![]() |
#541 |
Przyczajenie
|
Dot.: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE !!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#542 |
Przyczajenie
|
Dot.: Re: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE !! Gdynia
Ja już kilka lat chodzę do "GALERII FRYZUR" na xxxxxxx.Zawsze byłam zadowolona.Zazwyczaj chodze do jenej fryzjerki.Niestety pani Mirka urodziła dzidziusia.Zapisano mnie ostatnio do pani Żanety.Z czystym sumieniem mogę ją polecić.Ma dziewczyna dryg do strzyżenia.Zaproponowała mi zupełnie coś innego niż miałam.Włosy układają się super i są lekkie.GDYNIA.ul.xxxxxx
Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-07-07 o 23:47 Powód: prosze zapoznac sie zasadami tego forum |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny.Ja swojego fryzjera znalazlam rok temu.Jest to Pani grazynka wczesniej pracowala w salone w okolicy ulicy szerokiej w Gdansku kolo "świata uzywanej odzieży".Teraz otworzyla swój salon tez w stych okolicach nie znam dokladnie ulicy jest to uliczke za rosmanem na szerokiej nazywa sie salon fryzur.Scina wloski tak ze np moje, mojej mamy i przyjaciolki<wszytkie tam chodzimy>nie wymagaja ukladania przez nastpene poltora do 2 miesiecy.Cenowo tez nei wydaje mi sie byc straszna np za pasemka sciecie i ulozenie placilam 150 zl.naprawde polecam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
Raczkowanie
|
Witam,moze ktoas z Was poleci mi salon fryzjerski w Lesznie (wielkopolskie)??
pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Raczkowanie
|
Polecam!!! Woj.lubelskie
Serdecznie polecam fryzjerkę z Urzędowa!!!
Agnieszka Węcławska ![]() Gorąco Polecam Na drugim miejscu w Kraśniku Marta Kozłowska Jak ktoś potrzebuje numer telefonu proszę o prywatną wiadomość ![]() Edytowane przez caroli2 Czas edycji: 2008-07-20 o 12:08 Powód: prosze zapoznac sie zasadami tego forum |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
Raczkowanie
|
Kto poleci dobrego fryzjera w Gnieznie lub poznaniu. chodzi mi o przedluzanie wlosow.. pozdrawiam!!
![]() |
![]() |
#547 |
Raczkowanie
|
a może Otwock i okolice,bo jest tego jak mrówków,że aż boje się zdecydować.
Prosze oszybką odpowiedż. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
Przyczajenie
|
co do dobrago fryzjera w Katowicach z czystym sumieniem mogę polecić Darka z salonu Cosmetics Group. Salon dość drogi ale to co Darek potrafi zrobić z włosami nie mieści się w głowię przeciętnego człowieka. Świetnie dobiera fryzurę do twarzy i stylu danej osoby. Ja za strzyżenie z modelowaniem płacę 70 zł ale pomimo tego że czasem sobie odpuszczę i nie pójdę się podciąć przez dłuższy czas to nie mam najmniejszych problemów z ułożeniem fryzurki. Jego główną zaletą jest technika cięcia - THE BEST. Co do farbowania - polecam, chyba że oszczędzacie. Pracują na kosmetykach La Biostetique, którę są naprawde dobre. A sam Darek nie zrobi wam niczego w czym jego zdaniem będziecie źle wyglądać. Autentycznie odmówił mi położenia rudawych pasemek i stwierdził że nie dopuści się takiego występku
![]() Edytowane przez gaga Czas edycji: 2008-07-31 o 19:27 Powód: prosze zapoznac sie z zasadami forum |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Przyczajenie
|
Franek z MilekDesigne - Warszawa
Witam
Mogę polecić Franka z MilekDesigne - Warszawa. Dzisiaj od Niego wróciłam i jestem bardzo zadowolona, bardzo. Chłopak z inicjatywą i zna się na rzeczy. Powiedział co mi pasuje i także dostosował się do moich wskazówek - normalnie jak dwa w jednym. Idealnie zgrane. Pozdrawiam Ewa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Raczkowanie
|
Dot.: Franek z MilekDesigne - Warszawa
POZNAŃ
Pan Grzegorz Superson. salon przy ul xxxx [kiedyś xxxxx] najlepszy z najlepszych !
;P A w głowie siano... różowe, żeby do ciuszków pasowało. xD Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-08-15 o 16:55 Powód: prosze zapoznac sie zasadami tego forum |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#551 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Re: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE !!
Cytat:
![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-08-18 o 17:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#552 |
Raczkowanie
|
on nie przyjmuje juz na M.
teraz przeniósł się na S. odezwij się na priv to dam namiary ^^ i ceny ma wiyższe już chyba. jak na M był, to na końcu cięcie doszło do 100. a teraz nie wiem, bo salon ma w domu, więc koszty mniejsze.
![]() |
#553 |
Rozeznanie
|
W Będzinie polecam salon Elis - Syberka ul.xxxxxxx
Os. Zamkowe - ul. xxxxxxxx. Szefową jest Agnieszka i ją polecam najbardziej ![]() W salonie można wykonać m.in: strzyżenie damskie,męskie, dziecięce, strzyżenie brzytwą, baleyage, trwałą Headlnes i wiele innych zabiegów. Ostatnio korzystałam z zabiegu "sauna na włosy" jakaś odżwyka, czapek i pod urządznie, co generowało parę wodną. Rezultat rewelacja ![]()
od 15.08.2004 - RAZEM ![]() AVONOWE I ORIFLAMOWE ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-08-31 o 15:53 Powód: prosze zapoznac sie zasadami tego forum nazw ulic nie podajemy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Przyczajenie
|
Witam, ja byłam w zeszłym tygodniu u fryzjera za Żoliborzu w Warszawie u pani Ady. Super - jestem zadowolona bo fryzurka i moja i koleżanki bardzo ładne, a do tego zostałyśmy umlowane przez wizażystkę całkiem za darmo. Do tego robią metamorfozy - też za darmo. Trzeba tylko zostawić fotkę i my zostawiłyśmy - może wygra któraś, jak nie w tym miesiącu to może w innym. I w ogóle było super bo dostałyśmy colę i fantę do picia i pyszne ciasteczka - jak nigdzie. Zawsze tylko kawa i herbata. My będziemy tam chodzić bo ładnie, czysto, miło i niedrogo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
Przyczajenie
|
Dot.: Franek z MilekDesigne - Warszawa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jakos nie wyobrazam sobie ,ze ta fanta i cola zamiast tej kawy i herbaty jak wszedzie ![]() byla czyms aztak zachecajacym do skorzystania z uslug fryzjerskich ![]()
![]() |
![]() |
#557 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Przyczajenie
|
Hej. Jak z tym fryzjerem? dziewczyny może polecicie jakiegoś fryzjera w Warszawie, w rozsądnej cenie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Przyczajenie
|
Szukam dobrego fryzjera w Krakowie, ktory zrobi mi delikany baleyage na blond wlosach. Nie 'zebre' i nie na 'siwo' ma sie rozumiec. Think: Jennifer Aniston. Prosze o pomoc!
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#560 |
Raczkowanie
|
A co sądzicie o Wella Salon Redox w Pasażu Grunwaldzkim we Wrocławiu? Któraś ma już jakieś doświadczenie?
