|
|
#541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe prawie Dwulatki :)
Jowiszkowa ostatnio niestety bardzo rzadko jestem gosciem perfumerii (wiec malo testuje), bo jak wiecie gdzie ja tam Olut a z wozkiem przy polkach to obora by byla
To mowisz ze warto poniuchac te perle, to nie jest jakis babciowaty zapach? Light Blue jest bardzo ladne, ale tez bardzo popularne ja je niezwykle czesto wyczuwam.
|
#542 | |
|
Zakorzenienie
|
kasiula mam cos dla ciebie
http://www.allegro.pl/item943649998_...s.html#gallery ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
|
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
Anis gitne
![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Baby ide spac, jak mnie jutro czeka poranna pobudka to trzeba odpoczac. Stanislawa zasnela wiec blogi spokoj nastal kurde zeby choc do 8 spala normalnie jak emerytka sie klade Kolorowych snow i do jutra, zamelduje sie z ranca
|
#544 |
|
Zakorzenienie
|
doradzcie mi
![]() http://www.allegro.pl/item934691115_...ziandrzej.html kliken or nie kliken? bo jest powyzej 3 lat...
|
#545 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale 10 lat temu pewnie by mi się nie spodobał po 30stce, a nawet 2 lata po inne zapachy mi się podobają pierwsze 1,5 godziny jest ciężkie, świdruje i świdruje jedna ostra nuta. ale potem słodkie,i jednocześnie delikatne, bardzo trwałe. dla mnie git, choć nie na każdy dzień. Nie znałam wcześniej tej marki, Trouble też kupię, ale dużo taniej - używane, bo jestem ich bardzo ciekawa. jakby mi ktoś sprezentował takie autko-mebel to bym zabiła wzrokiem ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
ja to mam na uwadze: http://allegro.pl/item948756035_quer...mi_poznan.html oczywiście cyferki schowałabym gdzieś na początku. EDIT. Twój link ciekawszy bo chyba tablica większa. Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2010-03-08 o 21:42 |
||
|
|
|
#546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- no i kliken zrobiony ![]() ta twoja tez fajna
|
|
#547 |
|
Zakorzenienie
|
Mała widzę,że jesteś
![]() jednak na poczcie nie byłam bo zajęłam się gotowaniem kapusty wysyłka jutro przed południem na 100%. małż jutro idzie na 24h służbę więc mamy z Igusiową cały dzień dla siebie ![]() wrzucę Tobie tę próbkę Valentino bo po godzinie taka ciepła się zrobiła. może cię zainterere ![]() do mnie idą już Elle, kliknęłam Trouble więc absolutnie nic już więcej nie kupuję Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2010-03-08 o 21:56 |
|
|
|
#548 |
|
Zakorzenienie
|
TZ cos plumkal o te tablice, ale uciszyl sie jak mu powiedzialam ze ze swoich place
![]() no co za sknerus
|
#549 |
|
Zakorzenienie
|
haha, tutaj nie da się niezauważonym wejść na 5 minut
Jowisz - nie pali się, poleci jutro i git a znalazłaś płytkę?u mnie dzień kobiet strasznie tłoczny najpierw był mój tata, potem 1 szwagier, drugi i na końcu meblowy Maja tylko stała w progu i ręce po kwiaty wyciągała więc mamy w sumie małą kwiaciarnię - bukiety tulipanów, róże, goździki i prymule w doniczkach - wypas Kasiulka - autka tz poszukał ale linki wstawię jutro bo już zmykam
|
|
|
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
hej babulce, obijam sie ostatnio ale sie zawzięłam i chce troche rzeczy po malej opchnąć na all i tyle mi to zajmuje. Choc powiem Wam ze troche mi zapał opadł jak zobaczyłam za ile ludzie kupują
jak cos będę potrzebowac Waszej pomocy ide troche doczytac bo wypadłam z obiegu, kompletnie nie wiem co tam u Was
|
#551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak jakbyś tony zabawek kupowała ![]() ja kupię na pewno ale najpierw te pinezki co kiedyś pokazywałam, potem tablicę, na końcu kuchnię. mam plan na najbliższe pół roku ![]() tylko czekam żeby najpierw coś sprzedać myślałam,że puzzle, które zna na pamięć pójdą w odstawkę ale nie. układa i opowiada mi co to za zwierzę dziś mnie ubawiła swoim odkryciem: foń (krótka pauza) nos (krótka pauza) NIE MA ! Mała płytka jest. Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2010-03-08 o 22:05 |
|
|
|
|
#552 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja na dzień kobiet dostałam po bukiecie kwiatów od moich facetów
nawet karolek mi dał i kazał mi go wsadzić od razu do wazonu ![]() wypiłam dziś 4 kawy, a zawsze piję 2 ![]() z pianką mi wychodzi coraz lepiej //co jedna to lepsza //choć do tej co pokazują na filmie /gęstej jak krem to mi jeszcze daleko ekspresik się naddał //chyba się wystraszył że go oddam Cytat:
Cestia jesteś okrutna tak straszyć dziecko takim paskudztwem ja to się boję panicznie pająków i nawet nie zabiję //no chyba że takiego małego albo tego długonogiego a jak widzę te olbrzymy bleee aż mnie ciarki przeszły to piszczę krzyczę choćby nie wiadomo co się działo tak już mam //i choć go już nie ma bo go tz zlikwiduję to ja go widzę w tym miejscu co najmniej przez miesiąc Cytat:
Niektóre dzieci tak mają to chyba normalne i żaden lekarz nie pomoże że jak jest mega zmęczony to nie może zasnąć tylko robi się coraz marudniejszy //sam nie wie czego chce // ja jak jestem bardzo zmęczona to gdybym się położyła by zasnąć to też nie zasnę muszę najpierw usiąść odpocząć dopiero potem mogę iść spać |
||
|
|
|
#553 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć babeczki
Dziś lepiej, Ola obudziła sie o 6:30 ale mówie do niej spij Ola bo jest jeszcze wcześnie, sama się odwróciłam na drugi bok Maluśna podziękuj ode mnie bardzo Twojemu tż, porządny z niego facet, ale Ty wiesz że ja mam do niego szczególny sentyment Jowiszkowa wiesz jak będę w perfumerii to chętnie sopróbuję tej perły. Mnie się teraz marzy Euphoria w wersji EDT i Tommy Girl taki radosny świeży zapach, który miałam już kilkakrotnie
|
#554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Młody ostatnio ma frajde z magnesikami na lodówce, wiec taka tablica zrobi mu dopszzz, oczywiscie marker i gąbke schowam, bo jak bedzie starszy wtedy dostanie do pisania zostawie mu literki i plakietki by sobie umieszczał na tej tablicy Bede miala dla niego prezencik na zajączka
|
|
#555 |
|
Zadomowienie
|
Heloł
Trochę mnie nie było.... (wiem wiem do odstrzału ze mną ). Wieczorkiem będę miała więcej czasu to może mi się uda coś więcej naskrobać... Tylko nie bijcie za mocno Już się poprawię |
|
|
|
#556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Proszę się poprawić i nie grzeszyć więcej ![]() Wróćiłam własnie ze spaceru, piekne slonce ale baby jak jest zimno to masakra. Jeszcze wieje zapowiadaja ponoc mega wiatr i sniezyce na sobote bede sie modlic zeby sie im to sprawdzilo w jakims malym procencie, ponoc wiosna ma przyjsc w okolicach 23 marca, oby, oby bo ja juz nie moge na tej Grenlandii
|
|
#557 |
|
Zakorzenienie
|
byłam na poczcie. jakiś ciul robił opłaty, ze 20 min. jak w dzisiejszych czasach można robić opłaty na poczcie, no jak ?!
