WYPADAJ¡CE W£OSY - czê¶æ III - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2010-02-16, 20:39   #541
H567
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 157
Dot.: WYPADAJ¡CE W£OSY - czê¶æ III

mam wlosy po duzych zabiegach chemicznych.
tudziez wlosy zaczely mi wypadac z 3 miesiace temu.
zaczelam stosowac witaminy. problem jest w tym ze wlosy mi wypadaja, ale jest mnostwo, naprawde mnostwo nowych wlosow... takich malych igielek. a wlosy dlugie wciaz wypadaja, w duzych ilosciach... czy powinnam sie niepokoic, czy powinnen mnie uspokoic fakt ze mam nowe, male wloski?
H567 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-02-16, 22:19   #542
Sif
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 441

Witajcie dziewczyny, w tym w±tku piszê pierwszy raz
Po przebrniêciu przez wszystkie strony mo¿e teraz ja co¶ napiszê
Zacznê od tego ¿e od kilku lat leczê siê na niedoczynno¶æ tarczycy, wiêc wiem z czym to siê wi±¿e i jak niekorzystnie odbija siê na w³osach. Poza tym przez wiele lat farbowa³am w³osy najpierw na ró¿ne odcienie czerwieni/rudo¶ci, a potem na blond. Mocno zniszczy³o mi to w³oski... Od jakiego¶ czasu farbujê w³osy na kolor najbardziej zbli¿ony do mojego naturalnego i nie u¿ywam do tego trwa³ych farb.
Przetestowa³am mnóstwo preparatów doustnych, prawie wszystkie dostêpne w aptekach (jako farmaceutka mam do tego prawie nieograniczony dostêp ) i widoczny efekt by³ tylko po Revalidzie i Merz Special. W³osów mo¿e nie przyby³o, ale wypadanie zosta³o naprawdê ograniczone
Teraz ³ykam Zincas Forte, cynk dostêpny na receptê. Jak go skoñczê to mam zamiar wypróbowaæ Inneov W³osy farbowane, zobaczymy co to warte
Kiedy¶ dermatolog przepisa³a mi wcierkê recepturow±, 2 razy sobie j± zrobi³am, ale spektakularnych efektów nie zauwa¿y³am Generalnie te receptowe wcierki maj± poprawiæ kr±¿enie krwi, bo zawieraj± ró¿ne sk³adniki rozszerzaj±ce naczynia krwiono¶ne, plus czasem jakie¶ dodatki które mog± delikatnie stymulowaæ wzrost w³osa albo dzia³aæ od¿ywczo na cebulki.
Teraz stosujê Alpicort E, ale robiê to nieregularnie, wiêc efektów te¿ raczej nie widaæ. Owszem, pojawi³o siê trochê w³osków w miejscach gdzie go wcieram, ale s± cieniutkie i króciutkie... taki puszek. Zreszt± pisa³y¶cie ju¿ tutaj o tych baby hair )

Spisa³am sobie ró¿ne preparaty zewnêtrzne które polecacie w tym w±tku i bêdê je po kolei testowaæ

Jeszcze odno¶nie cynku:

Cytat:
Napisane przez fiaa Poka¿ wiadomo¶æ
ja przyjmowalalm dosc dlugi czas.. nie mozna z nim przesadzic, bo nabawisz sie problemow z zoladkiem (wzdecia i te sprawy)
Biegunki, bóle brzucha, bóle g³owy... Dodatkowo d³ugotrwa³e przyjmowanie du¿ych dawek cynku prowadzi do niedoboru miedzi w organizmie oraz niedokrwisto¶ci. Wiêc z tym cynkiem to te¿ trzeba uwa¿aæ, zreszt± tak samo jak z witamin± A

Cytat:
Napisane przez mastiff Poka¿ wiadomo¶æ
Dzia³anie loxonu polega na pobudzeniu mieszków w³osowych do dzia³ania. Ja s³ysza³am, ¿e osoby które u¿ywaj± bardzo d³ugo zauwa¿y³y pojawienie siê nowych w³osów na tych czê¶ciach cia³a gdzie nie mia³y do tej pory. Ja bym siê ju¿ tego ba³a prêdzej.

