|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3
Cytat:
![]() Widziałyście? Świetne show |
|
|
|
|
#542 |
|
szeryfcio
|
no dużo
Ja mam wszystkiego 18 i oczywiście tych letnich najwięcej.
|
#543 |
|
vel Turkusoowa :)
|
dla facetów zawsze jest za dużo
dziś swojemu pokazywałam swój blog,bo był ciekaw bardziej od spraw technicznych i oglądał i mówię mu że faceci koleżankom z wizażu kupują lakiery do paznokci ) i on taki przejęty był,pytał jakie lubię i ile kosztują,myślał że lakier do paznokci to tak conajmniej 20 zł kosztuje
|
|
|
|
#544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nudziło mi się---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- idę spać
|
|
|
|
|
#545 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jutro jadę na Ptaka a potem na Tuszyn
|
|
#546 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I już naprawdę znikam
|
|
#547 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Cytat:
Ja swojego uświadamiam ile płacę za avon A ostatnio bardzo często jest ze mną w Naturze lub Rossmannie, więc widzi co kupuję i za ile
|
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#548 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#549 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#550 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=musso4;28743069]coś w tym jest
tutaj mamy tyle ciekawych tematów, a dzisiaj jak pojechaliśmy do znajomych, było kilka par, prawie wszyscy z dziećmi i wiecie co nie miałam z nimi o czym gadać tylko dom, praca, dzieci, choroby, żadnych zainteresowańWitam, też byłam dzisiaj na urodzinach szwagierki i jej córki, masakra, 12 dzieci w różnym wieku i my dorośli. Hałas taki, że po 20 już nie dałam rady , dobrze, że Martynka zaczęła marudzić,że chce do domu i pożegnałam się kulturalnie i pojechałam. Na szczęście tematy do rozmów mieliśmy i to inne niż praca, dom, dzieci ale ten rozpi.... nie do wytrzymania. Teraz piję sobie w spokoju kawusię z tego dużego kubka nescafe i popijam winko białe półwytrawne. Nadrobiłam wątek, i co Wam powiem to mój tż nie kupiłby mi żadnej bielizny, ani kosmetyków, woli dać mi kasę i powiedzieć kup sobie sama, Moja mała za to tak się wymęczyła, że zasnęła nawet nie wiem kiedy, miło cisza, spokój.
|
#551 |
|
Zadomowienie
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#552 | ||
|
|
Cytat:
![]() Ja też jestem pospolita a tak serio dziwczyny,napiszcie wszystkie swoje zainteresowania nie mówię o jakichś pasjach ogromnych ale co Was ciekawi,interesuje...ja najpierw sobie na kartce wypiszę coby nie zapomnieć niczego Wam powiedzieć,choć aż tyle tego w sumie nie ma ![]() Cytat:
w Rossmannie staram się przy nim oszczędnie robić zakupy,wolę sobie sama jechać zaszaleć
|
||
|
|
|
#553 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Właśnie wrócilismy z kręgli.. było naprawdę fajnie, troszeczkę odpoczęliśmy Misiek wygrał drugą turę
|
|||||
|
|
|
#554 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() to już chyba winko zaczyna działać, dobrej nocki spadam spać.
Miłego dnia Edytowane przez izka@izka Czas edycji: 2011-08-13 o 23:58 |
|
|
|
|
#555 | |
|
|
Cytat:
taki biedny bezradny jest jak mu mówię żeby mi coś kupił a chciałabym żeby mi coś kiedyś wybrał,cokolwiek ale żeby się postarałPozdrowionka dla Radka Izka dobrej nocki ja niedługo też pójdę,jutro pobudka wcześniej,bo po 8
|
|
|
|
|
#556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze chce, żebym sama to załatwiła Chociaż jeśli kupuje mi stanik, to zabieram go ze sobą, żeby popatrzył sobie
|
|
|
|
|
#557 |
|
Zakorzenienie
|
Ja siedze z maseczką mm na papie... Czy wy coś pózniej nakładacie, przecieracie tonikiem po zmyciu maski?
|
|
|
|
#558 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
bo moje zakupy kosmetyczne nie zawsze są racjonalne ![]() Kurcze, zainteresowań to dużo mi się zebrało przez całe życie... nie spamiętam teraz wszystkiego... to co najbardziej mnie kręci, to: książki, języki obce, biologia, medycyna, kosmetyki, muzyka...wyprawy rowerowe, czytanie map (mam jakiegoś świra na punkcie map), kiedyś były trasy wędrowne, dziś rowerowe... i mnóstwo drobiazgów, które mi się przypomną pewnie jak któraś o tym wspomni....
