![]() |
#541 |
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XVIII
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;21965547]ja już 6 sezon widziałam opowiedzieć jak się kończy?
![]() NIE!!! ![]() Kurna, nie wiem, tyle się czyta o zapłodnieniach przez kosmitów... ![]() EDIT: i tak dobrze, że nie explorer |
![]() ![]() |
![]() |
#542 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;21965996]
![]() A ty co mialas ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#544 |
Zakorzenienie
|
Chyba wezmę sobie jeden dzień urlopu w przyszłym tygodniu. W piątek albo perwesyjnie, w środku tygodnia
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#545 |
Zakorzenienie
|
się zaczęło
![]() ![]()
![]() |
#546 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#547 |
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;21966247]troszkę rzygów tak mniej więcej co dwa dni i sąsiada który wszystkie zbłąkane psy i koty do mieszkania sprowadzał, a zwierzaki tak sobie "żyły" załatwiając wszystkie potrzeby w jego mieszkaniu...[/QUOTE]
To ja bym wolal pawie codziennie ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#548 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Teza, no masakra po prostu, bydło nie ludzie
![]() Jak czytam takie rzeczy to zawsze myślę o tym jak to mówi się że np. koty czy inne zwierzęta brudzą.... Tia.... a ja weszłam dziś na paznokciowe przez przypadek, z jednego wątku dowiedziałam się jak to sporo osób uważa że niepomalowane paznokcie u stóp są be i w ogóle źle świadczą o kobiecie.. to co dopiero niepomalowane u rąk? albo krzywo opiłowane? albo tak jak u mnie, nierówne bo z odklejającą się płytką? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() acha, to półsłupkami trzeba? oczkami ścisłymi nie da rady? a z szydełkowych śliczności coś sobie kiedyś na dysku zapisałam bo mnie urzekło: Załącznik 3397850 i ma to nawet fachową nazwę: amigurumi ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#549 |
Zakorzenienie
|
Kamena ja juz nawet nie mam sily do tych ludzi... Ciekawe czy w domu szczaja i sraja gdzie popadnie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#550 | ||||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jaki fajny ![]() ![]() Cytat:
![]() Zarzuc przykładem, ja się boję tam zaglądać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Pewni tyle na ile wystarczy dużej oglądalności ![]() ![]() Pochwalę się zakupami, a co ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#551 |
Zakorzenienie
|
Tru mam dzien po prostu taki
![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#552 |
|
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#553 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- Edytowane przez teza20 Czas edycji: 2010-09-09 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#554 |
|
Nie. Ale jak bardzo chcesz na babskie gatki popatrzeć to mogę sfotografować moją szufladę z bielizną
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój na szczęście nie łysol, ale ostatnio faktycznie wypada mu więcej niż norma przewiduje. Chyba stanie na ampułkach vichy, które kiedyś sama Sabb polecałam. I na płynie rozmarynowym. No chyba,że zrobię recepturę autorską ![]() Ja nie maniaczka, ale uwielbiam Opi. Duży wybór odcieni, dobrze się trzymają, wygodny pędzelek. Czego chcieć więcej?
