Nasze brzuszki coraz większe a Maleństwa coraz cięższe - Styczeń/Luty 2011 cz.III - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-25, 19:46   #541
mysiopez
Zadomowienie

Dot.: Nasze brzuszki coraz większe a Maleństwa coraz cięższe - Styczeń/Luty 2011 cz.I

Cytat:
Napisane przez MARIKA.S Pokaż wiadomość

Nie pisałam Wam dziewczyny co mnie w piątek spotkało....Otwieram szafkę w kuchni a tam.......mole!!!!
Matko jedyna.....Masakra! Nie było ich dużo.....ale co wywróciłam kuchnię do góry nogami to moje.....I tak nie znalazłam ich w żadnym jedzeniu....Mąż tylko wyjął dwa kokony spod listwy przy suficie
Skąd się wzięły nie mam pojęcia.....Do dzisiaj zabijam jakieś niedobitki mam nadzieję, że je wytępię.
Macie jakieś sposoby na to draństwo?
Polecam reid na mole . Chyba tak to się nazywa. To są te plastry, które nakleja się w szafkach. One wogóle nie pachną, a widac różnice. Moi rodzice mieli z nimi problem, ale odkąd kupili te plastry to wszystko jest okej.

http://www.suwaczki.com/tickers/relg3e5e66lgchoj.png
mysiopez jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 19:56   #542
muron
Zakorzenienie

Dot.: Nasze brzuszki coraz większe a Maleństwa coraz cięższe - Styczeń/Luty 2011 cz.I

Kma

mąż mój i Mariki to będzie tak przekładał pieniądze z konta na konto, że uzbierajka tyle Mój to TVN CNBC non stop;-) My z takich ruchów ok kilkuset rocznie wyciagamy z odsetek, przy wcale nie jakis duzych oszczędnościach. Ale ja nie nadążam co gdzie jest;-)

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=890431
muron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 19:58   #543
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

kma1982 tak o to chodziło. czyli dobrze wyszukałam informacji, a Tobie dziękuję za potwierdzenie . Nasza szefowa wariuje na tym punkcie ostatnio (tak mi donoszą) i stwierdziła, że jednak 70%, co dla mnie jest kompletną pierdołą wyciągniętą z palca.
lilijka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 19:59   #544
muron
Zakorzenienie

http://www.madar.siedlce.pl/index.ph...0&sort=default

polecam

Stary 2010-10-25, 20:18   #545
kma1982
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez muron Pokaż wiadomość
Kma
mąż mój i Mariki to będzie tak przekładał pieniądze z konta na konto, że uzbierajka tyle Mój to TVN CNBC non stop;-) My z takich ruchów ok kilkuset rocznie wyciagamy z odsetek, przy wcale nie jakis duzych oszczędnościach. Ale ja nie nadążam co gdzie jest;-)
No chyba, że tak ja się aż tak nie znam na tym a męża zazdroszczę takiego obcykanego w temacie
Stary 2010-10-25, 21:00   #546
Chantalle
Raczkowanie

zaciekawilo mnie to, ze w Polsce i Danii mogą być inne jednostki w ktorych podaje sie poziom hemoglobiny i oto co znalazłam:
w Polsce normy:
Hemoglobina (HGB, Hb)
Kobiety: 11,5-16,0 g/dl (7,2-10,0 mmol/l)
Mężczyźni: 12,5-18,0 g/dl (7,8-11,3 mmol/l)
Noworodki: 14,2-19,6 g/dl (8,8-12,2 mmol/l)

w Danii dla kobiet w ciąży:
Derfor er normalværdien for hæmoglobin hos den gravide kvinde i 2. og 3. trimester >6,8 mM.
czyli norma dla ciezarnych w 2 i 3 trymestrze powinna byc powyzej 6,8 mM
,wiec domyslam się ze ten ich skrót mM to to co u nas mmol/l

tak czy inaczej mam za niski ten poziom o 0,2 mmol/l.
czyli mam jakos 11,18 g/dl
Na szczescie to nie tak duzo mniej niz gdy myslalam ze wynik mam w tej samej jednostce co w PL jest podawana. troche mi ulzylo

