|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#541 |
Zadomowienie
|
Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
Ulozy sie czy sie nie ulozy.. i tak Was nie opuszcze!
![]() ![]() Morire, do pracy chce wyjechac... ![]()
#542 |
Rozeznanie
|
foremka no dokładnie jakaś plaga
![]() Oki moje złote kobiety lecę na spotkanie z tż , uprzedziłam , że dziś dzień sądu ostatecznego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#543 |
Zadomowienie
|
Morire
![]() koniecznie napisz co i jak, bo umieram juz z ciekawosci! ![]()
#544 |
Rozeznanie
|
Nataluska jak juz zmieniac to na nowszy model
![]() A dokad chcesz wyjechac do tej pracy? chyba juz nie wyspy? Morire badz dzielna ![]() ![]()
#545 |
Raczkowanie
|
Ciekawe kiedy wyjawią się defekty mojego M.
![]() nataluska, Morire będzie dobrze. Pogoda i ta atmosfera nie sprzyjają pozytywnemu myśleniu, ale BĘDZIE DOBRZE ![]()
![]() |
#546 |
Zadomowienie
|
Foremka, nie wiem gdzie... chciałabym na Jersey,ale nie wiem czy to wypali.
Aaaa Serpentine, cierpliwosci kochana.. On tez na pewno idealny nie jest ![]() Bedzie dobrze.. no musi byc!
#547 |
Rozeznanie
|
Nigdy nie slyszalam o Jersey, musialam zapytac google
![]() ![]() Weszlam na watek "co dla kobiet jest najseksowniejsze", a tam w odpowiedziach m.in "stawianie w klubie/restauracji" ![]() ![]()
#548 |
Zadomowienie
|
Mhm, taka pyci pyci
![]() ![]() Przypomnial mi sie dialog z kabaretu: A: To jakie Pan chce te drzwi? B: A takie zeby sie oooootwierały i zaaaamykały - takie sobie wymarzyłem ![]() A mnie stawianie w klubie czy restauracji nie kreci... jakas dziwna jestem ![]()
#549 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki
![]() Ja od wczoraj zamarłam dosłownie przed TV i jakoś tak nie mogę za bardzo uwierzyć w to wszystko co się dzieje. Aspekt polityczny nie bardzo mnie interesował, ale aspekt ludzki jak najbardziej. Zresztą przykro jest jakoś na to wszystko patrzeć. I świadomość, że bądź co bądź jestem świadkiem ważnego wydarzenia politycznego i społecznego też jest ważna. Poza tym to u mnie bez zmian...nic ciekawego... z Tż nawet dobrze. I jakoś leci. Nataluska to teraz wszystko w Jego rękach. Mam nadzieję, że wybierze dobrą decyzję, a jak nie...to...wiadomo co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#550 |
Zadomowienie
|
Wiadomo
![]() ![]()
#551 |
Konto usunięte
|
morenica, uważaj bo zaraz może Ci się oberwać że się użalasz i żebyś przeszła na wątek o katastrofie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#552 | |
Raczkowanie
|
Hej Kochane Dziewczynki
![]() Spóźnione podziękowania za bardzo, bardzo miłe życzenia urodzinowe ![]() Prawidłowo uczciłam ten ważny dzień i tak się pięknie ululałam, że zapewniłam TŻ niezłą rozrywkę (podobno nieźle 'blublałam' ![]() A na drugi dzień miałam zakładaną spiralę i tak średnio to zniosłam (wczoraj przeleżałam cały dzień pod kocykiem, na nospie), ale dzisiaj ją, hm, wypróbowałam (tak wiem, wiem, siedem dni, ale co ja poradzę, że przez ostatnie dwa miesiące 'prawie' trzymaliśmy przy sobie ręce), no i dopadłam tego mojego TŻ ![]() ![]() nataluska, Kochana, poczekaj jeszcze do końca tego kwietnia... może chociaż żona M. 'ma na tyle jaja', żeby podjąć jakies ostateczne decyzje, skoro M. na to nie stać... a jeżeli nie, jak to się tu na wizażu mawia (nigdy nie spotkałam się z tym wcześniej:p) tego kwiatu pół światu ![]() morire, Słońce i co z tym blond? ![]() ![]() ![]() besio, aj, zabrakło Ci cierpliwości... a nie szkoda troszkę? Facet naprawdę wydawał się w porządku... nie wiem jak to dokładnie wyglądało 'na żywo' (mam na mysli jego relacje z eks), ale skoro oboje rozpoczęli nowe związki, to chyba nie ma szans na to, że coś do siebie czują... Ale, oczywiście, jeżeli męczyła Cię cała sytuacja, to nie warto było ciągnąć tego dalej. paollino, witaj na tym wątku ![]() Hm, czytając Twoją historię miałam wrażenie, że narzucasz się facetowi, który hm, pospotykał się, doszedł do wniosku, że mu to nie odpowiada i nie jest zainteresowany kontynuowaniem znajomości. A ten telefon po jakimś czasie - cóż, wydaje mi się, że traktuje Cie jak zabaweczkę. Cytat:
![]()
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota. Co do Wszechświata nie jestem pewien." Albert Einstein Edytowane przez mag_a Czas edycji: 2010-04-11 o 18:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#553 |
Konto usunięte
|
Nie ja zaczęłam nieprzyjemnie mówić o tragedii. Jak można być kompletnie bezdusznym i gadać lekceważąco "dziewczyno zmień wątek i tam się użalaj" bo po prostu ktoś ma więcej serca?
