Scent Bar XVII - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-03, 21:18   #541
edytapa68
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XVII

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
środek lipca nad Bałtykiem
Prawie jak u mnie
A tak w ogóle to odkąd wróciły nasze gotyczki,to nie mogę sobie znaleść miejsca w Barze Nic nie kumam o czym gadacie

Zdjęcia z Castle coś tam świetne! Nawet nie wiedziałam,że takie imprezy się odbywają
Tru i Majka
Wyglądałyście genialnie!!!
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 21:19   #542
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość

owca to pewnie ze wzgledu na styl ubierania?

1. Regularnie nosi czarną odzież.
2. Ubiera koszulki z nazwą lub wizerunkiem rockowej grupy muzycznej.
4. Nosi dziwną, srebrną biżuterię lub symbole (trzy szóstki, pentagram i inne symbole wyznające Szatana).
6. Słucha gotyckiej lub jakiejkolwiek innej anty-socjalnej muzyki. (Marylin Manson twierdzi, że jest antychrystem i wypowiada się
publicznie przeciwko Panu. Proszę, wyrzuć takie płyty kompaktowe NATYCHMIAST.)
7. Zadaje się z innymi ludźmi, którzy ubierają się, zachowują i mówią ekscentrycznie.
8. Nie wykazuje zainteresowania w takich czynnościach jak: czytanie Biblii, modleniu się, chodzeniu do koscioła lub uprawianiu sportu.
19. Spędza bardzo dużo czasu samotnie.
22. Nie szanuje autorytetu nauczycieli, duchownych, zakonnic, starszych itp.
28. Ogląda telewizję kablową lub inne skorumpowane media. (Zapytaj się w lokalnej parafii jakie programy telewizyjne są odpowiednie dla Twego dziecka.)

Te pasują do mojej gothic offcy

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
a racuchy oczywiscie po gotyckiemu
no i wlasnie, czy ten kiszony ogorek z mlekiem tez sie kwalifikuje do gotyckiego jedzenia- uswiadomcie mnie bo nie wiem...
z mhrrrocznym cynamonem

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 21:22   #543
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
eee..co ty..
środek lipca nad Bałtykiem
uwielbiam takie morze !

gdzie ten test , co go z taka pasja robicie?
Stary 2010-08-03, 21:24   #544
skarbiatko
Zakorzenienie

uhhhh...ale mam burzę w środku jestem jednocześnie zła ,wściekła normalnie,zrezygnowana,za łamana i witki mi opadły...
Czemu ja nie mogę mieć chociaż trochę z górki,czemu kurdę wiecznie zapier***** jak ten Syzyf ...co trochę w górę to z hukiem na dół. Czemu mnie ludzie tak wnerwiają? Czemu mam za dużo w biodrach jak mało co jem?,Czemu jeszcze nie mam roweru?
czuję się jak jakiś snurek normalnie
niech mnie ktoś przytuli.....

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 21:30   #545
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
uhhhh...ale mam burzę w środku jestem jednocześnie zła ,wściekła normalnie,zrezygnowana,za łamana i witki mi opadły...
Czemu ja nie mogę mieć chociaż trochę z górki,czemu kurdę wiecznie zapier***** jak ten Syzyf ...co trochę w górę to z hukiem na dół. Czemu mnie ludzie tak wnerwiają? Czemu mam za dużo w biodrach jak mało co jem?,Czemu jeszcze nie mam roweru?

