| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-07-12, 01:57 | #541 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-03 Lokalizacja: My own, private Neverland. 
				 | 

Dot.: Michaelowa Nibylandia XLIII - Majkol is OSOM.

No to sobie go zjem.   ---------- Dopisano o 01:40 ---------- Poprzedni post napisano o 01:40 ---------- 1:40 to pora idealna na loda.  ---------- Dopisano o 01:41 ---------- Poprzedni post napisano o 01:40 ---------- Ale niekoniecznie takiego z zamrażalnika.  ---------- Dopisano o 01:41 ---------- Poprzedni post napisano o 01:41 ---------- Tylko, że na innego nie mam obecnie szans.  ---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 01:41 ---------- Jak się nie ma, co się lubi, to się lubi, co się ma.  ---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 01:42 ---------- <idzie_zjeść_loda> ---------- Dopisano o 01:49 ---------- Poprzedni post napisano o 01:42 ---------- Lekko mnie popiekło. W zamrażalniku były dwie Cortiny... właśnie kończę wpertalać drugą.    ---------- Dopisano o 01:57 ---------- Poprzedni post napisano o 01:49 ---------- Spoko, zjadłam dwa lody i zapiłam Red Bullem...  ---------- Dopisano o 01:57 ---------- Poprzedni post napisano o 01:57 ---------- Mój żołądek, gdyby mógł, to pewnie by mnie opluł.   | 
|     | 
|  2010-07-12, 08:49 | #542 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
      jestes miszcz nocnych monologów  ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- witam   
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | |
|     | 
|  2010-07-12, 09:07 | #543 | 
| PIP. | 

gdyby nie Anisia to bym siedziala w starej Nibylandii i zastanawiala sie gdzie jestescie  ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------    alez jestem niezywa   
				__________________ Truskawo & Charmso|Pandoro|Trollo & Lakieroholiczka | 
|     | 
|  2010-07-12, 09:20 | #544 | 
| Zakorzenienie | 

Witam     Ostatecznie, poszłam spać o trzeciej  Cóż, czułam, że to będzie ciężka noc i nie myliłam się - śniła mi się moja wredna matematyczka z gimnazjum  W dodatku, torturowała mnie przy tablicy jakimiś zadaniami, które pierwszy raz w życiu widziałam na oczy  Z tego stresu przebudziłam się o piątej i za nic nie zasnęłam na nowo. Bałam się   Ale za to wypłodziłam trzy strony 2010 cz. 2   
				__________________ "Zobaczyłam, dlaczego bogowie nie przemawiają do nas wprost, ani nie pozwalają nam udzielić odpowiedzi. Jak mogą spotkać się z nami twarzą w twarz, dopóki mamy twarze?" | 
|     | 
|  2010-07-12, 09:24 | #545 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  no nareszcie ktos tu przyszedl  ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat: 

__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | ||
|     | 
|  2010-07-12, 09:25 | #546 | 
| PIP. | 

ale to wszystko przez to, ze pozno poszlam spac   i tej wersji bede sie trzymac     
|     | 
|  2010-07-12, 09:27 | #547 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-04 Lokalizacja: zakochanie 
				 | 

dzień dobry    
				__________________ tylko Ty i ja - najmniejsze państwo świata  "Hee-hee"   Dance... It's all I wanna do! | 
|     | 
|  2010-07-12, 09:29 | #548 | 
| Zakorzenienie | 

__________________ "Zobaczyłam, dlaczego bogowie nie przemawiają do nas wprost, ani nie pozwalają nam udzielić odpowiedzi. Jak mogą spotkać się z nami twarzą w twarz, dopóki mamy twarze?" | 
|     | 
|  2010-07-12, 09:30 | #549 | 
				 | 

Aniśku   dopiero dziś włączyłam gg i widze wiadomość od Ciebie z dnia 10 lipaca  ja rzadko je włączam   
				__________________ tylko Ty i ja - najmniejsze państwo świata  "Hee-hee"   Dance... It's all I wanna do! | 
|     | 
|  2010-07-12, 09:31 | #550 | |
| Zakorzenienie | 