![]() |
#561 |
Przyczajenie
|
NAJLEPSZĄ fryzjerką w wałbrzychu jest Iwona Puchalska!!! Na łeb bije tą aldone sławka , Rudą !!! Wiem ze otwiera w szczawnie zdroju salon firmowy JOICO ale będziemy mieli u nas na wsi czad !!!!!!!Poczytajcie sobie o tej firmie na forach u nas na wsi tego nie bylo!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
Przyczajenie
|
WARSZAWA
Ja bardzo ale to bardzo polecam Dime (salon Artisan Dima) ul. Wspólna (na przeciwko kościoła) maja stronę w internecie www.artisandima.com. Zanim trafiłam do niego nigdy (nigdy!) nie byłam zadowolona z fryzury. Miałam tzw metamorfozę i teraz chodzę tylko do niego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Zakorzenienie
|
Dot.: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE - Katowice
Ja polecam salon fryzjerski w Katowicach na Gliwickiej, niestety nie pamiętam nazwy ale jak się idzie od placu wolności to drugi(pierwszy jest taki tradycyjny) po schodkach w dół ale jak dojdziecie do punktu 44 znaczy ze za daleko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Raczkowanie
|
Dot.: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE - Katowice
Ja zapraszam do STUDIA URODY NIKA na ul.Hetmańskiej 27/28 - 1 przystanek za pl.Szembeka
Atmosfera kameralna ,czysto ,profesjonalnie i niedrogo.(FAROUK i La Fame) Można napisać i o wszystko zapytać nikastudio@fryzjerpolski. pl Profesjonalizm i indywidualne podejście do każdego klienta z osobna . ![]()
![]() |
#565 |
Zadomowienie
|
matko! ale bałagan-oczopląsu dostałam ...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#566 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
a możesz określić mniej wiecej gdzie ta warszawianka sie znajduje? ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#567 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
zapłaciłam - jak dla mnie - drogo, za farbowanie i modelowanie króciutkich włosów, bez cięcia 160 zł, kolor miał być popielaty chłodny brąz a wyszedł rudawy... ![]() liczyłam się z tym bo w sumie na rozjaśnianych włosach tak też się może zdarzyć. No i nie wiem czy to normalne że skóra głowy też jest zafarbowana? W sumie pierwszy raz farbowałam na tak ciemny kolor jak dla mnie i po prostu nie mam doświadczenia. ![]() Pan był miły, zaproponował coś do picia i przyniósł gazetki do poczytania. Ładnie mi potem wymodelował włoski, może za dużo trochę gadał jak na mój gust, ale był ok ![]() Moje wrażenie z salonu jest takie że ci wszyscy fryzjerzy uwijają się jak mróweczki, może nawet się bardzo starają, ale nie jestem do końca zadowolona z efektu i ceny za ten efekt. Nie skreślam tego salonu od razu, ale tak szybko znowu do nich nie pójdę. ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#568 |
Przyczajenie
|
Ja też znalazłam naprawdę super salon we Wrocławiu warto go dodać do tej listy, to
Berendowicz& Kublin mieszczący się w Park Magnolia. rewelacyjne strzyżenie, szczególnie polecam Konrada który wiedzie tam prym Aha trzeba jeszcze dodać że pracują na super kosmetykach, najwyższa jakość, czyściutko miła obsługa, nawet sam szef bardzo zaangażowany. Polecam W pasażu katastrofa!!!!! będąc u znajomego fryzjera na biskupinie, rozmawiałam z Panią która właśnie wróciła z salonu z Pasazu Grunwaldzkiego, ze spaloną trwałą bo trzymali jej za długo płyn. Kobieta mówiła że wezwała szefa a on na to że "takie rzeczy się zdarzają i tyle" to już jest kompletny brak profesjonalizmu, babka wyglądała jak pudel z chorą sierścią, delikatnie mówiąc. Odradzam zdecydowanie Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-10-17 o 15:24 Powód: post pod postem/korzystaj z opcji edycji i multicytowania. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Raczkowanie
|
Zadymka - no drogo, drogo, tak to niestety jest u tych "galeriowych" fryzjerów
![]() ![]() ![]() Kita99 - jakie ceny za ścięcie w Magnolii?
![]() |
#570 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny byla ktoras z Was w salonie fryz w focusie w BYDGOSZCZY??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:30.