|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 'Liceum witamy, dzieciństwo żegnamy' czyli rocznik '94 cz.XI
Bound, ale masz branie! ;DD
Znogamiwchmurach - Może.. może kiedyś. Mama mówiła ,że spotkała jego mamę w pracy, no i jego mama się skarżyła ,że on leży, jest przybity, nie używa tel., internetu i nie wychodzi nigdzie.. ( ;DDD) No i się pytała co jest.. W sumie to pewnie o czymś jeszcze gadały, ale nie miałam odwagi wypytywać ją o wszystko.. dziś top model! ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#542 |
Wtajemniczenie
|
No właśnie Sylwia gdzie nie pójdziesz to jacyś kolesie się oglądają za Tobą ale zwracają na Cb uwagę ;D szczęściaro
![]() nierealnaaa to może jednak on żałuje tego co zrobił jeśli tak sie zachowuje?
#543 |
Zakorzenienie
|
ej niee
![]() ale co mi po tym, jeżeli na tym się kończy? albo trwa kilka dni? Nierealna oo... czyli on to też przeżywa..? nie czaję ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- dziewczyny, dwa dni ![]() oj.. coś czuję, że się zawiodę..
#544 |
Raczkowanie
|
Już jestem ;*
Miałam wczoraj nadrobić, ale upisałam się tyle z S i nie zdążyłam ![]() Bound jeszcze tylko jutro! ![]() nie wiem, może masz rację ![]() okaże się w ten weekend, bo chyba coś ruszyło ;p z przyjaciółką , hmm u mnie pie***yło się dość długi czas, ale w końcu jakoś ustało.. mam nadzieję, że tak będzie i u ciebie ;* domyślasz się dlaczego taka zmiana w jej zachowaniu? chłopak? haha bardzo dobry sposób na poprawę humoru ;D ja się często obracam jak idzie jakiś ładny chłopak, żeby sprawdzić czy on też ;D Ale masz rację co z tego, jak to jest chwilowe? nierealnaaa jak się trzymasz ;*? bardzo dobrze mówisz, pożałuje jeszcze miał tupet i to taki nieziemski pisząc ci to. też miałam z tego spr i też rozszerzone i dostałam 3 ;d Indis Jak do tej pory my mieliśmy chyba tylko 1 niezapowiedzianą ![]() Mari Ja z polskiego nie umiem dosłownie nic ;d Na lekcjach robimy mało co, więcej przegadamy a potem sprawdzian i nikt nawet nie wie z czego ;d retro Jak moja nic nie miała do moich ocen, to Twoja też nie będzie, zobaczysz ;* w końcu nie można się uczyć non stop, bez przeginania ;] Anita Ja bym skorzystała z okazji przespania się nawet jak byłoby ciekawe ;d Ostatnio tak mało śpię, że szkoda gadać ;d Miałam pójść na 2 lekcję to faak zasnęłam, obudziłam się przed 12 ![]() Moja mama mnie zabije, ciekawe jak ją ubłagam, żeby mi napisała usprawiedliwienie, bo zapewne powie, że to specjalnie nie poszłam, bo nie chciało mi się. Dostałam ze spr z matmy 3, a z histori 4, choć tyle ;p Z 'S' się ruszyło trochę, wczoraj 2x napisał na gg, co wcześniej się nie zdarzyło, żeby tak bez powodu ;d Odnoszę wrażenie, że pisze jakby mniej tym stylem "do dobrej kumpeli". Obym się nie pomyliła. Zobaczymy w sobotę ;d
#545 |
Zadomowienie
|
bound weź pieprznij tą "przyjaciółką" raz a porządnie, przecież leje na Ciebie tak, że szok..
może sie ocknie jak jej cudowny facet ją zostawi i zostanie sama.. ![]() nic nie poradzimy.. -.- czasami tak jest, że nowi przyjaciele/facet wykluczają starych przyjaciół. ![]() nierealna, Inf ;* i reszta ![]() ja dzisiaj nie byłam w szkole o nie -.- i jade na zakupy i po Ole. ;* ! ![]()
od 14 czerwca 2012 - dieta od sierpnia 2012 - na ratunek resztkom kondycji i pozostałościom po świetnym zdrowiu 95kg - 71 kg - 67kg cel: 60kg ![]() don't want nothing less cause i’m sure you’re the best.. ![]() 11.07.13r.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#546 |
Raczkowanie
|
Wob
czemu nie byłaś ;d?