Pisarko, zalozylam misje   Iliosek sadzi soybeans, ja papryke, wiec jak chcesz mozesz posadzić ryżu  a resztę dosadze z pola TZ  ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat: 
  nieszkodzi, nawet nie pamietam co pisalam   
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | |
|     | 
|  2010-07-12, 09:34 | #551 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ "Zobaczyłam, dlaczego bogowie nie przemawiają do nas wprost, ani nie pozwalają nam udzielić odpowiedzi. Jak mogą spotkać się z nami twarzą w twarz, dopóki mamy twarze?" | |
|     | 
|  2010-07-12, 09:36 | #552 | 
| Zakorzenienie | 

chyba ze kokoszka też chce się przyłączyc?    
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | 
|     | 
|  2010-07-12, 09:37 | #553 | |
				 | 

Cytat: 
 nic takiego  "heloł" napisałaś, ale nie odpisywałam wiec już wiecej nie pisałaś   
				__________________ tylko Ty i ja - najmniejsze państwo świata  "Hee-hee"   Dance... It's all I wanna do! | |
|     | 
|  2010-07-12, 09:38 | #554 | |
| Zakorzenienie | 

więc znalazłaś idealne miejsce   ale sny o wrednych nauczycielach muszą być okropne  ja przyznaje nigdy nie miałam szkolnych snów, no chyba, że się stresowałam egzamem  ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat: 

|     | 
|  2010-07-12, 09:40 | #555 | 
| Zakorzenienie | 

Aloha   A ja co sadzę?   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-07-12, 09:47 | #556 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Mój kolega przez nią nabawił się nerwicy, a koleżanka przeniosła do innej szkoły. Dla osób, którym matma nieszczególnie wchodziła do głowy, była urzeczywistnieniem dantejskiego piekła. Mówiła do nas jak do studentów matematyki, a jej zadania i testy... Poligon. Nawet na najgorszych kolosach na studiach czegoś takiego nie miałam. Szczęście, że w LO trafiłam na cudowną matematyczkę, dzięki której pokochałam ten przedmiot   
				__________________ "Zobaczyłam, dlaczego bogowie nie przemawiają do nas wprost, ani nie pozwalają nam udzielić odpowiedzi. Jak mogą spotkać się z nami twarzą w twarz, dopóki mamy twarze?" Edytowane przez Pisarka Czas edycji: 2010-07-12 o 09:50 | |
|     | 
|  2010-07-12, 09:49 | #557 | 
| Zakorzenienie | 

witajta   ledwo dolazlam, i wiatrak  kark spocony, z twarzy matujacymi chusteczkami wycieralam, tam gdzie majtki sie koncza spocone, maskara  , prysznic lub rzeka jakas  musze szybko porobic duzo rzeczy, bo potem chyba musk sie wylaczy   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | 
|     | 
|  2010-07-12, 09:51 | #558 | 
| Zakorzenienie | 

to co zostalo   ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- widziałam Lordusia w starym wątku, też się zgubił   
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | 
|     | 
|  2010-07-12, 09:52 | #559 | 
| Raczkowanie | 

Yo    
				__________________ PROJEKT LORDUSIA JUŻ REDI !!! Jak widać nie wszystko może być idealne...   | 
|     | 
|  2010-07-12, 09:53 | #560 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- o odnalazł drogę  Yo! ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat: 
  U nas też grzeje  Ja w domu mam przyjemny chłodek, a jeszcze o 3 rano nawiedziła mnie @  więc będzie rzeź   
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | ||
|     | 
|  2010-07-12, 09:56 | #561 | |
| Zakorzenienie | 

kufa   a Mj to co pies czy jak  ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat: 
  ale tu gorzej  i ta droga w sloncu ale wazne , ze @ nie bedzie nad morzem nie   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2010-07-12 o 09:55 | |
|     | 
|  2010-07-12, 09:57 | #562 | 
| Raczkowanie | 

