![]() |
#541 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
DemonicDreams - nie rób off
![]() ______ gdyby oczy nie płakały a usta się wciąż śmiały. Przyjaciel jest osobą przy której masz śmiałość być sobą. przyjaźń uświetnia szczęście, w nieszcześciu przynosi ulge. cisza leczy dusze. budząc sie rano pomyśl,jaki to wspaniały skarb żyć oddychać i móc kochać ! |
![]() ![]() |
![]() |
#542 |
Raczkowanie
|
bryym - dziękuję przeprzebardzo! :*
spełniasz wszelkie wymogi na to by być mężczyzną mego życia. |
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
Zakorzenienie
|
Lubisz matematykę? To dodaj mnie do siebie i odejmij ubranie
![]()
#544 |
BAN stały
|
minimum4znaki - droga koleżanko, jestem tutaj nowa i nie przejrzę wszystkich części opisowego naraz zwłaszcza że jest ich 18. Chciałam cię zapewnić że nie korzystam z opcji 'kopiuj' , 'wklej'. Może i pojawił już się opis tego typu. Więc PRZEPRASZAM.
melodie - rzeczywiście opis podkradłam z moblo i przyznaję się bez bicia, ale kochane (oczywiście nie wszystkie) wy też bierzecie stamtąd opisy. Nie przyszłam tutaj zbierać laury za 'moje' cytaty, opisy. Przyszłam bo okradłam was parę razy i chciałam sama coś dodać. Widocznie nie akceptujecie tutaj tych 'nowych' bo to te stare, zakorzenione są tylko dobrze traktowane. A co do tego opisu, nie skopiowałam go od ciebie. Widocznie inna dziewczyna to zrobiła, a uwierz mi osobiście spytałam jej czy mogę go sobie podkraść. Zgodziła się. z innej bajki - miło mi ![]() _
Słuchawki znów są splątane, herbata za gorąca, a Ty znów się nie odzywasz.. |
![]() ![]() |
![]() |
#545 |
Raczkowanie
|
Kaaate90, caroline060, OddychamRapem, ruda wiewióra, CukrowaPanna, Tryska, Kofeina w RedBullach, IIHHAATT, z innej bajki, _ZaagubiOna_ , kamisha
czujcie się okradzione ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _________________________ _ Dostaje lekki dreszcz i czuję jak łzy napływają mi do oczu wyrabiam sobie opinię - Zawodowa Płaczka Każdy gest, każde słowo analizuję jak jakiś trudny wiersz Chciałabym na jeden dzień być niewidoczna być duchem w środku dnia i obserwować wszystkich, słuchać wszystkiego na swój temat
M ;-** Edytowane przez disturbia_ Czas edycji: 2010-04-09 o 14:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#546 |
Raczkowanie
|
Wierzyłam w tą miłość..
Kochanie to Twoja wina. To Ty przewróciłeś mój świat do góry nogami. Pokochałam Wariata <3 Energy Time! Do końca życia Ona i Ty... Też tak kiedyś myślałam.
#547 |
Raczkowanie
|
myszka23101 - zaskoczyłaś mnie ![]() ![]() kocham twoje opisy <33 ![]() Mieć czas na marzenia... Wiosna w duszy gra <33 - O której ty wracasz do domu? - Mamo, nie wiem która jest godzina. Zakochani czasu nie liczą. Kiedy Cię widzę zaczynam wierzyć w to, że anioły istnieją <33 W twoich objęciach trwać przez tysiące lat. Moje życie zaczyna malować się szarą kredką. Miłość to tylko bajka, która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością... Załamanych serc tysiące |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#548 |
Wtajemniczenie
|
IIHHATT, r0zunia, caroline060 - dziekuje. <3 ;**
-------------- Podryw na Ciebie nie działa... A co powiesz na obojętnośc? Nie będę spoglądac, uśmiechac się, i próbowac byc przy Tobie pod byle pretekstem... Może właśnie to zadecyduje o tym, że mnie pokochasz. Przecież zawsze lubiłeś się drażnic i robic na przekór... ' zanurzać się w tłum i nie mieć już ani chwili czasu na swoją samotność – wypełniać każdą chwilę rozmowami, śmiechem, tańcem. i mówić, mówić, mówić – nawet wtedy, gdy nie ma się słów.' nie boję się, że wszyscy usłyszą moje serce kiedy Cię zobaczę. boję się, że umrę gdy Ciebie nie będzie. i wtedy będą wiedzieli dlaczego. czasem trzeba usiąść i pogadać z sercem ot tak jak staremu kumplowi wytłumaczyć, że nie masz ochoty na piwo czy miłość. Ten Twój błysk w oku... kur.wa. Przecież Ty byłeś wtedy pijany, a ja doszukuję się romantycznych chwil. Idiotka! Kocham cię. Przestań istnieć. Niech lunie gradobicie, niech porozcina ci czaszkę, albo po prostu schowaj się do domu, pooglądać, kur.wa twoja mać, Cartoon Network. ' Bo chcę z tobą poprzebywać. Jeszcze parę dni. Za wszelką cenę. Pomimo, że mnie bez przerwy okłamujesz. W sumie, to okłamuj mnie dalej. Wciskaj mi najgorszy kit na świecie. Nie chcę nic oprócz twoich farmazonów. Oprócz twoich bajek. Oprócz twojego udawania dorosłego. Szukania dziury w całym. Pragnę, byś mnie bez przerwy wkur.wiał. ' |
![]() ![]() |
![]() |
#549 |
Raczkowanie
|
Kochane jak wy pędzicie! ;* Normalnie nie nadążam za wami :P
A tak wogóle wpadłam tylko poinformować was, że przez miesiąc nie będę się udzielać ponieważ wyjeżdżam do Niemiec na wymianę szkolną ![]() Będę za wami strrrasznie tęsknić! ;* Mam nadzieję, że o mnie nie zapomnicie co? ![]() Kocham Was! <3333 _______ Dissapointed. / zawiedziona. Rescue Me! / uratuj mnie. Właśnie dzisiaj potrzebuję Twoich rad, a Ciebie niema.. Zamiast uczuć został śmiech.. Dziś brak mi sił.
#550 |
Zakorzenienie
|
w udawaniu, że się nie widzimy, jesteśmy mistrzami.
#551 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
;* proszę bardzo;D;* miło mi. _________________________ ___ to nie oznaka odwagi, to definicja obojętności. obok niej leżało cztery złote w drobnych i kartka, z napisem "żeby nie było, że za darmo" Vixen - "Romantyczka" breloczek. nie byłeś dla niej niczym więcej. Upadła na kolana, jak upada się, by z nadzieją prosić Boga o coś, co w rzeczywistości nie ma w sobie ni krzty sensu istnienia. Zamknęła oczy i jak nigdy pragnęła, by żaden zagubiony szept nie zburzył patosu chwili, by nic nie zniszczyło atmosfery, wytworzonej wokół nich, by nikt nie odważył się wdepnąć w tę sztucznie wytworzoną intymność, nawiązaną między dwojgiem ludzi, którzy nigdy nie mieli marzeń, a wraz z procesem poznawania weszli w posiadanie setek fantazji. Położyła głowę na kolanach chłopaka, kurczowo trzymając się sztruksowej nogawki i wiernie oddychając w rytmie, wyznaczonym przez ruchy jego klatki piersiowej. Pogładził ją po głowie. Kiedy wplótł palce w jej włosy, dziewczyna zrozumiała, że nie musi już nic mówić. W powietrzu zawisło wyznanie chłopaka: "Nie odejdę". ja znikam, lecz my wzrastamy. Gładził dłonią jej policzek, jakby pragnąc zniewolić ją samym dotykiem. Jego działania były skuteczne, nie próbowała się oprzeć, chociaż oboje wiedzieli, że nie powinni. Ta chwila miała nie mijać, trwać wiecznie, ale atmosfera była zbyt gęsta, gorąca, parzyła ich serca i percepcję. Ogromna przepaść dzieliła ich pragnienia od powinności, ale mieli nadzieję, że nie muszą w nią spadać, że razem utrzymają się na krawędzi. Nie udało się. Czar prysł. Spojrzeli na siebie trzeźwym wzrokiem. On odezwał się pierwszy: -Porozmawiajmy... o pogodzie.
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#552 |
Raczkowanie
|
Bo Twój Świat Ma Tyle Barw!
Bo sprawiasz, że uśmiecham się płacząc.<33. `od tamtej pory , tamtego dnia gdy złapałeś mnie za rękę i powiedziałeś że mam oczy koloru nieba zakochałam się w Tobie!` ..`-Kocham Cię. -Ja Cie też. -naprawdę?? -nom. ;** ..` ..i znów to robisz. -Co? - Mącisz mi w głowie! [zmierzch] `w zamian za nic uczyniłeś lepsza mnie!;* .Przecież po każdej burzy wychodzi słońce.. ..i w tę bez gwiezdną noc czekali razem na wschód słońca.` `ona miała kocie zielone oczy, a on ubóstwiał koty;D ``..i zrozumieli że nie mogą bez siebie życ. wiec zostali tu ze sobą na zawsze.! ..' zagubieni nieostrozni zawsze razem gonili wiatr.<33. `kiedy zobaczyła go z inna kobieta pękło jej serce. a była to tylko jego siostra tylko ona jej nie znała.;( ..To taka moja siła!. i nie bedzie haapy endu .! więc obudź się królewno! bo ona wierzyła w bajki. i dlatego była tak naiwna wierząc w każde jego kłamstwo!;( życie- książka którą sami twozymy. więc żyj tak by była ciekawa.! _________________________ ______
#553 |
Rozeznanie
|
Jestem , ja pitole ale mnie nie było :< . mam nadzieje że ktoś mnie tu jeszcze pamięta .
Jesteś wyjątkowy jak mleczyk w epoce lodowcowej. humor w kratke . czuje się okropnie, gdy przechodze koło niego a on nawed na mnie nie spojrzy. Jakbym była niewidzialna. Czasami chciała bym być suką i pieprzyć ten cały sentyment do Ciebie.
![]() |
#554 |
Rozeznanie
|
dziekuuuję
![]() Kochała swojego mężczyznę i kochała go dwa razy Pozwól każdej emocji istnieć, popuścić fantazje, zamienić je w tajemnice gdzie czas traci wszystkie wspomnienia na poczet szczęścia i gorzkiej agonii Nie ma innej drogi oto kurs mojego życia - ścieżka bez obrzydliwego śladu po tobie Gdy wejdziesz do naszego potoku twoje drugie ja rozpocznie byt i w chwili gdy noc cię otuli uporasz się z dniem Powoli uświadom sobie że życie zna swoje proroctwa Znajdę emfazę swojej własnej rzeczywistości Zafascynowana niewiedzą Kłamliwe wspomnienia zmieszane z rzeczywistością |
![]() ![]() |
![]() |
#555 |
Przyczajenie
|
-Gdybym umarła.. Przyszedłbyś na pogrzeb..? -Nie.. -Aha.. Szkoda.. -Kochanie.. -Co? -Ja leżałbym obok Ciebie.. teraz idę w deszczową noc przez ulicę wyklinając życie z papierosem w ręku. spotykam Cię, a Ty pytasz co się stało, przecież zawsze byłam taka poukładana, nigdy nie przeklinałam, nie paliłam. co się stało.!? zostawiłeś mnie, kretynie. papierosy, zastępują mi Ciebie - najwyraźniej muszę być od czegoś uzależniona. a przekleństwa.? przekleństwa pozwalają mi uwolnić wewnętrzną rozpacz, spowodowaną Twoim odejściem.chciałam, być dla Ciebie kimś ważnym, kimś istotnym w twoim życiu jak kiedyś. ale wiesz co.? przeszło mi. po tym, jak się zabawiłeś moimi uczuciami, nie chcę już dla ciebie być. nie chcę być nikim, nie chcę być w ogóle. widzisz do czego doprowadziłeś.?miała rozmazany tusz, czerwone usta, rozszerzone źrenice a jej ręce drżały jak nigdy dotąd, stanęła w deszczu na środki ulicy i zaczęła krzyczeć, że miłości nie ma. ówcześnie czytając sms'a, zakończającego jej związek.wcale nie chciałam wiele. zadowoliłabym się tylko twoją obecnością i dwoma magicznymi słowami, od czasu, do czasu - to wszystko. - ale ty nie byłeś w stanie dać mi nawet tyle, twierdząc, że zbyt trudno mnie kochać ... obiecałam sobie, że już nigdy więcej nie popatrzę w Twoje oczy. nigdy. bo teraz zamiast swojego odbicia i tych magicznych świeczek na mój widok, widzę ją. wszystkie czułe słówka, które mówisz jej każdego dnia, tak jak kiedyś mówiłeś mnie. widzę, to jak bardzo ją kochasz. dlatego, już nigdy nie będę w stanie w nie spojrzeć. nie potrafiła zasnąć, gdy nie napisał sms'a o treści 'dobranoc, skarbie'. nie potrafiła się uśmiechać w ciągu dnia, gdy nie napisał : 'dobrego dnia kochanie'. teraz już nie dostaje żadnych sms'ów. porzucił ją. aby pisać takie wiadomości do innej. a ona spędza bezsenne noce z samą sobą i zamiast uśmiechać się co dnia - krzyczy wewnętrznie z rozpaczy. |
![]() ![]() |
![]() |
#556 |
Raczkowanie
|
Sto niewypełnionych twoją osobą dni.
sto niewypełnionych twoim ciałem nocy. serce moje puste, ale wejdź tam, spróbuj. a powietrze było jasnym przywidzeniem twojej tutaj obecności. pomimo słów rozwianych na wietrze, wiara w najlepsze. daleki, z dnia na dzień bliższy. lepiej śmiechem jest pisać niż łzami. miłość idioty, pełna wrzasku i wściekłości a nie znacząca nic.