SLEEP WITH ME, SLEEP WITH MY PIT BULL !!!
Moje dziewczynki:
http://www.suwaczki.com/tickers/ug37k6nlp0b0isba.png
Chantalle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 21:11   #547
madelinem
Zadomowienie

Cytat:
mam takie, kupione w podobnej cenie:

http://www.madar.siedlce.pl/index.ph...t&prod_id=1324

nie zaliczyłam jednego egzaminu będzie poprawka, nie wiem jakim cudem, skoro odp miałam na wszystkie pytania, na pewno były dobre...ehhhh...loteria. na 190 osób nie zdało 110-masakra

miłych snów
madelinem jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-25, 21:26   #548
MARIKA.S
Zadomowienie

kma1982 32 zł miesięcznie od 30 tys. oszczędności?? Konto oszczędnościowe to chyba najgorszy sposób przechowywania pieniędzy.
Załóżcie chociaż lokatę, jeśli boicie się inwestować albo nie znacie się na tych wszystkich kruczkach.
W get in banku np. na rok zakładając teraz lokatę zarobisz 1275 zł, czyli ok. 100 zł na miesiąc. To nie jest zawrotna kwota ale już więcej niż 32 zł

muron Nie no TVN CNBC mnie rozbiło Przecież ja non stop tego słucham......a jak nie ten kanał to TV Biznes
jak można patrzeć cały czas na te słupki to nie mam pojęcia, ale przynajmniej dobrze na tym wychodzimy
Nasi mężowie mieliby widzę wspólne tematy

Dzięki dziewczyny za rady odnośnie moli Jutro lecę po liście laurowe a jak to nie pomoże to po te płytki
Chociaż najpierw spróbuje naturalnej metody Wiadomo trzeba być eko
MARIKA.S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 21:35   #549
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

Cytat:
Napisane przez madelinem Pokaż wiadomość
mam takie, kupione w podobnej cenie:

http://www.madar.siedlce.pl/index.ph...t&prod_id=1324

nie zaliczyłam jednego egzaminu będzie poprawka, nie wiem jakim cudem, skoro odp miałam na wszystkie pytania, na pewno były dobre...ehhhh...loteria. na 190 osób nie zdało 110-masakra

miłych snów
współczuję tej niesprawiedliwości
trzymam kciuki za poprawkę, aby się udało

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Chantalle w Polsce to miedzy laboratoriami są różnice w normach. Mój endokrynolog zawsze spisuje sobie te wyniki i dokładnie z którego laboratorium są.

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Cytat:
kma1982 32 zł miesięcznie od 30 tys. oszczędności?? Konto oszczędnościowe to chyba najgorszy sposób przechowywania pieniędzy.
Załóżcie chociaż lokatę, jeśli boicie się inwestować albo nie znacie się na tych wszystkich kruczkach.
W get in banku np. na rok zakładając teraz lokatę zarobisz 1275 zł, czyli ok. 100 zł na miesiąc. To nie jest zawrotna kwota ale już więcej niż 32 zł

muron Nie no TVN CNBC mnie rozbiło Przecież ja non stop tego słucham......a jak nie ten kanał to TV Biznes
jak można patrzeć cały czas na te słupki to nie mam pojęcia, ale przynajmniej dobrze na tym wychodzimy
Nasi mężowie mieliby widzę wspólne tematy

Dzięki dziewczyny za rady odnośnie moli Jutro lecę po liście laurowe a jak to nie pomoże to po te płytki
Chociaż najpierw spróbuje naturalnej metody Wiadomo trzeba być eko
mój to mógłby wam obstawić totka piłkarskiego i gwarantowana wygrana
co do metod na mole to te lepy czasami zdarzają się bezzapachowe, polecam (były problemy z molami na studiach, jak mieszkałam na stancji, a wszystkiemu był winny odkurzacz i jego rura )
Stary 2010-10-25, 21:45   #550
kaskup
Rozeznanie

dziewczyny czy te wszystkie komodo przewijaki sa z wanienkami?? bo te wanienki sa jakies niewymiarowe a mi przydałby sie taki sam przewijak z półeczkami zebym miała gdzie małego przebierac po kapieli.. jak widziałyscie cos takiego to dajcie mi znac..

