![]() |
#541 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: 1994 - Stary dobry skład
Pati, jaka tam ekspertka od razu
![]() Po prostu się swojego czasu mocno interesowałam tym wszystkim jak też nie umiałam oswoić swoich włosów. Walczyłam z nimi na siłę i nic nie wywalczyłam. W końcu się poddałam i zaczęliśmy współpracować. I powiem Wam, ze lepiej teraz tak wyglądają i mi pasują niż jak je chciałam na siłę zmieniać. Poszłam z włosami na kompromis ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
taż tak masz? ;> i mam włosy tylko do ramion;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#543 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Pokłóciłam się z rodzicami, żyć nie umierać ![]() ![]() ![]() ![]() Kimie ! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ej Ty się cieszysz, że nie jedziesz? ;> |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
Wtajemniczenie
|
Olasia, ojej, przykro mi
![]() Arr, przyjeżdża do mnie dzisiaj S. z simsami znów, hrhrhrhr ![]() ![]() ![]() ![]()
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Wtajemniczenie
|
Hej ;*
Dont, jeszcze się zastanowię nad tą wymianką ;d Olasia, ja tez nic- moja siostra 60 zł ;/ Ja też tak mamie nieraz nawciskałam ;d jestem chamska i wgl. wolałabym nie gadać co nieraz napieprzyłam. aż się poryczałąm ;d
![]() |
![]() |
#549 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale dobrze, że widzisz i plusy tego, że nie pojedziesz. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A ja ostatnie trzy czy tam cztery dni ryczałam i awantury z byle powodu robiłam... Na szczęście już mi przeszło. (chyba ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Wtajemniczenie
|
Pati ja myję codziennie. Tzn czasem co dwa dni ale to tylko wtedy, kiedy pozwalam im się kręcić. Jeśli prostuję całe to mycie obowiązkowo codziennie.
Tinulka, ja w każdym razie polecam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#551 |
Raczkowanie
|
![]()
Jeśli chodzi o kieszonkowe, to też nie dostaję stałej sumy. Zwykle jak coś chcę kupić, to mówię i dostaję. Zwykle...
![]() DontAsk - witaj w klubie. ![]() Też mam kręcone włosy i muszę się prawie codziennie męczyć z prostownicą. Strasznie to męczące. Od niedawna stosuję maseczkę WAX i piję pokrzywę, więc ich stan się trochę polepszył. Ostatnio zastanawiałam się nad trwałym prostowaniem. U mnie jakieś 400 zł, podobno trzyma się gdzieś z rok. Miałyście kiedyś? ![]() Tak sobie pomyślałam, może na Boże Narodzenie taki prezent se fundnąć... Mój komputer dzisiaj umarł, nie włącza się w ogóle, a jak tak, to od razu zacina. (R.I.P) Co ja bez niego zrobię?! ![]()
![]() Kuracja włosów: * prostowanie keratynowe 21.07.10, 15.01.11 * długość: 50 cm ![]() Voila! Forget Saturday morning cartoons! - I watch ShaneDawsonTV "Uśmiech to pół pocałunku. Uśmiechnij się do mnie dwa razy. " |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#552 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Zadomowienie
|
Moje kieszonkowe to 100 zł + 30 na doładowanie komy. Ale jak jakieś kino, większość kosmetyków to muszę brać z tej 100. : >
Ja teraz żadko prostuję, chyba że jakaś okazja czy coś ;p Daję im trochę odpocząć, ponadto prawie nigdy ich nie suszę suszarką (gdzieś tak raz na 2-3 miesiące ;p). A myję co dwa dni, bo kiedyś jak myłam codziennie to mi się od tego coraz szybciej zaczęły przetłuszczać włosy i zdarzało się, że już w połowie dnia miałam dość nieciekawą fryzurę ;p Mam pytanko ;> Znacie jakieś sposoby na poobgryzane skórki wokół paznokci? Jakoś nie mogę się powstrzymać przy ich odrywaniu... Teraz się pilnuję i próbuję je zaleczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#554 | |
Wtajemniczenie
|
Kimiee!!!!!!!!!!
![]() ![]() a ja tam od moich włosów nie wymagam za duzo ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez chromonikielnia Czas edycji: 2009-08-10 o 16:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
Wtajemniczenie
|
dont, bo możesz się śmiać, ale ja się cy.kam :d że się nie pozbieram i że nie zrozumiem o co chodzi ;d
![]() |
![]() |
#556 |
Wtajemniczenie
|
No ale jak czegoś nie będziesz wiedziałą to od tego masz mnie
![]() Kimie, prostowania trwałego nie polecam. Po pierwsze jesli masz kręcone włosy to gdzie spo miesiącu będziesz już musiała zacząć poprawiać prostownicą, bo nawet jeśli ci zrobią ładnie i trwale, to niestety odrastają kręcone włosy i wtedy to wygląda jeszcze gorzej ^^ Po drugie tragicznie niszczy, już chyba lepiej farbować co tydzień ![]() A ja sobie mam postanowienie wakacyjne, że nie prostuję. I normalnie tylko ten jeden raz wyprostowałam od poczatku wakacji, żeby zdjęcia były lepsze ![]() ![]() A co do suszarek to ja teraz spokojnie szuszę i oszczędzam kupę czasu. Przedtem było mi ich żal, ale kupiłam sobie porządną suszarkę i się opłacało. Zimny nawiew+ dyfuzor= to jest to! xD Edytowane przez DontAsk94 Czas edycji: 2009-08-10 o 15:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
Wtajemniczenie
|
To się cieszę bardzo ;**
A co oznacza ' lista wish' ? I nie wiem czemu ale ie rozumiem tego ' nie wymieniam się'
![]() |
![]() |
#558 |
Raczkowanie
|
Chromcia!!! Dawno się nie "widziałyśmy".
![]() Zazdroszczę, że nie musisz dużo wyprawiać z włosami. ![]() Ile ja bym dała za proste włosy? ... Ja też słyszałam o tych lakierach. Chyba nawet widziałam takie w Rossmanie. Ciekawe, czy to by się sprawdziło na skórkach, bo to jest na obgryzanie paznokci. Dałam już spokój moim skórkom, niech se będą. Jeszcze niedawno ciągle je obcinałam i odsuwałam. Cześć ywoncia, olasia, pati, malwa... ![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Hm, no ta. Słyszałam o tym, że się bardzo niszczą. Pewnie bardziej niż codziennie prostownicą. Ale jeszcze się zastanowię kiedyś. ![]() Też mam fajną suszarkę z zimnym nawiewm i dyfuzorem. Także z nakładką prostującą, która szczerze to słabo działa, ale sprawia, że się mniej puszą. ![]()
![]() Kuracja włosów: * prostowanie keratynowe 21.07.10, 15.01.11 * długość: 50 cm ![]() Voila! Forget Saturday morning cartoons! - I watch ShaneDawsonTV "Uśmiech to pół pocałunku. Uśmiechnij się do mnie dwa razy. " |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Wtajemniczenie
|
Lista wish to lista rzeczy, za które najchętniej byś chciała się wymienić. Mi osobiście do niczego nie potrzebna
![]() A "nie wymieniam się" to w jakim sensie? ![]() Co do tych lakierów przeciw obgryzaniu itp... Miałam kiedyś, bo nałogowo "zjadałam" palce. Powiem Wam tyle: praktycznie tego nie czułam, gdzie tam jakiś smak gorzki był czy coś to ja nie wiem ![]() Edytowane przez DontAsk94 Czas edycji: 2009-08-10 o 15:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
Raczkowanie
|
Lista wish to lista rzeczy, za które chciałabyś się wymienić za swoje. Np. bardzo chciałabyś mieć jakąś książkę to wpisujesz ją na swoją wish listę, a może ktoś będzie ją miał i się z tobą wymieni. (chyba
![]() A z tym "nie wymieniam się". Możesz dać jakiś przykład? ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Oj, nie zauważyłam twojej odp. DontAsk. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#561 |
Wtajemniczenie
|
ja się chyba tez zacznę wymieniać... bo mi mama powiedziala, ze mam na allegro nie sprzedawac, bo mi nie pozyczy swojego konta
ale ja to bym wolała kase, a nie ciuch za ciuch;/ i mi sie u Hani torebka spodobała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Wtajemniczenie
|
oł jee wyczyn ;d Hania, no nie wiem tak jak czytałąm te wątki to od pauz są tam zasady i w jednej z nich ' nie wymieniam się '
![]() |
![]() |
#565 |
Wtajemniczenie
|
no właśnie ja tego kompletnie nie rozumiem
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#567 |
Wtajemniczenie
|
Tina, Może wizażanka zrobila sobie chwilową przerwe w wymiankach albo cuś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Wtajemniczenie
|
Nie wydaje mi się, bo prawie wszystkie tak miały. Olasia,
![]() ![]() Ja lecę, paa; **
![]() |
![]() |
#570 |
Wtajemniczenie
|
Ej a to nie było przypadkiem "nie odmieniam się" ?
![]() ![]() Bo to by wiele wyjaśniało xD O patrzcie ją ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:49.