No w³a¶nie To jest ¶mieszna sprawa z tym Loxonem, bo on szybciej pobudza wzrost w³osów w miejscach gdzie normalnie one nie rosn±, ni¿ na g³owie Zreszt± to dzia³anie minoksydylu powoduj±ce porost w³osów odkryto przypadkiem, wcze¶niej stosowano go jako lek na ostre nadci¶nienie I przy okazji okaza³o siê, ¿e pobudza³ u pacjentów wzrost w³osów w ró¿nych dziwnych miejscach Z leczenia nadci¶nienia go wycofano bo mia³ wiele dzia³añ niepo¿±danych, ale za to zaczêto go u¿ywaæ we wcierkach przy ³ysieniu Zdania co do jego skuteczno¶ci i bezpieczeñstwa s± podzielone, ale ma on swoje grono wielbicieli
Tak czy siak trzeba z nim ostro¿nie
Sif jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-02-17, 10:10   #543
MalaArielka
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 773

Sif, ale takie kosmetyki jak ampu³ki Radicala czy inne od¿ywki na wypadanie, stymuluj±ce wzrost w³osów dzia³aj± na ro¶niêcie w³osów w miejscach, których do tej pory ich nie by³o? Mam nadziejê, ¿e tylko odrastaj± te, które wypad³y...
MalaArielka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-02-17, 11:38   #544
strzyga30
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 145

MalaArielka - radical to skrzyp kosmetyk raczej naturalny wiec w³osy odrastaj± i trzymaj± siê g³owychyba, ¿e stosujesz go gdzie indziej np pod paszki
Ja mam pytanko czy kto¶ tutaj mia³ mo¿e anemiê i po przyjmowaniu ¿elaza przesta³ mieæ klopoty w w³oskami
strzyga30 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-02-17, 14:06   #545
kurtyzana
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 282

mnie po przyjmowaniu ¿elaza znacznie ograniczylo siê wypadanie. od 300-250 w³osów zesz³am do ok 100 po samym ¿elazie. po cynku dodatkowo do ok. 40-60.
w ''dobre dni'' wypada ok 20-30 w³osów.przy dobrej diecie.
=>cwicze
=>medytacja i rozwoj
=>pozytywne nastawienie

drozdze od 24.01.11

wymiankowy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=312683
kurtyzana jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-02-17, 14:29   #546
cherry l
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 14 174
GG do cherry l

ja kupi³am sobie dzisiaj silice..
----> *mój postcrossingowy blog* <---

cherry l jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-02-17, 14:34   #547
karo69
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 727

Witam panie A¿ sobie zaraz ¿elazo rozpuszczê. Ja wczoraj pierwszy raz wax na³o¿y³am po do¶æ d³ugim czasie. Zaczynam sie zastanawiaæ nad liczeniem tych w³osów które wylec±, ale one ci±gle lec± i na ziemie i w wannie i przy czesaniu

karo69 jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2010-02-17, 18:41   #548
Cosmaaaaaaa
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 2 912

Cytat:
Napisane przez kurtyzana Poka¿ wiadomo¶æ
mnie po przyjmowaniu ¿elaza znacznie ograniczylo siê wypadanie. od 300-250 w³osów zesz³am do ok 100 po samym ¿elazie. po cynku dodatkowo do ok. 40-60.
w ''dobre dni'' wypada ok 20-30 w³osów.przy dobrej diecie.
Ja wybieram sie w przyszlym tygodniu na badanie krwi ... chce zbadac tarczyce i zelazo wlasnie .... A zdradzisz jaka diete stosujesz?
Ja staram sie jesc duzo ryb, ale juz mi sie chce.....
Cosmaaaaaaa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-02-17, 18:49   #549
cherry l
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 14 174
GG do cherry l

a ryb w ogole nie jem
a miêsa ma³o co ^^
moja mamusia twierdzi,¿e to przez to ;P
----> *mój postcrossingowy blog* <---

cherry l jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-02-17, 19:36   #550
karo69
Rozeznanie

Ja tylko wtr±cê ¿e jem do¶æ du¿o miêsa i ryby w sumie te¿ i jako¶ nie widzê ¿eby po tym mi siê co¶ poprawi³o...
wszystko niby zdrowo gotujê, i jeszcze warzywa jem i ¿adnych efektów, jednak zawierzê szamponom od¿ywkom i witaminkom.

Stary 2010-02-18, 13:31   #551
H567
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 157

Cytat:
Napisane przez H567 Poka¿ wiadomo¶æ
mam wlosy po duzych zabiegach chemicznych.
tudziez wlosy zaczely mi wypadac z 3 miesiace temu.
zaczelam stosowac witaminy. problem jest w tym ze wlosy mi wypadaja, ale jest mnostwo, naprawde mnostwo nowych wlosow... takich malych igielek. a wlosy dlugie wciaz wypadaja, w duzych ilosciach... czy powinnam sie niepokoic, czy powinnen mnie uspokoic fakt ze mam nowe, male wloski?
pomocy... ?
H567 jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-18, 13:46   #552
kurtyzana
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 282

Cytat:
Napisane przez Cosmaaaaaaa Poka¿ wiadomo¶æ
Ja wybieram sie w przyszlym tygodniu na badanie krwi ... chce zbadac tarczyce i zelazo wlasnie .... A zdradzisz jaka diete stosujesz?
Ja staram sie jesc duzo ryb, ale juz mi sie chce.....
moja dieta polega na tym, ¿e ograniczam s³odycze, chipsy, wysoko przetworzon± ¿ywno¶æ i inne chemiczne pokarmy, jem du¿o owoców, warzyw, bia³ka. ale ja mam ³ojotok. dodatkowo pijê napar z szyszek chmielu. pomagaj± te¿ pestki dyni, imbir, duzo wody, ma³o alkoholu i stresu.
=>cwicze
=>medytacja i rozwoj
=>pozytywne nastawienie

drozdze od 24.01.11

wymiankowy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=312683
kurtyzana jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-02-18, 14:36   #553
karo69
Rozeznanie

Witam panie
Dzisiaj drugi raz nak³adania wax'sa na w³osy. I jak na razie lec± nadal jak g³upie. Ach ten stres niepotrzebny i tyle z tego mam teraz. Przez to z moje w³osy s± krêcone nie widaæ tego tak ale ju¿ czuje przy czesaniu lub myciu ¿e jest ich sporo mniej.

Pani doktorka kaza³a mi kupiæ jakie¶ tabletki dla kobiet w ci±¿y. Zestaw witamin ogólnie, zaczynam siê zastanawiaæ czy nie przesadzê bior±c vitapil i tabletki witaminowe do tego??

Ponoæ jak siê przedobrzy z takimi rzeczami to efekt jest odwrotny do zamierzonego?? Prawda to??

Stary 2010-02-18, 22:56   #554
95a9c0c0ad5413d91ca5eca5b0ed55ead7480bc2_60568caa65742
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 266

Cytat:
Napisane przez H567 Poka¿ wiadomo¶æ
pomocy... ?
Mam dok³adnie ten sam problem tyle ¿e u mnie jest ³ysienie palckowate i mam ju¿ wyhodowany jeden placek ³ysego, na którym pojawi³ siê meszek ALE niestety w³osy obok, teoretycznie zdrowe wci±¿ lec± i tak jakby powiekszaj± moj± ³ysinê. Tak wiêc podpinam sie do twojego pytania jak mam na to reagowaæ.

PS. ogólnie to przez ca³y miesi±c ostatni ³yka³a Capivit piêkne w³osy i co prawda nie zmniejszy³o to drastycznie ilo¶ci wypadaj±cych dziennie w³osów ALE spowodowa³o to wyraziste wzmocnienie w³osów nie objêtych wypadaniem wiêc polecam, zawsze na co¶ pomo¿e (meszek te¿ sta³ sie bardziej wyrazisty )

Cytat:
Napisane przez kurtyzana Poka¿ wiadomo¶æ
moja dieta polega na tym, ¿e ograniczam s³odycze, chipsy, wysoko przetworzon± ¿ywno¶æ i inne chemiczne pokarmy, jem du¿o owoców, warzyw, bia³ka. ale ja mam ³ojotok. dodatkowo pijê napar z szyszek chmielu. pomagaj± te¿ pestki dyni, imbir, duzo wody, ma³o alkoholu i stresu.

ja te¿ sie w³a¶nie zastanawim czy moje problemy z w³osami nie s± wywo³ane ³ojotokiem bo tak szybko przet³uszczaj±cych sie w³osów jeszcze nie mia³am... muszê chyba te¿ na to zacz±æ dzia³aæ bo nied³ugo stracê po³owê swoich piêknych kiedy¶ w³osów.........
95a9c0c0ad5413d91ca5eca5b0ed55ead7480bc2_60568caa65742 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-02-19, 09:53   #555
MalaArielka
Wtajemniczenie

Dzisiaj zauwa¿y³am, ¿e moje w³osy s± cieñsze na d³ugo¶ci ok. 9 cm. od g³owy. Akurat odrost zgadza siê z czasem up³yniêtym od momentu wielkiego stresu, zabiegu itp. Rosn± mi teraz o po³owê cieñsze w³osy
Czy odzyskaj± swoj± grubo¶æ? Chyba szanse s± marne

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-19, 10:04   #556
Bejjka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 444

