![]() |
#541 |
Raczkowanie
|
Dot.: Konkurs na najkrótsze zdanie, które najbardziej boli..
Ile razy ja w kłótni usłyszałam "Rób co chcesz", "Znajdź sobie lepszego", "Sama do tego doprowadziłaś", "Masz to na własne życzenie" i jedno powiedziane niby w żartach coś w stylu, że i tak do Niego wrócę, czy jakoś tak. Wolałam się w to nie zagłębiać.
Ale nie byłam dłużna. Parę razy mu mówiłam - "Doprowadzasz do tego, że zaczynam Cię nienawidzić." Na stwierdzenie "Znajdź sobie lepszego" - moje "Żebyś się nie zdziwił...(dość dwuznacznie)", "Mam Cię dość" etc. Ale jesteśmy razem, bo wiem że mu na mnie zależy i wbrew wszystkiemu szanujemy się wzajemnie. A te słowa wypowiada się tylko i wyłącznie w kłótni, a potem się tego żałuje. Na szczęście daaaawno już tego nie było. Może musieliśmy się dotrzeć. Oboje mamy ciężkie charaktery.
![]() |
#542 |
Zadomowienie
|
" robiłem sobie z ciebie żarty, chyba nie myślałaś, że to tak na poważnie"
Mam straszne problemy, żeby komuś zaufać i się otworzyć i przy jednej kłótni usłyszałam: "przy tobie tobie to lodowa rzeźba ma więcej ciepła i czułości"
![]() |
#543 |
Raczkowanie
|
"Zmieniłaś się."
"Już nie wiem czy cię kocham." "Jesteś żałosna."
![]() |
#544 |
Raczkowanie
|
Może nie dokońca zdanie ale ok. Po długiej wypowiedzi zalanej łzami tępe 'aha' -.-
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Zakorzenienie
|
Od tż ; "jesteś jednym wielkim workiem bez dna. Materialistka! żałuje tych pieniędzy, które na Ciebie wydałem. Oddaj mi co do grosza. Potrzebujesz chyba faceta któremu pokażesz cycki, a on kupi ci diamenty. Jesteś rozpuszczoną księżniczką!"
pomijając fakt, że nigdy od niego nawet grosza nie chciałam. Wychowałam się w biednej rodzinie (nigdy nam się nie przelewało) więc do rozpuszczonej księżniczki trochę mi daleko.. ![]()
![]() |
#546 |
Wtajemniczenie
|
"Lubię Cię, ale się w Tobie nie zakochałem"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#548 |
Zakorzenienie
|
"Czuję, że nie będę z Tobą szczęśliwy.."
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Zakorzenienie
|
'pier.... dzi*ka'
ktos mnie przebije? ![]()
![]() |
#550 |
Rozeznanie
|
Od matki:
"Schudnij, pies z kulawą nogą Cię nie zechce" Podczas awantury: Moja matka: Po kim Ty jesteś taka tępa? Ja: Nie wiem, może wzięliście mnie z domu dziecka? Moja matka: Nie, niestety to ja Cię urodziłam. A mówili, że będę żałować. Ja: Mogłaś mnie oddać. Moja matka: Ano mogłam. ![]() Ex TZ: TŻ: Paulinka (była) chce się ze mną spotkać. Iść? Ja: Przecież ona chce do Ciebie wrócić, nie widzisz tego? TŻ: A co mi tam, idę. (i napisał do niej sms-a by ustalić godzinę spotkania, 2 tygodnie później byli już razem...) ![]() Czuję się przy Tobie gorszy. Nie zasługuję na Ciebie ![]() To Twoja wina (usłyszałam to, gdy na jaw wyszła jego zdrada ![]() TŻ: Dzieje się ze mną coś złego? Ja: Źle się czujesz? Coś Cię boli? Może pójdziesz do lekarza? TŻ: (patrząc na mnie jak na idiotkę) Mogłem mieć każdą, a wybrałem Ciebie. ![]() I najlepsze... Byłam przez 2 miesiące w internetowym związku, planowaliśmy spotkanie, powiedział o mnie swojej matce... Były nawet plany, że przyjadę do niego na dwa dni (miałam wtedy ledwie 18 lat, więc to nie lada wyczyn ![]() ![]() Pół roku później skruszona napisałam do niego żeby odnowić znajomość, ale... już mnie nie pamiętał ![]() ![]() ![]()
![]() |
#551 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#552 |
Rozeznanie
|
Jak to mówią... Rodziny się nie wybiera
![]() Wiecie co jest w tym wszystkim najlepsze? Teraz do mnie dotarło jak łatwo i dotkliwie można zranić słowami. Usłyszałam to w 1 klasie gimnazjum, gdy nagle ich kochana kujonka opuściła się w nauce. Ale mimo upływu lat (obecnie mam 24... ![]() ![]()
![]() |
#553 |
Zadomowienie
|
Od EX po 8 miesiącach bycia razem, ja miałam 16 lat on 26 :/ - 7 lat temu, ale pamiętam to do dziś:
Ja: Co byś zrobił gdybym była w ciąży? EX: Jeden telefon i załatwiłbym tabletki, no wiesz... Nie bolało by... (Chodziło o wczesnoporonne) Od obecnego (jeszcze) TŻ: JA: Czemu nie obetniesz włosów? Drażnisz się ze mną? Świnia jesteś( - to było powiedziane żartem) TŻ: Spadaj (serio i ze złością) Nigdy nigdy nigdy wcześniej nie mówiliśmy do siebie tekstów typu spadaj itp. no może w żartach, a na serio nigdy. Zawsze się szanowaliśmy. Dziś sms: JA: Kiedy się u mnie zjawisz? TŻ: Nie w Święta JA: A mogę wiedzieć czemu? TŻ: Bo to są Święta i spędza się je z najbliższymi! Myślałam że jestem jego najbliższą osobą po 3,5 roku związku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Konto usunięte
|
Jesteś tak brzydka, ze nawet nie chce mi się na Ciebie narzygać.
---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- ps. dołączam do Was ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- a i jeszcze jedno: ja: Przecież wiesz, przyjaciele zostaną na zawsze, a dziewczyna może się zmienić. Przyjaciel: Cóż, nie byliśmy przyjaciółmi. Po kilku latach "przyjaźni" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
Raczkowanie
|
bardzo Cie lubię.... ale jakoś nic więcej..
![]() |
#556 |
Raczkowanie
|
Na moje pytanie dlaczego mnie zdradził i czy nie zasługiwałam na szczerość po 3,5 rocznym związku:
On: Kocham Cie, ale się pogubiłem, ona mnie rozumiała. Bolało jak cholera, prowadził podwójne życie kilka miesięcy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#557 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#558 |
Raczkowanie
|
"ja cie tak naprawde chyba nie kochałem"- przy rozstaniu, a 3 miesiace wczesniej mówił - jesteś dla mnie najwazniejsza, tylko Ty mnie rozumiesz, zrozumiałem jak bardzo Ci kocham, błagam nie odchodz ode mnie,
"kiedy masz wczesniejszy pociag ?"- dlatego, że eks po klasówce z chemii pytał sie mnie o odp(ja z biol-chemu on z humana) i ja mu powiedziałam, że niestety trzeb a było to inaczej zrobic -powiedziałam tak jak było w podręczniku, w którym sprawdzał to zadanie "jestem zazdrosny o Twoje zdolnosci" - w ogóle wtf "zawsze chciałem miec dziewczyne, ktore ma własne zdanie" - kiedy nie chciałam zwracac mu uwagi przez pierwsze miesiace zwiazku to mówił, że on potrzebuje dziewczyny uległej, a jak zaczęłam pokazywac pazurki i od razu wyrzucac co mi sie nie podoba to na koniec taki tekst... niech sie chłopak zastanowi... "dzisiaj wracamy do domu" - dzien przed powrotem z wakacji, bo chciał sprawdzic czy mi na nim zalezy i jak sie zachowam... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Zadomowienie
|
"nikt cie nie lubi." na szczescie juz wiem ze to kompletna nieprawda
![]() "WYNOCHA". jak juz ktos powiedzial rodziny sie nie wybiera
![]() |
#560 |
Raczkowanie
|
wczoraj, w wigilię, od ojca..
'ja dobrze wiem, ze Ty w życiu nic nie osiągniesz'.. + 'nie chce mi się żyć przez Ciebie' popłakałam się i wyszłam kolacji... ![]()
Edytowane przez ToxicCherry Czas edycji: 2010-12-25 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#561 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#562 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#563 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Raczkowanie
|
Kiedy po 2,5roku związku i zaręczynach... po tym jak odkryłam zdradę facet mówi: "ale mnie z nią nic nie łączy, tylko Ciebie kocham".
niektórzy strasznie dewaluują słowa o miłości ;/ nie umiem się pozbierać ;( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
Idiotka
|
"Co za chamidło. Zamknij już mordę." -> po raz kolejny piszę, rodziny się nie wybiera ...
![]() |
#567 |
Rozeznanie
|
x
Razem od 14/08/2009 Zaręczeni od 01/06/2010 Mąż i Żona od 14/08/2011 Nasz skarb 06/05/2012 ...and nothing else matters... http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b9vvjae3cdu8n.png Edytowane przez clauudik Czas edycji: 2011-04-13 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Raczkowanie
|
- "jesteś złym i wrednym człowiekiem, dlatego nikt Cię nielubi i nie utrzymuje z Tobą kontaktów"
- "jesteś gorsza nawet od M..."- najgorszej, najbardziej nieludzkiej osoby jaką znamy -"oświadczyłem Ci się bo mnie zmusiłaś..." -"jak skończysz studia i będziesz w wygodnej sytuacji to i tak mnie zostawisz, teraz ze mną jesteś bo jestem Ci potrzebny" Po 4 latach małżeństwa, nasza rozmowa i zliczenie długów na karcie kredytowej po rehabilitacji synka: -ja:"to nasze wspólne długi" -TZ:"moje, Ty tylko korzystasz z karty na moje nazwisko" Ja:"Kochanie czy jestem gruba"-byłam pewna, ze zaprzeczy bo właśnie zrzuciłam po ciążową nadwagę TZ:"Masz grube uda widzę to jak Ci robię dobrze językiem" ![]() środek sesji na mojej uczelni, całą noc się uczyłam, zawiózł mnie na spotkanie z kumplami na którym się uczyliśmy 4h razem, odbiera mnie, w aucie: -ja:"ależ jestem zmęczona" -TZ:"co Ty taka zmęczona jesteś, pewnie się z nimi pieprzysz a nie uczysz" Rozmowa TZ po pijaku z kumplem: -kumpel:"wpakowałeś się w ciepłe kapcie, wszystko masz pod nos, kobieta dziecko jesteś ustawiony" -TZ:"Ciepłe kapcie?Pff chyba problem finansowy" -kumpel:"Ale kochasz ją?" -TZ:"Najpierw chciałbym mieć dom i trzy samochody" Gdy mój tata był umierający w szpitalu, przyleciałam do siebie załatwić kilka spraw i miałam wracać za 2 dni, ale: -TZ:"kup bilet na 19-go jest znacznie tańszy"--->to było nie 2 a 13 dni później tydzień później mama mnie informuje że dziś operacja na otwartym mózgu lekarze każą się z nim pożegnać bo jest źle: - ja do TZ:"kupuje kolejny bilet,lecę jeszcze dziś" - TZ:"a do jakiej sumy, ile to ma kosztować?" -ja:"przepraszam za wydatki wszystko Ci oddam...."--->po 6 latach małżeństwa ![]() Edytowane przez tylko_ chwilka Czas edycji: 2010-12-26 o 19:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#569 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#570 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.