|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II
Jeszcze a propos tych nieszczęsnych butów, popatrzcie jakie cuda: http://allegro.pl/vivienne-westwood-...657304582.html
Ehhh, może w zimie będą jakieś przeceny a ja, skoro od dziś jestem na sucharach i wodzie to sobie uzbieram... W listopadzie wybieramy się na elegancki bal, a ja potrzebuję butów do czerwonej sukienki... Aaaa, to się nigdy nie skończy! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#542 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- A co do butów to ja się chyba od e-bay uzależniłam. Co chwilę cos wyszukuję i już drugie buty kupiłam. Ale cóż butów i torebek nigdy za wiele ![]()
![]() |
#543 |
Konto usunięte
|
jestem chodzacym przykladem takiego nieprzydatnego bachora
![]() a tak bardziej serio- lat temu iles tam ludzie sie tak nie przemieszczli jak teraz, typowym zjawiskiem byly domy wielopokoleniowe i wtedy- tak- dzieci sie przydawaly na starosc. Edytowane przez 12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 Czas edycji: 2011-06-14 o 15:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#544 | ||||
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() Co do soboty, jestem chetna. Juz obmyslam jakie lody pochlonac ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a rozmowy sa miedzy starymi dziewczynami, bo nowe sie nie odzywaja ![]() Takze wtracaj sie ile wlezie ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27508808]jestem chodzacym przykladem takiego nieprzydatnego bachora ![]() No właśnie - dzieci żyją swoim życiem, a nie mają być "przydatne"...Poza tym - mało jest już rodzin wielopokoleniowych, gdzie od prababci po małe wnuki wszyscy żyją razem. Może w małych miejscowościach...Ja mamę kocham, ale mieszkam 300 km dalej - i nie przeskoczę tego. A czasem (już chyba w starszym wieku) na szali jest obecna rodzina - mąż, dzieci - i starszy rodzic. I co z takim fantem zrobić? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#546 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ... i kolczyków ![]() ![]() VI4, tutaj ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=234840 Nie wiem, czy akurat o taki rodzaj wspinaczki chodzi, bo się nie znam na tym - no i niestety wątek nie jest najnowszy i trochę zahibernowany, ale może wystarczyłoby go nieco odkurzyć ![]() Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-06-14 o 16:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#547 | |
Zakorzenienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27508808]
a tak bardziej serio- lat temu iles tam ludzie sie tak nie przemieszczli jak teraz, typowym zjawiskiem byly domy wielopokoleniowe i wtedy- tak- dzieci sie przydawaly na starosc.[/QUOTE] kurde, wiecie co? u mnie na klatce taka rodzinka mieszka, maja mieszkanie 2 poziomowe, olbrzymie i sie tam gniezdza: dziadkowie, dzieci (po 40-stce) i wnuki, nie wiem jak Wy sie zapatrujecie na taka sytuacje, ale dla mnie to jest patologia ![]() nie wyobrazam sobie mieszkania z rodzicami w jednej klatce, ba, nawet na jednym osiedlu; etap kumpelstwa z matka juz mam dawno za soba, z ojcem jeszcze jak cie moge bo faceci generalnie bardziej wyluzowani sa i 'dziecinni', ale pomimo najszczerszych chceci NIE DA SIE, roznice pokoleniowe sa imo nie do przeskoczenia... Cytat:
swoje upolowalam na Plantach, ale byl ograniczony wybor kolorow, na All jest duzo wiecej... a w sobote mozemy sie bryknac po centrum, a jak nam starczy sil to moze na Stadion skoczymy? ![]() i zegarkow ![]() ![]()
![]() |
#548 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolczyki - jakiś czas temu takie nabyłam: http://arsneo.pl/przedmioty/1001519,z-perlami.html Na żywo - dużo ładniejsze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#550 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Powodzenia ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Nie chodzi tu o jakies zrzedzenie, marudzenie czy wchodzenie na glowe, ale po prostu taka naturalna potrzeba oderwania sie na zawsze od rodzinki... ![]()
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-06-14 o 18:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#552 |
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry wieczor
![]() ![]() U mnie przewrotnosc losu jest taka,ze ja od mamy wyprowadzilam sie juz w wieku 19 lat,a teraz mieszkam z TŻtem i Jego tata ![]() ![]() Jeszcze 4 dni do urlopu ![]()
Wolę byc niedoskonałą wersją samej siebie,niż najlepszą kopią kogoś innego.Bo lepiej zaliczać sie do niektórych niż do wszystkich ![]() Życie to nie konkurs na złożenie najzdrowszego ciała w grobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#553 |
Zadomowienie
|
Gispssis - ja podobnie miałam 19 lat jak się z domu wyprowadziłam. I już nigdy nie wróciłam. I tu nie chodzi o moich rodziców, bo oni ogólnie są spoko. Przez 3 miesiące kiedyś kiedyś pomieszkiwałam z ex ex u jego rodziców. Ale to nie dla mnie, mi najlepiej mieszka się samej.
