![]() |
#541 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze ulubione cytaty z Sagi Zmierzch część II :D
Nie wiem czy to było ale daje:P
B: Boże![wykrzyknęłam] E: Co? B: Och...Nic. Wszystko. E: Co dokładnie?- [spytał, spięty] B: Ty mnie kochasz! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#542 |
Przyczajenie
|
'To bardzo zabawne – moje serce nie bije od niemal dziewięćdziesięciu lat, ale kiedy wyjechałem, nagle przypomniałem sobie o jego istnieniu, a raczej uświadomiłem sobie, że go nie ma. Poczułem się tak jakby je wyrwano. Jakbym zostawił je tu, przy Tobie.'
Jeśli było to przepraszam ![]()
![]() |
#543 |
Raczkowanie
|
rany, jak mnie tu dawno nie było
![]() ![]() "Dziki, miarowy rytm. Gorączkowe łomotanie. Przeobrażające się serce." [BD]
![]() |
#544 |
Zakorzenienie
|
"O mało nie dostałem ataku serca, kiedy zobaczyłem, co knujesz, a niełatwo doprowadzić wampira do takiego stanu"
"Westchnęła cicho i znowu poruszyła się niespokojnie, obracając się na drugą stronę - z pewnością spała, a także coś jej się śniło... - Edward - wymamrotała miękko. Śniła o mnie. Czy martwe, zamrożone serce może znowu bić? Czułem, że moje zaraz zacznie."
![]() |
![]() |
#545 |
Wtajemniczenie
|
Mój ulubiony.
![]() -Umrę - powiedziałam dobitnie. Zmarszczył czoło. -Nie umrzesz, nie umrzesz. Może będziesz miała parę blizn, ale... -Mylisz się - przerwałam mu. - Ja naprawdę umrę. - Co ty wygadujesz, Bello? - zdenerwował się. - Wypiszą cię stąd za kilka dni, góra za dwa tygodnie. Patrzyłam mu prosto w oczy. - Może nie umrę tak od razu... ale kiedyś na pewno. Z każ*dym dniem jestem bliższa śmierci. Zestarzeję się! Osiwieję, będę miała zmarszczki... Spochmurniał, pojmując z wolna, o co mi chodzi. Przyłożył sobie palce do skroni i zamknął oczy. - Tak właśnie ma to wyglądać. Tak właśnie powinno być. I tak by się stało, gdybyś mnie nie spotkała, gdybym nie istniał, a nie powinienem istnieć.
15.09.2013 ![]() 24.09.2014 ![]() ![]() 18.04.2015 ![]() ![]() 06.06.2015 ![]() 06.02.2016 Jakub Andrzej syn Justyny i Michała ![]() 14.12.2016 ![]() 16.08.2017 Barbara Maria córka Justyny i Michała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
Rozeznanie
|
Powiem Wam tak... szkoda ze takie rzeczy zdarzaja sie tylko w ksiazkach:P taka milosc.. zakochanie... bardzo fajny film i ksiazka.. niesamowita postac belli i edwadra
![]()
![]() |
#547 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no, ale jednak w jakimś stopniu, jest ta miłość możliwa. cała saga zmierzchu - wspaniała <3. jednak, myślę, że jest ona oparta na innych ponadczasowych klasykach tzw. wyciskaczy łez. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
Konto usunięte
|
Więc dodaje moje z oryginalnej wersji
![]() 'I don't want to be happy with anyone but him.' Bella,Eclipse 'The right thing isn't always real obvious. Sometimes the right thing for one person is the wrong for someone else. So... Good luck figuring that out' Charlie Swan,Eclipse 'You're quite adorable when you're jelaus. It's surprisingly enjoyable' Edward ,eclipse 'Hell's not so bad if you get to keep an angel with you' twilight 'Of all the things about me that could frighten you, you worry about my driving' Edward,twilight 'Darkness is so predictable,don't you think?' Edward,twilight 'you're wounding my ego,Bella. I just proposed to you, and you think it's a joke. Well, I'm nearly a hundred and ten. It's time I settled down' Edward,New Moon |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#550 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no, ale i tak mój numerek jeden : twilight ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#551 |
Zadomowienie
|
Daaawno mnie tutaj nie było.. Tak więc wracam
![]() Cześć wszystkim 'Starszkom' i witam wszystkie nowe buzie ![]() " -Pomyślałem sobie - ciągnął - że nada się na symbol mojej osoby, bo jest takie twarde i zimne. - Zaśmiał się. - A w słońcu, tak jak ja, mieni się wszystkimi kolorami tęczy. " <3 ;d
" (...) Pragnęłam go tak, jak pragnęłam powietrza, by oddychać. Nie był to wybór – ale konieczność." ♥ ... Daria, 22 lata. Nauczycielka wf i instruktorka fitness ![]() W trakcie mgr z bezpieczeństwa morskiego państwa. Służby mundurowe <3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#552 |
Raczkowanie
|
Było, nie było?
"Tłumaczyła słowa do "Glory, glory, hallelujah" na arabski. A kiedy skończyła, zaczęła od początku, tyle że przeszła na koreański język migowy. " ![]()
![]() |
![]() |
#553 |
Przyczajenie
|
A ja... prawie wogóle tu nie wchodzę, i nic nie piszę.
A jak bym chciała coś napisać to musiałabym wszystkie cztery części sagi wpisać. A tak ogólnie. Czy czytaliście coś podobnego do zmierzchu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Raczkowanie
|
Wow.
Od stuleci tutaj nie wchodziłam ![]() Droga Wilczyco, nie wiem o jakie podobieństwo w książkach do sagi Ci chodzi, ale ja czytałam wiele książek o wampirach i wszystkie po prostu kocham <3 ![]() edit: żeby nie było off-topa ![]() 'Jak taka mała mała osóbka może być tak irytujaca?' na bank było, ale co mi tam :P
''Its fun to lose And to pretend.'' Edytowane przez Evasive Czas edycji: 2010-05-01 o 23:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
Przyczajenie
|
,,-Czy wiesz, że Alice znowu mnie porywa?Uśmiechnął się.
-Cóż tak naprawdę cie nie porywa. Spojrzałam na niego zaskoczona. Zaśmiał się cicho na widok mojej zagubionej miny. -Tylko mnie wolno cię porywać, zapomniałaś ?'' Mój ulubiony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#556 |
Zakorzenienie
|
"Jeśli możesz żyć wiecznie, to musisz wiedzieć po co żyjesz".
''Kocham Cię to marna wymówka, ale i szczera prawda''
![]() |
![]() |
#557 |
Zakorzenienie
|
Witam fanki Zmierzchu ;d.
Jestem tu nowa i także uwielbiam dzieło Meyer ![]() Najlepsze są teksty Emmeta ;d. Szukałam jekieś fajnego ale nie mogłam znaleść . później się wstawi ;d. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() jestem nowa zakochaną fanka sagi ( choć nie taka młodą ![]() Przeczytałam spora część forum, nie możliwe jest chyba ogarniecie całości ![]() Witam wszystkich ![]() Przeczytałam też o wycietych elementach, rozdziałach książki czy może mi ktos napisac cos na ten temat ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Zakorzenienie
|
"...Alice warknęła cicho. - Powiem jej, gdzie ją zabierasz, Edward. Pomóż mi albo naprawdę to zrobię. Zamarł. Odsunął swoją twarz od mojej i posłał ulubionej siostrze piorunujące spojrzenie. - Takie małe, a tak wnerwia..."
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
Zakorzenienie
|
taak, ja też przeczytałam większość stron z tego wątku
![]() "Nagle ciszę rozdarły echa ryku ojca. -BELLA, DO DOMU! WCHODŹ DO ŚRODKA, ALE TO JUŻ! Cała nasza trójka znieruchomiała, nasłuchiwając dalszego ciągu. Odezwałam się jako pierwsza. -Cholera. Głos mi drżał. Jacob posmutniał. - Przepraszam za ten numer z motorem - wymamrotał. - Musiałem mieć pewność, że wykorzystałem wszystkie możliwe środki. Wszystkie. - Piękne dzięki - rzuciłam z sarkazmem, niestety mało wyczuwalnym przez drżenie. Zerknełam ku domowi. Nie zdziwiłabym się, gdybym zobaczyła Charliego miażdżącegow biegu wilgotne paprocie niczym rozjuszony byk. W takim scenariuszu to ja byłabym czerowną płachtą." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#561 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() w głowie mi się nie mieści, kiedy ja tu ostatnio byłam ![]() "Nie rozumiesz. Może ty jesteś wystarczająco dzielny albo wystarczająco silny, żeby żyć beze mnie, jeśli tak byłoby dla mnie najlepiej. Ale mnie nigdy nie będzie stać na takie poświęcenie. Muszę być z tobą. To dla mnie jedyne możliwe rozwiązanie." ![]() było, ale ciężko znaleźć cytat, który by się tu nie znalazł ![]()
![]() |
![]() |
#562 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Midnight sun juz przeczytałam. chodziło mi o rozdziały z ksiażek odrzucone przez wydawnictwo - ale juz je dostałam. jeszcze raz dzięki ![]() ",..Widzisz, piekło nie jest takie złe, jeśli możesz zatrzymać przy sobie anioła – zapewnił mnie Emmett wesołym tonem. – Kiedy on w końcu zaakceptuje nieuniknione, poradzisz sobie..." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Raczkowanie
|
Midnight sun juz przeczytałam. chodziło mi o rozdziały z ksiażek odrzucone przez wydawnictwo - ale juz je dostałam. jeszcze raz dzięki
![]() a mogłabyś mi te odrzucone rozdziały wysłać na e- mail .? ![]() Midnight Sun: ,,- No to, o co ci chodzi, Edward? Dźwięk mojego imienia wydobywający się z jej ust wywołał dziwne sensacje w całym moim ciele. Gdyby serce mi nadal biło, z pewnością zwiększyłoby tempo swoich ruchów.''
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#564 |
Zakorzenienie
|
MS:
"-Rozpowiada na prawo i lewo, że idziemy razem na bal absolwentów - powiedziała tonem rozwścieczonego kociaka" ![]() Bella - rozwścieczony kociak ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
Zakorzenienie
|
– Nie możesz mi po prostu podziękować i zapomnieć o sprawie?
– Dziękuję. – Nie masz zamiaru sobie odpuścić, prawda? – Nie. – W takim razie... Mam nadzieję, że lubisz rozczarowania.
![]() |
![]() |
#566 |
Zakorzenienie
|
Hej
w którym momencie ksiażki jest ten cytat? Nie mogę skojarzyc? ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- B: Boże![wykrzyknęłam] E: Co? B: Och...Nic. Wszystko. E: Co dokładnie?- [spytał, spięty] B: Ty mnie kochasz! Ten ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Zakorzenienie
|
Zdaje mi się że pod koniec KwN , kiedy to Edward w pokoju Belli tłumaczy jej że ją kocha.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Raczkowanie
|
MS:
- Nigdy nie spowodowałem wypadku, Bello. Ba, nawet nie dostałem mandatu. - wyszczerzyłem zęby i dotknąłem czoła. To było jeszcze zabawniejsze. Sam fakt, że byłem w stanie robić sobie żarty z moich dziwacznych, tajemniczych cech, ocierał się o absurd.- Mam tu wbudowany wykrywacz radarów. - Ha, ha, ha - rzuciła głosem bardziej przerażonym, niż sarkastycznym. - Pamiętaj, że Charlie jest gliniarzem. Zostałam wychowana w poszanowaniu dla prawa... hahahaha ![]() ![]()
![]() |
#569 |
Zakorzenienie
|
Czytałam, ale nie mogłam skojarzyc momentu w którym to było.
Dzięki ![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- "...Wiem jak bardzo denerwuje Cię to że Eward nadmiernie Cię kontroluje, ale oszczędz go -proszę, kiedy wróci juz z polowania, on tak bardzo Cię kocha, umiera ze strachu kiedy nie ma Cie przy sobie... " |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Zakorzenienie
|
nie wiem jaki fragment byy tu wstawić .
znalazłam super parodie ---> http://www.twilightseries.fora.pl/b-...ia-z,3070.html , najlepsza parodia ff jaką kiedykolwiek czytałam ![]() w necie nie moge znaleść 10 rozdziału MS ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:08.