#557 |
Zadomowienie
|
;************
dziękuję za wyróżnienie, wiesz caroline, ostatnio nie mogę się tobie oprzeć, jesteś wręcz fenomenalna! ;* ;* ;* ________________ odkryłam krew i widziałam gwiazdy na tylnym siedzeniu twego samochodu Siedzę przed telewizorem w spranej koszulce i majtkach, potargana, z rozmazanym tuszem, mimo nadwagi jem lody z bitą śmietaną, zastanawiając się głośno "co takiego ma ona, czego nie mam ja?", wybucham naraz histerycznym płaczem: jego, ona ma jego! moje serce to fosfor, rolki i miliony zabitych uczuć, mogących przypadkiem przerodzić się w miłość złam oblicze, nie łam mych kości, złam dumę, nie łam swej ochoty! Nie piszę o szczęśliwej miłości, bo nigdy tak naprawdę jej nie zaznałam. Mam styl ciężkich przypadków, odbijających się w faktycznym stanie mego serca. jestem daleko od twoich rąk, podążąm kierunkiem zagubienia, potrzebuję twojej miłości!
#558 |
Raczkowanie
|
just one word and everything takes on color. - Przepraszam... ![]() - Ale za co ? Przecież nic się nie stało... - Wiem , ale księżniczkę wypada przeprosić.... - Jesteś moją rybką ![]() - Złotą ??? - Tak , złotą.. - To jakie masz życzenie ? - Chce buziaka złota rybko ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#559 |
Raczkowanie
|
'Leżąc dziś nago, wtulona w twoje ciepłe ramiona po raz pierwszy zobaczyłam w twoich oczach nie tylko pożądanie, ale również miłość.'
'Można przetrwać ten obłędny taniec, zgwałcić uczucia, zabić pożądanie, ale miłość i tak jak zbrodni skazaniec w małej celi serca na zawsze zostanie.' 'Niewinny flirt, pożądanie, namiętność, chwila rozkoszy i dziecko. Czyli najszybsza droga przed ołtarz' A teraz pozostał niesmak i gryzące wyrzuty sumienia.
![]() |
#560 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() miluutkoooo ![]() __________________
Wciąż jeszcze pod moją skórą mieszczą się dobre obrazy. jeśli mam ich nadmiar , to wypycham je z całej siły lecz chłonę przy tym reszte zludzeń, brudów i bakterii. to największy błąd zawsze gdy próbujemy na siłe o czymś zapomnieć, pojawia się coś innego. zamknięte koło. a potem uginamy się pod tym ciężarem , połykamy balony z helem by przelecieć przez to życie, czasem z nieuwagi trafiamy w chmure i przez reszte życia idziemy zamroczeni, ten punkt nazywamy miłością. włożyła głowę do pralki , w nadziei że proszek zmyje jej przeszłość, zamiast tego dostała jednak mokrą koszulkę i przemoczone dżinsy a miłość się skończyła milutkie, malutkie i spokojne ze mnie stworzonko. pod kubraczkiem marzeń wyruszam w swą podróż, czasem tylko zgubię swój ukochany bucik, by zaraz potem odnaleźć go w kałuży błota. jednak wyciągam go i idę dalej. dalej marze, śpiewam , jestem.
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#561 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
___________________ Nigdy nie mamy pewności co do następnego dnia, dlatego za każdym razem gdy masz mnie w swoich objęciach, obejmuj mnie jakby to miał być ostatni raz. Za każdym razem, gdy mnie całujesz, całuj jakbyś miał mnie już nie zobaczyć. Za każdym razem gdy mnie dotykasz, dotykaj jakby to był ten ostatni raz. Obiecaj, że będziesz mnie kochał, kochał jakbyś miał mnie więcej nie zobaczyć. -kocham cię -dlaczego? -bo śnieg ![]()
![]() |
#562 |
BAN stały
|
Ty dałaś nam miejsce, do którego możemy się udać.
Zapomnijmy o rzeczach, które przyrzekliśmy, które mieliśmy na myśli. Traktujesz mnie jak kolejną obcą osobę Cóż, miło mi pana poznać, proszę pana Długi czas się nie widzimy... Długi czas nie rozmawiamy... Twoje obiecanki, które tak naprawdę nigdy nic nie znaczyły Ale tak łatwo wypływały z twoich ust Nie chcę Cię kochać, ale to robię. Cóż, jak miałam wiedzieć Że to co wyryliśmy na kamieniu Będzie takie tymczasowe |
![]() ![]() |
![]() |
#563 |
Raczkowanie
|
When you're gone
The pieces of my heart are missing you When you're gone The face I came to know is missing too When you're gone The words I need to hear to always get me through the day And make it OK I miss you. Gdy cię nie ma Każdy kawałek mojego serca za tobą tęskni Gdy cię nie ma Twarz, którą znam też za tobą tęskni Gdy cię nie ma Słowa, które chcę usłyszeć by przebrnąć przez dzień I czuć się dobrze To „Tęsknię za tobą”... |
![]() ![]() |
![]() |
#564 |
Rozeznanie
|
czii, seventh heaven, z innej bajki -okradłam
![]() Kaaate90, unpredictablegirl - wzajemnie ![]() `Teoretycznie mogłabym się w tobie odkochać..W praktyce jednak to niemożliwe. `Wielu rzeczy wolę nie wiedzieć. Prawda by mnie zabiła. `Tak wiele brakuje by uwierzyć w twe słowa.. Tak mało, by je zlekceważyć..
Edytowane przez Malinowa Girl Czas edycji: 2010-04-09 o 17:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#565 |
Przyczajenie
|
z innej bajki <3
okradam Kochana;* Zawsze, gdy widzę żółte słoneczko przy Twoim imieniu mam ochotę wcisnąć : i *, jakby reszta przycisków była poza moim zasięgiem... Poprzedni w stosunku do Ciebie byli tylko melanżową przygodą, szkoda, że Ty dla mnie nigdy nie będziesz wyłącznie "przygodą", ZAWSZE będziesz kimś o wiele ważniejszym, zawsze.... Chociaż jako znajoma..., dobra znajoma.... byleby być blisko Ciebie.. W, NA, OBOK, PRZED, PRZY, POD, NAD... byleby z Tobą ![]() Oszukałeś, zostawiłeś.. a przecież nie tak miało być... ![]() Zawsze chciałam żebyś był szczęśliwy ze mną, teraz chcę byś był szczęśliwy z kimkolwiek... Szczęścia z Tą, Tamtą i jeszcze Tamtą.. Rozsądek: Nie pisz, nie pisz!! Nadzieja: A może on Cię właśnie teraz potrzebuję? Rozsadek: Nie! Nadzieja:Napisz Rozsadek: Pisz!! JA: Hey ![]() ON: NIEDOSTĘPNY GŁUPIA NADZIEJA!! 'A mogło być miło.. Mogło być pięknie.. Gdyby nie Ty.. Kate ;* ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#566 |
Raczkowanie
|
`Kocham Cię bardziej niż wczoraj, ale słabiej niż jutro... to chyba powiedział 'Ridż' do 'Bruk' w 'Modzie na Sukces' ![]()
![]() |
#567 |
Raczkowanie
|
bryym - o jeej. ja w takim gronie ? bardzo mi miło, dziękuję.
![]() ![]() TwojaKokaina , inquiring , fetysz , z innej bajki , CukrowaPanna - pokradłam. ![]() pytaj o mnie.. gdy będziesz miał przyjść na przykład o czwartej po południu, już o trzeciej zacznę odczuwać radość. [ ,,Mały Książę'' ] zmęczyłam się tym wszystkim.. życiem w samotności.. bez Ciebie.. pojedynczo.. niespełnione sny.
Powinni jeść mniej. Bramy do raju są wąskie. Edytowane przez without_demur Czas edycji: 2010-04-09 o 16:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#568 |
Zadomowienie
|
Dziękuje za pochwały, bo jakieś mi migneły
![]() 'perfekcyjnie potrafi udawać obojętność. 'Miłość za drzwi! 'moje dwu godzinne szczęście. 'Jesteś wątkiem z moich snów. 'zostaniemy sami, a ty zatańczysz dla mnie. 'włącze photoshopa i zrobię z siebie Twój ideał. 'codziennie znajduje w sobie nową wadę, by zrozumieć dlaczego nie mogę Ciebie mieć. 'Nie poznaje siebie.
#569 |
Zadomowienie
|
Zabrakło szczęśliwych chwil. |
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Zadomowienie
|
Beztroski świat okazał się magazynem ukrytych problemów.
Nowe wiosenne zwątpienie. Brak kolorowych kredek na pomalowanie dnia codziennego. Bo za rogiem stał smutek - złodziej mego uśmiechu..
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.