Teraz trochę pomieszkam u siostry, myślę że też jakoś damy radę. W ogóle moja siostra wpadła na genialny plan odnośnie naszej przyszłości. ALe na razie cicho sza, nie chcę zapeszać, wczesną jesienią okaże się, czy coś z tego wyjdzie.
![]() |
#554 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Życzę duuuuużo urlopowego słońca i bezchmurnego nieba ![]() Gipssis, a bedziesz czasem tu do nas zaglądać w czasie relaksowania się nad morzem? ![]() ![]() Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-06-14 o 19:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#555 | |
Wtajemniczenie
|
Ech Brid-wiadomo,co samemu sobie mieszkac to samemu....I nastala melancholia....
A ja to tak z innej beczki-doczytalam,ze niejaka Demi do Nas wpadla,mam nadzieje,ze tylko na chwilke! Bo jesli Jej 93 przy nicku oznacza rok urodzenia,to mozecie mnie zabic i sie obrazic,ale nie jestem za tym,zeby dzieci do watku zapraszac. Chyba,ze my sie przekwalifikujemy na ogolnie niechcace/niemyslace o dziecku,bez KOŁOTRZYDZIESTKI ![]() Dla mnie jest to troche zasmiecanie watku niepotrzebnymi osobnikami.A i piszac to nie mam nic zlego na mysli i nie zamierzam nikogo obrazic! Ale sorry 18 lat to troszke przesada i ja zapraszam za .....niech bedzie 8 lat ![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Rilla-butki extra! ![]() 1) Do grobu ze soba nie zabiore 2) Po to m.in.nie mam dzieci,zeby na siebie nie zalowac ![]() Mi pomaga! Ide z psem,bo juz mi leb na klawiaturze kladzie.
Wolę byc niedoskonałą wersją samej siebie,niż najlepszą kopią kogoś innego.Bo lepiej zaliczać sie do niektórych niż do wszystkich ![]() Życie to nie konkurs na złożenie najzdrowszego ciała w grobie ![]() Edytowane przez Gipssis Czas edycji: 2011-06-14 o 19:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#557 | ||||
Matka buldoga
|
Cytat:
Akurat osobiscie nie znam takiego przypadku, ale wiem ze rodzice i np dzieci mieszkaja z babcia lub dziadkiem. Ot, nie chca oddac do domu opieki, wiec wszyscy mieszkaja razem. O ile ma sie duze mieszkanie/dom to jakos sobie to potrafie wyobrazic, kiedy jedno drugiemu nie wchodzi na glowe, ale znam tez przypadki, ze ludzie tak mieszkaja, w naprawde malych mieszkaniach, ale niestety zmusza ich do tego sytuacja zyciowa a nie ich widzimisie. A konczac moj wywod: im dalej mieszkamy, tym bardziej sie kochamy ![]() Lou, butki mialy taka wlasnie mala dziurke. Ze tylko koniuszek palca byloby widac, dlatego twoje sa fajniejsze ![]() Na stadion oczywiscie tez mozemy podskoczyc. Juz teraz ci mowie, ze pod gorke na Kadzielni nie wjade ![]() ![]() Co do zegarkow: bosze ile ja ich mialam, nie zlicze....co stroj to inny zegarek ![]() [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27510121]i bielizny ![]() O, to ja tak wymieniac moge dlugo ![]() Cytat:
![]() W sumie nie widzialam cie, ale tak po postach czuje ze pasuja do ciebie ![]() Cytat:
![]() Ale tez ci pasuja. Ja zawsze sie balam, ze z powodu dlugich wlosow dlugie kolczyki zgina mi w pasmach i nie bedzie ich widac, ze nie beda sie tak ladnie prezentowac jak przy krotkiej fryzurze. A ty jestes przykladem tego, ze jednak dlugie wlosy i duze kolczyki to fajna para ![]() Cytat:
![]() No i zawsze zostaja smsy ![]()
![]() |
#558 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo nie powinno się wychowywać sobie 'obsługi' na starość ![]() niestety w naszym kraju nie mamy super opieki dla starszych ludzi tak jak już kiedyś pisałam marzy mi się ośrodek jak z filmów z usa ![]() ![]() Cytat:
![]() i oby jak najszybciej na swoje ja już po grillu ![]() objadłam się tak że zaraz pęknę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#559 |
Wtajemniczenie
|
I po spacerze. Cos a'la wilczor pogryzlo mojego Krolewicza
![]() ![]()
Wolę byc niedoskonałą wersją samej siebie,niż najlepszą kopią kogoś innego.Bo lepiej zaliczać sie do niektórych niż do wszystkich ![]() Życie to nie konkurs na złożenie najzdrowszego ciała w grobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#560 | |
Zakorzenienie
|
otoz to
![]() ja Ci strasznie zazdraszczam tego samotnego mieszkania ![]() ![]() Cytat:
jak to pogryzlo? ![]() bardzo?
![]() |
#561 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale nie stało mu się nic poważnego?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale moment, co na to właścicielka? Czy jej pies był na smyczy? Ja bym ją z miejsca wylegitymowała, kazała pokazać dowód szczepienia psa i zagroziła policją. A przede wszystkim objechała z góry na dół. Miałam kiedys taką sytuację, ze Wilczur biegający luzem zaatakował mojego, zapiętgo na smyczy, psa (gabaryt zgoła inny), a właścicielka tylko wołała z drugiej strony ulicy: "Sarunia, Sara!". Adrenalina tak mi skoczyła, że sprzedałam "Saruni" takiego kopa, że pewnie wszystkie gwiazdy ujrzała, mojego psa za kark i na ręce, a na babkę tak się wydarłam, ze dosłownie uciekała w podskokach. Ehhh, gotuje się we mnie, gdy słyszę o takich nieodpowiedzialnych ludziach ![]() Edytowane przez Rilla82 Czas edycji: 2011-06-14 o 21:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wlasnie to sobie zwizualizowalam ![]() mnie ostatnio na osiedlu obszczekal Yorek jak wracalam do domu, g. niewiele wieksze od mojego krolika, podlecial i zaczal ujadac, i tak sie wlasnie zastanawialam czy gdyby chcial mnie chapnac za nogawke, to czy byla bym w stanie sprzedac mu kopa? ![]() ![]() ![]()
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-06-14 o 21:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#564 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na te kolczyki zachorowałam, i nawet męczyłam autorkę - bo oryginalne były ciut inne - żeby mi wg mojego widzimisię zrobiła...Warto było ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#565 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nienawidzę ludzi, którzy za minutę 21 wchodzą do sklepu i jak gdyby nigdy nic zaczynają robić zakupy, na spokojnie.. to nic, że sklep nieczynny, oni wybierają szyneczki, dupereczki, takie, siakie, owakiei mają pretensję, że połowy towarów nie ma, że tego nie ma, że kasjerki się liczą... ![]()
![]() |
#566 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze się pochwalę, że udało mi się capnąć 5ml w tej rozbiórce:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=537440 Traktuję to jako testowanie, bo jak mnie zapach zachwyci, to muszę mieć flakon - w kartoniku, etc. Zobaczymy, cóż to za cudo - kiedyś wąchałam klasyczną w perfumerii, ale kompletnie nie pamiętam wrażenia - tzn nie było zbyt dobre, ale i bez tragedii - bo bym zapamiętała, jak chanel 5 i 19 - oj nie mój typ...A na allegro zamówiłam testerek Si Lolita. Pamiętam z psiku na nadgarstek - z rok temu - pierwsze wrażenie - mocno cytrusowe, potem zaczął przypominać - dolce vita. Pewnie niewiele tam podobieństw, ale tak mi utkwiły w pamięci. A przyznam, że bardzo mi się flakon podoba (lolity) - więc liczę na to, że i zapach mnie urzeknie... Co do mieszkania wielopokoleniowego - oj, nie wyobrażam sobie. Do 28-go roku życia mieszkałam z mamą - i dużo lepiej nam się teraz dogaduje, mimo że od zawsze mamy dobry kontakt. Ale - kolokwialnie - dwie baby w domu to za dużo. Były ścięcia o drobiazgi związane z tzw gospodarowaniem. Każda inaczej gotuje, pierze, ba - nawet teraz jak u niej jestem, to jeśli tylko jej zdrowie nie szwankuje, woli sama pewne rzeczy robić - bo przecież gary to ja źle myję ![]() Z drugiej strony - różne są sytuacje. Długo mieszkałam z rodziną w jednopokojowym mieszkaniu - i koleżanka z podstawówki, dziewczynka z zamożnej rodziny, kiedyś powiedziała z wydętymi usteczkami "oj, ja to bym nie mogła spać w jednym pokoju z rodzicami". A ja to mogłam... Uciekam, mąż goni do spania ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#567 |
Wtajemniczenie
|
Do spania ? O tej godz.? Niegrzeczni
![]() Zal mi strasznie Tara,Boshe ten wzrok jego mam ciagle przed oczami... Troche siersci mial wyszarpane przy szyi i juz troszke mieska na udzie. Ja mialam psiura na smyczy,tamta byla bez niczego. Rilla -kopa mu tez zapodalam,ale chyba za lekko,bo nie pofrunal w kosmos! Obawiam sie,ze jutro z rana znowu do weta bede dzwonic ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#568 |
Zadomowienie
|
Też bym poszła tak spać ![]() A tu posucha..... ![]()
![]() |
#569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Wtajemniczenie
|
Własnie u Kuby jest Gienek Loska
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.