![]() Satysfakcjonujące uczucie mówić komuś że jest zabaweczką? Chyba bardzo ![]() Spadam z tego wątku bo zamiast jakiejś "babskiej solidarności" zostałam zjechana a chyba nie tego szukałam ![]() Chciałam podziękować Behind, Serpentine i Besio że były miłe dla mnie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#554 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No, i chyba troszkę nie doczytałaś. b) nie wiem, czy satysfakcjonujące ![]() ![]() c) kto Cię tu zjechał? morire? ja? oj! Wiesz, w sumie przykro czytało mi się Twoją odpowiedź, bo po tym co napisałaś morire, spodziewałam się trochę takiej reakcji - a miałam cichą nadzieję, że mnie 'mile' rozczarujesz... no trudno! Pozdrawiam ![]() EDIT: behind, nie otwiera mi się zdjęcie blond aivilo ![]() ![]() A i widzę, że umknęło gdzieś to, co napisałam o M. gdy przesłałaś Jego zdjęcie - o mało nie spadłam z krzesła, bo On wygląda dokładnie jak kumpel mojego TŻ, też ma imię na M., ale wybadałam sprawę i okazało się, że nie didżejuje;-) A już myślałam, że ten świat jest naprawdę mały ![]() Ty i Twoje: ja do Niego dzisiaj nie napiszę (K.) ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Hej malgoskagc, widzę, że podczytujesz ![]() ![]() ![]()
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota. Co do Wszechświata nie jestem pewien." Albert Einstein Edytowane przez mag_a Czas edycji: 2010-04-11 o 17:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#555 |
Rozeznanie
|
No mag, ladnie to tak zabaweczka nazywac?
![]() Ciekawe jak tam rozmowa morire ![]() Jeju caaaly dzien przesiedzialam w domu, wygladam i czuje sie jak "wieska", a na dodatek znowu jakies spiecie z TZ ![]() ![]()
#556 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Morire- trzymam kciuki i czekamy na relacje ![]() Cytat:
Zaraz wyślę jeszcze raz. Łe no nawet szkoda,że to nie ten sam M..bo przydałby się jakiś wspólny znajomy z nim, hihi ![]() Nie napisałam i sam się dziś odezwał ![]() ![]() foremka - nie martw się, ja też dziś cały dzień w domu..zaraz biorę psiaka i lecę na spacer ![]() malgoska,jak tam się czujesz, lepiej coś? Suger chyba nas zostawiła.. ![]() Serpentine - oby ten Twoj M. był bez defektów ![]()
![]() |
#557 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() foremka, a może zmiana, ale coś w stylu: krótki wypad w jakieś romantyczne miejsce? Małe wakacje? ![]() behind, teraz otworzyłam, dzięki ![]() ![]() ![]() behind, wow, to widzę, że motylki na całego ![]() ![]() ![]()
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota. Co do Wszechświata nie jestem pewien." Albert Einstein Edytowane przez mag_a Czas edycji: 2010-04-11 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#558 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Powinnam się w sumie uczyć bo jutro kolokwium ale nie moge sie zabrac za to, nie wiem co się ze mną dzieje ostatnio. nie mogę się ogarnąć. obym przez to niczego nie zawalila ![]() nie mogę za duzo o tym wszytskim rozmyslac bo sie doluje na maksa ![]() a tak na dobra sprawe to ja tez chyba powinnam opuscic juz ten watek bo rozstalam sie z Moim Mężczyzną, z mojej inicjatywy. wg mnie juz na dobre. Dziwne uczucie byc samemu. Ale tak chyba lepiej. Ja ide w koncu sie pouczyc bo juz 22 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#559 |
Zakorzenienie
|
malgosiapowodzenia jutro...
![]() ![]() ![]() ![]() To widzę, że mamy małe kryzysy...Mi to się marzy jakiś wypad weekednowy z Tż, tylko ja i On... ![]() Uciekam spać, bo jutro do pracy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#560 | |
Zakorzenienie
|
A no latają sobie skubane
![]() Cytat:
![]() ![]() Czas jest najlepszym lekarstwem..trzymaj się ![]() morenica - oby wypadzik wypalił ![]() Same rozstania dookoła...echh ![]() ![]()
![]() |
#561 |
Zadomowienie
|
Niepotrzebne te zgrzyty...
![]() Mag, ciesze sie,ze spiralka dziala ![]() Foremka, jak ja nienawidze sie czuc jak wiesniak... Maaatko, wtedy moja samoocena pada na ryjek ![]() Behind, nie zostawie kochana ![]() ![]() Malgoskagc, nie zostawiajjjjj nas ![]() Morenica, taki wypad na pewno by Was dodatkowo uskrzydlil ![]()
#562 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#563 |
Zadomowienie
|
Behind, to juz w ten weekend. Ehh, boje sie w sumie troszke.. mialo byc milo i przyjemnie,a teraz to juz nie wiem jak bedzie.
Aaaa to ja mial druga zmiane w tym tyg, to moze w ten bedzie mial pierwsza ![]()
![]() |
#564 |
Rozeznanie
|
Obiecałam , że będzie koniec tematu , ale widzę że koleżanka paolino musi dodawać oliwy do ognia !
Jakbyś czytała uważnie wyżej napisałam , że to wszystko jest bardzo przykre i smutne , a prawo do swojego zdania ma każdy ,również Ty i to nie ja naskoczyłam na Ciebie tylko Ty na mnie moja Droga , że Cię obrażam ?yyy nikogo nie mam zamiaru obrażać na tym forum , zwłaszcza w tym wątku ![]() mam nadzieje , że to koniec tematu , a obrażanie się i odchodzenie nic nie da . aa i jeszcze jedno morenica i każda inna dziewczyna w tym wątku może mi się użalać na każdy temat , nawet z żalu osmarkać rękaw !!! ale Ty od razu wyskoczyłaś , że ja Ciebie obrażam . chyba jesteś lekko przewrażliwiona ,ponieważ mag_a również nie miała złego na myśli . nieważne już . pozdrawiam dziewczynki z moim pogadane ![]() próbował coś tłumaczyć , że on już taki jest , taki ma charakter itp. ale postaara się coś zmienić yy czas pokaże ![]() ah i chyba zostaniecie wirtualnymi cioteczkami ![]() behind Uwielbiam tzw motylki , Kochana widzę , że już amorek w dupkę pacnął strzałą ![]() ![]() mag_a to idealnie , że spirala się spisuje ![]() ![]() jutro coś wiecej napiszę teraz lecę spać , bo rano do pko ![]() DOBRANOC ![]()
#565 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() W październiku 27. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-04-11 o 23:17 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Rozeznanie
|
Przydalby sie jakis wypad na weekend, ale wiem, ze w najblizszym czasie nic takiego nie wypali. Nadejda cieplejsze dni to porwe ta paskude chociaz do Miedzyzdrojow na dluuugi spacer po plazy z piwkiem w reku...nie wiem jak on, ale ja bede zadowolona hehe
![]() ![]() ![]() Nataluska ![]() ![]() ![]() Morire ![]() Behind badz cierpliwa ![]() ![]()
#567 |
Rozeznanie
|
dzień dobry
![]() behind nie ma co jeszcze gratulować ![]() ![]() foremka ![]() miłego dnia babeczki ja lecę do tej nudnej pracy ![]()
#568 |
Raczkowanie
|
Morire wow! Rób teścior i dawaj znać!
![]() Behind ja cały czas tak mocno trzymam kciuki za Ciebie i za K ![]() A mój M... Wczoraj miał być po 17, przyjechał dopiero po 18. Co prawda dzwonił, ale trochę nerwa miałam. Przyjechał z pięknymi czerwonymi różami i wytłumaczył się ładnie, to szybko mi przeszło ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mmm ale mi błogo... Takich urodzin jeszcze nie miałam ![]() M pytał kiedy będzie następna okazja do takiego świętowania ![]() ![]()
Jak uśmiech zamieniony w słońce Wysusza promieniem twe łzy Edytowane przez Serpentine Czas edycji: 2010-04-12 o 09:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#569 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ładnie nawrzucałaś TŻ'owi, skoro tak ładnie zaczął się tłumaczyć - daj mu trochę czasu, naprawdę trudno stać się nagle wylewnym ![]() Cioteczkami? Wow! Kiedy robisz teścik? ![]() ![]() Po założeniu spirali to było raczej takie 'ciągnięcie' macicy (podobne do obkurczania po porodzie, ale to Wam jeszcze nic nie powie ![]() Jeżeli będziesz decydować się na spiralę (no, chyba, że coś się zmieni po teście ![]() Heh! Lece się ubrać, bo czeka mnie dzisiaj trochę biegania po mieście ![]() ![]() O, słoneczko wyszło - super! Miłego dnia Dziewczynki ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#570 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I oczywiście urodzinowe życzenia ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:34.