![]() |
#541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
rzyrafko cóż to za zmiana avka
![]() Byłam dziś na zakupach w Carrefourze, ale firmowych, więc nie kupiłam sobie nic. Ale muszę w tym tygodniu odwiedzić sklep albo jakąś drogerię, bo mi się 2 żele kończą i zostanę o jednym a tak nie może być. Muszę mieć przynajmniej 2-3 w łazience ![]() ------------------------------- Głowa mi pęka dziś, zaraz sie kładę, bo wciąż się nie wykurowałam do końca. A tu cały tydzień mnóstwo roboty będzie. Zaczynam pracę w nowym projekcie i już się boję jak to będzie ![]()
#542 |
Przyjaciółka KWC
|
Ja dzisiaj zrobiłam pierwsze zakupy kosmetyczne w tym roku - szampon brzozowy Farmona (i na tym miało się skończyć), brązowa kredka do oczu Catrice i wściekle różowy lakier Essence C&G.
![]() Poza tym kupiłam korespondencyjnie używaną fajną (mam nadzieję ![]() ![]() ![]() Dobry początek tygodnia. ![]()
![]() |
#543 |
Zakorzenienie
|
O ja też muszę kupić szampon. Niedawno kupiłam malinowego Herbala, ale kiepski jest. Robi mi siano z końcówek
![]() A jutro sobie chyba kliknę zamówienie z apteki. Myślę o tym filtrze barwiącym: http://aptekaslonik.pl/prod_info.php...-uvb-50ml.html Mam tylko nadzieje, że nie nadaje jakiegoś brzydkiego koloru skórze, ale na KWC opinie ma dobre.
#544 |
Zakorzenienie
|
Właśnie kliknęłam na Allegro czwórkę Clinique - Black Tie Violets. Zachęciły mnie opinie, że są bardziej napigmentowane niż pozostałe cienie C. Zobaczymy
![]() Czy któraś z Was jest w miarę na bieżąco z promocjami i ofertami aptek internetowych? Chciałabym kupić micel Sensibio - nie potrzebuję na już, ale gdyby była gdzies wyjątkowo korzystna cena to czemu nie. Podobnie z żelem Cleanance (choc ten już pilniej potrzebny). ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-01-10 o 15:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#545 |
Zakorzenienie
|
Hosenko, w aptece, w której ja zamawiam jest promocja na Cleanance 200 ml + 50 ml gratis: http://aptekaslonik.pl/prod_info.php...atis-50ml.html
Nie wiem czy to dobra cena, bo nigdy nie kupowałam go jeszcze ![]()
#546 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja poszłam do Tesco na zwiady- ale nie było nowych żeli Nivea z wątku nowościowego ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() PS. Wcale mnie tu nie ma ![]()
![]() |
#547 | |
Wtajemniczenie
|
Nosku, śliczny pierścionek
![]() Cytat:
![]() A Seche - nie zauważyłam, żeby jakoś obkurczał lakier... lekko się kurczy, ale Quicken Nail Teka zachowywał się tak samo, ale ten wysusza super szybko i naprawdę mocno. No i mam go dosyć krótko (jakoś od października) i póki co nie zgęstniał ani trochę ![]() Hosenko, w Eskulapie Sensibio kosztuje 18 z groszami za 250 ml, w Słniku 38 ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#548 |
Przyjaciółka KWC
|
Myślę, że najlepiej Ci wyjdzie w Eskulapie - jak patrzyłam przed świętami to micel był koło 18, a żel poniżej 30. I wysyłkę mają chyba w miarę tanią (chociaż nie jestem pewna bo zawsze dobijam do darmowej albo odbieram osobiście).
![]() |
#549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wrr, dopiero wydrukowałam slajdy do nauki a do przeczytania mam jeszcze książkę ![]() PS. Znów mnie tu nie ma ![]()
![]() |
#550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niezłą mam dziś pracę, mam do przejrzenia 500 stron www różnych instytucji a po 70 stronach, które do tej pory załatwiłam już mam oczopląs ![]() EDIT: Kliknęłam sobie właśnie zamówienie w aptece: zestaw miniaturek Nuxe, Effaclar A.I i filtr-fluid Anthelios XL ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2011-01-11 o 15:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#551 |
Zakorzenienie
|
Kochanie, Ice: dziękuję
![]() ![]()
![]() |
#552 |
Zakorzenienie
|
ISa i jak oczka?
Zaliczenie jakos poszło, mam nadzieję dostać pozytywną ocenę lepszą niż 3.0 ![]() W SP nie poszalałam- krem dla MagJi i 2 smackersy dla siostry ![]() Aaale maziałam nowe błyszczyki Bourjois (nowa wersja effet 3D) i zakochałam się na amen w jednym kolorku a może i dwóch ![]() ![]() ![]() Wpadło trochę grosza z Avonu ![]() ![]() http://blog.mtv.no/cecilie/2010/12/2...-architect-4d/ http://allegro.pl/loreal-lash-archit...407323169.html Tylko obiecałam sobie kiedyś, ze już nigdy więcej tuszu o pojemności >9 mL ![]()
#553 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja za tuszami L'oreala też nie przepadam, ostatni ich tusz jaki miałam to ten z "kolagenem", który dostałam i który nic nie robił z rzęsami, bez sensu. A ten, który Cię kusi jest 4D, ha ha, czego to nie wymyślą, ciekawe kiedy będzie tusz przeciw zmarszczkowy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#554 |
Zakorzenienie
|
Mnie też śmieszy- co niby jest tym czwartym wymiarem? No ale ciekawi bardzo. Miałam architekta carbon gloss i był do dupy. potem zauważyłam, tak jakby w sklepach były 2 wersje i tusze różniły się konsystencją- mój był bardziej mokry. Ale drugi raz nie kupiłam już. a ten sprzedawca ma też Xperience MF i chyba ulegnę w najbliższych dniach
![]()
![]() |
#556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziś jeszcze cały czas mnie w nosie drapie, ciągle mam wrażenie, że chce mi się kichać i cieknie mi z nosa. Wszystko przez tą pogodę, bo nie sprzyja zdrowiu. Trzymam kciuki za pozytywną ocenę ![]()
![]() |
#557 |
Zakorzenienie
|
No i mam 4.0
![]() Ale dziś byłam padnięta, przyszłam po 14stej zjadłam obiad, obejrzałam Califonication i padłam, przed chwila wstałam ![]() Po wczorajszych szaleństwach stać mnie było dziś tylko na smackersa AcaiBeryy. I to chyba będzie koniec zakupów na ten miesiąc- przynajmniej kolorówkowych ![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- I strasznei boli mnie głowa od południa ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Uznaję za skończony i wyrzucam tusz Falsies- została jeszcze resztka a osypuje mi się niemiłosiernie ![]() Co oczywiście częściowo usprawiedliwia wczorajszy czyn ![]() ![]() ![]()
#560 |
Zakorzenienie
|
A nico, od koleżanki wiem, że już kogoś innego przyjęli
![]() ![]() A z drugiej strony to nie chce mi się pchać do tej firmy, bo to prywatne i robota taśmowa jak w fabryce. No ale szpitale obstawione i tam raczej rotacji nie ma więc marne szanse. Część koleżanek, które skończyły 2 lata temu studia dopiero nie dawno znalazła pracę w zawodzie ![]()
#561 |
Zakorzenienie
|
rzyrafko gratuluję oceny
![]() Hosenko a co z Twoją pracą? Rozmawiałaś w końcu w sprawie tego, że miałabyś się przenieść do Krakowa? Choinka robi mi się coś bolącego koło ust. Wszystko przez psa, który wczoraj brudny wskoczył mi na łóżko i swoim jęzorem polizał mnie po twarzy ![]() Ale mimo wszystko kochany jest ![]()
#562 |
Zakorzenienie
|
Isa: nie, nie przenoszę się nigdzie. Od lutego będę pracować tam gdzie teraz na umowe o dzieło - narazie na okres próbny na 3 miesiące, warunki finansowe są całkiem całkiem, zwłaszcza że to za okres próbny.
#563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te 3 miesiące też będa dla mnie dobre - bo nie koniecznie musi mi się tam spodobac.
![]() |
#565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja np. nie lubię takiego dzwonienia, chodzenia na spotkania (ostatnio byłam na jednym w restauracji jakby się nie dało w biurze spotkać ![]() ![]()
![]() |
#566 |
Wtajemniczenie
|
Rzyrafko, spóźnione gratulacje, to już ostatnie zaliczenie?
Tobie Hosenko też gratuluję i życze, żebyś dostała inną umowę za kilka miesięcy ![]() Kurczę, od dawna wiedziałam, że Inglot jest popularny za granicą, ale jak zobaczyłam ten filmik: http://www.youtube.com/watch?v=xy0cNqe3cxI to stwierdzam, że mają większy wybór niż u nas... chociaż dawno nie byłam na ich stoisku ![]() Ostatnio kupiłam "skuteczny krem pod oczy" Bielendy, czytałam o nim trochę i akurat znalazłam w drogerii niedaleko... miałam go może któraś z Was? Jest malutki (15 ml) i ma obrzydliwe opakowanie ![]() ![]() iii.... chyba znalazłam nową wersję maseczki rozgrzewającej Daxa, nie wiem, czy znałyście, taka z serii wulkanicznej była, przestali ją produkowac, ale teraz mają nową, z innej serii ale opisy ma podobne, dzisiaj jej uzyję i dam znać, czy to ten sam produkt w innej "odsłonie". Tamtą uwielbiałam i przykro mi było jak ją wycofali... Dobra, lecę, trochę pracowałam w domu, a teraz mam w planie zakupy ubraniowe, ciekawe czy coś znajdę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#567 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kupiłam effaclar w SP, a w eskulapie wykupili mi Pore Refinerka Biodermy ![]() Ale fajnie, ze już weekend, mam dość chwilowo. Może wieczorem się zabiorę za to co na poniedziałek mam, bow sobotę impreza i w niedzielę raczej nie dam rady się pouczyć ![]() Kończą mi się dziś aukcje- będzie za co pić jutro ![]() ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- I jeszcze dodaję recenzję po całotygodniowym używaniu cienia MAC- bardzo pozytywnie go oceniam- i na bazie dobrze się spisuje i na samym podkładzie też, dobrze się trzyma skóry, nie osypuje przy cieniowaniu, ładnie rozświetla oko chociaz nie jest mega których jestem fanką ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Iii się jeszcze zapomniałam do wczorajszego grzechu przyznać- Timotei szampon na objętość dołączył do zapasów ![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Iii zużyłam miniaturkę perfum SoElixir YR ![]()
![]() |
#568 |
Zakorzenienie
|
Kochanie co kupiłaś?
![]() Ja dziś skusiłam się na masło granatowe Bielendy ![]() Ale dzielnie odłożyłam bazę pod pokład Kobo i kredki Essence. Ochroniarz dziwnie na mnie patrzył jak co chwilę brałam i odkładałam na półkę kolejne kosmetyki ![]() Za to w środę kupiłam na krem na noc i pod oczy z nowej serii Dermiki dla cery alergicznej.Miałam wcześniej próbkę i jestem nim zachwycona ![]() W ogóle Dermika ma niezłe te kremy, mama moja drugi raz zamówiła sobie wycofaną już serię Rosarium i nachwalić się nie może. Rzyrafko dobrze czytać taką recenzję NL ![]() ![]()
#569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w tym opisie zeżarło mi słowo "perłowy" po "mega" ![]() Aukcje mi się skończyły, całkiem przyzwoicie wyszło, chociaz mogło być lepiej. Muszę przystopować z zakupami, bo już nie mam co sprzedać ![]()
![]() |
#570 |
Zakorzenienie
|
Zrobiłam dziś zakupy ziajowe:
http://www.ziaja.com/offer/ziajamed/...derm_zel_.html http://www.ziaja.com/offer/ziajamed/...m_balsam_.html był w dwupaku z żelem do higieny intymnejhttp://www.ziaja.com/offer/ziajamed/...lagodzacy.html Oparłam się za to 3 lakierom Pierre Rene Top Flex - są w promocji w Naturze po 6,99. Mam 3 i bardzo je lubię ![]() A w ogóle to odkryłam zwykła drogerię, w której można kupic Ziaję Pro ![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- ![]() Skądś to znam ![]() Ostatnio sprzedałam 2 paletki Clinique (Doe Eyed za 31 zł i Choco-latte za 62 zł) a kupiłam inną czwórkę Black Tie Violets (za 49 zł ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:13.