|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#541 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
hanamici - ja ze Świdnicy, woj.dolnośląskie
![]() ![]() ![]() ![]() buahhot - zaciekawiłaś mnie tym spray'em , również chętnie poczekam na jakieś opinie ![]() Soph - zrobiłabym sobie dziś chętnie tą maseczkę miodowo-cynamonową, ale nie wiem czy mam cynamon ![]() ekomonika - jeśli chodzi o mnie, to jedyne programy związane z modą, które oglądam to takie w stylu Top Model. Same pokazy itd. nie bardzo mnie kręcą.. Annika92 - ja też zazwyczaj mam czoło gorsze od reszty odkąd noszę grzywkę - i nieważne czy na bok czy prosta. Sądzę, że jest to spowodowane - tak jak wspomniała tu któraś z dziewczyn - poprawianiem grzywki i te bakterie z rąk przechodzą, ale również tym, że to czoło jest cały czas zasłonięte i "nie oddycha" , dusi się i stąd też to - dlatego tak ważne jest spinanie grzywki np. do góry jak jest się w domu na przykład ![]() Talullah - ja teeż chcę jakiś taki niespodziewany prezent hihi ![]() ![]() angelinmyheart - ja tak często mam ... ![]() ![]() Cytat:
![]() zabciajs - witaj ![]() loluska - ja też jakoś tak styczeń/luty studniówka u Tż'a i również chciałabym coś takiego, co go zaczaruje a innym oczy zbieleją a ja będę czuła się taka piękna ![]() ![]() posion0123 - pamiętamy!! ![]() ![]() ![]() angelinmyheart - to też super z Twojej strony! Tak, pomaganie innym bynajmniej mnie zawsze uszczęśliwia ![]() Coldplay, candycotton, buahhot, angelinmyheart - ooo , a zazwyczaj słyszę, że cynamon jest bleee ![]() ![]() ![]() ![]() A Coldplay - co do małej ilości wiadomości - sądzę, że będzie cięęężko... ![]() ![]() Dzisiejsze SPAmowanie: - zielona herbata będzie: - pokrzywa do picia Włosy: - bez prostowania dzień 4 ![]() - serum ochronno-wygładzające na 1/4 odliczając od dołu będzie: - nafta pokrzywowa+witaminowa na noc pod czapkę Twarz: - żel peelingujący - filtr 30 - mycie przy użyciu szczoteczki do twarzy - brevoxyl punktowo będzie: - mikrofibra - jakaś maseczka-zobaczę co mam na stanie ![]() - olej rycynowy na rzęsy na noc - peeling ust - Bambino na usta na noc - krem nawilżający od derm. + brevoxyl punktowo na noc Ciało: - krem do stóp i rąk będzie: - odprężająca gorąca kąpiel w mleku ![]() - peeling domowy - sól+oliwa - balsamowanie - krem do stóp i rąk - grubo Nivea na stopy i do grubych skarpet na noc Ogólnie to doszłam do wniosku, że mogliby krem Bambino sprzedawać w tubkach - jest świetny do rąk ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez _Alessandra Czas edycji: 2010-10-14 o 19:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#542 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#543 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
oj na masażu superowo :0 właśnie ćwiczyłam na braciszku masaż palcy, śródręcza, stawu nadgarstkowo promieniowego, przedramienia i stawu łokciowego ![]() ![]() a ty gdzie robisz tą kosmetykę?? ja już po częściowym spa, teraz mykam na na wspólnej ![]()
![]() |
#544 |
Konto usunięte
|
Na stronie? W sklepie one tam na komputerkach moga nie zaznaczac, tylko nie maja regulaminu na miejscu do przeczytania.
|
![]() ![]() |
![]() |
#545 |
Zakorzenienie
|
Idę się spamować a potem przy pokrzywce oglądnąć Tancerzy
![]() ![]() ![]()
![]() |
#546 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() jak ja bym chciała żeby ktoś tak ładnie mnie wymasował ![]() przy najblizszej okazji zapytam o tę kartę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#547 |
Raczkowanie
|
Loluska, _Alessandra - ja też mam studniówkę w tym roku szkolnym
![]() Na razie partnera brak.. ![]() ![]() Marzy mi sie czerwona kiecka na studniówkę. ![]() Właśnie piję pokrzywę i trzymam bingo z kaszmirem na włosach ![]() Za chwilę nałożę samoopalacz ![]() W sobotę muszę wyglądać bosko, i tu mam dylemat. ![]() ![]()
![]() |
#548 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() a może masz coś jeszcze w szafie, co bardzo lubisz? ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- dziewczyny właśnie jest organizowane zamówienie na m.in. kosmetyki nyxa ![]() tutaj link https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=379279&page=78 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do spódniczki, jeśli towarzystwo inne to nie ma nad czym się zastanawiać skoro ją lubisz ![]()
![]() |
#550 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Nie było mnie kilka dni, problemy rodzinne ale juz jest ok. dzis wróciłam do domu i wkońcu spa Kąpiel masaż syrenką depilacja całego ciała peeling twarzy kremik na twarz krem na stopy maść z wit A na dłonie Mam ochotę przefarbować się na brąz, taki ładny jjasny, ale tż mi nie pozwala ![]()
#551 | |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() ![]() Już jest ok... ale nie mam ciągle ochoty na pobyt w tym mieście. Na dodatek wydaje mi się, że zajęcia zajmują mi całe dnie, pomimo tego, że nie jest tego aż tak strasznie dużo. Wracam do domu i już jest wieczór i tak w kółko i ciągle to samo. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#552 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to będziemy dwa rudolfy :P ![]()
![]() |
#553 |
Wtajemniczenie
|
Jakbyście mogły zajrzeć do klubu...byłabym wdzięczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#554 | ||
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#555 |
Zakorzenienie
|
Shadii odp...
mykam spać dobranoc ![]()
Najszczęśliwsza mama pod słońcem ![]() 19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie ![]() Edytowane przez loluska Czas edycji: 2010-10-14 o 21:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#556 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() te dane sa zawsze wykorzystywane, najczescie sprzedawane kolporacja, takim jak tpsa,netia,lotto,agencje marketingowe,audycje radiowe,czy nawet co dzownia i zapraszaja na pokaz np.poscieli,garnkow. Mozna sie zapytac skad posiadaja ansz nr, musza odpowiedz i to nie jest odpowiedz, ze z ksiazki tel. a np. z konkursu whiskas. Okropne to jest, ze tu podajemy swoje dane, a pozniej ta firma sprzedaje taka baze danych i pisza,dzownia i mowia ile to Ty nagrod mozesz u nich wygrac ![]() juz patrze Tez macie tak, ze czujecie sie nieatrakcyjne? mi jak TZ pokaze jakas babke ladna, czy jak ogladamy jakis film i cos skomentuje nieraz tak mnie cos urazi (jak dzisiaj), a czasami smieje sie z nim innym razem, mam pretensje czemu ja nie jestem taka ladna. Wkurza mnie to, mam jakies kompleksy i nie potrafie sie ich pozbyc ![]() ![]() Nawet Tz mowil, ze jestem najaatrakcyjniejsza kobieta na swiecie, a ja oczywiscie nadal mam kiepski humor. Cos mi jest nie tak, moze depresje mam ![]() ![]() jedno co bylo mega mile, co az mi serce zadrzalo, Tz przytula sie do mnie na lozku taaak mocno mnie sciska i pyta "kochanie kiedy bede mogl tak zasypiac?" szczeka mi opadla ![]()
![]() |
#558 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() TŻ pięknie powiedział ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#559 |
Zakorzenienie
|
jeju, jak sie ciesze, tzn. nie ze masz dziwne humorki, tylko ze to norma
![]() bo az mi glupio tak marudzic mu, jak on chce sie przytulac, a ja po prostu nie chce. Nie mam ochoty, nie podoba mi sie i koniec. Ale teraz jest jakis cierpliwy i wyrozumialy i o wszystko mnie pyta, chce duzo rozmawiac sam z siebie. Byc kobieta to nie sztuka ![]()
#560 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#561 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#562 |
Wtajemniczenie
|
No mój to samo mówi. I że wszystko tak odbieram jakoś do siebie od razu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzeba sie pogodzic, cyzms musimy sie roznic ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#564 |
Konto usunięte
|
Czyli juz wszystko ok?
Ja sie zawsze czuje jakas 'niedorobiona', jak 50% tego czym moglabym byc. Kolezanki wszystkie sa ladniejsze i chudsze, chociaz wiem, ze one mysla to samo o mnie, bo nie raz sobie mowimy ze 'aa bo ty chudsza jestes' 'no jakbym byla taka ladna jak ty', znacie te teksty XD Zaniedbalam treningi ostatnio, musze sie wziac w garsc. Tylko czemu mi sie zawsze chce brac w garsc dzien czy dwa przed okresem XD |
![]() ![]() |
![]() |
#565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z tym okresem to tez tak mam, zawsze napalona wtedy jestem na zadbanie o siebie, jednak po okresie zapal mija ![]() ja wiem, ze jestem ladna, ale jak dzisiaj TZ przeglada poczte i klika mi na to klik to poczulam sie guzik warta,brzydka i w ogole nijaka ![]() a TZ dobrze, ale mam te humorki i wiem ze on wybuchnie neibawem jak ja sie nie uspokoje ![]()
![]() |
#566 |
Konto usunięte
|
No ja w sumie twarz mam ladna, figure proporcjonalna, prawie klepsydra, cycki mam, tylko zeee mam tendencje do tycia niestety, schudlam 20 kg, ale wrocilo kilka, teraz sie mecze myslac jak to zgubic bo juz nie pamietam jak to wtedy zrobilam. Niejedzenie cukru juz mi nie pomaga, bo nie jem od tamtej pory, masla juz z 15 lat nie jem.
I wlosy mam cienke a do tego leca ostatnio, ale wlasnie mam teorie, ze cos jest sezonowego albo w jedzeniu, bo wszystkim leca wlosy na potege, a to juz cos znaczy. Pisali, ze poniewaz lato nie bylo najlepsze dla rolinkow to rosliny owszem urosly ale malo w nich skladnikow odzywczych w tym roku. Ale i tak mi podroslo samopoczucie po izoteku, w koncu cera ludzka. |
![]() ![]() |
![]() |
#567 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jednak przy tym moim 50kg, to cycki mam niewielkie, ale ksztalte, chociaz tyle, ale jak widze taki babki i jeszcze slysze jakies komentarze od kumpli to az mi sie przeraca w zoladku ![]() ja bym chciala schudnac do 47, ale ja nienawidze diet ![]() a Ty duuzo schudlas ![]()
![]() |
#568 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() dermatolog tyle mi powie, ze bralam izotek wiec mi leca, jest jesien wiec mi leca itd, biore skrzypy i capivit itd, teraz dove hairfall defence mam, wiaze je na noc, staram sie nie suszyc i nie klasc sie z kompletnie mokrymi http://www.youtube.com/watch?v=F7LXi...ature=bulletin dzisiaj to ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wlasnie szkoda, ze jak chudniesz to Ci spada najpierw z cyckow, chociaz u mnie tego nie ma,bo tragednia by byla ![]() ![]() a dobre sa te cwiczenia? robisz ej regularnie,zeby widziec efekty ![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- ale ta babka ma cialko ![]() tylko z rekami przesadzila ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:49.