Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-10, 14:11   #541
isa666
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

rzyrafko cóż to za zmiana avka

Byłam dziś na zakupach w Carrefourze, ale firmowych, więc nie kupiłam sobie nic. Ale muszę w tym tygodniu odwiedzić sklep albo jakąś drogerię, bo mi się 2 żele kończą i zostanę o jednym a tak nie może być. Muszę mieć przynajmniej 2-3 w łazience

-------------------------------
Głowa mi pęka dziś, zaraz sie kładę, bo wciąż się nie wykurowałam do końca. A tu cały tydzień mnóstwo roboty będzie. Zaczynam pracę w nowym projekcie i już się boję jak to będzie Na szczęście do mnie należy tylko rozliczanie projektu a resztą zajmuje się firma, z którą współpracujemy, ale i tak trochę mam stresa czy dam radę.
Stary 2011-01-10, 14:23   #542
iceflower
Przyjaciółka KWC

Ja dzisiaj zrobiłam pierwsze zakupy kosmetyczne w tym roku - szampon brzozowy Farmona (i na tym miało się skończyć), brązowa kredka do oczu Catrice i wściekle różowy lakier Essence C&G.

Poza tym kupiłam korespondencyjnie używaną fajną (mam nadzieję) pralkę. A w mieszkaniu moim zaczęło się flizowanie.

Dobry początek tygodnia.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 14:49   #543
isa666
Zakorzenienie

O ja też muszę kupić szampon. Niedawno kupiłam malinowego Herbala, ale kiepski jest. Robi mi siano z końcówek
A jutro sobie chyba kliknę zamówienie z apteki. Myślę o tym filtrze barwiącym: http://aptekaslonik.pl/prod_info.php...-uvb-50ml.html
Mam tylko nadzieje, że nie nadaje jakiegoś brzydkiego koloru skórze, ale na KWC opinie ma dobre.
Stary 2011-01-10, 15:05   #544
Hosenka*
Zakorzenienie

Właśnie kliknęłam na Allegro czwórkę Clinique - Black Tie Violets. Zachęciły mnie opinie, że są bardziej napigmentowane niż pozostałe cienie C. Zobaczymy

Czy któraś z Was jest w miarę na bieżąco z promocjami i ofertami aptek internetowych? Chciałabym kupić micel Sensibio - nie potrzebuję na już, ale gdyby była gdzies wyjątkowo korzystna cena to czemu nie. Podobnie z żelem Cleanance (choc ten już pilniej potrzebny).

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2011-01-10 o 15:07
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 15:47   #545
isa666
Zakorzenienie

Hosenko, w aptece, w której ja zamawiam jest promocja na Cleanance 200 ml + 50 ml gratis: http://aptekaslonik.pl/prod_info.php...atis-50ml.html
Nie wiem czy to dobra cena, bo nigdy nie kupowałam go jeszcze
Stary 2011-01-10, 17:03   #546
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Kupiłam sobie balsam eveline extra soft, ultranawilżający. ten taki duży 500ml. po 1 użyciu jest ok, zobaczymy jak dalej
Ja mam też 500 ml w pompce, jogurtowo owocowy ale nienajlepszy. W międzyczasie podkradam siostrowy waniliowy YR
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
rzyrafko cóż to za zmiana avka

Byłam dziś na zakupach w Carrefourze, ale firmowych, więc nie kupiłam sobie nic. Ale muszę w tym tygodniu odwiedzić sklep albo jakąś drogerię, bo mi się 2 żele kończą i zostanę o jednym a tak nie może być. Muszę mieć przynajmniej 2-3 w łazience
Aaa, bo mi się już znudziła reklama UPS ten obrazek nie mam pojęcia z jakiej jest bajki, ale towarzyszy mi od zarania dziejów na dużym ręczniku i kocham go

Ja poszłam do Tesco na zwiady- ale nie było nowych żeli Nivea z wątku nowościowego i mojego soczku też nie było. I herbatki. Bojkotuję Tesco od dziś
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj zrobiłam pierwsze zakupy kosmetyczne w tym roku - szampon brzozowy Farmona (i na tym miało się skończyć), brązowa kredka do oczu Catrice i wściekle różowy lakier Essence C&G.
Hehe, to pewnie gdybym poszła do SP to spotkałybysmy się ale pogoda taka kiepskawa, że odechciało mi się. Jutro zajrzę.
Cytat:
Hosenko, w aptece, w której ja zamawiam jest promocja na Cleanance 200 ml + 50 ml gratis: http://aptekaslonik.pl/prod_info.php...atis-50ml.html
Nie wiem czy to dobra cena, bo nigdy nie kupowałam go jeszcze
Hmm cena raczej mało promocyjna wg mnie bo bywał chyba i za 25 zł niedawno

PS. Wcale mnie tu nie ma
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 21:13   #547
kochanie
Wtajemniczenie

Nosku, śliczny pierścionek

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Wiem, teraz gratuluję nie zgubienia pierścionka

W zasadzie to sama nie wiem Nie przypominam sobie nic szczególnie powalającego na kolana... Z pielegnacji to już nawet nie pamietam co miałam- listy powyrzucane, fotki pokasowane... Z kolorówki też jakoś nie bardzo mi coś utkwiło- wszystkie hity sa znane z poprzednich lat raczej

chyba w końcu zakupię to Seche. (Tzn kliknęłyśmy z MagJą Dries Instantly SH, będę miała niedługo)- czy ono rzeczywiście obkurcza lakier? I czy samo szybko gęstnieje?
Ha ha, dzięki

A Seche - nie zauważyłam, żeby jakoś obkurczał lakier... lekko się kurczy, ale Quicken Nail Teka zachowywał się tak samo, ale ten wysusza super szybko i naprawdę mocno.
No i mam go dosyć krótko (jakoś od października) i póki co nie zgęstniał ani trochę

Hosenko, w Eskulapie Sensibio kosztuje 18 z groszami za 250 ml, w Słniku 38
kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 21:19   #548
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was jest w miarę na bieżąco z promocjami i ofertami aptek internetowych? Chciałabym kupić micel Sensibio - nie potrzebuję na już, ale gdyby była gdzies wyjątkowo korzystna cena to czemu nie. Podobnie z żelem Cleanance (choc ten już pilniej potrzebny).
Myślę, że najlepiej Ci wyjdzie w Eskulapie - jak patrzyłam przed świętami to micel był koło 18, a żel poniżej 30. I wysyłkę mają chyba w miarę tanią (chociaż nie jestem pewna bo zawsze dobijam do darmowej albo odbieram osobiście).
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 21:55   #549
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Nosku, śliczny pierścionek

Ha ha, dzięki

A Seche - nie zauważyłam, żeby jakoś obkurczał lakier... lekko się kurczy, ale Quicken Nail Teka zachowywał się tak samo, ale ten wysusza super szybko i naprawdę mocno.
No i mam go dosyć krótko (jakoś od października) i póki co nie zgęstniał ani trochę

Hosenko, w Eskulapie Sensibio kosztuje 18 z groszami za 250 ml, w Słniku 38
Ok, to na razie kuniec dywagacji o Seche, poczekam na SH.
Wrr, dopiero wydrukowałam slajdy do nauki a do przeczytania mam jeszcze książkę

PS. Znów mnie tu nie ma
Stary 2011-01-11, 12:50   #550
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
J
Ja poszłam do Tesco na zwiady- ale nie było nowych żeli Nivea z wątku nowościowego i mojego soczku też nie było. I herbatki. Bojkotuję Tesco od dziś
O szkoda, że nie popatrzyłam w Carrefourze wczoraj czy nie ma tego żelu. Ciekawa jestem jak on pachnie

Niezłą mam dziś pracę, mam do przejrzenia 500 stron www różnych instytucji a po 70 stronach, które do tej pory załatwiłam już mam oczopląs

EDIT: Kliknęłam sobie właśnie zamówienie w aptece: zestaw miniaturek Nuxe, Effaclar A.I i filtr-fluid Anthelios XL

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2011-01-11 o 15:26
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 16:06   #551
Hosenka*
Zakorzenienie

Kochanie, Ice: dziękuję złoże zamówienie w Eskulapie - ceny mają bardzo dobre

Instagram

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-11, 17:38   #552
rzyrafka
Zakorzenienie

ISa i jak oczka?

Zaliczenie jakos poszło, mam nadzieję dostać pozytywną ocenę lepszą niż 3.0

W SP nie poszalałam- krem dla MagJi i 2 smackersy dla siostry
Aaale maziałam nowe błyszczyki Bourjois (nowa wersja effet 3D) i zakochałam się na amen w jednym kolorku a może i dwóch i pędzelki oglądałam- chyba wrócę po któryś ale szkoda, że nie da się ich otworzyć Mam odlewkę nowej żelowej wersji Healthy Mix (52 mi się wydał ok)- od jutra testuję I dostałam przy kasie książeczkę rabatową do 26.01- kusi róż Bourjois i może Effaclar K bym wzięła, nie wiem czy się opłaca z 30% rabatem? (jest na całą linię effaclar)

Wpadło trochę grosza z Avonu Już kombinuje na co wydać i wypatrzyłam nowy tusz L'Oreala. Generalnie 90% ich tuszydeł to dla mnie największe buble świata, ale 2 Telescopici mi pasują i ten nowy kusi też http://4.bp.blogspot.com/_8cvY3U80NP...0/untitled.bmp
http://blog.mtv.no/cecilie/2010/12/2...-architect-4d/
http://allegro.pl/loreal-lash-archit...407323169.html
Tylko obiecałam sobie kiedyś, ze już nigdy więcej tuszu o pojemności >9 mL
Stary 2011-01-11, 19:42   #553
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
[...]
Tylko obiecałam sobie kiedyś, ze już nigdy więcej tuszu o pojemności >9 mL
Na pewno będzie dobrze

Ja za tuszami L'oreala też nie przepadam, ostatni ich tusz jaki miałam to ten z "kolagenem", który dostałam i który nic nie robił z rzęsami, bez sensu.
A ten, który Cię kusi jest 4D, ha ha, czego to nie wymyślą, ciekawe kiedy będzie tusz przeciw zmarszczkowy Oczywiście śmieszy mnie tylko nazwa, może akurat ten jest dobry
Stary 2011-01-11, 20:09   #554
rzyrafka
Zakorzenienie

Mnie też śmieszy- co niby jest tym czwartym wymiarem? No ale ciekawi bardzo. Miałam architekta carbon gloss i był do dupy. potem zauważyłam, tak jakby w sklepach były 2 wersje i tusze różniły się konsystencją- mój był bardziej mokry. Ale drugi raz nie kupiłam już. a ten sprzedawca ma też Xperience MF i chyba ulegnę w najbliższych dniach
Stary 2011-01-11, 23:31   #555
rzyrafka
Zakorzenienie

jestem szybkouległą 2 tusze i cień

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-12, 15:23   #556
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
ISa i jak oczka?

A nawet dobrze, nie oślepłam Ale jestem dopiero w połowie listy, jeszcze 250 stron do sprawdzenia
Dziś jeszcze cały czas mnie w nosie drapie, ciągle mam wrażenie, że chce mi się kichać i cieknie mi z nosa. Wszystko przez tą pogodę, bo nie sprzyja zdrowiu.

Trzymam kciuki za pozytywną ocenę
Stary 2011-01-12, 19:43   #557
rzyrafka
Zakorzenienie

No i mam 4.0

Ale dziś byłam padnięta, przyszłam po 14stej zjadłam obiad, obejrzałam Califonication i padłam, przed chwila wstałam

Po wczorajszych szaleństwach stać mnie było dziś tylko na smackersa AcaiBeryy. I to chyba będzie koniec zakupów na ten miesiąc- przynajmniej kolorówkowych

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

I strasznei boli mnie głowa od południa

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Uznaję za skończony i wyrzucam tusz Falsies- została jeszcze resztka a osypuje mi się niemiłosiernie
Co oczywiście częściowo usprawiedliwia wczorajszy czyn Teraz mam praktycznie tylko MF Extension (też mu już bliżej końca niż dalej) i Opulasha- Gosha zakosiła siostra (a niech go wyrobi ) a Loreal stary jest brązowy więc się nie liczy
Stary 2011-01-12, 19:46   #558
Hosenka*
Zakorzenienie

Rzyrafko: gratulacje A co z tą pracą o której pisałaś jakiś czas temu?

Instagram

Stary 2011-01-12, 19:46   #559
rzyrafka
Zakorzenienie

Przełożyłam do MF szczotę po MasterpieceMax, ciekawe czy zacznei pogrubiać teraz
chyba jestem tuszowym zboczeńcem
Stary 2011-01-12, 19:53   #560
rzyrafka
Zakorzenienie

A nico, od koleżanki wiem, że już kogoś innego przyjęli Ale to głównie przez to, ż epodobno powinnam tam iśc drugi raz a mnie wtedy choróbsko dopadło. Trudno, tam cały czas są rotacje więc może się uda jeszcze innym razem. Na razie się skupiam na sesji, po sesji (czyli gdzieś z amiesiąc) będę wiedziała jak będzie wyglądał drugi semestr czyli badania do pracy mgr i dopiero wtedy będę mogła myśleć o ewentualnej pracy bo na razie to nie mam pojęcia ile dni w tygodniu i ile tygodni trzeba przeznaczyć na to
A z drugiej strony to nie chce mi się pchać do tej firmy, bo to prywatne i robota taśmowa jak w fabryce. No ale szpitale obstawione i tam raczej rotacji nie ma więc marne szanse. Część koleżanek, które skończyły 2 lata temu studia dopiero nie dawno znalazła pracę w zawodzie
Stary 2011-01-13, 07:34   #561
isa666
Zakorzenienie

rzyrafko gratuluję oceny

Hosenko a co z Twoją pracą? Rozmawiałaś w końcu w sprawie tego, że miałabyś się przenieść do Krakowa?

Choinka robi mi się coś bolącego koło ust. Wszystko przez psa, który wczoraj brudny wskoczył mi na łóżko i swoim jęzorem polizał mnie po twarzy Nie znalazł się właściciel to żeśmy w końcu tę mendę przygarnęli, a on zaraz się zaczął panoszyć po całym domu i po spacerze od razu się pakuje na pokoje z brudnymi łapami.
Ale mimo wszystko kochany jest
Stary 2011-01-13, 09:39   #562
Hosenka*
Zakorzenienie

Isa: nie, nie przenoszę się nigdzie. Od lutego będę pracować tam gdzie teraz na umowe o dzieło - narazie na okres próbny na 3 miesiące, warunki finansowe są całkiem całkiem, zwłaszcza że to za okres próbny.

Instagram

Stary 2011-01-13, 11:55   #563
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Isa: nie, nie przenoszę się nigdzie. Od lutego będę pracować tam gdzie teraz na umowe o dzieło - narazie na okres próbny na 3 miesiące, warunki finansowe są całkiem całkiem, zwłaszcza że to za okres próbny.
Szkoda, że nie dadzą Ci od razu etatu na stałe. Nie rozumiem po co ten okres próbny skoro już się chyba dobrze sprawdziłaś na umowie o dzieło, bo chcą żebyś pracowała dla nich
Stary 2011-01-13, 17:50   #564
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Szkoda, że nie dadzą Ci od razu etatu na stałe. Nie rozumiem po co ten okres próbny skoro już się chyba dobrze sprawdziłaś na umowie o dzieło, bo chcą żebyś pracowała dla nich
Sa zadowoleni, ale teraz praca będzie trochę inaczej wyglądała, bo nie będę się zajmowała tylko pozyskiwaniem reklamodawców (jak to brzmi ) ale też dochodzą różne bieżące sprawy. Dla mnie nie było problemem obdzwonić 100 firm w miesiącu i jeszcze pójśc na kilkadziesiąt spotkań, ale osoby, które tam pracują w biurze mają tez inne obowiązki i oni "załatwiają" np po 20-30 firm miesięcznie.

