|
|
#541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Śląskie Panny Młode cz.II
Cytat:
|
|
|
|
|
#542 |
|
Raczkowanie
|
Czas nadrobić zaległości. wstawiam zdjęcie zaproszeń, naszych obrączek i bucików ślubnych. W tym całym natłoku nie zdążyłam się pochwalić....
|
|
|
|
#543 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wszystkie załatwione rzeczy. ładne obrączki
|
|
|
|
|
#545 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() widze że piszecie o garniturach tzn.marynarkach i my tak samo wybraliśmy z atłasowymi lamówkami,super się prezentuje
|
|
|
|
|
#546 |
|
Wtajemniczenie
|
zamówiłam dzisiaj zestaw winietek zawieszek i pudełeczek na podziękowanie,pewnie niektórym nie będzie się podobał, ale mam już tak mało czasu a te mi jakoś wpadły w oko
|
|
|
|
#547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystkim podobac sie nie musza. Ale powiem ze są niczego sobie tylko ja bym wolała jakiś bardziej zdecydowany kolor
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#548 |
|
Wtajemniczenie
|
tak tak wiem
no właśnie u mnie tak wyszło że kolorem przewodnim jest ecru i zaproszenia były w takiej tonacji tylko z innej firmy i żeby to miało ręce i nogi chciałam to jakoś "skomponować":brzydal :
|
|
|
|
#549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#550 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki
![]()
|
|
|
|
#551 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli nie nosiłaś wcześniej pasa, to polecam wypróbować takie ustrojstwo odpowiednio wcześniej- mnie było koszmarnie niewygodnie, i cały czas miałam wrażenie, że pończocha się zsuwa. Poza tym dobry pas musi mieć metalowe końcówki, i to najlepiej po cztery ![]() Ja kupiłam sobie pod suknię cielistego straplessa Freyi i figi. ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
za następne załatwione sprawy
|
|
#552 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki za informacje
Przemyślę zatem, pooglądam w sklepach i zobaczymy
|
#553 |
|
Przyczajenie
|
Elo,
postanowiłam się włączyć do dyskusji, niestety ja tak daleko z przygotowaniami to nie jestem ;p bo ślub dopiero w roku 2012 i jesteśmy w trakcie szukania dobrego zespołu, takiego który zabawi gości. Znacie może jakies wypróbowane zespoły... Będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje
|
|
|
|
#554 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A my musimy jeszcze zrobić winietki i zawieszki na alkohol.. ![]() Tak się właśnie zastanawiam.. Idziemy dziś na drugą wizytę w poradni i miałam przynieść wykres z dwóch ostatnich tyg. Oczywiście go nie zrobiłam i teraz myślę, czy wyczarować jakiś, czy po prostu wyjaśnić, że nie wyszedł, bo przez całe dwa tyg byłam chora i temp miałam podwyższoną, co akurat jest prawdą. Sama nie wiem.. ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
![]() A my musimy jeszcze zrobić winietki i zawieszki na alkohol.. ![]() Tak się właśnie zastanawiam.. Idziemy dziś na drugą wizytę w poradni i miałam przynieść wykres z dwóch ostatnich tyg. Oczywiście go nie zrobiłam i teraz myślę, czy wyczarować jakiś, czy po prostu wyjaśnić, że nie wyszedł, bo przez całe dwa tyg byłam chora i temp miałam podwyższoną, co akurat jest prawdą. Sama nie wiem.. ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
![]() A my musimy jeszcze zrobić winietki i zawieszki na alkohol.. ![]() Tak się właśnie zastanawiam.. Idziemy dziś na drugą wizytę w poradni i miałam przynieść wykres z dwóch ostatnich tyg. Oczywiście go nie zrobiłam i teraz myślę, czy wyczarować jakiś, czy po prostu wyjaśnić, że nie wyszedł, bo przez całe dwa tyg byłam chora i temp miałam podwyższoną, co akurat jest prawdą. Sama nie wiem..
|
|||
|
|
|
#555 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#556 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#557 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Myśmy wybrali te dwa modele i pewnie miedzy nimi wybierzemy te dla nas Edytowane przez kalaaa83 Czas edycji: 2011-04-06 o 14:33 |
|
|
|
|
#558 |
|
