|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja swoje niby oglądałam i nie widzę nawet miejsca w którym mogłoby się rozpiąć-nawet nie wiem jak to sprawdzić. Ono nawet nie wygląda na regulowane ( a chyba są takie-albo to mój wymysł). W każdym razie wątpię żeby coś się z nim stało ![]() Cytat:
![]() Jest całkiem inne niż koło które miałam pod suknią studniówkową ![]() wiesz, ona od razu sobie zastrzega że tego nie opłaca, każdemu to mówi, a że większość zespołów opłaca to większość młodych par się nie musi o to martwić. Nasz zespół tego nie opłaca, więc koszty spadły na nas i w sumie nie było wyjścia ![]() Fajnie, że zakupy się udały Cytat:
nie dość, że u mnie w domu wszyscy zapomnieli o moich imieninach ( nigdy ich specjalnie nie obchodziłam, ale zawsze każdy pamiętał i składał mi życzenia i dostawałam coś słodkiego) i przypomnieli sobie dopiero jak babcia przyszła mi je złożyć ![]() na dodatek przyszedł wczoraj obraz który zamówiłam na prezent na rocznicę ślubu dla moich rodziców ( do kuchni) i w ogóle mi się nie podoba, więc nie mogę im go dać muszę teraz szukać czegoś nowego, a mam resztkę kasy
|
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
aaa no taaak Ani_qa od Ani
no to wszystkiego najlepszego Kochana
|
#543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystkiego najlepszego |
|
|
|
|
#544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Wszystkiego, co najlepsze z okazji imienin ! O moich imieninach mama też w tym roku zapomniała, a nigdy jej się to nie zdarzało .Objadłam się łazankami .
|
|
|
|
|
#545 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję bardzo
Cytat:
![]() Dziękuję Cytat:
Dziękuję za życzenia Ja też się objadłam miałam kurczaka w morelach ![]() A łazanki mam jutro
|
|
#546 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i ja również objedzona :P ja z kolei miałam kurczaka z ryżem i warzywami ![]() wszystkiego co najlepsze Aniu ![]() wieczorkiem idziemy z TŻ na Transformersów obiecałam, że z nim pójdę bo bardzo chciał, z tym, że ja żadnej części nie oglądałam. I nadrabiałam - w sobotę pierwsza część, dzisiaj druga i powiem Wam, że bardzo mi się ten film spodobał więc cieszę się z kina
|
|
|
|
|
#547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też nie oglądałam Transformersów ![]() w takim razie udanego seansu
|
|
#548 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu cisza
. My sobie chyba zrobimy z TŻtem domowy seans filmowy . Ps. Jutro fryzura próbna .
Edytowane przez dalenka8 Czas edycji: 2011-07-26 o 19:54 |
|
|
|
#549 |
|
sajkolidżist
|
Przyszłam złożyć życzenia naszej Anusi
Wszystkiego najlepszego Kochana! Dużo zdrowia i miłości - no i pięknej pogody w dniu ślubu Uciekam czytać, bo dziś mi przyszła książka kontynuująca losy Białej Masajki
|
|
|
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny padłam. Dzwonił do mojej mamy jej chrześniak z "cudowną" wiadomością że 1 października żeni się. Kurcze rychło w czas informować. Jeszcze najśmieszniejsze jest to że pytał mojej mamy po ile lat mamy ja i moja siostra. A gdy mama oznajmiła że już jesteśmy dorosłe a na dodatek ja wychodzę za rok za mąż to się wielce zdziwił. Zaproszenie jest w drodze i się założe że nie imienne tylko że moja mama z mężem i dziećmi. Jak tak to
i nie idę sory jakiś szacunek rodzinie się należy
|
#551 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Cytat:
...
|
||
|
|
|
#552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nieźle... My mamy do końca tygodnia termin potwierdzenia, mam nadzieję że nikt nie odmówi już.
|
|
|
|
|
#553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ciocia źle się czuje, więc mówi, że RACZEJ jej nie będzie, a mój kuzyn nie wie, jak będzie miał grafik |
|
|
|
|
#554 |
|
Zakorzenienie
|
oglądam 3 raz wesele, jestem nienormalna
nie no 2 razy ogladalam bo chcialam, a teraz ogladam sama bo nie mam co robic,ale dalej sie wzruszam .... ![]() ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- i za kazdym razem zwracam uwage na inne szczegoly
|
#555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A jak fotoksiążka?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a fotoksiazka ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- dalenko a tobie zostalo 10 dni !!!! i bedzie ci trzeba pisac Pani delenka
|
|
#557 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
super to wygląda.Cytat:
![]() za spotkaniei gratki za wasz związkowy staż ![]() Cytat:
![]() mniam, ale pyszności ![]() a o łazankach marzę już od kilku dniiii |
||||
|
|
|
#558 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
był udany ![]() Cytat:
Cytat:
spokojnie, każda z nas na pewno będzie robić to samo co Ty ![]() Cytat:
![]() dzisiaj Was własnie o te kciuki proszę, bo za parę godzin idę na to spotkanie i naprawdę pojęcia nie mam czego się spodziewać więc tak na wszelki wypadek kciuki nie zaszkodzą ![]() miłego dnia
|
||||
|
|
|
#559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale dziś sobie zrobiłam pyszne śniadanko Świeże, prosto z piekarni, bułki "dupki" ( ) z dżemem truskawkowym domowej roboty Pyyycha
|
|
|
|
|
#560 |
|
Zakorzenienie
|
też trzymam
![]() ale dzisiaj śpiąca jestem
|
|
|
|
#561 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sobie ostatnio kupiłam 2 książki, znaczy Tż mi kupił wezmę się za czytania ich w końcu, bo czasu wcześniej nie było ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja dała dziś rodzicom prezent z okazji rocznicy ślubu kupiłam wczoraj nowy, bo ten obraz wstydziłam się dać w prawdzie rocznicę mają dopiero w sobotę, ale później mama pracuje więc się będziemy raczej mijać ![]() A od Tż-ta wczoraj dostałam 2 bluzki na imieniny ![]() Prezent dla rodziców dołączam w załączniku bo mi się bardzo podoba i chciałam się pochwalić, dodaję kilka zdjęć, żebyście dokładnie zobaczyły jak wygląda-chociaż i tak na zdjęciach to nie to samo :P
|
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
Ja Ci nie powiem, bo my napoje mamy wliczone w cenę
|
#564 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie tak samo jest w cenie...
ale wydaje mi się że sporo tego musi być... |
|
|
|
#565 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję za kciuki dziewczyny
jestem już w domku, po rozmowie rozmawiałam z dwiema paniami - matką i córką (obie baaaaardzo mile ) - i okazuje się, że córka ma zamiar zajść w ciążę w najbliższym czasie, w sumie to już hehe no i szuka kogoś na swoje zastępstwo. Zajmuje się pielęgnacją dłoni, stóp, depilacją, henną i doklejaniem rzęs 1:1 czyli wszystko to, co ja miałam na kursie bardzo fajnie mi się z nimi rozmawiało, chciałyby mnie ewentualnie przyjąć na staż albo na procent, no ale na razie czekam na odpowiedź bo miały jeszcze parę kandydatek. No i jakbym się zakwalifikowała to by mnie jeszcze przyuczyły i zapoznały z klientkami, bo mają swoje stałe no i to tyleAniqa, bardzo ładna ta rzeźba |
|
|
|
#566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze kasa wpadnie a i doświadczenia nabędziesz. Ale dziś u mnie była ulewa. Akurat z TŻ wychodziliśmy z supermarketu i musieliśmy pędzić co sił w nogach, bo bylibyśmy przemoczeni do suchej nitki.
|
|
|
|
|
#568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję Rodzicom się bardzo podoba a obraz...zamówiłam tryptyk, drukowany na płótnie i byłam strasznie zawiedziona, bo kolory nie były tak nasycone jak się wydawało i ogólnie strasznie brzydko na żywo wyglądał...sama bym czegoś takiego na ścianie nie powiesiła
|
|
#569 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ha, Pani Dalenka .Dziękuję .Cytat:
My mamy soki bez ograniczeń, a nie wiem, ile będzie tycha gazowanych... Cytat:
!Byłam na próbnej... jestem niezadowolona :/......................... . |
|||
|
|
|
#570 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:53.

pewnie cały dzień spędzisz jutro oglądając to wszystko 

muszę teraz szukać czegoś nowego, a mam resztkę kasy 

! O moich imieninach mama też w tym roku zapomniała, a nigdy jej się to nie zdarzało 

.

i nie idę sory jakiś szacunek rodzinie się należy

To nieźle... My mamy do końca tygodnia termin potwierdzenia, mam nadzieję że nikt nie odmówi już. 
za spotkanie