|
|
#541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVII
Prawie jak u mnie
![]() A tak w ogóle to odkąd wróciły nasze gotyczki,to nie mogę sobie znaleść miejsca w Barze Nic nie kumam o czym gadacieZdjęcia z Castle coś tam świetne! Nawet nie wiedziałam,że takie imprezy się odbywają Tru i Majka Wyglądałyście genialnie!!! |
|
|
|
#542 | |
|
Zakorzenienie
|
1. Regularnie nosi czarną odzież. 2. Ubiera koszulki z nazwą lub wizerunkiem rockowej grupy muzycznej. 4. Nosi dziwną, srebrną biżuterię lub symbole (trzy szóstki, pentagram i inne symbole wyznające Szatana). 6. Słucha gotyckiej lub jakiejkolwiek innej anty-socjalnej muzyki. (Marylin Manson twierdzi, że jest antychrystem i wypowiada się publicznie przeciwko Panu. Proszę, wyrzuć takie płyty kompaktowe NATYCHMIAST.) 7. Zadaje się z innymi ludźmi, którzy ubierają się, zachowują i mówią ekscentrycznie. 8. Nie wykazuje zainteresowania w takich czynnościach jak: czytanie Biblii, modleniu się, chodzeniu do koscioła lub uprawianiu sportu. 19. Spędza bardzo dużo czasu samotnie. 22. Nie szanuje autorytetu nauczycieli, duchownych, zakonnic, starszych itp. 28. Ogląda telewizję kablową lub inne skorumpowane media. (Zapytaj się w lokalnej parafii jakie programy telewizyjne są odpowiednie dla Twego dziecka.) Te pasują do mojej gothic offcy ![]() Cytat:
z mhrrrocznym cynamonem
|
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
uwielbiam takie morze !
gdzie ten test , co go z taka pasja robicie?
|
#544 | ||
|
Zakorzenienie
|
uhhhh...ale mam burzę w środku
jestem jednocześnie zła ,wściekła normalnie,zrezygnowana,za łamana i witki mi opadły...![]() Czemu ja nie mogę mieć chociaż trochę z górki,czemu kurdę wiecznie zapier***** jak ten Syzyf ...co trochę w górę to z hukiem na dół. Czemu mnie ludzie tak wnerwiają? Czemu mam za dużo w biodrach jak mało co jem?,Czemu jeszcze nie mam roweru? ![]() niech mnie ktoś przytuli.....
|
|
#545 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ja tak miałam wczoraj..ale spadł deszczz i mi sie poprawiło jakaśss dziffffna jestem chyba![]() mnie nęka wciąż jedno pytanie- dlaczego od roku rejestruje sie do lekarza i nie mogę tego zrobić? a myśle o tym prawie codziennie? w sumie to juz kilku mi sie uzbierało , małża mialam na konsultacje znamion zapisac a dziecko do ortodonty......i tak mi czas przelatuje...troche to wynika z mojej niecheci di telefonu (boze jak ja nie cierpie telefonu
|
|
|
#546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasami myślę,że tylko ja tak mam....ale to żadna pociecha dla Ciebie ani dla mnie |
|
|
|
|
#547 |
|
grozi wypollizowaniem
|
poza tym jestem gruba-tak pierwszy raz w zyciu musze to przyznac....i bedzie gorzej....zawsze zarłam jak świnia,ale mialam przemiane materii szybką....teraz zwolniła i sie odkłada..oczywiście tylko w udzie i dupie..nie zeby w cycku-co to to nie-w cyckach sie tylko chudnie..
![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- dlaczego nic mi sie nie chce-niech juz bedzie jesien...pohodze se po parku poszuram liściorami i powinno byc git ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- ide po drinka ![]() ciekawe kto juz pije-pewnie madzik , albo juz liże monitor..tak na pewno...dlatego cicho siedzi
|
|
#548 | ||
|
Zakorzenienie
|
też nie cierpię gadać przez telefon....też odwlekam lekarza,powinnam pójśc do stomatologa,do chirurga naczyniowego,do kardiologa i prawdopodobnie do psychiatry
![]() wszystko ch** ja piwo pije
|
|
#549 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Lato wysysa ze mnie siły życiowe.I też bym się napiła ale do whiskacza się nie zniżę. A może mam jeszcze Becherovkę... Idę szukać. BTW podglądam cudze Szafy i dowiaduję się jak jestem fatalnie ubrana - sandały noszę tylko z paskiem bo inaczej je gubię i muszę powoli sunąć zamiast normalnie iść, bolerka to u mnie norma bo nie lubię odsłaniać rąk, dodatkowo te klasyczne rozszerzane albo obcisłe fasony kiecek, ponoć to absolutnie passe Że nie wspomnę o swoich ukochanych dzwonach albo długich spódnicach. Żal.pl
|
||
|
|
|
#550 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja mam kuźwa całoroczną permanentną i przewlekłą depresję
![]() powinnam się zapisać na boks,żeby się wyżyć,ale nie mam z kim to raz a dwa boję się ,że pierdyknę na zawał ![]() ja też jestem fatalnie ubrana ![]() telefon mi się spsuł ![]() ale nic...właśnei zdjęłam se simlocka ze starej nokii i już mam,staroć bo staroć ale działa
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-08-03 o 21:47 |
||
|
|
|
#551 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z kakao ![]() Cytat:
Cytat:
przytulam ![]() Cytat:
![]() Ej, to ja miałam mieć doła po powrocie ![]() [QUOTE=Redhaired Witch;21128256] TAK! Niech już będzie jesień /QUOTE]![]() Cytat:
od siebie dodam proste bądź rozszerzane dżinsy i bluzki przy ciele kończące się przed biodrami (żadnych bombek i długalaśnych tunik )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-03 o 21:50 |
|||||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#552 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
a ja idę spać razem z moją depresją
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#554 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja dzis w autobusie stwierdziłam ze wyglądam jak pół dupy zza krzaka ![]() co do boksu-nie musisz miec nikogo przeciez-z trenerem sie boksujesz-moj były pseudoszefo chodził na taki boks własnie...
