|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
Cytat:
jak mój zarabia najniższą krajową, a gdzie tu o odkładaniu mówić ...a ja nie wiem ile dostanę, wiem, że 3/4 etatu, czyli jakieś 850 zł na rękę... Lepsze to niż tyle ile mieli mi dać z zasiłku, z którego chcą wypchnąć osobę byleby jej nie płacić ![]() O ile mnie nie zwolnią z roboty, bo się boję, że nie dam rady na kasie ![]() Cytat:
![]() ile ja bym dała, abyśmy tyle zarabiali i żyli godnie.... aż mi się płakać chce, bez problemów żyjesz dziewczyno, wchodzisz w życie bez kredytu, a my.... pozazdrościć sytuacji finansowej i oby jak najdłużej taka była, tego Wam życzę.Cytat:
Cytat:
![]() Marta ma zainstalowany w sobie spokój, bo wiesz, z dzieciakami pracowała to wiesz jak jest pozazdrościć opanowania a mi zawsze włącza się agresor
|
|
#542 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
Cytat:
![]() aaaa tesciom powiedz zeby &%*%%* no! bp przez takie gadanie to jeszcze go zniecheca... buuu postaw im sie bo takie teksty wcale ci nie pomagaja... ale ty jestes zolza dasz se rade ![]() aaaa ze do 10 nie wytrzymasz to ja wiem... bo urodzisz 2 ! moj maz powiedzial 17 kwietnia po czym powiedzialam no przestan a on nie no dobra 27! zobaczymy (niby 3 tyg wczesniej no ale )---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- EMilka dasz rade! Cytat:
ja ogolnie to jestem zolza.. ale masz race dzieci ucza pokory i opanowania nie ma to tamto
|
|
|
#543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tym sposobem teściowie jeszcze nie wiedzą jaka ze mnie zołza potrafi być ![]() Czyli obstawianie dat się zaczęło? Prosze, kto da więcej? ![]() Moja kierowniczka obstawia koniec kwietnia, ale bez konkretnej daty
|
|
|
|
|
#544 | |||
|
Zakorzenienie
|
ja jestem nadal za ekstrymalnym striptizem
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i też gram w akwarium ![]() kolanka moja teściówka ma storczyka i jej zazdroszczę, jak zaczyna pięknie kwitnąć Cytat:
![]() Dobrze, że kredytów nie macie, bo wtedy byłaby maksymalna porażka ![]() anika222 cieszę się że z tatą wszystko ok india83 kochana będę robić na kosynierów, odwiedzisz mnie??? ![]() martucha "już tu nie pracujesz" padłam
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2010-03-18 o 21:46 |
|||
|
|
|
#545 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kasiaher...tak mi przykro czytać, że z mężem u Ciebie nie najlepiej sie układa. W każdym razie masz dzidziulę i dla małego warto żyć i cieszyć się każdym dniem. Nikomu nie życzę tego co ja przeszłam i dlatego mocno kibicuję Wam, żebyście się dogadali !!!
♥ Jesteśmy zaręczeni !!! ♥ http://s8.suwaczek.com/201102120926.png ♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011 http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png Edytowane przez AgatkaL Czas edycji: 2010-03-18 o 21:49 |
|
|
|
|
#546 |
|
Zakorzenienie
|
te perfumy FM, to głównie podróbki (czy alternatywne, jak to tam zwą) - jestem na nie
za 2 nawet konta na all nie mam
|
#547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i jeszcze 900 zł wisimy za film z wesele, na dodatek abonament na komórkę i internet... a jak czytam,że ktoś ma wspólnie 9000 zł i nie wie co z tym zrobić to mnie strzyka ![]() A odnośnie FM to kolega mojego TŻ chciał go tam wkręcić. To jest tam jak Avon, tyle że to nie tylko perfumy bo tez zajmują się komórkami, internetem. Na start musisz 120 zł wydać na taki pakiet startowy- to jest taki neseser w którym masz ulotki, próbki zapachów, kolorów. Jak chcesz zarobić dużo kasy to musisz chodzić z tym po wielu znajomych. Nie jest prosta sprzedaż , bo wielu uważa że m.in te perfumy to taniocha i podróba. Wiele ofert pracy się pojawia teraz właśnie z FM, ale należy to traktować jako dodatkowe źródło dochodu.Szczerze to lepiej się do Avonu zapisać :p,ale życzę powodzenia
Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2010-03-18 o 22:15 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#548 | |
|
Zakorzenienie
|
ile ja bym dała, żeby mieć teraz te 2 stówy
ciesz się, że teraz szalejesz, bo jak wyjdziesz za... ![]() Cytat:
nasze zarobki będą i tak za małe na spłatę kredytów, więc nic tylko pod samochód wpaść- a za nieszczęśliwy wypadek małż dostałby 60 tys bodajże to by chłopak spłacił i ładny miał start w życiu... ![]() kurde ale mnie się czarne scenariusze dziś trzymają nic tylko złoić dupsko
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2010-03-18 o 22:10 |
|
|
|
|
#549 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najważniejsze, że masz w mężu wsparcie. Zresztą nie wyobrażam sobie, żeby mogło być inaczej, w końcu poświęciłaś wiele, żeby być razem z nim. Jeśli chodzi o sytuację finansową, to naprawdę macie rewelacyjną pozycję. My we dwoje z tż zarabiamy niecałe 3tys i musi nam starczyć na wszystko - opłaty, paliwo, jedzenie, pierdoły i jeszcze co miesiąc staramy się choć troszkę odłożyć. Nie mamy wspólnego konta, ale to tylko dlatego, że każde z nas wcześniej założyło sobie indywidualne i jakoś teraz nie myśleliśmy o zmianie. Na początku miesiąca wypłacamy po 500 zł z naszych wypłat i to idzie na rachunki, paliwo itp. Jak rachunki wyjdą mniejsze, to resztę odkładamy do koperty na jedzenie. Ja też od razu przelewam kolejne 500 zł na konto oszczędnościowe (tż robi to później bo wypłatę ma podzieloną na 2 części) no i z reszty kasy musimy wygospodarować na jedzenie, lekarza jeśli jest taka potrzeba i mnóstwo innych rzeczy. Tż przed kolejną wypłatą jak mu coś zostanie to też wpłaca na oszczędnościowe. Teraz planujemy remont domu, więc weźmiemy kredyt i z tej kasy też będziemy musieli spłacać raty, no ale cóż - musimy dać radę, nie ma innej opcji. Mnie też było ciężko przestawić się na "nasze" pieniądze i do teraz mam czasem z tym problem, ale mąż ciągle powtarza, że to nie są jego pieniądze tylko nasze i mam mówić na co potrzebuję to mi da. Dasz radę na pewno! Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heheh ciężkie to życie... a ja chciałam dzidzie ale bez pracy nie ma sensu dodatkowo wchodzić w wydatki mam nadzieję ,ze mój Tż coś znajdzie i chociaż on będzie pracował![]() Włącznie Polsat można się pośmiać![]() Która wybrała by się do tego programu ????? Bo ja bym się nie odważyła
Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2010-03-18 o 22:24 |
|
|
|
|
#552 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieki dziewczyny za wsparcie
więcej na
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#553 |
|
Zakorzenienie
|
Daisyy - przyznam szczerze jak jak przeczytalam poczatkowe Twoje wypowiedzi to pomyslalam ze macie jakies 1.500zl miesiecznie i ciezko Wam z nich wyzyc .. ale jak zobaczylam 9 tys to mi szczenka opadla
