|
|
#541 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: czym dziś pachniesz Wizażanko ? część IV :D
My Queen A.McQueen'a. Cudne pudrowe fiołki, troszkę przypominaja mi Glorię, bo wyczuwam też małą nutkę amaretto. Na mnie intensywność tego zapachu robi wrażenie, wyjątkowo dobrze współgrają z moją skórą. Potestuję jeszcze i może się skusze na zakup.
|
|
|
|
#542 |
|
Zadomowienie
|
Z dala od najbliższych dla których pachniałabym cmentarzem
- black casmere
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
Dolce Vita
|
#544 |
|
Raczkowanie
|
Mam radosny, wiosenny nastrój i znów spryskałam się Baby Doll. Przez całą zimę prawie jej nie używałam. Dobrze robi taka abstynencja od zapachu, bo w letnim sezonie trochę mi się znudził, a teraz znów mi sie podoba
|
|
|
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
Madness - obłędnie upajający
|
|
|
|
#546 |
|
Zakorzenienie
|
Arpege Lanvin, klasyka w dobrym stylu.
(Pół godziny później) jak mi pięknie się ta klasyka rozwija, teraz ciemną, baaardzo aksamitną różą......w tle gdzieś leniwie pobrzmiewa delikatna kremowa nutka, jaśmin?....gdzieś pomiędzy nimi kwili slodkawo, nieco kokosowo tuberoza....jedno wydobywa drugie, emanuje i gaśnie, i znowu, i od nowa.....
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2006-02-21 o 14:48 |
|
|
|
#547 |
|
Zakorzenienie
|
pure poison...moja miłośc
Edytowane przez mulier Czas edycji: 2006-02-22 o 09:51 |
|
|
|
#548 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też jestem na diecie i słodycze mnie prześladują . I tylko pomarzyć i pisać o nich mogę .
|
|
#550 |
|
Wtajemniczenie
|
Po prysznicu z Azzura Paglieri skropiłam się Shalimar - bardzo mi fajnie współgrają.
|
#551 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzis, po wczorajszych orientalnych szalenstwach, postanowilam skupic sie na kontemplacji moich rekawow ciagle intensywnie pachnacych Poison i Tendre Poison. Po kilku dniach upartego rezydowania na sweterku w Tendre pojawily sie zielone i nieco mydlane cudnie swieze odcienie. Przy czym piszac "mydlane" mam na mysli nie jakosc zapachu, ale jego odcien. Piekna powiewna swiezosc Za to w Poison doszly do glosu aromaty sliwkowo-migdalowe Oj, piekne sa obydwa. Oj, drapia sie na liste must-have |
|
|
|
|
#552 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Strasznie jestem ciekawa tej "kwilacej tuberozy", bo do tej pory spotykalam raczej bardzo wladcza i zaborcza. Klasyczny Arpege juz mnie od jakiegos czasu kusi, oj chyba pobiegne aktualizowac sie w "rozpaczliwym" watku
|
|
|
|
|
#553 |
|
Zadomowienie
|
A ja na obydwóch nadgarstkach testuję nowe cuda prosto z poczty
- Gucci EDP II i Versace Versus Time for Pleasure.Odpływam ....
|
#554 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba juz kilka razy psikalam sie Miracle i nic nie czuje. Nie boleje z tego powodu, bo zapach lubie tak srednio, ale jak jzu sie czyms psikam, to oczekuje, ze bedzie to czuc.
Poza tym psiknelam sie probeczka (dla urozmaicenia) Lolity Lepmickiej EDP. |
|
|
|
#555 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś pachnę moim nowym nabytkiem-Extraordinary.Jestem zaskoczona naprawdę,gdyż fanką avonowskich zapachów nigdy nie byłam a ten okazał się być naprawdę bardzo ładny,ciepły,kakaowo-czekoladowo-różany
i zupełnie nie avonowski.
|
|
|
|
#556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#557 |
|
Rozeznanie
|
Globalnie Desire
A z próbeczek od Szumaczka ...niestety ja tej śliwowicy w nim nie znalazłam...na początku wyczuwałam jakby wytrwany trunek...potem robił się coraz bardziej cieżki...wiec nie dla mnie Testowałam również sławioną EC i okazuje sie,że znam ten zapach...plącze mi sie gdzies w myslach,a ja nie pamietam z czym lub kim go kojarze a szkoda...Na szczęscie EC nie zachwyciła mnie tym bardziej,ze to znajomy zapach,a nie szalałam jak gdzieś go czułam ...spodziewałam się czegośc zupełnie innego, w zasadzie dobrze,ze marzenia nie pokryły się z rzeczywistością... ale nie spoczne poki nie dojde skąd znam ten aromat... własnie ujawniła się lekko męska nuta... Jutro dalsze testy
|
|
#558 |
|
Zakorzenienie
|
teraz uparganionym i długo wyczekiwanym envy w wersji perfumowanej!!!!
|
|
|
|
#559 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu zlana od stóp do głów Coconem
Between men and women there is no friendship possible. There is passion, enmity, worship, love, but no friendship. Oscar Wilde Edytowane przez rachela Czas edycji: 2006-02-21 o 21:10 |
|
|
|
#560 |
|
Wtajemniczenie
|
Ponownie CK One a na łapkach najnowsze nabytki Sicily i Samba Nova
|
|
|
|
#561 |
|
Zakorzenienie
|
Giorgio Armani ACQUA DI GIO
|
|
|
|
#562 |
|
Konto usunięte
|
Lolita Lempicka - końcu kupiłam kilka dni temu powielu miesiącach testów. Żałuję,że zwlekałam aż tyle czasu. Jest boska
|
|
|
|
#563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Narazie z miniaturki ale na dniach idę zrealizowac kupon -50%
|
|
#565 |
|
Raczkowanie
|
Hiris-Hermes piekny, szkoda ze tak ulotny
(
|
|
|
|
#566 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#567 |
|
Zakorzenienie
|
pure poison...na śnieżycę w sam raz
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#568 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzisiaj pachnę Helmutem Langiem.
|
|
#569 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja uwielbiam pierwsza nute EC - cudny aromat palonego cukru. Pamietam, jak ostroznie upuscilam na reke krople EC z probeczki od Geonii ) Poznalam EC wczesniej, kiedy jeszcze byla dostepna w perfumeriach, pierwsza nuta zawsze mi sie bardzo podobala, nastepne juz nie, wiec wydawalo mi sie przesada wydawanie horrendalnych kwot na zapach, ktory podoba mi sie oblednie, ale jedynie przez pol godziny Hi, hi, po latach moja tolerancja na "horrendalnosc" wydatnie sie zwiekszyla Swoja droga - Twoj opis mnie zaintrygowal, meskie nutki w EC? Musze to koniecznie sprawdzic. Przyznam szczerze, ze chyba czesciej robie ze swojej EC probeczki niz jej sama uzywam Najwiecej przyjemnosci sprawia mi kontemplacja zapachu wprost z flakonika |
|
|
|
|
#570 |
|
Raczkowanie
|
Poniewaz ciagle jeszcze jest snieg, a nawet mroz, a ten zapach podobno splywa w doliny z lodowcow
, pachne dzis Silver Rain.Schlodzona smuga aksamitnej slodyczy snuje sie wokol mnie |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.

- black casmere
. I tylko pomarzyć i pisać o nich mogę
.

i zupełnie nie avonowski.
...niestety ja tej śliwowicy w nim nie znalazłam...na początku wyczuwałam jakby wytrwany trunek...potem robił się coraz bardziej cieżki...wiec nie dla mnie