|
|
#541 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Quilling i inne wytwory
Uwaga! MINI KONKURS dla osób, które już były na moim wątku i zostawiły komentarz.
Otóż należy połączyć teczkę z uczniem. Ciekawe, czy komuś się uda... Kto wie, może jakaś nagroda się znajdzie.
Edytowane przez mirra78 Czas edycji: 2011-06-22 o 19:59 |
|
|
|
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
Ale świetny pomysł miałaś z tymi teczuszkami
Są cudne![]() Moje typowanie ![]() 1-3, 2-6, 3-1, 4-4, 5-2, 6-5, Mam pewniaki ale mam też wątpliwce ![]() Ale masz sierściucha fajnego w awatarze
Edytowane przez mirosek Czas edycji: 2011-06-22 o 20:59 Powód: zobaczyłam awatar |
|
|
|
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
aleś się napracowała
![]() kla ski: i miałaś zakręcone nawet nocki wyszło super rodzicom pewnie się podobało![]() Moje typy są inne od typów poprzedniczki i pewnie nietrafione 1-3, 2-5, 3-4, 4-1, 5-2, 6- 6 Dobrego odpoczynku od gwaru szkolnych korytarzy i udanych wakacyjnych planów |
|
|
|
|
#544 |
|
Raczkowanie
|
Sama bawiłam się kiedyś w quilling, ale zachwyca mnie to, jak precyzyjnie wykonujesz te kwiaty. A różyczki - rewelacja!
|
|
|
|
|
#545 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo fajny pomysł na teczki i super karteczki oraz fajne dyplomy
Musiałaś się nieźle napracować ale na pewno wszyscy byli zadowoleni
|
|
|
|
|
#546 |
|
Zakorzenienie
|
Super dekory na teczkach, podziękowania i dyplomy też świetne
|
|
|
|
|
#547 |
|
Zadomowienie
|
Mirosku- dziękuję
W moim dotychczasowym avatarze była "kobieta z klasą", ale już jestem bez klasy, toteż zmiana. Mój dumny kocurro. Dzięki! Typy odnotowane. Asiu dziękuję, hm, no fakt, zakręcona to i noce i dnie zakręcone ![]() Tobie także odpoczynku życzę i sił na nowy rok szk. Typowanie zanotowane. Gabriella92- witaj u mnie i dziękuję pięknie. asiunia33- dziękuję serdecznie, czy zadowoleni- nie wiem. jola2243- dziękuję pięknie Ej, Asiunia, Jola-wy nie typujecie? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#548 |
|
Zakorzenienie
|
logiczne zabawy nie dla mnie bo już mi się nie chce myśleć - czuję wakacje, wiec nie typuję, za to pochwalę twoje quillingowe prace - są śliczne
|
|
#549 |
|
Zakorzenienie
|
Teczka- dyplom
1 - 3 2 -5 3 - 4 4 - 1 5 - 2 6 - 6 ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- O widzę, że typuję dokładnie jak Asia
|
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
Kolejne śliczne prace
|
|
#551 |
|
Zakorzenienie
|
Świetne!
|
|
|
|
|
#552 |
|
Wtajemniczenie
|
Ależ mi się zaległości w oglądaniu porobiły.
![]() Fajny pomysł z tymi teczkami. Obdarowani na pewno są zadowoleni. ![]() Sutasz - wiadomo. A, i bardzo, bardzo mi się podoba ślubna karteczka, ta z pudełkiem.
|
|
|
|
|
#553 |
|
Zadomowienie
|
BARDZO dziękuję za przemiłe słowa.
lexor anita19800 lamalama kaariokaa Niestety z przykrością stwierdzam,że żadna nie trafiła z typowaniami. Bardzo blisko były: Asia- pastek1 i Kasia-Kathinna, obie pomyliły się w tym samym połączeniu, podając 2-5, a prawidłowo było 2-6. |
|
|
|
|
#554 |
|
Zakorzenienie
|
Zmyliłaś mnie tym dziurkaczem, bo ja się to w ten sposób starałam dopasować
|
|
#555 |
|
Raczkowanie
|
Agnieszko, dziękuję za spotkanie, przydaśki i wycięte papiórki.
Oczywiście, że na tym wątku byłam, kiedy ogłosiłaś konkurs, ale mogłabym wtedy zacytować lexorka, bo czułam się tak samo. A dzisiaj czas upłynął nam tak szybko, że nawet nie zdążyłam o Twoim wątku i prezentowanych pracach pogadać. Nie zdążyłam wykorzystać Cię i Twoich umiejętności sutaszkowych. Ba, nie "ściągnęłam" Ci nawet pięknych kolczyków (och, to dziurkaczowanie zawróciło mi w głowie), żeby je pooglądać dokładnie. Bo kto wie, kto wie.... Igła nie jest mi obca, a i koralików się trochę znajdzie. No cóż, nadrobię przy następnym spotkaniu. Dziękuję i miłych wakacji życzę, Agnieszko. |
|
|
|
|
#556 |
|
Zadomowienie
|
Kasiu
![]() Prof1c- uprzedziłaś mnie. Jednakże mnie też jest bardzo miło. Jak się już dwie papieromaniaczki- belferzyce zebrały, to i czas zleciał nie wiadomo kiedy, bo na czym, to wiemy! ![]() Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś nam się uda-zwłaszcza, że dziurkacze świąteczne będą kusiły. Dziękuję Danusiu. A poniżej efekty spotkania-patrzcie i "zazdraszczajcie"! Ja się nacieszyć nie mogę-tyle dobra!!! A po spotkaniu i dziurkowaniu poszłam na zakupy i... skusiłam się na torbę. ![]() Zdj. 5 tak było, zdj.6 tak jest,bo nie byłabym sobą, gdybym nie dokonała przeróbek. |
|
|
|
|
#557 |
|
Zakorzenienie
|
jakie cuda najbardziej Ci zazdraszczam motylków ażurowych |
|
|
|
|
#558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale faktycznie było blisko![]() ależ masz zdobyczy - bierz się do tworzenia ,będę miała co oglądać, bo ja wzięłam duży wałek, pędzel i maluję ściany, a twórcze zajęcia poszły na bok![]() torba fajniej wygląda po przeróbkach |
|
|
|
|
|
#559 |
|
Wtajemniczenie
|
Świetne te dziurkaczowe zdobycze.Szkoda ,że ja takich nie mam .
|
|
|
|
|
#560 |
|
Wtajemniczenie
|
No nieźle! To się nazywa owocne spotkanie.
![]() Zazdroszczę okrutnie tych wycinanek. Cudne są. Mam nadzieję, że jak się w końcu przeprowadzę, to znajdę w okolicy przyjazną, scrapującą duszyczkę. ![]() A torba bardzo fajna, zwłaszcza zmodyfikowana.
|
|
|
|
|
#561 |
|
Raczkowanie
|
Tak, tak, uprzedziłam Cię, ale za to Ty zdążyłaś wstawić zdjęcia, a ja jeszcze nie obfociłam moich piękności.
Torbę potraktowałaś wyśmienicie. |
|
|
|
|
#562 |
|
Zakorzenienie
|
śliczne dziurkacze, aż żal byłoby nie powycinać, a torba zyskała uroku po przeróbce
|
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczne wycinanki dziurkaczowe,szczególnie te brzegowe
|
|
|
|
|
#564 |
|
Zakorzenienie
|
No to teraz twórz kobito, coby były świeżynki do podziwiania
|
|
#565 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki kobiety za wizyty.
Bosz, się siostry zmówiły, czy co, że obie do pracy mnie zaganiają? Coś tam się robi, jak się zrobi, to się pokaże. Co ja się będę spieszyła- WAKACJE mam. Spiesz się powoli...
|
|
|
|
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
Rób, rób i pokazuj
Nie ma wymówki, że wakacje, nie ma zmiłuj
|
|
#567 |
|
Zadomowienie
|
Takiego terroru ( i pały) to ja nawet w pracy nie mam!
Ale się nie boję. Się zrobi... kiedyś. Aha, to Ty się nie obijaj i wstawiaj coś nowego, bo poprzednie już obejrzałam. Edytowane przez mirra78 Czas edycji: 2011-07-10 o 21:30 |
|
|
|
|
#568 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak specjalnie żebyś łaskawszym okiem na pracę spojrzała
![]() A żebyś wiedziała, że zrobiłam, ale zdjęcia wstawię w tygodniu, bo jeszcze chcę polakierować
|
|
#569 |
|
Raczkowanie
|
super prace
![]() no i tyle przydasiów , tylko pozazdrościć ![]() wiklina i inne https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=481187 karteczki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=496891 |
|
|
|
|
#570 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję Alicjo.
Jeszcze nie wierzę, ale pierwszy raz wzięłam udział i... WYGRAŁAM w wyzwaniu! Wczoraj zostało rozstrzygnięte wyzwanie ColourTon w Kreatywnym Kufrze i doceniono moje sutaszowe kolczyki. No szok! Niby kwota nagrody niewielka, ale co tam, radochę mam i już. http://kreatywnykufer.blogspot.com/ Edytowane przez mirra78 Czas edycji: 2011-07-17 o 10:56 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.

Są cudne

kla ski: i miałaś zakręcone nawet nocki

logiczne zabawy nie dla mnie bo już mi się nie chce myśleć - czuję wakacje, wiec nie typuję, za to pochwalę twoje quillingowe prace - są śliczne 

jakie cuda
Nie ma wymówki, że wakacje, nie ma zmiłuj