#547 |
Zakorzenienie
|
Wob czasami bym na prawdę chciała -.-' ale mi jednak na tej przyjaźni zależy
ocknie się, własnie tak jak piszesz, wtedy, gdy zostanie sama Ty wagarowiczko no! ![]() Lousia no widzisz! napisał do Ciebie! raczej tak, teraz cały jej świat kręci się wokół niego.. ruszyło? ![]() ![]() uch, już nie mogę się doczekać Twojej soboty! gratuluję też ocen ;] nie wierzę! jutro piątek ![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- DZIEWCZYNY! mogę na Was liczyć? http://www.e-pajeczno.pl/sondaz/kto-...cje-wykonawcow Dajcie głoc na COMĘ błagam ![]()
#548 |
Zakorzenienie
|
znogamiwchmurach - Uważasz ,że powinnam się do niego odezwać?
Bound - No wychodzi na to ,że chyba trochę też to przeżywa. Nie sądzę by jego mama kłamała. i dobre jest nawet tych kilka dni. ![]() Jeszcze tylko jutro musisz przeżyć i weekend. ;* W linku jest Pajęczno? Wiesz ,że mam tam rodzinkę? <3 Louis - Jakoś się trzymam. Nadal o nim myślę i już nienawiść do niego niestety spada.. ;/ Gratuluję trójeczki! ![]() I cieszę się ,że coraz częściej rozmawiasz z S. ![]() ![]() Też bym chętnie pozostała w domu w taką pogodę.. Wobb ;** A ty co tak mało się udzielasz?;* I następna co do szkoły nie chodzi. ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- I wiecie jaką ja mam głupią szkołę? Moja szkoła składa się z czterech budynków, nie wliczając w to jeszcze sali gim. I z każdego budynku trzeba wychodzić i wchodzić przez dwór. ;// i po prostu czuję ,że tej zimy katar i kaszel mnie nie opuszczą. ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#549 |
Zakorzenienie
|
Nierealna jestem ciekawa co mu w głowie siedzi;>
nooo jutro <3 ooo, na prawdę? ![]() ooo fak, to rzeczywiście badziewnie :/ dużą szkołę macie... Cieszę się, że się trzymasz ![]() chyba lepiej nienawidzić niż wciąż się uganiac, bo nie wiarto -,-'
#550 |
Raczkowanie
|
bound
głos oddany ;* U nas w tym roku było Vavamuffin i powiem szczerze; mega koncert ;D Ale COMY nie znam :p hmm ja jestem trochę zła.. dowiedzieć się z facebooka, że najlepsza przyjaciółka jest w związku? i to jeszcze kompletnie nie wiedzieć z kim.. spk ;] na twoim miejscu jednak bym poczekała, nie odzywała się, wiem, że może ci jej brak, ale przegina, totalnie przegina. i powinna o tym wiedzieć. no to czekamy niecierpliwie do jutra i do soboty ![]() nierealnaaa Choć pytanie nie do mnie, odpowiem. Moim zdaniem powinnaś się odezwać do niego, ale wtedy kiedy poczujesz, że jesteś w stanie. Tak jak bound powiedziała bez awantur przejść na 'koleżeńskie stosunki', bo jednak byliście blisko i szkoda byłoby tego całkowicie niszczyć. Tylko go czasem nie zacznij usprawiedliwiać. Też mówiłam, że będę się cieszyć z 2, a tu taka niespodzianka ;d Więc u ciebie też tak będzie ;* Kompletnie nie ogarniałam drugiej części działu ;] Fakt nie podawałam ;p - Sławek ![]() noo u nas już śnieg ;d jedyny plus- piękne zdjęcia ![]() o ja masakra. to my mamy dość małą szkołę, ale jest fajnie, bo dużo osób się spotyka i nie problem kogoś znaleźć ;d
#551 |