![]() Dziewczyny grzechem jest narzekanie w Twoim przypadku .. pomysl sobie ile osob w Polsce zyje ktorzy nie maja za co zaplacic rachunkow , wlozyc co do garnka , czy kupic podreczniki dzieciom a Ty narzekasz ![]() Z tego co piszesz widac ze jestes przyzwyczajona do tego ze mialas caly czas swoja kase i kupowalas sobie to na co mialas ochote ... ale niestety musisz zrozumiec ze od slubowania swojemu TZetowi jest Was dwoje i nie mozesz patrzyc tylko i wylacznie na siebie, na to co Ty chcesz My mamy wspolne konto i 2 karty ( tak jak dziewczyny pisaly wczesniej ) a z tych pieniedzy co ja zarobie to kupuje jedzenie a mezul placi rachunki ... powiem Ci ze czasem nie jest latwo .. ale najwazniejsze ze mamy Siebie Wez sie dziewczyno w garsc bo jak bedziesz co chwile narzekac to i Twoj maz koncu powiem "dosc" bo ile mozna wytrzymac?! Zamiast cieszyc sie zyciem to Ty szukasz problemow na sile ... takie jest przynajmniej moje zdanie ... A jak juz tak bardzo tesknisz za Czestochowa to moze namow meza na przeprowadzke tam? Tylko wsumie bylo by to troche samolubne z Twojej strony Mam nadzieje ze sie nie obrazilas ... Napisalam co ja sadze na ten temat
|
|
#554 |
|
Zakorzenienie
|
Rybulka ja dostalam od szwagierki ksiazke, ktora ona dostala od meza jak sie okazalo ze jest w ciazy, i wyobraz sobie ze tam zlota rada numer jeden dla ciezarnej, przed porodem obetnij wlosy na krotko, bedzie Ci latwiej utrzymac higiene i czystosc wlosow. Bo przy dziecku duzo pracy i nie znajdziesz czasu dla siebie :msleje:
I potem te kobiety w tej ksiazce wygladaja jak stare baby! Co do reszty no coment ![]() Aha, jak caly kwiecien bedziesz lezec plackiem na kanapie, to do maja donosisz wiec sie oszczedzaj
|
|
|
|
#555 |
|
Zakorzenienie
|
kliwia dzięki za info
![]() Ja ostatnio miałam prawie 2 tyg. wyjęte z życiorysu przez pobyt z małym w szpitalu ![]() Na szczęście już jest wszystko dobrze Obiecuję udzielać się więcej i być w miarę na bieżąco
|
#556 | ||
|
Zakorzenienie
|
ciućki to skwareczki ![]() Cytat:
pisalam Wam z reszta ![]() Cytat:
ale fajnie, ze umiesz przyjac krytyke i wziac z niej lekcje Dziewczyny, bo my w wiekszosci jestesmy zahartowane przez zycie, ale sa tez ludzie, ktorzy nie narzekaja, zyje im sie w dostatku, nie maja zadnych problemow i takie codzienne dla nas sytuacje ich akurat przerastaja Daissy, dasz rade, nauczysz sie zyc, tylko musisz chciec i musisz sie dobrze zorganizowac Kasia wlasnie mialam pisac, zebys tu nie pisala szczegolow ktorych liczba teraz pewnie wzrosnie
|
||
|
|
|
#557 | |
|
Zadomowienie
|
Azzis - narecznie jestes!!
Cytat:
, ale moze poprosze siostre, zeby mi sprowadziła. Dzieki za rady.
|
|
|
|
|
#558 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczunki z 19.09 mamy dziś półrocznice
![]() laski dostalam@ i umieram az sie chlopaki w pracy pytaja co ja taka marna wiecie co mąż wraca dziś o 16 do domu tak zapowiedział zoaczymy czy dotrzyma słowa wczoraj wrócił o 23 i tak codzieńa i przyszedł wczoraj i mi mówi - slyszałaś o K. i Ł. ( kuzyn zżóną mieliślub 2 m-ce przed nami), mama ci mówiła? - nie, a co miała mówić - no K. jest w ciąży i aż mnie zakuło z zazdrości płakac mi sie zachciało coraz czesciej to czuje i to bardzo niedobrze
|
|
#559 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam piątkowo
![]() No i u mnie lipa, mam zapalenie gardła i odwołany dzisiejszy koncert Echhh...jak pech, to pech ![]() Kolanka...z tymi perfumkami, to tak jak Maja radzi. Idz do perfumerii, spryskaj się i pobądź cały dzień z tym zapachem, wtedy ocenisz jak się na Tobie rozwija i łatwiej podejmiesz decyzję. Co do perfum FM...chyba sobie zamówię Armanii Code. 30 zł za 50ml, to nie szaleństwo, a naprawdę są godne polecenia jak kogoś n ie stać na oryginały, bo trwałość i zapach bardzo dobre !
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#560 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Rybulka moj maz powiedzial - urodzi 3 tyg prze terminem na bank! wychodzi 19 kwiecien ale cos mu bardziej 17 pasuje zobaczymy
|
|
|
#561 |
|
Zadomowienie
|
martucha, a skad Twój maż to wie? Maczał palca?
Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2010-03-19 o 08:58 |
|
|
|
#562 | ||||
|
Zakorzenienie
|
akurat za tym specjalnie nie przepadam
![]() Cytat:
albo próbki sępię ![]() Długo się zbierałam do kapryśnego zapachu o dźwięcznej nazwie Pocałunek Smoka za pierwszym razem capił stechłą piwnicą, za drugim pachniał zaczarowanym lasem elfów, przy trzecim wyszły wilgotne badyle, a przy kolejnym wreszcie dotarło do mnie, co mnie tak zawsze drażniło - jakieś kwaśne nuty. I ze względu na nie nie kupię Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() To już wolę jakiś oryginalny zapach coty albo avon kupić w promocji za 3-5 dych, ale do podróbek się nie zniżę
|
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
bo moj maz ma taki dar
hahahah przyjaciolka byla w ciazy mila termin na koniec maja (syn) a on jej powiedzial urodzisz corke 10 maja.. i co bum 10 maj corka! a mial byc syn! po czym jego bratowa miala termin na pazdziernik a on urodzisz 27 wrzesnia i bach 27 wrzesnia![]() aaaaa i ta pierwsza przyjaciolka jak byla z 2 miala tez na pazdziernik a on jej powiedzial 27 a urodzila 28 pierwszy raz sie pomylil ![]() jak swiadka zona teraz rodzila (na koniec grudnia miala termin) wojtas powiedzial ze urodzi miedzy 5 a 10 i urodzila 8 ![]() teraz tez mowi ze tak 3 tyg wczesniej Rybulka urodzi ale cos mu ten 17 nie daje spokoju a ja mu ze 19 to 3 tyg wiesniej a on no wiem.. a ja czy nie za wszesnie a on ze nie ale jak cos to jeszcze 27 to ja zdecyduj sie a on no mowie 17 !
|
|
#564 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hello, ledwo co wstałam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#565 |
|
Zadomowienie
|
Ja miałam perfumy FM i zapach tez był trwały. U mnie jednak jest taki problem, ze jestem na niektóre uczulona, podejrzewam, że na alkohol, bo jeśli sie spryskała za uszkami na szyi, to dostaję takie czerwone plamy. Skóra jest strasznie wysuszona. Wiec musiałam pryskac we włosy, zeby nie było widać zaczerwienień.
Raz sie tak załatwiłam na wesleu, ze nie macie pojecia. Spryskałam sie na szyje i maiłam wielki rómień przez całe wesleicho - tak paliło, ze nie macie pojecia. To był YSL joung sexy lovely. Agatka L na gardło dobre jest płukanie wodą z wodą utleniowa. Pół szklanki letniej przegotowanej wody i łyżka stołowa wody utlenionej. Tylko płukać, nie połykac. Naprawde skutkuje. Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2010-03-19 o 08:55 |
|
|
|
#566 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja nie namawiam, tylko wyrażam opinię o produkcie. Nie powiem, ze to totalny "szit", bo tak nie jest. Oczywiście, że oryginał, to oryginał bezsprzecznie ! ale czasem można dopuścić się małej zdrady...
|
|
|
#567 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#568 |
|
Zadomowienie
|
Scio następna @ juz odganiamy
|
|
|
|
#569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tez dalam chyba 90 zl za 150 ml w ogole nie godne polecenia ladny zapach, utrzymywal sie jakas godzine, pozniej nic... DZIEN DOBRY 3 dzien bez fajki zyje i mi dobrze nie dusze sie, nie kaszle, nie smierdze popielniczka, a przemiana materii ok |
|
|
|
|
#570 |
|
Zakorzenienie
|
agus to super
oby tak dalej ![]() a Twoj maz co na to?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.

jak mój zarabia najniższą krajową, a gdzie tu o odkładaniu mówić ...

pozazdrościć sytuacji finansowej i oby jak najdłużej taka była, tego Wam życzę.

I tym sposobem teściowie jeszcze nie wiedzą jaka ze mnie zołza potrafi być 

nic tylko złoić dupsko
Ja jestem GAMOŃ że nie umiem się odezwac. Jeszcze nie dostałam na papierze umowy, ale juz wiem ze stanowisko i pensja narazie bedzie bez zmian....