ja tak miałam wczoraj..ale spadł deszczz i mi sie poprawiło jakaśss dziffffna jestem chyba

mnie nęka wciąż jedno pytanie- dlaczego od roku rejestruje sie do lekarza i nie mogę tego zrobić? a myśle o tym prawie codziennie? w sumie to juz kilku mi sie uzbierało , małża mialam na konsultacje znamion zapisac a dziecko do ortodonty......i tak mi czas przelatuje...troche to wynika z mojej niecheci di telefonu (boze jak ja nie cierpie telefonu ) a troche to niewiem...z jakiejs takiej niemocy ogólnej. Np zapisuje sie na jogę-juz chyba 5 rok z rzędu-oczywiście nic z tego nie wynika-to samo z prawem jazdy-ja jestem jakaś niedociumana jak to mowiła moja kumplea
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 21:31   #546
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
Przytulam bardzo mocno!
Czasami myślę,że tylko ja tak mam....ale to żadna pociecha dla Ciebie ani dla mnie
Stary 2010-08-03, 21:34   #547
Polly_
grozi wypollizowaniem

poza tym jestem gruba-tak pierwszy raz w zyciu musze to przyznac....i bedzie gorzej....zawsze zarłam jak świnia,ale mialam przemiane materii szybką....teraz zwolniła i sie odkłada..oczywiście tylko w udzie i dupie..nie zeby w cycku-co to to nie-w cyckach sie tylko chudnie..

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

dlaczego nic mi sie nie chce-niech juz bedzie jesien...pohodze se po parku poszuram liściorami i powinno byc git

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

ide po drinka
ciekawe kto juz pije-pewnie madzik , albo juz liże monitor..tak na pewno...dlatego cicho siedzi
Stary 2010-08-03, 21:37   #548
skarbiatko
Zakorzenienie

też nie cierpię gadać przez telefon....też odwlekam lekarza,powinnam pójśc do stomatologa,do chirurga naczyniowego,do kardiologa i prawdopodobnie do psychiatry
wszystko ch**

ja piwo pije

Stary 2010-08-03, 21:41   #549
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Może i Ty masz letnią depresję?

Cytat:
niech juz bedzie jesien...pohodze se po parku poszuram liściorami i powinno byc git
TAK! Niech już będzie jesień Lato wysysa ze mnie siły życiowe.
I też bym się napiła ale do whiskacza się nie zniżę. A może mam jeszcze Becherovkę... Idę szukać.

BTW podglądam cudze Szafy i dowiaduję się jak jestem fatalnie ubrana - sandały noszę tylko z paskiem bo inaczej je gubię i muszę powoli sunąć zamiast normalnie iść, bolerka to u mnie norma bo nie lubię odsłaniać rąk, dodatkowo te klasyczne rozszerzane albo obcisłe fasony kiecek, ponoć to absolutnie passe Że nie wspomnę o swoich ukochanych dzwonach albo długich spódnicach. Żal.pl

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 21:44   #550
skarbiatko
Zakorzenienie

ja mam kuźwa całoroczną permanentną i przewlekłą depresję
powinnam się zapisać na boks,żeby się wyżyć,ale nie mam z kim to raz a dwa boję się ,że pierdyknę na zawał

ja też jestem fatalnie ubrana nic sobie nie kupuję ,wyglądam jak sponiewierany rumun

telefon mi się spsuł
ale nic...właśnei zdjęłam se simlocka ze starej nokii i już mam,staroć bo staroć ale działa

Edytowane przez skarbiatko
Czas edycji: 2010-08-03 o 21:47
Stary 2010-08-03, 21:47   #551
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
Prawie jak u mnie
A tak w ogóle to odkąd wróciły nasze gotyczki,to nie mogę sobie znaleść miejsca w Barze Nic nie kumam o czym gadacie

Zdjęcia z Castle coś tam świetne! Nawet nie wiedziałam,że takie imprezy się odbywają
Tru i Majka
Wyglądałyście genialnie!!!
dzięki
Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
z mhrrrocznym cynamonem
z kakao
Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
uwielbiam takie morze !

gdzie ten test , co go z taka pasja robicie?
na facebooku
Cytat:
przytulam
Cytat:
poza tym jestem gruba-tak pierwszy raz w zyciu musze to przyznac....i bedzie gorzej....zawsze zarłam jak świnia,ale mialam przemiane materii szybką....teraz zwolniła i sie odkłada..oczywiście tylko w udzie i dupie..nie zeby w cycku-co to to nie-w cyckach sie tylko chudnie..