Zakorzenienie
|
Louisa niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi
![]() nie watpię, że było fajnie, ja jednak jak widze coma gdziekolwiek to oni i koniec ![]() muszę zobaczyć mojego Roguckiego ;< tzn nie... ja wiedziałam, że ona się z nim spotyka, i mogłam sie domyslic, ze beda razem bo ona zawsze tak jakos szybko z kims jest, ale ona definitywnie mnie wystawia no... nie bede sie odzywała poooka zdj ![]()
#552 |
Zakorzenienie
|
Bound - Chciałabym umieć czytać w myślach. ;<
To Ty jesteś z Pajęczna? ;33333333 Ale właśnie spada zamiast rosnąć. ![]() Louisa - Ja już bym dzisiaj z nim pogadała gdyby nie moje postanowienie ,że najwcześniej w sobote.. ; D Chociaż w sumie nie mam pojęcia czy to dobry pomysł z mojej strony.. bo ja nie potrafię z nim pisać jako z kolegą.. po prostu się nie da. Wątpię aby u mnie była taka niespodzienka ,że 3 dostane.. chociaż nie ukrywam ,że wtedy to normalnie bym wszystkich lofffciała. ^^ Ahhh Sławek. ![]() Jak tu robić zdjęcia gdy śnieg Ci napierdziela ze wszystkich stron? ;< Tata mi pewnie nie pozwoli mojego canona w taką pogodę wziąć na dwór.. ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#553 |
Zakorzenienie
|
no rejczel
![]() nie myśl na razie o tym ;* ej, Ty też masz canoca? ;< albo juz was z tymi wypasionymi lustrzankami nie odróżniam ;D dajcie mii !
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2010-11-25 o 14:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#554 |
Zakorzenienie
|
Bound - Tak.. Mój canon urodził się 14 listopada. ; DD
Kojarzysz może w Pajęcznie zakład pogrzebowy?;D |
![]() ![]() |
![]() |
#555 |
Raczkowanie
|
bound
mejbi lepiej nie ;D hah to ten o któym ciągle śnisz ;D? ''hmm ja jestem trochę zła.. dowiedzieć się z facebooka, że najlepsza przyjaciółka jest w związku? i to jeszcze kompletnie nie wiedzieć z kim.. spk ;]''' źle ujęłam, to było o mojej przyjaciółce, nie twojej :p i dobrze;p zdjęcia dopiero w sobotę będą i właśnie mam nadzieję, że nie stopi się do tego czasu ;P nierealnaaa też tak myślę, na razie nie ![]() tak czy siak ułoży się ![]() tzn jak pada to nie robię, jak leży na ziemi już i do tego piękne słonko jest ![]() zazdroszczę canonika ;D
![]() |
#556 |
Zakorzenienie
|
Louisa - A Ty jaki aparacik masz? a wiesz ,że ja mam dwa canony?
Tylko ,że jeden na zębach. ; DDD hihi. ![]() A u mnie od rana do wieczora ciągle padaaa. |
![]() ![]() |
![]() |
#557 |
Raczkowanie
|
nierealnaaa
Fuji S9600 ![]() haha a już mi szczena zaczęła opadać xd długo jeszcze nosić będziesz?
#558 |
Zakorzenienie
|
Ale skomplikowana nazwa.. ;< ;D Dobry jest? Bo ładnie wygląda.^^
Do 8 grudnia niestety. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#559 |
Raczkowanie
|
czemu skomplikowana ;p?
nie jest zły, ale to nie lustrzanka ;< no i mega wada to dość ciemny obiektyw, czyli trudno robić zdjęcia bez lampy z pomieszczeniach i przy złej pogodzie ![]() nie chcesz go ściągnąć ? ![]()
![]() |
#560 |
Zakorzenienie
|
Ahaa, rozumiem. Ale z pewnością jest lepszy od cyfrówek.
![]() Z jednej strony chcę, z drugiej nie. Przez te 1,5 roku przyzwyczaiłam się strasznie i nie wyobrażam sobie siebie bez niego. ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#561 |
Raczkowanie
|
Hej wam, Ja też z tego przecudownego, naj naj rocznika 94.
No a teraz się pobawię w wypełnianie „ankiety” z tego początku. Swojego imienia w prawdzie nie lubię, ale przedstawić się nie zaszkodzi, Helena. Urodziłam się w (szpitalu ![]() Jestem na avku ale nk też mogę na upartego podać, a niech wam będzie XD. http://nk.pl/profile O sobie… psychopatyczna psychopatka miewająca niekontrolowane napady śmiechu bądź zawiechy niczym Vista (bez obrazy, może ktoś ten system lubi ;P). W planach miałam zamiar „wyjść za mąż” za Nissana GT-R, ale niestety cena poza moim zasięgiem. Jestem uzależniona od ptasiego mleczka i czekolady. I dużo mogłabym jeszcze o sobie pisać chodź kupy to by się nie trzymało. |
![]() ![]() |
![]() |
#562 |
Zakorzenienie
|
Witaj Heleno.
![]() Skoro nie lubisz swojego imienia, może wolisz ,żebym jakoś inaczej do Ciebie mówiła? Jestem Kara. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#563 |
Zakorzenienie
|
Nierealna e, kojarzę;-d hades chyba
![]() Lousia tak to ten ![]() ![]() aaaaa. ;ooo fest :/ dobre, to Ty ze swoja tez jakos nie gadasz? o,O no, to też mam nadzieje, ze sie nie stopi ![]() Helena już Cię lubię, zakręcona to Ty jesteś ![]() a skąd te kompleksy? wszystkie '94 są piękne ![]() wgl to Sylwia jestem, miło mi ! za 23h20min zobaczę go ![]()
![]() |
#564 |
Zakorzenienie
|
Bound - Jeżeli mówimy o tym samym zakładzie, to wiesz ,że załóżył go mój pradziadek?
![]() Wgl. potrzebuje waszej pomocy, bo chyba zaraz do niego napisze.. jestem głupia? |
![]() ![]() |
![]() |
#565 |
Zakorzenienie
|
poważnie? ;o ale czad
![]() a co byś mu napisała?
#566 |
Zakorzenienie
|
Tak, poważnie. I gdzieś nieopodal mieszkała moja babcia gdy była dzieckiem, ale później podczas wojny przez Francję trafiła tutaj, nad morze.
![]() Ze skrabli ułożyłam napis <nadal za nim tęskni>. Myślisz ,że to dobry pomysł aby mu to wysłać? Tak bardzo bym chciała go mieć.. ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- A co do tego czy przyjeżdżam do Pajęczna.. Ostatni raz byłam tam jakieś 5 lat temu niestety.;d Co roku się wybieram z rodzicami, ale zawsze coś. ;/ Ale prawdopodobnie jak nie z rodzicami, to sama wybiorę się do Bełchatowa gdzie mam kochane kuzynostwo, no i zapewne do Pajęczna też zawitam. ![]() Zawsze fascynował mnie tamtejszy cmentarz, gdzie leży wiele członków mojej rodziny. Prababcie, pradziadki.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#567 |
Zakorzenienie
|
O kurcze, fajnie coś takiego słyszeć
![]() ![]() ![]() szczerze powiedziawszy... nie wiem... zawsze możesz spróbować może inaczej: nie dowiesz się zanim nie spróbujesz, może uda Ci się z nim pogadać tak poważnie
#568 |
Zakorzenienie
|
Hii, jak moja podróż wypali, to dam znać.
![]() Wysłałam mu te zdjęcie. Ale teraz zrozumiałam ,że on może niedostać obrazka..o.o ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- odpisał. |
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Zakorzenienie
|
i co?!
#570 |
Zakorzenienie
|
rozmawiamy..
cała się trzęsę aż. ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Pyta się czy wrócę do niego.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:28.