Niuniol mnie w pole wywiódł   Śmiej się... Jestem dziś taki nieprzytomny, że się kilka minut logowałem imieniem i nazwiskiem a na hasło pesel wpisywałem. I dziwota, że nie mogło wejść... 
				__________________ PROJEKT LORDUSIA JUŻ REDI !!! Jak widać nie wszystko może być idealne...   | 
|     | 
|  2010-07-12, 09:57 | #563 | 
| PIP. | 

ooo Lordus sie zalogowal     
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-07-12, 10:02 | #564 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- ale Ilios z Lordkiem to juz w ogole nawet nie do poprzedniej zaleźli, tylko jeszcze do wczesniejszej i sie dziwia ze puchy  w ogole trzeba do moda pisac, zeby tamte pozamykal w koncu  ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- a mod chyba spi, bo dalej mamy zly nr Nibylandii  ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- dobra czas sie wziac za robote  a tak w ogole to nie wiedzialam co ubrac dzis, stwierdzilam, ze juz takich rozgogolonych nie bede nosic, niby sama siedze, ale cycki moje, po co kto ma ogladac  wczoraj robilam zdjecia w swojej bluzce po domu, i rzeczywiscie na fotach sie bialo wychodzi   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | |
|     | 
|  2010-07-12, 10:09 | #565 | 
| Zakorzenienie | 

o prosze, robilam o polnocy w lazience, przed lustrem i jak bialo wyszlam   Załącznik 3249073 Załącznik 3249074 lubie tez bluzeczka, ze 5 zl kupilam, zeby tak kolo domu nosic i wygodna bo czy do opalania czy sexu tylko przez glowe sciagam to co na karku i dekolt czy cyculki gotowe   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | 
|     | 
|  2010-07-12, 10:12 | #566 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-01 
				 | 

nie wiem jak to możliwe, ale chyba przewiało mi ucho... niby nie boli, ale czuje, że zatkane jest i szum...   znacie domowe sposoby jakieś (ale nie wpychanie watki) czy do lekarza mam iść   | 
|     | 
|  2010-07-12, 10:23 | #567 | |||
| Zakorzenienie | 

Justysia, zasadzić ci na farmie ryz?   czy dasz rade sama z pracy?  ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat: 
  ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat: 
  echhh ja sie przy was kompleksów nabawie tylko  ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat: 
 ale nie pamietam, jak to lekarz kazał robić, bo kolezanka miała tak zatkane masakrycznie ucho, po locie samolotem  moze w necie da sie znalezc technike, a jak cie jednak boli, to moze lepiej sie do lekarza przejsc? ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- a co do białego wychodzenia na zdjeciu, to jest to kwestia flesha w aparacie, mozna sobie przestawic blysk flesha tak, by sie bialo nie wychodzilo  Najladniejsze zdjecia robi sie jednak w popoludniowym sloncu, wczorajsze Piterkowe w takim wlasnie robiłam  TZ mnie uczyl fotografowania, wczoraj przyznal widząc moje foty, ze uczen przerósł mistrza   
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | |||
|     | 
|  2010-07-12, 10:23 | #568 | |
| PIP. | 

Cytat: 

__________________ Truskawo & Charmso|Pandoro|Trollo & Lakieroholiczka | |
|     | 
|  2010-07-12, 10:29 | #569 | 
| Zakorzenienie | 

a jak bluzeczka bez cycow   te gore chcialam pokazac, ale calosc wychodzila( bo one wszedzie wlaza  ) i samemu komorka źle sie robi  no taki fajny aparatem to wszytsko moze ustawic, ale komorka, to wiadomo   
|     | 
|  2010-07-12, 10:30 | #570 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-01 
				 | 

Cytat: 
  Grochu, a co Ty sobie cyce fotografujesz?   | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.