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

dlaczego nic mi sie nie chce-niech juz bedzie jesien...pohodze se po parku poszuram liściorami i powinno byc git

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

ide po drinka
ciekawe kto juz pije-pewnie madzik , albo juz liże monitor..tak na pewno...dlatego cicho siedzi

Ej, to ja miałam mieć doła po powrocie
[QUOTE=Redhaired Witch;21128256]
TAK! Niech już będzie jesień /QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
BTW podglądam cudze Szafy i dowiaduję się jak jestem fatalnie ubrana - sandały noszę tylko z paskiem bo inaczej je gubię i muszę powoli sunąć zamiast normalnie iść, bolerka to u mnie norma bo nie lubię odsłaniać rąk, dodatkowo te klasyczne rozszerzane albo obcisłe fasony kiecek, ponoć to absolutnie passe Że nie wspomnę o swoich ukochanych dzwonach albo długich spódnicach. Żal.pl

od siebie dodam proste bądź rozszerzane dżinsy i bluzki przy ciele kończące się przed biodrami (żadnych bombek i długalaśnych tunik )

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-08-03 o 21:50
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 21:47   #552
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

a ja idę spać razem z moją depresją

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 21:48   #553
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
a ja idę spać razem z moją depresją
choć się przytulmy....będzie raźniej

Stary 2010-08-03, 21:49   #554
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
ja mam kuźwa całoroczną permanentną i przewlekłą depresję
powinnam się zapisać na boks,żeby się wyżyć,ale nie mam z kim to raz a dwa boję się ,że pierdyknę na zawał

ja też jestem fatalnie ubrana nic sobie nie kupuję ,wyglądam jak sponiewierany rumun

ja dzis w autobusie stwierdziłam ze wyglądam jak pół dupy zza krzaka ...ale serio nie chce mi sie myslec nad ubiorem..wiec co rano wciągam na sie gacie i Tshirt za dyche

co do boksu-nie musisz miec nikogo przeciez-z trenerem sie boksujesz-moj były pseudoszefo chodził na taki boks własnie...
Stary 2010-08-03, 21:51   #555
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
ja dzis w autobusie stwierdziłam ze wyglądam jak pół dupy zza krzaka ...ale serio nie chce mi sie myslec nad ubiorem..wiec co rano wciągam na sie gacie i Tshirt za dyche

co do boksu-nie musisz miec nikogo przeciez-z trenerem sie boksujesz-moj były pseudoszefo chodził na taki boks własnie...
ale siem wstydze

ja to samo,codziennie te same łachy spodnie(koniecznie) i bluzka stara jak ja...i go!
bo powyrzucałam kupę szmat,mało co zostało a i tak nie chce mi się szukać w pudłach czegoś innego.

chyba jednak wolę rower...wsiaść i pedałować coraz dalej i dalej.....

Stary 2010-08-03, 21:53   #556
Polly_
grozi wypollizowaniem

ja musze na joge-nie mam pojecia o co chodzi w jodze ale jakos czuje ze jest mi potzrebna..nie potrafie tego wytłumaczyc. Czytałam gdzies ze joga to otwarcie wrót szatanowi do swego ciała i umysłu ..no trudno ...

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Cytat:
ale siem wstydze

ja to samo,codziennie te same łachy spodnie(koniecznie) i bluzka stara jak ja...i go!
bo powyrzucałam kupę szmat,mało co zostało a i tak nie chce mi się szukać w pudłach czegoś innego.

chyba jednak wolę rower...wsiaść i pedałować coraz dalej i dalej.....

nie no..ale czego soe wstydzisz-nie powinnas-boks jest teraz super-trendy i nikt sie nie zdziwi ze masz taką zachcianke nagle se poboksować
Stary 2010-08-03, 21:54   #557
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
ja musze na joge-nie mam pojecia o co chodzi w jodze ale jakos czuje ze jest mi potzrebna..nie potrafie tego wytłumaczyc. Czytałam gdzies ze joga to otwarcie wrót szatanowi do swego ciała i umysłu ..no trudno ...
szata nie istnieje ,jakby istniał toby ksieża tak nie grzeszyli -oni dobrze wiedzą że to lipa.NIe ma ani szatana ani piekła...
a nieeee,przepraszam niektórzy mają piekiełko na ziemi

