|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 |
|
BAN stały
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi
No tak niestety jest.
Ale nie ma co, kazdej musi sie w koncu udac Tylko nie myslec mi tam caly czas o dzidzi laseczki a brac sie do roboty ;*
|
|
|
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
ja lece sie ogarnac bo musze do pracy dzisiaj isc na troszke...
hmm a potem chyba do lodzi jade z moim mezem poniewaz sa mecze eurobasketu no i on musi jechac... ja sie przynajmniej z kumpela zobacze
|
|
|
|
#543 |
|
Zadomowienie
|
no ja juz wczoraj poszlam za rada dziewczyn aby po stosunku lezec na brzuchu 20 min zobaczymy jakie beda tego efekty
|
#544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#545 |
|
Zadomowienie
|
:d :d :d :d :d :d :d :d :d
|
#546 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień Doberek
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#547 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#548 |
|
Zadomowienie
|
tylko ze ja w tym cyklu ani nie mierze temp ani siebie nie obserwuje wiec juz nie wiem co i jak nawet sie pogubilam i nie wiem ktory dzis dzien cyklu
ehhh moze tak i lepiej,bo nie bede sie schizowac,milego dzionka kobietki zajrze do was pozniej bo zmykam do pracy
|
#549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to
|
|
|
|
|
#550 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ostatnio i jak schizowałam przed .
|
|
|
|
|
#551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba, że macie jakiś patent, żeby tak się nie stało![]() Tak sobie myślę, że ja chyba nie umiałabym się kochać tak spontanicznie, nie myśląc czy teraz się uda czy nie... |
|
|
|
|
#552 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Cytat:
Jakbym lezala tez by tak bylo. Poniewaz moj narzeczony jest moim pierwszym takim powaznym facetem to nawet nie wiem, czy hm inni maja gestsza sperme i nie wylatuje tak? Mysle, ze w takiej sytuacji powinnas sie skusic na te ngi w gorze Glupio brzmi jak dla mnie, ale chyba moze jednak pomoc Cytat:
Bo to jest bardzo ciezkie ... Ale ja np jestem taka, ze smaa sobie potrafie wiele rzeczy wmowic, czasami nawet specjalnie Wiec mysle ze mi by sie udalo... Narazie pracuje nad nastawieniem : Chce dziecka, ale za pol roku ;D
Edytowane przez Cosmaaaaaaa Czas edycji: 2009-09-14 o 08:45 |
|||
|
|
|
#553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak się nie staraliśmy to bardzo pomocne okazywały się chusteczki higieniczne No ale wiadomo, że zawsze coś tam wyleci
|
|
|
|
|
#554 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do spermy i konsystencji sie nie znam ale spoko i ze mnie wylatuje a jak ja cos tam marudze to Ł. mowi ze przeciez cos tam musialo zostac ponoc nogi w gorze przydatne jak sie nie ma tylozgiecia Cytat:
oj nie to zacytowalam co trzeba
|
||
|
|
|
#555 | |
|
Raczkowanie
|
iwecie co ja sie staram juz prawie rok, od dwóch ost cykli stosowałam nogi w górze, leżenie na brzuszku i nic.... a w tym cyklu robie tak: leże spokojnie na plecach z uniesionymi lekko ku górze nogami i pupą, pozniej daje na chwilke całkiem do góry nogi, pozniej na brzuszek sie kładę i na końcu lulu z całą zawartościa
tak usypiam. Fakt w nocy troche ucieka, oczywiśćie mega mnie to wkurza czuje sie bardzo nie komfortowo, no ale jak jest @ to jest 100 razy gorzej przecież, wiec das ie wytrzymać, jescze dla takiego celu ![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
w zasadzie to naprwade przydało by mis ie troche odczekać, bo teraz u mojego M w rodzinie ssme ciąże... 3 kuzynki i bratowa mojego M. dlatego teście zostaną dziadkami i jakby sie dowiedzieli ze my tez to by było szzcesrze to bym chciała mieć bobaska tak zeby jak bedzie zaczynało chodzić zaczynało sie lato no ale to juz chyba zbyt wygórowane marzenia
|
|
#556 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście mam nadzieję że się uda ![]() :kciuk i:
|
|
|
|
|
#557 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć kochane to znów ja... tu tez mnie nie było od pzredwczoraj i nawet siły nadrabiać nie mam.. anatomia do
|
|
|
|
#558 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Kurde, ja bym chyba tak nie dala rady usnac :p Mozna to porownac do uczucia podczas stosowania globulek( musialam kiedys na noc brac) i wtedy nie moglam spac, tak mi przeszkadzalo :P Co do narodzin... ja tez mam zamiar sobie zaplanowac chocby pore roku... Chcialabym zeby moje baby przyszlo na swiat wczesna wiosna Ja dodatkowo bede celowac w dzieczynke chyba ;D TZ chce pierwszego chlopaka,a druga laseczke, ale ja boje sie jak to bedzie z drugim i po prostu postaram sie odrazu w dziewuszke celowac TZ ma dwie chrzesniaczki i obie sa tak slodkie, ze az slow mi brak Tez chce taka mala blondyneczke z loczkami i w rozowych sukienusiach ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Poprawke mialas? Mnie tez czeka za dwa tygodnie poprawka z anatomii ;] |
|
|
|
|
#559 |
|
Raczkowanie
|
Witam laseczki
![]() A ja dziś miałam taki realny sen,że robie test i wychodzą mi dwie krechy Obudziłam się i myśle: Raz kozie smierć,co ma być to i tak będzie.Zrobie test,a jak nie wyjdzie,to powtórze za 2-3 dni.Więc zrobiłam,uciekłam z łazienki i bałam się do niej wrócić ![]() Wracając byłam pewna,że zastanę jedna krechę.... NO I SZOK- II kreseczki Coprawda ta druga bledsza,ale chyba też się liczy,no nie? Wciąż nie mogę w to uwierzyć,mam wrażenie,że test mi psikusa zrobił ![]() TŻcik wraca w piątek-ale będzie miał niespodziankę(bo przez telefon za chiny mu tego nie powiem) |
|
|
|
#560 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Tak, jedna moze byc jasniejsza, to ozanacza niski poziom hormonu, ale liczy sie !!!!!! |
|
|
|
|
#561 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie to kurde uczysz sie wieeelkiego materiału apotem losujesz 3 pyt. i potem jest tak że wiekszość oblewa bo pyt. sobie wyląsuja do du** ja tez...Cytat:
|
||
|
|
|
#562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nam poki co zamelduj: JAK TY TO ZROBIALAS |
|
|
|
|
#563 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gratulację cieszę się strasznie |
|
|
|
|
#564 |
|
Zakorzenienie
|
giovi13 moje gratulacje
a ja także maiłam tą drugą jaśniejszą a w ciąży jestem tak więc wszystkiego dobrego
|
|
|
|
#565 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Po 4 mozliwe odpowiedzi, gdzie jedne niewiele rozni sie od drugiej Na opisowce to juz w ogole jak na pytanie ''Wymien zastawki serca'' np nie wypiszesz wszystkich zastawek, nie opiszesz jej i nie powiesz ktora gdzie i co robi to nie da nawet pol pkt :/ A na ustnym luzik, sam podpowiada nawet wiec sie nie boje, bo teraz juz tylko ustny mi zostal ;D A nasza Giovi to chyba jeszcze uwierzyc nie moze i pewnie lata cala szczesliwa po mieszkaniu |
|
|
|
|
#566 |
|
Wtajemniczenie
|
wpadne was jeszcze poczytac dzisiaj dziewczynki.. idę poukładać puzzle.. to mnie odstresowuje
|
|
|
|
#567 |
|
Raczkowanie
|
Cosmaaaa masz rację,trudno mi jeszcze uwierzyć
![]() A wiecie dziewczyny jak korci,żeby zadzwonić np do mamy i jej powiedzieć??? Ale postanowiłam,że pierwszy MUSI wiedzieć TŻ,więc siedzę cicho aż do piątku ![]() Myśl o dzidzi powstała jakoś w maju,wtedy próbowaliśmy,ale Więc to 2 cykl starań![]() Mam dziś zalatany dzień.Teraz idę do miasta po prezent dla taty,bo ma dziś urodziny,a potem na kawkę do niego z życzeniami. Ah,tak bym chciała mu w te urodzinki powiedzieć,że zostanie dziadkiem....Poczekam jednak i powiemy to razem z TŻ
|
|
|
|
#568 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() Giovi, a powiedz nam troszkę o objawach... ! Czemu sądziłasz, ze test zrobisz ? Coś cię zastanawiało ? U mnie... Od czwartku @, a w sobote już po wszystkim... W sobote popołudniu było mi strasznie niedobrze i myślałam, że zemdleję... Ale w niedzielę i dziś już jest dobrze Nie wiem co to było, ale na karb ciśnienia zrzucam...
|
|
#569 |
|
Wtajemniczenie
|
giovi13 gratulacje! Jesteś pierwsza w tym tygodniu II krechami
|
|
|
|
#570 |
|
Rozeznanie
|
Mało, że w tym tygodniu : PIERWSZA NA TYM WĄTKU !!! Chyba... .A ja goopia zapomniałam Ci POGRATULOWAĆ !!!!!!!!!!!!!
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.

Tylko nie myslec mi tam caly czas o dzidzi laseczki a brac sie do roboty
;*

poniewaz sa mecze eurobasketu no i on musi jechac... ja sie przynajmniej z kumpela zobacze 

.

gratulację cieszę się strasznie