![]() |
#556 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() to chyba taka pozostałość mentalności: co za drzwiami to już nie moje, tylko w wersji ekstremalnej ![]() Cytat:
torba w koty mega! skąd?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kamena ja nie mam pojecia co z tymi ludzmi jest;|
|
![]() ![]() |
![]() |
#558 | ||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kamena, wyhaczyłam w ciuchlandzie. Na metce są jakieś robaczki po grecku chyba ![]() Teza, w klimacie mam kajdanki i obrożę ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-09-09 o 20:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja wiem, że owszem, w związku nie byłam, ale byłam raz w życiu zakochana - i to dosyć mocno. Tak mocno, że po raz piewszy rozważałam opcję "wejścia w to" na całego. Ale wiem też, że mimo zakochania, nie pozwoliłam się zranić, dać źle potraktować. Hormony szumiały, ale po tej nazwijmy to "przygodzie" wiem, że mimo tego, na pewne rzeczy nigdy nie przymknę oczu , nie zacisnę zębów, w imię tego by być z kimś. Z perspektywy czasu myślę, że się nie "dogadaliśmy" ![]() Ja naprawdę wychodzę z założenia, że mam tylko jedno życie i chcę je spędzić w sposób dla mnie jak najbardziej przyjemny. Nie chcę tracić czasu na coś co mi nie odpowiada i tkwić w czymś niewygodnym. Szkoda mojego czasu - bo nie wiem, ile mi go zostało. To se zafilozowałam i idę do kąpieli coby już nie *******ić jak gęś bez łeba Tru - kiecka orgazmiczna ![]() Chyba chcę przez ciebie nową torebkę ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-09-09 o 20:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#561 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() a chcieć np. tego żeby były dostępne w drogerii "za rogiem" i kosztowały 10 zł
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#562 |
grozi wypollizowaniem
|
co do foruma intymnego-mnie najbardziej wkurza to ze jest tak kilka lasek które uważają sie za alfę i omegę i w oóle..całe podforum ich
![]()
#563 |
Zakorzenienie
|
Ok to ja cie wybieram
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#564 | ||
Zakorzenienie
|
Na kota mam przepis z półsłupkami. Pewnie można ścisłymi, ale nie wyjdzie w takiej formie, trzeba będzie modyfikować i dołożyć okrążeń.
Cytat:
![]() a ona jest z oczek ścisłych ![]() ja ten sezon planowałam rozpocząć laleczką voodoo ale z braku konkretnego schematu jeszcze nie zaczęłam. Trzeba będzie trochę zaimprowizować... (a ja już trochę za leniwa jestem na prucie, zmiany i poprawki..) ![]() Cytat:
![]() Najadłam się na kolację kaszy gryczanej z czosnkiem, wysmarowałam twarz kremem pichtowym (brakuje tylko szamponu z czarnej rzepy na włosach) i idę na piwo, tylko piwo, bo karaoke i całowanie odpada... ![]() Tezo, a nikt nie przylukał czyja to sprawka? Nie macie domofonu? W starym mieszkaniu (jak na parterze mieszkałam) też się zdarzało takie obrzydliwe huligaństwo, ale sąsiadka przyłapała chłopaków i wezwała policję. Zdążyli dojechać i zrobić z tym porządęk (tzn. sprawcy robili porządek po sobie). Można też przywiesić atrapę kamery (są takie na allegro) i dać naklejkę monitoring.... ![]() ![]()
![]() |
#565 | ||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nie P***isz jak gęś bez łeba, tylko jak gęś z łebem i to mądrym ![]() Ja w analogicznej sytuacji słyszę, że łatwo mi mówić, bo kogoś mam... Teziak ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-09-09 o 20:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tru bede delikutasny ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- Edytowane przez teza20 Czas edycji: 2010-09-09 o 20:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#567 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-09-09 o 20:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#568 |
Zakorzenienie
|
jakby mu jeszcze z powrotem długie odrastały
![]() Fakt, tanie nie są. Ale mam dwa, od ponad dwóch lat, bo rzadko maluję pazury i nawet nie zaczęły gęstnieć. Inglota, rocznik podobny musiałam wywalić, bo się zrobił klajster.
#569 |
grozi wypollizowaniem
|
co do s...a po klatkach
![]() ![]() ![]() ![]()
#570 |
Zakorzenienie
|
Z lakierów lubię jeszcze China Glaze. Tylko, że u mnie lakier trzyma się z dzień. Nawet przy lakierze ochronnym odpryskuje. Póbowałam wszystkich technik, odtłuszczania płytki i dupa. Jeszcze jak pomaluję na weekend i siedzę w domu, to git. W pracy wiadomo - papiery, dokumenty, przekładanie, pakowanie - czasem mi się obdłubie w połowie dnia
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:37.