|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć V
my się jeszcze nad sylwestrem nie zastanawialismy, robimy plany zawsze gdzies koło połowy grudnia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#542 |
Raczkowanie
|
Witam w sobotnie przedpołudnie....hihihihi pospałam sobie dzisiaj
![]() ![]() ![]()
#543 |
Zakorzenienie
|
Witam Was
![]() Dodatkowo zle sie czuje, @ mam ![]() Chyba biore sie za pisanie pracy, bo co tu cały dzien robic. O pokazanie dowodu poprosili ostatnio mnie rok temu ![]() Co tu miałam jeszcze napisac... Aha co do sylwestra, to moze bede bawic sie w remizie w Jedrzejowicach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#544 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#545 |
Zakorzenienie
|
Ale narobiłyście mi smaka na sałatkę gyros. Niestety składników w domu brak, więc wykonam zgodnie z planem sałatkę owocową, jak się sprawdzi wrzucę przepis
![]() Kurczę nie mam pomysłu na prezent świąteczny dla mojego chrześniaka. Ma 2,5 roku. Na Mikołaja już mu kupiłam taki zestaw samochodzików straży pożarnej. Zastanawiam się nad takim bujaczkiem, tylko Dominik już raz dostał ode mnie coś w tym stylu i bał się bujać ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Ostrowczanka Czas edycji: 2009-11-14 o 13:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#546 |
Wtajemniczenie
|
Witam i ja.Dzisiaj tak trochę później niż zwykle, a to dlatego, że od rana sprzątamy razem z mężem. I dopiero teraz mam chwilkę, żeby do Was zajrzeć i coś napisać. Mąż poszedł odebrać samochód, a ja siedzę sama w domku.
Wczoraj też oglądaliśmy Domino Day. Mój mąż widział to po raz pierwszy, a ja oglądam co roku ![]() Myślałam, że spędzimy dzisiaj romantyczny wieczór tylko we dwoje, ale tak nie będzie, bo idziemy na imieniny wujka mojego męża, choć wcale nie mam na to ochoty. Co do Sylwestra, to my jeszcze nie mamy żadnych planów, ale pewnie spędzimy sami w domku, a może pójdziemy do znajomych. To się jeszcze okaże. Nieplanowane imprezy są najlepsze. Już nie raz się o tym przekonaliśmy.
#547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakby mieszkał w Polsce to kupiłbym mu(2 osobowy) samochód akumulatorowy wtedy mógłby jeździć z moją córką. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#548 |
Zakorzenienie
|
Ostrowczanka mój Kacper też się boi tych bujaczków i konia na biegunach. Nie chce za żadne skarby się pohustać.
Teraz w sklepach jest już mnóstwo zabawek bo Mikołaj się zbliża. Przejdź się a na pewno znajdziesz coś fajnego w swoich granicach finansowych ![]() Kasiunia dodała zdjęcia na NK. Bukiet miała fantastyczny a tort mistrzostwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#549 |
Zadomowienie
|
Hej. A ja juz po Kielcach jestem. Tylko seminarium miałam.
Kasiunia zdjęcia rewelacyjne. I wogule cała byłaś rewelacyjna ![]() Ide zaraz spać bo od 4 jestemna nogach ![]() Aaaa byłamdziś w jednym z salonów w Kielcach-tym przy rondzie przed PKS. Pani bardzo miła powiedziała,że pod koniec listopada dostana suknie z kolekcji 2010. A później poszłam do komisu (znjaduje sie obok) ale niec nie było na mój wzrost.
K.CZ. (F). ![]() ![]() Edytowane przez ninuska Czas edycji: 2009-11-14 o 14:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#550 |
Raczkowanie
|
Witam!
Dwa dni nadrabiałam ![]() Aniu i Estrello!!!! Gratuluję i cieszę się razem z Wami!! Ostatnio same dzidziusiowe informacje do mnie docierają. Moja przyjaciółka też jest w ciąży i znajoma trochę dalsza ![]() Co do imion do ja dla chłopca wybrałabym Antoś a dla dziewczynki Maja albo może Kinga... No i myślałam o podwójnych imionach po dziadkach albo pradziadkach... Ostatnio byłam trochę zajęta więc nie zaglądałam za często. Kupiliśmy dziś wódkę 170 butelek Pana Tadeusza w hurtowni w Końskich za 21,70 zł Znaleźliśmy też mieszkanie i staramy się obecnie o kredyt ![]() W Sylwestra będziemy chyba jak co roku siedzieć w domu ze znajomymi. Bo ja nie przepadam za tymi (przepraszam za określenie) nadętymi balami ![]() A za chwilę jedziemy na mecz Vive do Kielc. Trzymajcie kciuki żebyśmy ograli francuzów ![]() Ja też mam problem z prezentem na święta. Mój chrześniak ma prawie rok. Najpierw Mikołaj potem Wigilia i tego samego dnia Jego imieniny i na dodatek 28 grudnia urodziny ![]()
#551 |
Rozeznanie
|
Te prezenty najgorsze, ja tez nie wiem co kupic chrzesniakowi. Jakoś wydaje mi się że dla dziewczynki łatwiej coś wybrać.
![]() My na sylwestra mamy jechać do zakopca, jeśli dobrze pójdzie, tzn nocleg mieliśmy załatwiony już ale włascicelka zadzwoniła i stwierdziła że nie moze przyjąć tyle osób bo przyjeżdza do niej rodzina, więc teraz musimy czegos szukac od nowa. Na "sali" bylismy kiedyś ale stwierdzam że na razie to nie dla mnie, za kilka lat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#552 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja uważam, że dobre dla dzieci są zabawki rozwijające wyobraźnię lub zdolności manualne. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#553 |
Zakorzenienie
|
Ja to w ogóle mam w tym roku w grudniu sajgon -prezenty Świąteczne, a zaraz potem w Sylwestra brat ma 18tkę i imieniny. Coś czuję, że będę musiała sięgnąć do żelaznych rezerw.
I co kupić bratu na 18tkę? Myślałam o mp3, ale ma...
![]() |
#554 |
Raczkowanie
|
Fajnie byłoby mu już móc kupić jakichś słodyczy i mieć spokój, ale niestety jest jeszcze za młody. Rodzice nie dają mu żadnych słodkości.
A prawda jest taka, że co by nie dostał to i tak go ucieszy na 5 min ![]() Myślę o jakimś ładnym wydaniu baśni lub wierszy dla dzieci...
#555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A zdolności manualne rozwija bardzo dobrze, bo steruje się dwoma kciukami. Ostatnio wśród chirurgów przeprowadzano badania i okazało się że CI co grają na konsolach są sprawniejsi o 30 % . A sterownie w grach bardzo podobne do sterowania autkiem. Zresztą moja żonka też czasem grywa żeby lepiej gastroskopem operować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#556 |
Zakorzenienie
|
Popisałam sobie troszke pracy i na dzis mi starczy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#557 |
Zakorzenienie
|
Będąc ostatnio u chrześniaka widziałam co zrobił ze sterowanym autem, gdy chciał się dowiedzieć "co ma w ślodku". Nie widzę sensu ładowania 120 zł w coś, co go pocieszy 5 minut, a potem ulegnie absolutnemu zniszczeniu.
Ulubioną zabawką obecnie jest znikopis - który kosztuje jakieś 30 zł.
![]() |
#558 |
Zakorzenienie
|
Facet to facet. Mój mąż też uparł się, żeby Kacprowi kupić zdalnie sterowany samolot i kolejkę elektryczną
![]() ![]() ![]() Ostrowczanka wrzuciłam skany na biedronkowy. Może tam coś znajdziesz. Znikopis jest akurat w promocji w tesco za 17zł z groszami (jesli o taki ci chodzi jak w załączniku) Edytowane przez mehja Czas edycji: 2009-11-14 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#559 |
Zakorzenienie
|
Niestety znikopis już ma - zresztą sama mu kupiłam
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#561 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostrowczanka z tych ulotek co zeskanowałam moge ci jeszcze polecić te tańczące i śpiewające pluszaki, Kacper ma już takich 5 różnych i uwielbia je. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#563 |
Wtajemniczenie
|
Hej. Dawno mnie nie bylo ale troszke sie dzialo....Przepraszam za zaniedbanie:/
Widze ze ujety zostal watek sylwestrowy. ja polecam Wenus zdecydowanie. 400 zl. 4 dania gorace 18 przystawek i zespol szarotka. za[powiada sie calkiem fajna zabawa.
#564 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#565 |
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam Tztowi na gwiazdke płyte dj. Tiesto, o mało dzis jej nie zobaczyl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Zakorzenienie
|
Halo halo, nie śpimy
![]() Jakie macie plany na dziś? |
![]() ![]() |
![]() |
#567 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ja musze posprzatac w domu bo od wtorku mialam gosci i przed chwila wyjechali. no i jedziemy z mezem zabrac ayto z komisu a zaprowadzic wreszcie to audi moze sie sprzeda ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#568 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Rozeznanie
|
![]() Witam Wszystkich Jestem przygotowana na linczowanie z Waszej strony.... jak mogłam tak Was zaniedbać. O matko :-0..... a tu już V część. Agnieszko WIELKI UKŁON W TWOJĄ STRONĘ TROCHĘ POCZYTAŁAM ALE NIGDY TEGO NIE NADROBIĘ Napiszcie mi w skrócie kto,co,jak i wogóle.... ![]() I jestem już z Wami. U mnie trochę zmian. Doszły mi nowe obowiązki w pracy, a la " awans". Jeżdżę dodatkowo po sklepach w Polsce żeby je wizytować. Więc czasu coraz mniej. Z każdym miesiącem jak tylko uzbieramy coś pieniędzy staramy się załatwiać sprawy weselne. W tamtym tygodniu odebraliśmy obrączki A tak dodatkowo to kończy mi się urlop który spędziłam w łóżku z anginą, gorączką 40 stopni i nadal mi nie przeszło ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:47.