|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
no od 2007 się nazbierało
![]() jak Ci się podoba 3xZ to sobie zrób ![]() ![]() ![]()
#542 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Jeżu malusieńki
![]() ![]() ![]() Co się porobiło - Sonek, MiciaKicia ![]() Trzymam kciuki za to, żeby były to jednak tylko chwilowe nieporozumienia ![]() I dołączam do grona tych pokłóconych ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#543 | |
Zadomowienie
|
Ale ten mi się podoba,bo nigdzie nie spotkałam się z identycznym,choć zbyt wyszukany nie jest. Nie mam zdjątka ,ale gdy będę mieć to się pochwalę. Jest z żółtego złota,z jedną dużą cyrkonią i 12 mniejszymi.Ta duża jest złapana jedną łapką od góry i drugą od spodu,a na szynach po jednej i drugiej stronie jest po 6 cyrkonii. Po ślubie to i tak pewnie będę tyko obrączkę nosiła,bo ogólnie to nie lubie zbyt dużo biżuterii nosić i na paluszkach obrączka i jeden pierścionek to max...
---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#544 |
Zakorzenienie
|
Oj dziewuszki...nie kloccie sie z TŻetami bo mi smutno
![]() ide spac...smarkam i smarkam. buziaki ![]() ![]() a miedzy mna a m. o dziwo ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- o to byl moj 1001 post ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#545 |
Zakorzenienie
|
nie byłaś w Aparcie
![]() ![]() swoją drogą Cobra ma identyczny ![]() ![]()
#546 |
Zadomowienie
|
I żeby nie było,ja też pokłóciłam się z TŻ o moją nową pasję czyli Wizaż
![]() Ale mi się tu tak podoba,nawet simsy mnie tak nie wciągnęły, powiem więcej nie urzekłą mnie ich historia... |
![]() ![]() |
![]() |
#547 |
Zakorzenienie
|
ja się z moim nie pokłóciłam-odpukać w niemalowane
![]()
#548 |
Zadomowienie
|
No tak się składa, że nie byłam w Aparcie ,gdy wybierany był pierścionek, tylko u naszych małych jubilerów, Bo u nas Apartu, Kruk'a i Yes nie było...
Teraz już są,ale mimo wszystko ceny są troszkę odstraszające, a niewiele rzeczy mi się podoba... ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ---------- Rozglądałam się już za obrączkami ,tak z ciekawości i powiem tak: jak uda mi się coś wybrać, to Cud nad Wisłą się zdarzy...hihihi |
![]() ![]() |
![]() |
#549 |
Zakorzenienie
|
Kasiu Ty miałaś kłótnię przed Sylwestrem
![]() Łukasz właśnie mi powiedział jaką ja francą jestem - miło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#550 | |
Zadomowienie
|
A tak apro to macie już coś upatrzonego w kwestii obrączek?
---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Qurczę literki mi zjada, a tu się okazuje, że mi w klawiaturze smoki się zalęgną ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chcemy takie, z tym że P. będzie miał 5mm ![]() http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,1858
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2010-01-02 o 23:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#552 |
Zakorzenienie
|
Idę spac - trochę mnie tym wszystkim dobił
![]() Zapomniałam powiedziec, że powiedział, że przestało mu zależec - a ja tylko mu powiedziałam, żeby w końcu powynosił te butelki po piwie, a nie donosił następne. Wydarłam się na niego, ale ... achszkoda gadac ![]() DOBRANOC ![]() Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2010-01-02 o 23:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#554 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- Cytat:
Obrączki z żółtego złota,a pierścioneczek z białego? W ogóle ja to zawsze myślałam, że obrączkę to na jakiejś 6-7 mm będę miała,żeby było ją widać,ale ostatnio nosiłam srebrną na próbę o podobnych parametrach i odparzyła mi paluszek,niestety,ale właśnie czytałam,że takie szerokości mają to do siebie,że potrafią odparzać... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co do piosenki, to juz mamy ![]() ![]() Micia.. ![]() ![]() ![]() co do nocowania u Tesciow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aa bylismy na desce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#556 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2010-01-02 o 23:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#557 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#558 |
Zakorzenienie
|
a mierzyliście takie klasyki z brylancikiem-bo ja się zakochałam jak je zmierzyłam
![]()
#559 |
Zadomowienie
|
Wybranych jeszcze też nie mamy,bo tż za nic do jubilera nie wchodzi,wie czym to grozi i broni się jak przed pójściem na rzeź
![]() Podobają mi się z białego złota i z łączonego, żółtego również,myślałam o takich grawerowanych i o gładkich,rozpatrzyłam najróżniejsze opcje, porównywałam.Na chwilę obecną mój typ to: bardzo zwykłe klasyczne na 4 lub 5 mm z żółtego złota półokrągłe lub trapezowate błyszczące,a tż godzi się na wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#561 |
Zadomowienie
|
Bardzo ładne,te Wasze i wiem o co chodzi z tym przecięciem.Na pierwszy rzut oka wygląda jak bardzo prosty pierścionek z brylantem.Na którymś wątku dziewczyna ma bardzo podobny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,1880 mierzyliśmy i fajnie wyglądały, ale nie chcę za 5-10 lat żałować, że mam jakiegoś dziwoląga na paluchu ![]() podobno tych z brylantami się nie powiększa/zmniejsza bo może wypaść brylancik...
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2010-01-02 o 23:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#563 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#564 |
Zadomowienie
|
[/COLOR]
a ja sie tak zakochalam w nich ![]() ![]() ![]() ![]() Ale dwa dni temu byłam na Sylwku u znajomych, którzy są po ślubie prawie półtora roku.Mają obrączki właśnie z łączonego złota mniej żółtego przy krawędziach,więcej białego pośrodku całość matowiona i na tym białym wzorek z ukośnych kreseczek.Powiem tak:wyglądają jak w dniu,gdy je sobie założyli.A mój pierścioneczek z żółtego,gładki wygląda dużo gorzej.Więc sama już nie wiem,dylemat pozostał nierozwiązany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#566 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#567 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Współczuję. Ale może da się to jeszcze ratować ![]() ![]() ------------------------------- ja po zakupach ![]() ![]() ![]() a to mój kuferek który od teściów dostałam ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#568 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ---------- I dobrywieczór ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kurka juz sama nie wiem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:01.