Rozeznanie
|
No właśnie mnie też coś się działo. Miałam problem z wysłaniem wiadomości, a teraz widzę, że wskoczyła 3 razy
![]() Cóż.. pójdę do tej poradni, wytłumaczę się i mam nadzieję, że będzie ok
|
|
|
|
#559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zamówiłam dzisiaj kolczyki Wprawdzie miałam poczekać, aż będę już miała gotową suknię, ale tak mi się spodobały, że nie chciałam ryzykować, jeśli miałoby ich później nie być.Muszę jeszcze poszukać bransoletki, jakiś czas temu kupiłam taką jak w załączniku, na żywo ładnie się mieni, ale chyba nie będzie do tego pasować
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#560 |
|
Raczkowanie
|
Śliczne. A zdradzisz gdzie kupione?
|
|
|
|
#561 |
|
Wtajemniczenie
|
kolczyki są piękne
![]() kalaaa83 bardzo ładne obrączki !
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110430040119.html http://www.suwaczki.com/tickers/mhsv3e5elv15wq8s.png Edytowane przez muminek82 Czas edycji: 2011-04-06 o 14:55 |
|
|
|
#562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kolczyki sliczne
|
|
#563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do bransoletki to widziałam jeszcze podobną do tej, którą kupiłam, tylko w środkowej części ma elementy z cyrkoniami zamiast łańcuszków (czyli łańcuszki ze wstawką z cyrkonii). Jak już będę miała kolczyki to pójdę ją jeszcze raz obejrzeć ![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- A tu http://www.black-diamond.com.pl/bizu...bna.php?id=360Gdybyś była zainteresowana to są jeszcze drugie, bardzo podobne: http://www.black-diamond.com.pl/bizu...bna.php?id=332 tylko jeszcze dłuższe niż te moje. |
|
|
|
|
#564 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mnie na takie niestety nie stać ale ci ich strasznie zazdroszcze.
|
|
|
|
|
#565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#566 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Szmajduch Jan. Piekarnia Rybnicka 111 43-180 Orzesze, 2 rodzaje i tam je kupimy ![]() ja nadal stoje z ślubem i kredytem doradca miał przygotować 2gą ofertę z wkładem własnym niestety w ofertach nie możemy przebierac ale nie przyszła jeszcze, wiec nie wiem co będzie z tym mieszkaniem, bo w przyszłym tygodniu trzeba podpisac umowę przedwstępna a nie wiem czy dostaniemy kredytmy niestety nie pojedziemy na podroż po ślubna, zobaczymy ![]() póki co mam nadzieje , ze zaliczymy te nauki 16 w Palowicach ![]() no i rozwiąże sie sprawa kredytu pozałatwiamy dalej wszystko z weselem czyli: obraczki, garnitur Tz, welon, winietki, wizytówki, bukiet, nauki, dodatki do sukni hmm nie pamiętam co jeszcze
21.08.2011 Nasz ślub ![]() Edytowane przez sweetbe Czas edycji: 2011-04-06 o 16:34 |
|
|
|
|
#567 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Aniusia1984 jeśli byłaś chora to chyab sprawa jest jasna, nie robiłaś z tego powodu i tyle. Swoją drogą bardzo się cieszę, ze nie cudowali u mnie z takimi rzeczami. I tak bym się nei dała zmusić, ale pewnei bym się nadenerwowała.. Umówiłam się na przymiarkę 28 kwietnia ![]() Sukieneczka już wisi i czeka.. będe musiała jeszcze wybrać aplikację, którą chcę zmienić na inną (ale będe wybierała tylko z dwóch, które widziałam) i welon. Nie mogę się doczekać ![]() Poza tym zaklepane mamy już autko Lexus is 250, trochę małe, ale trudno. Plus oczywiście kierowca - znajomy. Czarne, chciałam ciemne, żeby kontrastowało ładnie ze mną, a nie zlewało się wszystko. Do przodu, do przodu
11.06.2011 - Żonka ![]() 23.07.2012 - zostałam mamą małej Milenki ![]() nakarm Psiaka: http://www.pmiska.pl Edytowane przez amandi84 Czas edycji: 2011-04-06 o 17:05 |
|
|
|
|
#568 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oh tez musimy sie wybrać i poszukać czegoś dla nas
|
|
#569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#570 |
|
Raczkowanie
|
Jade dzisiaj na przymiarke sukni
![]() trzymajcie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.

Byle miało to odrobinę porządku

mnie na takie niestety nie stać ale ci ich strasznie zazdroszcze.

trzymajcie