|
|
|
#555 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to samo,codziennie te same łachy spodnie(koniecznie) i bluzka stara jak ja...i go! bo powyrzucałam kupę szmat,mało co zostało a i tak nie chce mi się szukać w pudłach czegoś innego. chyba jednak wolę rower...wsiaść i pedałować coraz dalej i dalej.....
|
|
#556 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
ja musze na joge-nie mam pojecia o co chodzi w jodze ale jakos czuje ze jest mi potzrebna..nie potrafie tego wytłumaczyc. Czytałam gdzies ze joga to otwarcie wrót szatanowi do swego ciała i umysłu
..no trudno ...![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
nie no..ale czego soe wstydzisz-nie powinnas-boks jest teraz super-trendy i nikt sie nie zdziwi ze masz taką zachcianke nagle se poboksować
|
|
|
#557 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nieeee,przepraszam niektórzy mają piekiełko na ziemi ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Cytat:
|
|
#558 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ja mam z jogą tak dziwnie ze mnie troche odrzuca fakt ze ćwiczy sie boso..nie lubie obnazac kopyt..ani oglądac cudzych
|
|
#559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jo tyż ciągle w spodniach ![]() A przez 4 dni totalne szaleństwo, kiece, cylindry, koncerty... inny świat! A teraz znów to samo - pociągi, robota, do domu i spać, stary kierat A skoro Skarbiątko wspomniała o księżach, to przypomniało mi się, że wymyśliłam, że na CP fajnie by wyglądał wśród tych wszystkich mhrrocznych postaci koleś przebrany za księdza, z krucyfiksem, biblią i łańcuchem czosnku na szyi ![]() Ino chuopa ni mam, żeby go tak przebrać
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-03 o 21:58 |
|
|
|
|
#560 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
yhh popiętroliło mi się że to Polly pisze,Ty to wiem że byłaś i upadłaś...trochę ![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
|
|
#561 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a to ja sie chyba źle wyraziłam-chodzi mi o takie zajęcia ze na sali jestes tylko ty i trener...zadnych ludzi, a w sumie o to chodzi zeby sie zasapac,troche powydzierac przy tym i git-przeciez po to są te zajecia, chyba zaden trener nie ma wątpliwości ze komuś chodzi o to by zostac mistrzem boksu....większosc chodzi tylko po to zeby moc powiedziec innym ze chodzi...ooo jeszcze boks ten kurde....tajski chyba-to juz wypas na maksa
|
|
|
#562 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#563 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a nie mam pojęcia szczerze mówić-chyba taki bardziej brutalniejszy,ze sie kopie czy cos.....
|
|
#564 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też się mogę przytulić?
Szłam dziś na dworzec i nagle mnie dopadło takie uczucie... beznadziejności... Że jestem gruba, nieatrakcyjna, nudna, podobam się niewłaściwym facetom, mnie się podobają niewłaściwi faceci, nie mam własnego mieszkania.... itd, itp.... Aktualnie się znieczuliłam pi fkiem
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#565 | |
|
Zakorzenienie
|
z Tajwańczykiem
![]() Cytat:
![]() ja mam to samo nawet przez 4 dni castela żadne ciacho nie podeszło, ba nawet się nie zakręciło w pobliżu tylko na sam koniec jeden się na mnie w klubie gapił, ale to pewnie dlatego, że poszłam na bats night w tym stroju, co na zdjeciu, a on też jako jedyny miał staromodną koszulę z żabotami - ot, swój swojego zauważył i jeszcze ze 40 lat toto miało, blee)
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-03 o 22:03 |
|
|
|
|
#566 |
|
grozi wypollizowaniem
|
bardziej brutalniejszy
|
|
#567 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#568 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do lekarzy mam ten sam problem. Zrobiłam w końcu badania,które wyszły tak sobie i też odwlekam ogłoszenie wyroku Jutro jutro,byle nie dzisiaj.Cytat:
Uwielbiam piękną złotą jesień i zbieranie grzybów Zawsze jeżdzę w lasy koło Połczyna Zdroju za Krągiem.Są tam tereny prawie górzyste,więc wspinaczki też zaliczamI co, znalazłaś Beherovkę? ble wolę łiskaczaKurczę,za nim napiszę odpowiedz,Wy produkujecie już dwie strony Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2010-08-03 o 22:03 |
||
|
|
|
#569 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
madzik-kup mieszkanie i urządź w nim orgię-powinno pomóc ![]() a tak szczerze to przytulam ![]() ja wciąż sie dziwie jak mozna wazyc 45 kilo i byc taką kluchą , normalnie chyba wykasuje te zdjęcia z Chorwacji ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- kurde-ja chce byc wiotka i eteryczna
|
|
|
#570 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kij z tym,kumam o co cho.... ale niedługo będziesz błyskotliwsza jak se przeczytasz ksiązkę o monstrualnej erudycji
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:05.

jestem jednocześnie zła ,wściekła normalnie,zrezygnowana,za łamana i witki mi opadły...

Lato wysysa ze mnie siły życiowe.