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Cytat:
-

nie no..ale czego soe wstydzisz-nie powinnas-boks jest teraz super-trendy i nikt sie nie zdziwi ze masz taką zachcianke nagle se poboksować
nie wiem...może że będzie mi się coś trzęsło albo że sie zasapię,ale chyba najbardziej to chodzi o to że trza do ludzi,a ja do ludzi to nie bardzo chcę

Stary 2010-08-03, 21:55   #558
Polly_
grozi wypollizowaniem

ja mam z jogą tak dziwnie ze mnie troche odrzuca fakt ze ćwiczy sie boso..nie lubie obnazac kopyt..ani oglądac cudzych
Stary 2010-08-03, 21:55   #559
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

jo tyż ciągle w spodniach
A przez 4 dni totalne szaleństwo, kiece, cylindry, koncerty... inny świat!
A teraz znów to samo - pociągi, robota, do domu i spać, stary kierat

A skoro Skarbiątko wspomniała o księżach, to przypomniało mi się, że wymyśliłam, że na CP fajnie by wyglądał wśród tych wszystkich mhrrocznych postaci koleś przebrany za księdza, z krucyfiksem, biblią i łańcuchem czosnku na szyi
Ino chuopa ni mam, żeby go tak przebrać

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-08-03 o 21:58
Stary 2010-08-03, 21:56   #560
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

jo tyż ciągle w spodniach
A przez 4 dni totalne szaleństwo, kiece, cylindry, koncerty... inny świat!
A teraz znów to samo - pociągi, robota, do domu i spać, stary kierat
zaraaaa...to tyż byłaś na CCCP ?
yhh popiętroliło mi się że to Polly pisze,Ty to wiem że byłaś i upadłaś...trochę

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Cytat:
ja mam z jogą tak dziwnie ze mnie troche odrzuca fakt ze ćwiczy sie boso..nie lubie obnazac kopyt..ani oglądac cudzych
ja też

Stary 2010-08-03, 21:58   #561
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
szata nie istnieje ,jakby istniał toby ksieża tak nie grzeszyli -oni dobrze wiedzą że to lipa.NIe ma ani szatana ani piekła...
a nieeee,przepraszam niektórzy mają piekiełko na ziemi

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

nie wiem...może że będzie mi się coś trzęsło albo że sie zasapię,ale chyba najbardziej to chodzi o to że trza do ludzi,a ja do ludzi to nie bardzo chcę

a to ja sie chyba źle wyraziłam-chodzi mi o takie zajęcia ze na sali jestes tylko ty i trener...zadnych ludzi, a w sumie o to chodzi zeby sie zasapac,troche powydzierac przy tym i git-przeciez po to są te zajecia, chyba zaden trener nie ma wątpliwości ze komuś chodzi o to by zostac mistrzem boksu....większosc chodzi tylko po to zeby moc powiedziec innym ze chodzi...ooo jeszcze boks ten kurde....tajski chyba-to juz wypas na maksa
Stary 2010-08-03, 21:59   #562
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
a to ja sie chyba źle wyraziłam-chodzi mi o takie zajęcia ze na sali jestes tylko ty i trener...zadnych ludzi, a w sumie o to chodzi zeby sie zasapac,troche powydzierac przy tym i git-przeciez po to są te zajecia, chyba zaden trener nie ma wątpliwości ze komuś chodzi o to by zostac mistrzem boksu....większosc chodzi tylko po to zeby moc powiedziec innym ze chodzi...ooo jeszcze boks ten kurde....tajski chyba-to juz wypas na maksa
a jaki to jest tajski?

Stary 2010-08-03, 21:59   #563
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
a jaki to jest tajski?
a nie mam pojęcia szczerze mówić-chyba taki bardziej brutalniejszy,ze sie kopie czy cos.....
Stary 2010-08-03, 22:00   #564
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Ja też się mogę przytulić?

Szłam dziś na dworzec i nagle mnie dopadło takie uczucie... beznadziejności... Że jestem gruba, nieatrakcyjna, nudna, podobam się niewłaściwym facetom, mnie się podobają niewłaściwi faceci, nie mam własnego mieszkania.... itd, itp....

Aktualnie się znieczuliłam pifkiem

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 22:00   #565
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
a jaki to jest tajski?
z Tajwańczykiem
Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość

Szłam dziś na dworzec i nagle mnie dopadło takie uczucie... beznadziejności... Że jestem gruba, nieatrakcyjna, nudna, podobam się niewłaściwym facetom, mnie się podobają niewłaściwi faceci, nie mam własnego mieszkania.... itd, itp....

ja mam to samo nawet przez 4 dni castela żadne ciacho nie podeszło, ba nawet się nie zakręciło w pobliżu tylko na sam koniec jeden się na mnie w klubie gapił, ale to pewnie dlatego, że poszłam na bats night w tym stroju, co na zdjeciu, a on też jako jedyny miał staromodną koszulę z żabotami - ot, swój swojego zauważył i jeszcze ze 40 lat toto miało, blee)

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-08-03 o 22:03
Stary 2010-08-03, 22:00   #566
Polly_
grozi wypollizowaniem

bardziej brutalniejszy alez ja jestem elokwentna
Stary 2010-08-03, 22:01   #567
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
a nie mam pojęcia szczerze mówić-chyba taki bardziej brutalniejszy,ze sie kopie czy cos.....
oooo to super,bo ja bardzo chętnie spuściłbym komuś bęcki,ale od lat nie mam komu

Stary 2010-08-03, 22:01   #568
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
też nie cierpię gadać przez telefon....też odwlekam lekarza,powinnam pójśc do stomatologa,do chirurga naczyniowego,do kardiologa i prawdopodobnie do psychiatry
wszystko ch**

ja piwo pije
Jak słyszę dzwonek telefonu albo do drzwi to mnie wstrząsa dreszcz niepokoju.Wszelkim dzwonkom śmierć
Co do lekarzy mam ten sam problem. Zrobiłam w końcu badania,które wyszły tak sobie i też odwlekam ogłoszenie wyrokuJutro jutro,byle nie dzisiaj.
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

TAK! Niech już będzie jesień Lato wysysa ze mnie siły życiowe.
I też bym się napiła ale do whiskacza się nie zniżę. A może mam jeszcze Becherovkę... Idę szukać.
Coś w tym jest Szczególnie upały mnie zabijają.Żyję tylko w temperaturze 20-25 stopni.
Uwielbiam piękną złotą jesień i zbieranie grzybówZawsze się broniłam przed takimi rozrywkami,póki nie spróbowałam. Idziesz po lesie i myślisz tylko o grzybach a nie o głupotach Zawsze jeżdzę w lasy koło Połczyna Zdroju za Krągiem.Są tam tereny prawie górzyste,więc wspinaczki też zaliczam

I co, znalazłaś Beherovkę? ble wolę łiskacza

Kurczę,za nim napiszę odpowiedz,Wy produkujecie już dwie strony

Edytowane przez edytapa68
Czas edycji: 2010-08-03 o 22:03
Stary 2010-08-03, 22:03   #569
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

madzik-kup mieszkanie i urządź w nim orgię-powinno pomóc

a tak szczerze to przytulam

ja wciąż sie dziwie jak mozna wazyc 45 kilo i byc taką kluchą , normalnie chyba wykasuje te zdjęcia z Chorwacji

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

kurde-ja chce byc wiotka i eteryczna
Stary 2010-08-03, 22:03   #570
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:

oć do skarbiątka

Cytat:
bardziej brutalniejszy alez ja jestem elokwentna
kij z tym,kumam o co cho....
ale niedługo będziesz błyskotliwsza jak se przeczytasz ksiązkę o monstrualnej erudycji

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości