielkiej biedy, na dodatek zawsze ta sama śpiewka , do rana mi przejdzie, umówiłam go do okulisty bo jakis paproch wpadł mu do oka i twierdził że cos mu przeszkadza, dzis juz mi oznajmił że wyzdrowial i lekarz mu niepotrzebny ![]() ![]() ![]() ![]() ps. a u nas rocznica ale druga 15 sierpnia ![]() ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2009-08-13 o 08:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#555 |
Zakorzenienie
|
Dobry baby
To jak Judi pojedzie na wieś, Anisia i Jowiszek nad morze, Wersta będzie zwiedzać majtki to nam się ruch przerzedzi ![]() Mam nadzieję baby, że po powrocie nałogowo zaglądniecie i zasypiecie nas gradem fotek. Pozostałą część ekipy motywuję do udzielania się co bym z nudów nie padła ![]() U mnie za chwilę spacer i zakupy ![]() ---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ---------- A u nas 16 wrześna jak u Anisi trzecia rocznica ![]() ![]()
![]() |
#556 |
Zakorzenienie
|
Kasiulko Wy macie rocznicę skórzaną, a ja papierową dopiero
![]() ![]() ps, ja zostaję na posterunku, bo raczej marne szanse na wyjazdowe wakacje ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2009-08-13 o 11:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#557 |
Zakorzenienie
|
o to ja w tym roku bede miec kwietna a tez myslalam, ze drewniana
![]() Kasiulka - tez o tym myslalam, kto tu zostanie na wizazowym posterunku ![]() ![]() ![]() ![]() Anka - moj tz ma tak samo z lekarzami...wyganiam go od dawna do specjalisty bo moim zdaniem ma nadcisnienie - ciagle mu goraco nawet w zimie ![]() ![]() sandalki bardzo ladne, wygladaja na wygodne ![]() ![]() musialam przed chwila ulozyc Maje po ludzku na poduszce, bo usnela na jakims kopcu zrobionym wlasnorecznie z koldry, kocyka i poduszki ![]() ![]() dzis sie chyba wybiore na poszukiwanie jaska do wozka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#558 |
Zakorzenienie
|
Kasiulka, Ty to masz z tymi "życzliwymi"
![]() ![]() ![]() Sto lat dla przystojniaka Maciusia!!! ![]() Ech, jak widzę ten syf za oknem to coraz bardziej się boję jaką pogodę będziemy mieć nad morzem. Jak na razie Anisi i Jowiszowej zapowiadają się upały ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a pozatym my chyba jednak zostaniemy w domu ![]() ![]() Jeszcze zobaczymy ale wieczorem chyba zacznę się rozpakowywać ![]() Byłam już w aptece po filtry do fridy i kupiłam młodemu 4 słoiki bo on nam kaszle od 5 tygodni.... Żaden zyrtec nie pomaga, flegamina też nie. Zaczęłam podejrzewać moje zupy, bo zczaiłam że on zaczął kaszleć od czasu jak je zupy te co robię dla tz-ta. Chyba za dużo składników i przypraw. Muszę mu odlewać część zupy zanim doprawię ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#560 |
Zakorzenienie
|
a u nas dla odmiany upal
![]() ![]() jestem ciekawa czy Tymek faktycznie uczulony na zupki domowe ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#561 |
Zakorzenienie
|
Jestem juz po spacerku. Judi wybacz, ale ja bede sie cieszyc ze jestes
![]() ![]() Malusna super, ze meldujesz gotowosc na posterunku. Nastawilam zupe, niektore rzeczy Oli wrzucilam do namaczania w vanishu i zasiadlam, pewnie na sekund piec. Cestusia na pewno jestem za uprzejma, taka mam badziew nature ![]() ![]()
#562 |
Zakorzenienie
|
Kasia - jak ta baba ma wnukow od groma to niech se ich puszcza na ulice jak taka madra. a potem sa wypadki bo babcia nie upilnowala - a bo to pierwszy raz???
ja np. Majki nie puszczam na plac zabaw. ona nie chodzi jeszcze, wiec nie chce zeby raczkowala pod nogami latajacych dzieciakow ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#563 |
Zakorzenienie
|
Malusna
![]() ![]() Kupilam Oli butki. Cestusia mi tu mrugale reklamuje to nabylam, wszak zimno sie robi ![]() ![]() http://www.allegro.pl/show_item.php?item=705725437
#565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Leleth sliczna z Ciebie babka, zdjecia sa super!!! jakosc zyleta ![]() ![]() ![]()
![]() |
#566 |
Zakorzenienie
|
a ja nie mogę kupować butów małej przez net i strasznie żałuję
![]() ![]() ![]() ![]() teraz śpi, wstała 6.30 i przetrzymałam ją do południa. usnęła w 30 sekund ![]() małż pojechał rano na badania okresowe do wawy i wróci pewnie po 14stej. kawkowałam się już dziś u cioci, tak się rozpadało że brat musiał po nas przyjechać bo nie dało rady przejść wózkiem po osiedlu. Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2009-08-13 o 11:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#567 |
Zakorzenienie
|
jeju u mnie leje z całej rury idzie podciąć sobie żyły, z małym histerykiem na karku
odpukać, ja Jowiszku jakos trafiam bez przymierzania na girkę Mikołajową z butami ![]() ![]() po południu wybywam na jazdy, ale średnia przyjemność ćwiczyć w takich warunkach, mówi to amator i uczeń, wiadomo jak jest wprawa to nic nie przeszkadza ![]() ps. tez nie wiem co uczula Mikiego, menu takie same a co jakis czas jego skóra jest jak dalmatyńczyka w czerwone placki suszkowe, okropieństwo Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2009-08-13 o 11:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#568 |
Zakorzenienie
|
kurcze, wykrakaly czy co
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Zakorzenienie
|
ja juz na bank dzis uziemiona z Mikim, ciemno, szaro, leje nadal jakby pora deszczowa przyszła
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Zakorzenienie
|
ja licze na cud i przejasnienie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:23.