Marika ja tez polecam te płytki.. efekt murowany, ja nie miałam jak na razie z tym problemu ale mojej mamie ostatnio pomogło..

madelinem współczuje poprawki

gabishing i co powiedział lekarz na cukrzyce??

jejciu spac mi sie nie chce a u mnie juz wszyscy chrapia tylko ja i moje dziecie w brzuchu buszuje..

Edytowane przez kaskup
Czas edycji: 2010-10-25 o 21:47
kaskup jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 21:46   #551
izus123
Raczkowanie

Cytat:
świetne zakupy A nosidło jest zupełnie sztywne?[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------
Nie, nie jest zupełnie sztywne, ma dodatkowe usztywnienie na plecy, ktorego nie mają poprzednie modele.
izus123 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-25, 21:51   #552
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

dobranoc dziewczynki Czeka mnie jutro ciężki dzień
Stary 2010-10-26, 05:48   #553
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

Dzień dobry!
s_a_j - spioszki bombowe ;D
kma1982 - ja mam z 13 tys ok 130 zl co 3 miesiace... ale kwota dużo niższa...

masakra ale sen dzisiaj miałam - że mleko mi zaczęło lecieć z cycków... to chyba pod wpływem tych rozmów o laktatorach ;D

LadySith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 06:50   #554
kma1982
Wtajemniczenie

Cytat:
No właśnie nam o to chodziło, żeby móc wpłacic lub wypłacic jak będą potrzebne, bo nie wiedzieliśmy kiedy mieszkanie dostaniemy...

Cytat:
Napisane przez LadySith Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
to gdzie je trzymacie?
Stary 2010-10-26, 06:58   #555
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

Cytat:
Napisane przez kma1982 Pokaż wiadomość
No właśnie nam o to chodziło, żeby móc wpłacic lub wypłacic jak będą potrzebne, bo nie wiedzieliśmy kiedy mieszkanie dostaniemy...

to gdzie je trzymacie?
konto oszcz w lucasie, na początku jak zakładalam w celu oszczędzania przed slubem to bylo coś 7 %, a teraz spadło :/ no ale odsetki jakieś tam są ;p
wypłacać mogę raz w miesiącu bez opłaty, kolejne 5 zl

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-26, 08:00   #556
hawea
Rozeznanie

GG do hawea

cześć Dziewczyny, czy Was tez odrzuca od kawy? bleeee...

muron, zrobiłam tą zupę marchewkową, dobra, ale chyba wolę bardziej zdecydowane smaki.

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cwn152n2pkwo6.png

hawea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 08:10   #557
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

Cytat:
Napisane przez hawea Pokaż wiadomość

muron, zrobiłam tą zupę marchewkową, dobra, ale chyba wolę bardziej zdecydowane smaki.
w sumie w całej ciąży na razie wypiłam 4 kawy, ale niektore z mlekiem są paskudne... [czyjeś] ;P
ja wolę marchewkową niemiksowaną lubię coś czuć między zębami

Stary 2010-10-26, 08:18   #558
cytrynka3002
Zadomowienie

Cytat:

Odnośnie powrotu do domu.
Ja swoją Małą zapakuję w body, kaftanik, śpioszki, czapeczkę bawełnianą a na to wełnianą i kombinezon.
Kupiłam na rozm. 62 bo i tak pod spód jak się pozakłada ubranka to będzie ciaśniej.
Mam tez jeden na 56 ale dostałam go od szwagierki, więc gdyby Sara była Maleńka to ją w niego wbiję. Wątpię jednak, że będzie maleńka
Pewnie z 3800 g będzie miała......
Ja dokładnie taki sam zestaw sobie obmyśliłam. Mam nadzieję, ze jednak to tylko wróżby z fusów z tą zimą stulecia...

Cytat:
Napisane przez _havana_ Pokaż wiadomość
Witam już w lepszym stanie po nieobecności
Mam jeszcze katar i kaszel, ale już jest znacznie lepiej. Miodzik i cytrynka zdziałają cuda!

Skończyliśmy malować pokój Tylko nie mam narazie pieniążków na nowe meble Poustawialiśmy narazie moje stare mebelki. Wywieźliśmy biurko dla rodzeństwa Tzta a chcieliśmy wziąść od niego z pokoju stolik pod TV. A wiecie co powiedziała jego mama? "NIE!" Nigdy nie pojmę tych ludzi... Nic na do mieszkanie nie kupili, nigdy nie zapytali czy czegoś potrzebujemy, dałam im moje biurko - nawet dziękuję nie usłyszałam, a Tż stolika ze swojego pokoju nie może zabrać ? Dla mnie to po prostu dziwny dom, ale już nawet nie chcę nic mówić mojemu Tż bo wiem, że mu głupio... Tylko, że mógłby mieć jaja i zapytać np "Dlaczego nie?" albo "Przecież i tak go nie używacie a nam się przyda" to nie! lepiej milczeć

Rozpisałam się troszkę
Super, że pokoik już pomalowany - od razu lepiej, prawda?? A teściową staraj się olać, widać ma trudny charakter.

Cytat:
Napisane przez gabishing Pokaż wiadomość
Cześć, Dziewczyny,
i ja się melduję ale nie nadrobie tych 16 stron.Borykam sie z remontem i nie mam czasu bo pracuję i mam jeszcze mame w szpitalu i niesolidnych budowlańców - już poprostu ręce opadają a jeszcze ludzie mają czelnośc nażekac że jest źle w tym kraju wrrr.

Musimy kupić nowy samochód bo stary nam zdycha a wyprawka nie kupiona.... płakac mi sie już chce z tego wszystkiego bo wszystkie oszczędności wpakowaliśmy w remont i mam jeszcze dziś wizyte u lekarza w sprawie cukrzycy która mi się przyplątała.
Bidulko, mam nadzieję, że z tą cukrzycą okaże się, że wystarczy dieta tylko. A co do samochodu ż mamy lipę, w listopadzie musimy zrobić przegląd i ubezpieczenie, jak mąż nie dostanie dobrej premii, to nie wiem, jak to będzie. A z tym może być ciężko, bo gazeta, w której pracuje ostatnio zaniża loty i dziś ma przyjechać właściciel z Niemiec na mały opr dla załogi. Także mąż od rana w stresie...

Cytat:
Napisane przez Justine1988 Pokaż wiadomość
I tak jesli chodzi o plec to prawdopodobnie bedzie córeczka czyli Nadia , ( Mariko poprosze o wpisanie na liste), takze moja intuicja mnie zawiodla, bo jak juz tu pisalam czuam ze bedzie synek.Nie kupilam kompletnei nic rozowego, sukieneczki omijałam..mam spore zaleglosci w zakupach..ale spokojnie nadrobie;-)
Mezuś sie cieszy bo od poczatku chcial córeczke. Ja tez sie ciesze...najwazniejsze ze wszystko z dzidzia dobrzetylko serduszka nie chciala pokazac i jeszcze w czwartek mam badanie.
Malutka nie jest taka malutka bo wazy 580 g, a wedlug usg mialam dzis 22 tydzien i 6 dzien (czyli nie jak wg moich obliczen 23 i 6 dzien, ale to liczac od OM)

A co do konfliktu Cytrynka wg mojej lekarki nie ma powodu do niepokoju, po porodzie dostaniemy zastrzyk i tyle..takze spokojnie

Ps. a na skurcze dostałam aspargin...ktoras pisala ze to bierze...
Napiszę tak - WIEDZIAŁAM!! Nie musiałam czytać Twojego posta, ja od początku byłam przekonana, że będzie córeczka. Gratuluję Kochana !
A co do konfliktu, to wierzę, że będzie dobrze - ja też jutro podpytam ginki jeszcze o ten zastrzyk.

A teraz krótko o mnie - wyniki badań raczej okej, chociaż znowu lekką anemię podłapałam chyba, no i w moczy nieliczne bakterie - zobaczymy, co ginka powie. Najważniejsze, że tsh mam w normie, bo tego bałam się najbardziej.

Wczoraj dużo pisałyście o rodzicach i teściach. Czytając Wasze posty coraz częściej utwierdzam się w przekonaniu, że wady mojej teściowej nie umywają się do problemów niektórych z Was. Naprawdę wsparcie rodziców jest mega ważne i doceniam bardzo ich pomoc. Moja teściowa jest osobą upartą, jak osioł - nic nie da sobie powiedzieć, bo wszystko wie najlepiej. I to tyczy się każdego tematu. Najgorsze jest to, że nawet, jeśli człowiek w prosty sposób udowodni jej, że nie ma racji, to i tak się nie zgodzi - bo "ona wie swoje". Ostatnio o mało co nie padłam z wrażenia, jak wykłócała się z mężem, że u nich w regionie chłopca ubiera się na różowo, a dziewczynkę na niebiesko. W końcu wyszło, że kupiła jakiś zestaw ciuchów różowy, bo "tak pięknie wyglądał", a całą teorię o kolorach dorobiła sobie na poczekaniu...I bądź tu mądry...

http://lb1f.lilypie.com/zZUqp1.png
cytrynka3002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 08:19   #559
s_a_j
Rozeznanie

Cytat:
Dzień dobry!

masakra ale sen dzisiaj miałam - że mleko mi zaczęło lecieć z cycków... to chyba pod wpływem tych rozmów o laktatorach ;D
Mąż chyba się przygotowuje na małego diabeła\ka, bo się tyle nasłuchał jaka to ja byłam niegrzeczna A sen miałam z miesiąc temu podobny, czułam się jak krówka

Cytat:
Ja kawusię to codziennie piję, ale moja kawa to pół łyżeczki kawy, trochę gorącej wody i reszta mleka. Ja za mlekiem nigdy nie przepadałam a teraz w ciązy jak nie wypiję miseczki rozkosznego płynu to jestem chora, KOCHAM MLEKO!!!!!!

Edytowane przez s_a_j
Czas edycji: 2010-10-26 o 08:21
s_a_j jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-26, 08:24   #560
gosiaczek071
Zakorzenienie

Cytat:

a mnie nie. Zreszta bez kawy przy moim bąku nie dam rady, gienk pozwolil jedną slabą dziennie. pije z 1 plaskiej lyzeczki z duza iloscią mleka. Jak mam ochote na druga to pije ukochanego anatola waniliowego. Inka jest wstretna i anatol zwykly tez taki sobie, za to waniliowy... uwielbiam
zacvzelam sobie robic rozpiskę co mi jest potrzebne (kosmetyki, pieluszki tetrowe, flanelki itp i troche tego jest...) poprzednuim razem jak robilam ejdne wielkie zakupy to wydalam 2,5 tys (z wozkiem) na to wsystko biorac pod uwage sporą znizke w sklepie z art, dla dzieci...
nie dziwie sie, ze kupujecie cio jakis zcas cos, ale my wyprawke kupimy chyba za kase z kredytu....
gosiaczek071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 08:24   #561
muron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kma1982 Pokaż wiadomość

to gdzie je trzymacie?
my mamy odnawialne lokaty 1 dniowe, mrachunki oszczędnościowe i normalne lokaty- wszystko mbank. Wczesniej był Polbank, ale ze względu na kryzys w Grecji wycofaliśmy się, gdyż Polbank jako jedyny w PL nie ma gwarancji w MFW (Międzynarodowy Fundusz Walutowy). Czyli bank pada- my nie dostajemy nic.

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Cytat:

marchewkowa ma to do siebie, że ciężko to to doprawić;-) Ja lubię takie mdłe zupki;-)

Stary 2010-10-26, 08:24   #562
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

Cytat:
Napisane przez cytrynka3002 Pokaż wiadomość
Ostatnio o mało co nie padłam z wrażenia, jak wykłócała się z mężem, że u nich w regionie chłopca ubiera się na różowo, a dziewczynkę na niebiesko. W końcu wyszło, że kupiła jakiś zestaw ciuchów różowy, bo "tak pięknie wyglądał", a całą teorię o kolorach dorobiła sobie na poczekaniu...I bądź tu mądry...
no to nei jest tak całkiem wymyślone - mama mi opowiadała, że dawniej [jak ona była dzieckiem] to się tak ubierało - dziewczynki na niebiesko, bo to niby tak jak Maryja a chlopcy różówo ;D

Stary 2010-10-26, 08:28   #563
muron
Zakorzenienie

Cytat:
no to nei jest tak całkiem wymyślone - mama mi opowiadała, że dawniej [jak ona była dzieckiem] to się tak ubierało - dziewczynki na niebiesko, bo to niby tak jak Maryja a chlopcy różówo ;D
kurcze to chyba w mniejszych miejscowościach bo moja rodzina o tym nie słyszała. Raczej, że w to co się podoba. Wkurza mnie wizyta w Smyku, dziewuszki RÓŻ,lubię pokupowałam, ale listości, część ciuszków a nie wszystkie..... Ale na szczęście sporo na chłopcach uniseksów

Stary 2010-10-26, 08:30   #564
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

Cytat:
kurcze to chyba w mniejszych miejscowościach bo moja rodzina o tym nie słyszała. Raczej, że w to co się podoba. Wkurza mnie wizyta w Smyku, dziewuszki RÓŻ,lubię pokupowałam, ale listości, część ciuszków a nie wszystkie..... Ale na szczęście sporo na chłopcach uniseksów
mnie też ta kolorystyka dobija.. szczególnie jak chciałam coś kupić przed poznaniem płci - wchodzę do sklepu a tam wsio w pastelowym błękicie albo różu... prawie zero innych kolorków...

Stary 2010-10-26, 08:35   #565
s_a_j
Rozeznanie

Cytat:
mnie też ta kolorystyka dobija.. szczególnie jak chciałam coś kupić przed poznaniem płci - wchodzę do sklepu a tam wsio w pastelowym błękicie albo różu... prawie zero innych kolorków...
Wiecie co? Mam podobnie, odrzuca mnie od błękitów, jak przegladam garderobę mojego małego to królują brązy, biel i takie ciepłe kolorki jak pomarańcz, żółty czy nawet czerwień Dziwne, bo ja niebieski kolor lubię, ale odrzuca mnie z zasady od wszystkiego "co być powinno", to chyba tak to działa
Stary 2010-10-26, 08:39   #566
agape
Zadomowienie

też mam problem z tymi kolorami tym bardziej że my nie chcemy znać płci a wyprawkę jakąś musimy mieć... a chłopiec w różu jakoś mi się nie widzi

Szymonek
Wojtuś
(Bejbolek) 2.05.2019
agape jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 08:40   #567
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

Dzień dobry dziewczyny

Ja to ostatnio mam jakieś koszmary typu; krew, gdzieś zamknięta itp.
Co do kawy, to jak robię ją mężowi (pije fusiastą) to mnie odrzuca. Jak robię dla siebie (rozpuszczalną) to daję troszeczkę kawy, cukier, wodę i duuużo mleka
Mleko lubię od zawsze i w każdej postaci, a teraz w ciąży jak nie wypiję jednego dnia nic to mój organizm szaleje, bo domaga się mleka.

I zapomniałam się z Wami wczoraj podzielić. MÓJ MĄŻ DOSTAŁ WCZORAJ PIERWSZEGO PODWÓJNEGO KOPNIAKA OD DZIDZIUSIA I POCZUŁ TO
A już myślałam, że ma ręce z drewna i nic nie czuje
Stary 2010-10-26, 08:56   #568
muron
Zakorzenienie

oddałam "materiał do analizy";-) laboratorium jutro wyniki, chyba padnę przed odbiorem. Żeby te bakterie zniknęły....

Stary 2010-10-26, 08:59   #569
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

Cytat:
oddałam "materiał do analizy";-) laboratorium jutro wyniki, chyba padnę przed odbiorem. Żeby te bakterie zniknęły....
no to trzymamy kciuki mocno
Stary 2010-10-26, 09:04   #570
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

Cytat:
będzie dobrze

liljka - fajowo moj sie nie moze doczekać, choc ja sie zaczelam zastanawiac czy przez warstewkę tłuszczu też będzie czuć z zewnątrz ;p

Edytowane przez LadySith
Czas edycji: 2010-10-26 o 09:10
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości