![]() |
#541 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane
Vedma oczywiscie,ze mam kombinezon narciarski
![]() My mikolaja nie obchodzimy ![]() Szperr wieki nie bylam na zakupach,a to jest dobry pretekst i tego sie trzymam ![]() Zaraz zmykamy na spacer. na obiadek pyszna paella z owocami morza ![]()
#542 |
Zakorzenienie
|
My tez nie obchodzimy.. bo zapomnialam
![]() Paella z owocami morza... ![]() ![]() Vedma, co czytasz? Masz cos jeszcze w planach poza nowa trylogia? Wlasnie koncze ksiazke i mysle co by tu teraz.. ![]() Wiola, a kiedy dadza Ci znac co dalej?
#543 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Ksiazki super, moj TZ bardzo lubi Larssona. Poleci mi ktoras dobre DVD czy cos z joga albo pilates? ![]()
![]() |
#544 |
Rozeznanie
|
Domowej roboty?? Podzielisz sie przepisem ?
![]() ja tez zapomnialam o Mikolaju ![]() ![]() wreszcie wrocilam do pracy po prawie 3 tygodniowej przerwie i ...moje biurko bylo czyste jak nigdy ![]() ![]() w poprzedniej tylko rzucali papiery na moje biurko, zeby sie ich pozbyc ![]()
![]() |
#545 |
Raczkowanie
|
Co do spotkania to ja też oczywiście będę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#546 |
Zadomowienie
|
Ja tez bede!!!
Ja sie zgadzam z dziewczynami. Przeciez zawsze mozna ubrac cos lzejszego pod sweter. Maatra w co Ty chcesz sie stroic do klubu, na podryw nie idziemy ![]() Poza tym prosze sobie nie myslec, ze jak idziemy do klubu to bedziemy sie ubierac jak te gorace Brytyjki- sandaly na bose nogi i sukienki, ktore koncza sie troche nizej niz bluzka. Ja sie ubieram cieplo i wygodnie, nie wim jeszcze w co, ale napewno cieplo- na cebulke, co by mozna bylo sie rozebrac jak za goraco bedzie ![]()
#547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko proszę wypić łyczka za nasze zdrowie ![]()
![]() |
#548 |
Zadomowienie
|
Luna napewno wypijemy za Wasze zdrowie i to pewnie nie jednego lyczka
#549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak stary oczyczaj mowi wypij butle za tego kogo lubisz ![]() no...... ![]() ![]()
![]() |
#550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#551 |
Zakorzenienie
|
mnie nie bedzie
![]() ![]() moj chlop zdecydowal sie na studia... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#552 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#553 |
Zakorzenienie
|
z Pilatesa polecam serie Mari Winsor. Bardzo fajne. Wyslac ci cos? Joge tez mam
tuz po polnocy obudzil mnei szelest papieru do pakowania. Moj Mikolajek podlozyl mi prezenta na poduszke ![]() to ofivjalne, nie dostalam sie. W sumie czuje troche ulge (tylko tych darmowych gadzetow szkoda) bo mam przeciez plan B ![]()
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#554 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie? Hmmm... ![]() Cytat:
Zawsze jest ![]()
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#555 |
Rozeznanie
|
Ja jeszcze nie wiem czy dam rade dotrzec na spotkanie, ale mnie Mikolaj nie dotyczy to w sumie bez roznicy kiedy sie zdecyduje
Moze uda mi sie wpasc na chwile ![]() Katakumba a co bedzie studiowal??
Edytowane przez anka! Czas edycji: 2010-12-07 o 21:22 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#556 | |||
Zadomowienie
|
Kobito zastanow sie jeszcze raz - jak Cie ostatnio na kawe zaprosilam, to sie okazalo, ze ani kawy w domu nie ma, ani mleka
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez bellebelle Czas edycji: 2010-12-07 o 23:03 Powód: bo niektorzy nie znaja pojecia "zartobliwy ton"... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#557 |
Raczkowanie
|
Hejka
Kbaga tez będzie Jak mnie nie wykoncza moje zatoki...czapkę noszę jak by co mnie dalej na pierdziela bania Jeszcze robotę mi dodatkowa dali...kontrola wewnętrzna w oddziale...:brzydal BB jak lumbago?lepiej?
#558 |
Zadomowienie
|
ja też będę, ale ja się na klub nie piszę wcale
![]() bo ja padam jak mucha o 20 i to dosłownie, codziennie równo o 20, więc jak muszę coś wieczorem zrobić to muszę się śpieszyć bo potem mi ciało odmawia współpracy i przerzuca się na sleep mode ![]()
![]() |
#559 |
Zadomowienie
|
dziewczyny wybaczcie ze post pod postem, ale jestem zdesperowana i potrzebuje waszej pomocy
![]() zachorowalam na lakier do paznokci z brokatem, albo najlepiej z takimi malymi cekinkami. nie wiecie gdzie moge taki dostac? ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() debenham dlaczego pytasz?
![]() |
#561 |
Wtajemniczenie
|
slyszalam o zachciankach spozywczych,ale zeby na kosmetyki to tez dzialalo
![]() ![]() Wszedzie widzialam takie lakiery, moze inne masz na mysli. Anka co do przepisu, to znalazlam kilka stron i stosowalam sie do nich co w jakiej kolejnosci dodawac. Zrobilam z duza iloscia pomidorow. Mieszanke 0.5kg mrozonych owocow morza kupilam w Aldim(bardzo sie wszystko skurczylo,wiec na nasteony raz sprobuje ze świeżymi , mimo iz cena zapewne powali mnie na kolana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.foody.pl/strony/1/i/986.php http://www.jamieoliver.com/recipes/s...recipes/paella http://www.bbc.co.uk/food/recipes/paella_7100 Chcialam zrobic z bialym winem,ale Simon jadl z nami. ******************** Mam dylemat piec szarlotke dzisiaj czy jutro ![]() ![]() Zaraz znowu wybywamy z domu,wiec morze jutro ![]()
#562 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() jestem pewna, że trafiłaś do najlepszej grupy, no i ten śnieg też nie pomógł ![]() ********* a poza tym to mam jakiś dziwny nastrój: nic mi się nie chce, nie wiem co na obiad-kolację robić i znów "pod górkę" z pracą, więc kombinuję na tysiąc sposobów, bo mój synek protestuje przeciwko nursery ![]() ech życie ![]()
Moja radosna twórczość własna ![]() preferencje: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=33148165&p ostcount=324 Edytowane przez little_ola Czas edycji: 2010-12-08 o 14:20 Powód: literówki jeszcze strzelam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#563 | |
Zadomowienie
|
bo widzialam u kogos takie super paznokcie i tez chce takie
![]() Cytat:
![]() ![]() hmm no musze lepiej sie rozejrzec, wszedzie owszem sa takie co maja brokatu jak kot naplakal albo takie male swiecace drobinki, a nie takie duze jak ja chce. z Pl kojarze takie lakiery, ale moze predzej kupie jakies male hologramy do wklejania a nie zatotopione w lakierze... juz sama nie wiem.
![]() ![]() |
![]() |
#564 |
Wtajemniczenie
|
Ola trzymaj sie
![]() ![]() ![]() Koncze herbate i Simon chce na rowerze jezdzic, wiec troche sobie za nim pobiegam ![]() Sylwia nie planuje sie stroci. przeciez nie napisalm,ze kupuje bluzke, cieply sweterek tez mnie zadowli ![]() ![]() ![]() Na cebulke to ja bede napewno ubrana,z 4 warstwy jak nic ![]() Smakowicie wyglada ta zupa ![]() http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_...a/przepis.html Dziewczyny, bo Wy tutaj czesto o zupach kremach piszecie. dalybyscie jakies 3 sprawdzone przepisy, co ?? ![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Peorth wlasnie mialam pisac,ze moze sama cos wykombinujesz i wymieszasz razem. ja kiedys dawno ,dawno kupowalam lakier z samym brokatem(w pl) i nakladalam go na kolor.
#565 |
Wtajemniczenie
|
peorth - ostatnio widzialam w qvc ze oni maja
http://www.nailsinc.com/nailpolish/a...-glitters/768/ ci sa w bootsie http://www.modelsownit.com/nails/nai...-polishes.html no i wersja eksluzywna z OPI (dlugo sie trzymaja za to) i w tkmaxie widzialam brokaciki ![]() maatra - zaproponowalabym ci z plesniowym, ale to chyba za jakis czas ![]() ja z kremow robi tylko pieczarkowa, z dyni albo kalafiora (klamie - bo w sumie ostatnio nie lubie wiec nie robie ![]() lola - czemu z praca pod gorke? przez malego? bb - mam pilates i yoga (intensywne) ale na twoje lumbago kochanie to zaczelabym od instruktora, ani pilates ani yoga to nie zabawka przy bolacych plecach ![]() a ja z ksiazek dostalam na urodziny juz od mamy 'dziewczynke w czerwonym plaszczyku' Ligockiej - nie moge sie doczekac swiat az zasiade do czytania ![]() maatra - kombinezon i szpile i lala jak z zurnala ![]() ja sie zgodze z kofi ze mozemy sie tak zagadac ze nie ruszymy 4liter na zadna dyskoteke Edytowane przez Bakteryika Czas edycji: 2010-12-08 o 15:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Wtajemniczenie
|
jest tak zimno,ze musialam jeszcze 1 herbatke zrobic
![]() ![]() bakteryjka ja juz znalazlam ser plesniowy na mleku pasteryzowanym, taki podobno mozna jesc ![]() ![]() Krem z dyni brzmi ciekawie,wiem ze dawalas przepis, to zaraz poszukam ![]() Czytala ktoras biografie marilyn monroe ???
#567 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() kofi tez wersje swoja robila tej zupy (obydwie robilysmy z butternut squash ale ostatnio sprzedalam przepis kolezance i ona zrobila z tej co zostala jej z halloween ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#568 |
Zadomowienie
|
Bakti dzieki za linki, poszukam dobrze w bootsie i moze cos znajde, jak nie bede sie ratowac sypkimi z ebaya
![]() matraa a jaki to ser co mozna jesc? bo ja to lubie brie i te inne ![]() ja robie zupy kremy z soczewicy ![]() ![]() dawac przepisy?
59-58-57-56-55-54-53-52 -13 kg ![]() Edytowane przez peorth Czas edycji: 2010-12-08 o 15:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#569 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak poprosze przepisy, bo mi krem z soczewicy wychodzi tragiczny,a probowalam juz kilka razy. Peorth tu o serach http://www.baby-shower.pl/CIAZA/Diet...e-a-ciaza.html Ser pleśniowy pod lupą Uwielbiam sery. Mój ulubiony to camembert – wolę go od wędliny. Ale przeczytałam gdzieś, że kobiety w ciąży, a więc i ja, nie powinny jeść serów pleśniowych. Dlaczego, przecież sery są bardzo zdrowe? Małgosia z Ełku Sery są dla Pani cennym źródłem białka i wapnia, ale pewnych ich rodzajów w czasie ciąży lepiej unikać. Dotyczy to serów pleśniowych, np. brie lub camembert, a także serów z niebieską pleśnią, np. dor blue. Mogą się na nich namnażać bakterie, które są niebezpieczne dla organizmu dziecka w łonie mamy. Często jest to listeria. Rezultatem zarażenia się nią (wskazują na to badania serologiczne krwi) może być przedwczesny poród, a nawet obumarcie płodu. Bakteria ta ginie w wysokiej temperaturze, tak więc można jeść potrawy z takimi serami, jeśli ma Pani pewność, że danie było przed podaniem bardzo mocno podgrzane. Bakteria ta może namnażać się w niskich temperaturach, np. lodówkach sklepowych. Mogą więc być nią skażone posiłki wstępnie przygotowane, np. dania z drobiu do odgrzania, pasztety czy półsurowe produkty mięsne, np. tatar, a nawet wędzony łosoś. prof. dr hab. Bogdan Chazan Dyrektor Szpitala Ginekologiczno-Położniczego im. Świętej Rodziny. Były członek komisji problemowych Regionalnego Biura Europejskiego Światowej Organizacji Zdrowia i Rady Europy. Były konsultant krajowy w dziedzinie ginekologii i położnictwa. edit : Spacer byl jedna wielka porazka !!!!! Simon kreci glowa na okolo i jedzie,caly czas mialam wizje dziecka pod kolami auta . Co chwile krzyczalam,zeby sie nie odwracal, jechal bokiem i zatrzymywal sie. to byl 2.5 milowy spacer,a nie bylo nas ile 30,35 min ?
![]() ![]() Edytowane przez maatra Czas edycji: 2010-12-08 o 17:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.