Cytat:
Napisane przez MalaArielka Poka¿ wiadomo¶æ
Czy odzyskaj± swoj± grubo¶æ? Chyba szanse s± marne
nie martw siê, jak siê wzmocni± to mog± odzyskaæ pierwotn± grubo¶æ mi te¿ odrastaj± takie cieniuteñkie, wrêcz jak puszek a potem im s± d³u¿sze coraz bardziej siê wzmacniaj±

niestety, znowu mam falê wypadania
Bejjka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-02-19, 10:09   #557
MalaArielka
Wtajemniczenie

Te moje cieñsze w³osy zmotywowa³y mnie do kupienia Radicala w ampu³kach... Mam nadziejê, ¿e z czasem odzyskaj± swoj± grubo¶æ( zaczê³am siê teraz tym stresowaæ)
Stary 2010-02-19, 10:13   #558
weraxx
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 89

Dziewczyny, czemu po kilku zastosowaniach szamponu Radical przeciw wypadaniu w³osów zaczê³y jeszcze bardziej wypadaæ?
Powinnam go odstawiæ czy czekaæ d³u¿ej na rezultaty?
weraxx jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-02-19, 10:15   #559
Bejjka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 444

Cytat:
Napisane przez weraxx Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny, czemu po kilku zastosowaniach szamponu Radical przeciw wypadaniu w³osów zaczê³y jeszcze bardziej wypadaæ?
Powinnam go odstawiæ czy czekaæ d³u¿ej na rezultaty?
mi te¿ szampon nie podpasowa³ strasznie pl±ta³ w³osy i mia³am wra¿enie, ¿e dodatkowo je podsusza³ ale wzmo¿onego wypadania nie zauwa¿y³am po nim
Bejjka jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-19, 10:20   #560
MalaArielka
Wtajemniczenie

Chyba s± dwa rodzaje ampu³ek Radical... Przeciw wypadaniu i stymuluj±ce wzrost w³osów? Które u¿ywa³y¶cie i polecacie?
Stary 2010-02-20, 14:19   #561
annn87
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 29

Witam
Od paru tyg biorê tabletki merz special g³ównie ze wzglêdu na cienkie i wypadaj±ce w³osy Nie orientuje siê mo¿e kto¶ z Was ile max czasu mo¿na ³ykaæ takie tabletki?Z góry dziêkujê za odp pa
annn87 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-02-20, 14:31   #562
Cosmaaaaaaa
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 2 912

Ja stosuje merz spezial haar aktiv i tez nie wiem czy trzeba robic jakies przerwy? Nie ma nic na opakowaniu ... :/
Cosmaaaaaaa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-02-20, 18:02   #563
MalaArielka
Wtajemniczenie

Inesko i Klado, jeste¶cie zadowolone z ampu³ek Radicala? Pewnie na wypadanie jeszcze nie pomog³y, jednak jak ogólnie wygl±daj± po nich w³osy czy siê wolniej rzet³uszczaj± czy nak³adanie nie jest k³opotliwe? Co ile myjecie g³owê?
Ja je równie¿ kupi³am. Tanie nie s±... Te¿ zacznê stosowaæ i podzielê siê z Wami efektami.
Stary 2010-02-21, 12:40   #564
Angelikaaa
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 21

Hey dziewczêta !
je¶li próbowa³y¶cie ju¿ prawie wszystkiego (jak ja) a efekty wci±¿ nie s± zadowalaj±ce polecam zakup szamponu Alpecin z kofein±!
Mam nadziejê, ¿e wam te¿ pomo¿e
Arielka- ja stosowa³am ampu³ki Radical, ale jak wiêkszo¶æ tego typu specyfików-nie pomog³y na wypadanie a jedynie przyspieszy³y wzrost. Mo¿e dla Ciebie oka¿± siê jednak skuteczne.
Pozdrawiam
Angelikaaa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-02-21, 12:45   #565
MalaArielka
Wtajemniczenie

No nic, zobaczymy. Na szybszym poro¶cie tych w³osów, które mam na g³owie mi zupe³nie nie zale¿y...
A Ty masz t± wersjê C1? Widzia³am A1 i my¶lê, ¿e nie powinna siê zbytnio ró¿niæ od tej zachwalanej.
Stary 2010-02-21, 13:06   #566
ineska1986
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 648
GG do ineska1986

Cytat:
Napisane przez MalaArielka Poka¿ wiadomo¶æ
Inesko i Klado, jeste¶cie zadowolone z ampu³ek Radicala? Pewnie na wypadanie jeszcze nie pomog³y, jednak jak ogólnie wygl±daj± po nich w³osy czy siê wolniej rzet³uszczaj± czy nak³adanie nie jest k³opotliwe? Co ile myjecie g³owê?
Ja je równie¿ kupi³am. Tanie nie s±... Te¿ zacznê stosowaæ i podzielê siê z Wami efektami.
mnie zostaly ostatnie 4 ampulki... i tak co do wrazen: nakladnanie proste- uzywam grzebienia z szpikulcem co 2 cm robie przedzialek i kropelkuje na skore glowy i masuje;] przetluszczaja sie tak jak zawsze. Glowe myje codziennie max co 2 dni ale z tego wzgledu ze nie lubie chodzic w kucyku a rozpuszczone wlosy na 2 dzien nie wygladaja za dobrez;] NAJWAZNIEJSZE- jestem baaardzo z nich zadowolona poniewaz widze mnostwo nowych malych stervczacych wlsoow ktore mnie denerwuja bo stercza w kazd sytrone ale jest ich mnostwo..zas co do wypadania to sama nie wiem wydaje mi sie ze troszke mniej alee moze to kwestia postrzegania..bo mnie ogolnie wypadaly wlsoy przy mysli czesaniu itp...ale nie az takie ilosci powiedzmy do 50-70 sie miescilo na dzien a teraz niby mniej ale nie wiem cy to nie jest kwestia umyslu ze sama sobie wmawiam ze nie wypadaja;]

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

A MAM PYTANIE CO DO RADICALA: a mianowice stosuje ampulki ale sa drogie... stosowala ktoras z wizazanek plyn z radicala do wcierania w skore glowy??jesli tak to prosze no opinie;]
Stary 2010-02-21, 13:17   #567
MalaArielka
Wtajemniczenie

Ja w³a¶nie przed chwil± na³o¿y³am pierwsz± ampu³kê. U mnie aplikacja by³± mêcz±ca Muszê przyj±æ jak±¶ taktykê- my¶lê, ¿e ta, co poda³a¶ jest niez³a. Bêdê mia³a zapewne tylko problem z robieniem przedzia³ka i nalewaniem p³ynu z ty³u g³owy.
Tak szybko Ci uros³y te w³oski? Jakiej s±d³ugo¶ci? Czy s± cienkie?
Ja przy nak³adaniu Radicala przy okazji zrobienia przedzia³ku z boku g³owy zauwa¿y³am, ¿e mam tam sporo w³osków ok. 4 cm. S± jednak do¶æ cienkie, normalnie my¶la³abym, ¿e wypadn± przed uro¶niêciem na ich miejscu w³osów normalnej grubo¶ci. Jednak teraz wszystkie moje w³osy rosn± cieñsze, nawet te d³ugie, wiêc nie wiadomo.
Stary 2010-02-21, 13:22   #568
ineska1986
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 648
GG do ineska1986

wiesz co ja na poczatku tez mialam problem z aplikacja - kwestia wprawy, co do tych mioch sterczacych k³aków to ja nie wiem czy to kwestia ampulek czy samoczynnego rosniecia ale wydaje mi sie ze na pewno mialy w tym udzial- i te moje sterczace klaczki maja co niektre centymert niektore 2 inne 6 roznie ciezko stwierdzic;]a gruboscia sa takie same jak inne moje wlsosy u nasady glowy;] bo konce mam cienkie ale to winna prostowania pewnie;]
Stary 2010-02-21, 14:01   #569
nikita1213
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 223

Cytat:
Napisane przez ineska1986 Poka¿ wiadomo¶æ
---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------
A MAM PYTANIE CO DO RADICALA: a mianowice stosuje ampulki ale sa drogie... stosowala ktoras z wizazanek plyn z radicala do wcierania w skore glowy??jesli tak to prosze no opinie;]
Czy masz na my¶li od¿ywkê wzmacniaj±co - regeneruj±c± ? Czyli ten p³yn w szklanej butelce bez aplikatora? Je¶li tak, to ja zu¿y³am dwa opakowania, ale w moim przypadku nie sprawdzi³ siê wogóle.
nikita1213 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-02-21, 14:28   #570
klada
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 740

Ja u¿ywam ampu³ke Radicala z jaki¶ tydzien juz i w sumie nie zauwazylam zmniejszenia wypadania w³osów. Jedyne co, to to, ze zmniejszyl przetluszczanie

Ja nakladam go tak: wlewam zawartosc ampulki do miseczki, nachylam glowe do przodu, maczam palce w miseczce i wcieram placami Wiem, ze wszedzie dotar³am palcami
Hiszpañski A1

W³osomaniaczka

klada jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:37.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.