Te 3 miesiące też będa dla mnie dobre - bo nie koniecznie musi mi się tam spodobac.

Instagram

Stary 2011-01-14, 06:00   #565
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Sa zadowoleni, ale teraz praca będzie trochę inaczej wyglądała, bo nie będę się zajmowała tylko pozyskiwaniem reklamodawców (jak to brzmi ) ale też dochodzą różne bieżące sprawy. Dla mnie nie było problemem obdzwonić 100 firm w miesiącu i jeszcze pójśc na kilkadziesiąt spotkań, ale osoby, które tam pracują w biurze mają tez inne obowiązki i oni "załatwiają" np po 20-30 firm miesięcznie.

Te 3 miesiące też będa dla mnie dobre - bo nie koniecznie musi mi się tam spodobac.
Mimo wszystko trzymam kciuki żeby praca się okazała fajna i przyszłościowa
Ja np. nie lubię takiego dzwonienia, chodzenia na spotkania (ostatnio byłam na jednym w restauracji jakby się nie dało w biurze spotkać ), wolę sobie siedzieć spokojnie w biurze. Jestem chyba stworzona do papierków
Stary 2011-01-14, 10:06   #566
kochanie
Wtajemniczenie

Rzyrafko, spóźnione gratulacje, to już ostatnie zaliczenie?

Tobie Hosenko też gratuluję i życze, żebyś dostała inną umowę za kilka miesięcy

Kurczę, od dawna wiedziałam, że Inglot jest popularny za granicą, ale jak zobaczyłam ten filmik: http://www.youtube.com/watch?v=xy0cNqe3cxI to stwierdzam, że mają większy wybór niż u nas... chociaż dawno nie byłam na ich stoisku

Ostatnio kupiłam "skuteczny krem pod oczy" Bielendy, czytałam o nim trochę i akurat znalazłam w drogerii niedaleko... miałam go może któraś z Was? Jest malutki (15 ml) i ma obrzydliwe opakowanie Póki co mi się podoba, nie ma zapachu i nie podrażnił mi skóry, ciekawe, czy zlikwiduje zmarszczki
iii.... chyba znalazłam nową wersję maseczki rozgrzewającej Daxa, nie wiem, czy znałyście, taka z serii wulkanicznej była, przestali ją produkowac, ale teraz mają nową, z innej serii ale opisy ma podobne, dzisiaj jej uzyję i dam znać, czy to ten sam produkt w innej "odsłonie". Tamtą uwielbiałam i przykro mi było jak ją wycofali...

Dobra, lecę, trochę pracowałam w domu, a teraz mam w planie zakupy ubraniowe, ciekawe czy coś znajdę
Stary 2011-01-14, 18:24   #567
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja np. nie lubię takiego dzwonienia, chodzenia na spotkania (ostatnio byłam na jednym w restauracji jakby się nie dało w biurze spotkać ), wolę sobie siedzieć spokojnie w biurze. Jestem chyba stworzona do papierków
Mam taką samą awersję do załatwiania spraw z ludźmi i spotkań Dlatego wybrałam lab, ale jak się okazuje tu czasami też trzeba się będzie "poświęcać"
Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Rzyrafko, spóźnione gratulacje, to już ostatnie zaliczenie?

Ostatnio kupiłam "skuteczny krem pod oczy" Bielendy, czytałam o nim trochę i akurat znalazłam w drogerii niedaleko... miałam go może któraś z Was? Jest malutki (15 ml) i ma obrzydliwe opakowanie Póki co mi się podoba, nie ma zapachu i nie podrażnił mi skóry, ciekawe, czy zlikwiduje zmarszczki
Zaliczenie tak, w pon muszę udzielić kilku odpowiedzi ustnych w celu poprawienia kilku ocen i potem 3 egzaminy mnie czekają z czego jeden masakra

Kupiłam effaclar w SP, a w eskulapie wykupili mi Pore Refinerka Biodermy

Ale fajnie, ze już weekend, mam dość chwilowo. Może wieczorem się zabiorę za to co na poniedziałek mam, bow sobotę impreza i w niedzielę raczej nie dam rady się pouczyć

Kończą mi się dziś aukcje- będzie za co pić jutro

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

I jeszcze dodaję recenzję po całotygodniowym używaniu cienia MAC- bardzo pozytywnie go oceniam- i na bazie dobrze się spisuje i na samym podkładzie też, dobrze się trzyma skóry, nie osypuje przy cieniowaniu, ładnie rozświetla oko chociaz nie jest mega których jestem fanką i w ogóle jest fajniuśny A szczotka maestro zrobiła cud z tuszu mf Estension. Jesli Opulash do skończenia mf się nie wyrobi do pożądanego pogrubiacza to też mu ją wsadzę i nie waże, ze zaschnie mi szybko- lepiej żeby chwilę był taki jak chcę niż wcale

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

Iii się jeszcze zapomniałam do wczorajszego grzechu przyznać- Timotei szampon na objętość dołączył do zapasów

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

Iii zużyłam miniaturkę perfum SoElixir YR
Stary 2011-01-14, 19:27   #568
karolina1985
Zakorzenienie

Kochanie co kupiłaś?

Ja dziś skusiłam się na masło granatowe Bielendy
Ale dzielnie odłożyłam bazę pod pokład Kobo i kredki Essence. Ochroniarz dziwnie na mnie patrzył jak co chwilę brałam i odkładałam na półkę kolejne kosmetyki
Za to w środę kupiłam na krem na noc i pod oczy z nowej serii Dermiki dla cery alergicznej.Miałam wcześniej próbkę i jestem nim zachwycona
W ogóle Dermika ma niezłe te kremy, mama moja drugi raz zamówiła sobie wycofaną już serię Rosarium i nachwalić się nie może.

Rzyrafko dobrze czytać taką recenzję NL Już się nie mogę doczekać swojego

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 19:43   #569
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Kochanie co kupiłaś?

Ja dziś skusiłam się na masło granatowe Bielendy
Ale dzielnie odłożyłam bazę pod pokład Kobo i kredki Essence. Ochroniarz dziwnie na mnie patrzył jak co chwilę brałam i odkładałam na półkę kolejne kosmetyki
Za to w środę kupiłam na krem na noc i pod oczy z nowej serii Dermiki dla cery alergicznej.Miałam wcześniej próbkę i jestem nim zachwycona
W ogóle Dermika ma niezłe te kremy, mama moja drugi raz zamówiła sobie wycofaną już serię Rosarium i nachwalić się nie może.

Rzyrafko dobrze czytać taką recenzję NL Już się nie mogę doczekać swojego
Oby przyszedł szybko

w tym opisie zeżarło mi słowo "perłowy" po "mega"

Aukcje mi się skończyły, całkiem przyzwoicie wyszło, chociaz mogło być lepiej. Muszę przystopować z zakupami, bo już nie mam co sprzedać
Stary 2011-01-14, 21:06   #570
Hosenka*
Zakorzenienie

Zrobiłam dziś zakupy ziajowe:
http://www.ziaja.com/offer/ziajamed/...derm_zel_.html
http://www.ziaja.com/offer/ziajamed/...m_balsam_.html
był w dwupaku z żelem do higieny intymnejhttp://www.ziaja.com/offer/ziajamed/...lagodzacy.html

Oparłam się za to 3 lakierom Pierre Rene Top Flex - są w promocji w Naturze po 6,99. Mam 3 i bardzo je lubię

A w ogóle to odkryłam zwykła drogerię, w której można kupic Ziaję Pro

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Cytat:
Muszę przystopować z zakupami, bo już nie mam co sprzedać

Skądś to znam

Ostatnio sprzedałam 2 paletki Clinique (Doe Eyed za 31 zł i Choco-latte za 62 zł) a kupiłam inną czwórkę Black Tie Violets (za 49 zł ) . Mam nadzieję, że rzeczywiście jest bardziej napigmentowana niż pozostałe.

Instagram

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości