![]() |
#542 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
|
![]() ![]() |
![]() |
#543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- ![]() ![]() ![]()
![]() |
#544 |
Zakorzenienie
|
co do klikania już wszystko jasne:
"Musisz poczekać 5 minut, zanim oddasz drugi głos na kogokolwiek w zabawie" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#546 | |
Zakorzenienie
|
Chyba sobie włączę ten film, który Ania oglądała o chłopcu w pasiastej piżamie, zdołuję się zapewne na amen ;(
---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
![]() jesteście wielkie ![]()
![]() |
#547 |
Zakorzenienie
|
jestem
no więc tak słuchowo chyba nie jest gorzej //choć to też ciężko stwierdzić bo gdyby badała ta sama doktorka to by było wiadomo ma przepisane zastrzyki, bo syrop to mi wypija tylko stodal resztę wymiotuje, nawet tabletkę mu ciężko przełknąć te oddechy to prawdopodobnie takie duszności mam nadzieję ze teraz będzie tylko lepiej pierwszy zastrzyk już zaliczył veronko on ma inhalacje od wczoraj 2 z pulmikortu i 3 z berodualu Krystian osłuchowo czysty /katar mu ścieka do gardła i powiedziała że już taki jego urok że każdą infekcję przechodzi z dusznościami Teraz się jeszcze inhalujemy i mam nadzieję że noc będzie o niebo lepsza niż poprzednia dzięki za trzymanie kciuków //najwyraźnie to one pomogły ![]() a i życzę zdrówka tym coś się też pochorowali ![]() zadzwonię jeszcze do mojej doktorki bo chciała wiedzieć co mu tam wyjdzie w badaniu ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Kasiulka tam są trzy laski i mam kliknąć na tą środkową czy gdzie |
![]() ![]() |
![]() |
#548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- chyba zaczynaja mi sie kolejne przypadlosci ciazowe...tym razem lekka zgaga, mam nadzieje,ze nie bedzie za czesto mnie nawiedzac! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#549 |
Zakorzenienie
|
współczuje tych zastrzyków
![]() ![]() ja juz musiałam Wiki drugi raz usypiac bo biedna tak sie męczy przez ten katar ze szok. Na poduchach nie chce lezec, wszhstko wywala. Musiałabym jej łóżeczko podniesc choc pewnie i tak będzie ze mną spać. TZ pojechał do pracy wiec łóżko całe nasze.Ja sie tylko modle zeby gorączki nie miała bo boje sie po tym ostatnim razie co jej tak spadła do 34 stopni po nurofenie ![]() a czym smarujecie dzieciaki zeby im sie lepiej oddychało? musze zakupic bo nie mam nic w domu
#550 |
Zakorzenienie
|
dobry wieczór!
![]()
#551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Bry Bry. a Ty gdzies byla jak Cie nie bylo ? |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ooo Kristi jesteś...dobrze że pojechałaś... niech Karolek szybko wrACA do zdrowia Takuśna ja też przy którejś chorobie mierzyłam Tymkowi temp i wyszlo jakoś 34,5. Byliśmy tego dnia na pogotowiu i tam babka powiedziała, że gdyby Tymek miał taką temperaturę to byłby lodowaty, powiedziała że nie mógl mieć tyle, że termometry przekłamują |
|
![]() ![]() |
![]() |
#553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#554 |
Zakorzenienie
|
amolem tez nacieram, tylko najpierw krem jakis, albo masc majerankowa (nia tez mozna nacierac) i dopiero na to amol, tylko dokladnie dookola pod paszkami plecki itd..
|
![]() ![]() |
![]() |
#555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#556 |
Zakorzenienie
|
aha no to u nas było inaczej. wyszło 34,5 ale on nie był lodowaty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#557 |
Zakorzenienie
|
Kristi ja mam bannerek w podpisie
![]() Trzymajcie się zdrowo z Karolkiem, niech maluch zdrowieje szybciutko. Spokojnej nocy ![]() ![]() Zaraz się kładę... obejrzałam film... ale się skończył ![]() ![]() Do jutra babeczki
#558 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#559 |
Zakorzenienie
|
Kasiulka ktos Ci robi konkurencję w banerkach
![]() ![]() lekarka powiedziała ze przy tak niskiej temp robi sie wszystko odwrotnie niz przy bardzo wysokiej. Czyli rozgrzewamy a teraz Wiki ma 37,6 i ![]() ![]()
![]() |
#560 |
Zakorzenienie
|
biedne te nasze dzieciaki, co chwila to ktores chore z katarem, gardlem czy temp... u nas na szczescie temp. Borysa nie lapie, "tylko"kaszel i zadko katar...ale i tak to dla mnie za duzo, nie moga poprostu nie chorowac?
|
![]() ![]() |
![]() |
#561 |
Zakorzenienie
|
jakis stary ten amol co mam w domu
![]() ![]() ![]()
#562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja kupilam kiedys to, fajne jest. mi ttez pomaga jak mam katar i robie z niego inhalacje http://www.profarm.com.pl/index.php/pl/7/52/ Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2010-12-11 o 22:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#563 |
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() zrobiłam, juz pachnie w pokoju ![]() a ja dumam nad kreacją dla Wiki na święta ![]() ![]()
#564 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=ver_ona;23708607]Tak myslalam, ze ma. Ale jezeli kazda infekcja z dusznosciami, to nie ma przypadkiem jakis przypadlosci alergicznych?
Ale te infekcje z dusznościami ma Krystian i on ma alergię i nawet rano na czczo pije syrop na alergię a na wieczór te tabletki chyba co ma też Borysek A z Karolkiem nie wiem czy jest dobrze bo syrop na kaszel zwymiotował o 22.30 miał znowu 39.7 dzwoniłam do doktorki i kazała znowu podać czopek //bo ja miałam trochę obawy bo pisze że odstęp ma być 8 godz. a minęło niecałe 5 przed chwilą mierzyłam i mu spadła do 37.8 Pytała się dokt. czy może to być to samo co ostatnio czyli zapalenie płuc bez szmerów //nie zaprzeczyła ale też nie potwierdziła ale powiedział że jeśli nawet to te zastrzyki powinny i na to pomóc mam obserwować i w poniedziałek rano mam z nim podejść do niej to go obsłucha Coś mi się wydaje że mam kolejną noc z głowy A jeszcze nas znajomi odwiedzili /trochę byłam na początku zła bo mówiłam że mam dziecko chore ale nawet mi to dobrze zrobiło bo trochę się rozerwałam Takuśna ja przy katarze to zawsze łóżeczko podnoszę, bo nawet jak się trochę ześlizgnie to i tak będzie mieć wyżej ale pod poduszkę też jeszcze coś podkładam na wszelki wypadek Kasiulka chyba coś źle kliknęłam bo nic takiego nie widzę i nie wiem gdzie tego szukać co do temperatury poniżej to ja bardzo często mam w granicach 35 i fakt faktem że wtedy mi jest zimno Ale nigdy mi na myśl nie przyszło że taka obniżona temp. może być czymś złym To ja się zawsze cieszyłam że ona spadła i z takiej to się tak szybko nie podniesie Człowiek czasem jest głupi jak siano ![]() ---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ---------- Kasiulka gdzieś kliknęłam ale czy dobrze to nie wiem wyszło mi okienko oddaj głos i kliknęłam i potem pisał że głos zaliczony ale komu to nie wiem |
![]() ![]() |
![]() |
#565 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() ![]() ![]() kataru ciag dalszy, temp 37,1 ,troche juz pokasluje ale to z kataru pewnie. Psikamy w gardlo, otrivin do nosa,masc majerankowa i tyle.
Edytowane przez taka sobie Czas edycji: 2010-12-12 o 08:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kristi jak kliknęłaś w mój podpis, to oddałaś głos na mnie ![]() ![]() ![]() Co do konkursu to nie wiem kto dziś prowadzi bo nie sprawdzałam, ale wczoraj na pierwszym miejscu była dziewczyna zarejestrowana dopiero w grudniu z jednym postem na liczniku, czyżby już miała taki fanklub? coś mi się zdaje, że będzie sporo oszustwa w tym konkursie ![]() Takuśna, Kristi zdrówka kochane dla dzieciątek! Moja Ola jeszcze śpi... nie powiem o której wczoraj zasnęła ![]() ![]()
![]() |
#568 |
Zakorzenienie
|
Witam
U nas noc też nie za ciekawie, ale dobrze że nie gorączkował aż tak mocno, do połowy nocy budził sie tylko do picia i nawet był taki chłodnawy może w granicach 37.... ale nad ranem to go już bardziej rozpaliło teraz się inhalujemy i zaraz jedziemy po zastrzyk Krystian w nocy też miał prawie 38 podejrzewam że to jakiś wirus ciekawe kto będzie następny Takuśna jak Wiki zaczęła już pokasływać to może daj już jej jakiś syropek //może prawoslazowy on też robi osłonę na gardło Kasiulka pierwsze kliknęłam na to co masz pod spodem posta a potem wyskoczyło czy chcę oddać głos Czyli to na ciebie ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Zakorzenienie
|
na Kasiulké
![]() kurde znowu cos mi sie porobiøo z klawiatur,a ![]() ![]() zobacze czy mam syrop
#570 |
Zakorzenienie
|
AAAAAAAAAAAAAA
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kristi tak, tak dobrze kliknęłaś ![]() ![]() Za chwilę wybywam na spacer z Olgierdzianą, ale dziś śnieżyca, wieje i mnóstwo śniegu napadało ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Ha baby! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.