Mała poszła przesyłka, płytę trzymaj bo kopii nie ma,a może jeszcze się kiedyś przyda ![]() jednak dziś fotel nie dojedzie, a szkoda.. grzeję wczorajszy rosół dla młodej, łaziłyśmy godzinę więc pewnie zgłodniała. u mnie wiatru brak, jest zimno ale i słońce ładne. po południu też wyjdziemy żeby z nudów nie umrzeć, bo małż wraca jutro ok. 9 rano dopiero
|
|
|
|
#558 |
|
Zakorzenienie
|
Jowiszkowa ja czasem też pognam z jakimś avonem na pocztę
|
#559 | ||
|
Zakorzenienie
|
joł, joł babolki
ja nie wiem, czy to przez słońce czy jak ale wstała rześka i gadała w najlepsze. w końcu się zwlokłam z wyra gdzieś ok.7.30 bo i tak nie miała zamiaru spać dalej w dodatku się przesikała i rozebrała ![]() Cytat:
fajnie, że płytka się znalazła, tylko ja się obawiam czy pojmę zawartość żeby tylko Leonka jakąś instrukcję mi napisała bo znów wsiąkła ![]() Cytat:
haha, już widzę jaki będzie zawstydzony jak mu powiem ![]() to już ci daję linki. aha, tz mówi, że z jego obserwacji wynika, że zimą licytacje są w granicach 300-320, na wiosnę ok. 350 no a latem wiadomo-sezon więc trzeba liczyć się z wydatkiem ok.400zł http://www.allegro.pl/item935887495_...t_swiatla.html http://www.allegro.pl/item949854002_..._hit_2010.html http://www.allegro.pl/item935490203_...3cena_hit.html http://www.allegro.pl/item949829257_...pilot_mp3.html http://www.allegro.pl/item951063785_..._hit_2010.html jak dla mnie najładniejsze jest audi TT no i oczywiście beemka ta czerwona z ostatniego linku to taka sama jak nasza |
||
|
|
|
#560 | |
|
Zakorzenienie
|
mój też dzisiaj wstał 6.05, tyle ze nam to akurat pasowalo, bo wstalismy 25 min pozniej z racji pojscia do pracy
a co sie nagadał z rana to jego ![]() pokładał się po nas i sie chichotał ![]() moja mama z nim byla na spacerze, wiec na nim przyciął komara 2h ![]() Afrooo, kooope lat ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
![]() merc SLK i ferrari mnie zabiło
|
|
#561 |
|
Zakorzenienie
|
uu, Mała to twoja pewnie chrapie już co najmniej godzinę
![]() my wstałyśmy o 9 jak zwykle więc teraz jeździ na koniu, za pół godziny pójdzie leżeć.Afro witaj
|
|
|
|
#562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tfu, tfuaha-zapomniałam Ci podziękować za wysłanie paczki oczywiście będę pilnować płytki i skopiuję w razie czego Afro - nadrabiaj kochana i przestań już znikać na tak długo. ile potem można się tłumaczyć |
|
|
|
|
#563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#564 |
|
Zakorzenienie
|
Maluśna dziękuję ogromnie
a co do tż to , jest bezpieczny, tyle kilometrów od Kasiulki
|
#566 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
|
|
#567 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówisz, że ty taka niebezpieczna możesz być dla mojego związku? tylko odległość mnie ratuje i nie ma za co, kochana-dla tz szukanie tych autek to była sama przyjemność bo potrafi dużo czasu na to zmarnować ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
chwilowo się nie połapałam, że to o mojego tz chodzi kawyyyy ![]() a przepisik oczywiście umieść
Edytowane przez Mała75 Czas edycji: 2010-03-09 o 13:21 |
||
|
|
|
#568 |
|
Zakorzenienie
|
to wrzucę później, w sumie robi się jak kotlety, tylko tłucze na cieńsze plastry
|
#569 | |
|
Zakorzenienie
|
Maluśna 3 h mówisz, Ty to masz wypasik kobieto
ja dziś miałam godzinkę 20 minut i jestem wybitnie zadowolona ![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
|
|
#570 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a ze spaniem to raczej zawsze mam minimum 2h drzemki a czasem nawet 3,5 się zdarzy ale wtedy to już nudno się robi bez małej
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.

Maja tylko stała w progu i ręce po kwiaty wyciągała 

Złapałam zabłąkanego biedaczka do szklanki i pokazałam go Mati. Jak się można było spodziewać, podziela zdanie mamusi i bardzo jej się podobał... niestety do tego stopnia, że jak już go wypuściłam na wolność to młoda wpadła w 10 minutową histerię
Proszę się poprawić i nie grzeszyć więcej
w dodatku się przesikała i rozebrała