|
|
#559 | |
|
|
Cytat:
nie używam toników,nie lubię...Ja poza "pospolitymi" czyli muzyką,kosmetyką,i ogromną miłością do zwierząt,to też bardzo interesuje mnie medycyna nie mogę sobie więcej hobby przypomnieć
|
|
|
|
|
#560 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale jednak najlepiej mu wychodzi bielizna i biżu. Ubrania wolę sobie jednak sama wybierać. Chociaaż zeszłego lata mi kupił sukienkę w H&M, bo akurat była mega wyprzedaż letnich sukienek i dziewczyny od niego z pokoju latały w przerwie do galerii (blisko mają) i kazały mu żonie kupić. No to kupił. Trochę się przestraszyłam jak zobaczyłam rozmiar na metce:34. I mówie mu: ojej, no to nie wiesz, że noszę 36... A on, że tylko takie były (z mniejszych oczywiście) i że mogę sobie wymienić/zwrócić. Ale przymierzyłam i była ok. Oni w tym H&M duże rozmiarówki mają, więc mu się udało .
|
|
#561 |
|
Zakorzenienie
|
Bo ja tak dziwnie rozumuję... Zmywam maseczke i czasami zapodaję krem... Zawsze używam płynu micelarnego, ale po maseczce sie boję, że ten płyn zmyje to dobro co maseczka zostawiła.. Taka dziwna jestem
|
|
|
|
#562 |
|
|
No proszę,porządny facet
Dobrze Skarby,to na mnie pora,idę do łózeczka,jutro wpadnę wcześnie rano na kawkę i makijaż (zawsze się maluję w pokoju,przed kompem,nie w łazience )Dobrej nocy |
|
|
|
#563 |
|
Zadomowienie
|
ja jeżdżę na snowboardzie, latem jak jestem zagranicą nad czystym morzem to nurkuję z maską i płetwami i rurką
lubię książki kryminalne, muzykę w stylu ragga (ale taki polskie - dreadsquad, vavamuffin itd.), kiedyś lepiłam trochę z modeliny, muszę teraz też znaleźć na to czas ![]() no i kochaaaam podróże i zwiedzanie nowych miejsc oraz pstrykanie fotek ![]() jak coś więcej sobie przypomnę to napiszę :P |
|
|
|
#564 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Po maseczce nie trzeba już dodatkowo zmywać/oczyszczać buzi i nakłada się kosmetyki pielęgnacyjne. Tonik (który ma zakwasić skórę, przywrócić jej zdrowe ph i chronić tym samym przed drobnoustrojami) i kremik.Cytat:
Że ja niby nie zasiadam przed Wizażem specjalnie, tylko się maluję, a komputer to tam przy okazji mryga ![]() Bo wiecie, jak ten mój mąż widzi mnie non stop przed kompem, to ja już muszę usprawiedliwień szukać .Dobranoc, też już lecę.
|
|
#565 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Chociaż czasem zdarza mu się wykazać zadziwiającą inwencją. Kiedyś kupił mi sam np nawilżane płatki do demakijażu, kiedyś peeling do twarzy Oba produkty bardzo fajne. Tylko skąd on wie, że takie rzeczy babom potrzebne?Cytat:
Ale prawdę mówiąc, mój kierunek studiów (filologia angielska) to moja ogromna pasja. Kocham swoją pracę. Szczególnie jak przynosi przyzwoite dochody Zwierzęta też kocham. Lubię gotować, spacerować, tańczyć, oglądać filmy. Czytam bzdurne babskie książki i jedyna z nich korzyść jest taka, że ostatnio w wersji angielskiej. A ze sportów tylko seks Kiedyś biegałam, ale to dawno i nieprawda.Czyli jestem bardzo pospolita ![]() jolkag78 - bardzo się cieszę, że wypad na kręgle się udał Kawka wypita, muszę znikać. Do kiedyś Dziewuszki
Edytowane przez Anna Antonina Czas edycji: 2011-08-14 o 07:44 |
|||||
|
|
|
#566 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześc Odświeżaczki!! kto już na posterunku odświeżania forum?? ja snuję się z kawą, u mnie wszyscy jeszcze śpią- i domownicy i goście
ale pewnie w najbliższym czasie wyroją mi się tutaj... zrobię śniadanko z nadzieją że jak gości pożegnam to chociaż kawałek weekendu zostanie dla mnie Cytat:
teraz kupuję coś okazyjnie też jednak ale już bez takiego szału jak kiedyś Cytat:
![]() oby nie za długo, wracaj szybko do nas |
||
|
|
|
#567 |
|
|
A ja zaspałam
jak zadzwonił budzik,powiedziałam mu: "zaraz!" i zaraz zamieniło się w 70 min teraz maluję się na biegu ale wizażu nie mogłam sobie odmówić![]() Do wieczora Skarby,po po mszy lecę do tża,będziemy się "niedzielować" |
|
|
|
#568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() witam z kawą ![]() ja oprócz pospolitych zainteresowań mogę dołożyć trochę sportu: pływanie, łyżwy, jazda konna, rolki, rowery, kiedyś dawno temu to nawet biegałam, ostatnio mam mao czasu na te wszystkie rzeczy, ale może kiedyś, jak Klaudia podrośnie to będę z nią się udzielać a i jeszcze wszelakie robótki ręczne![]() mój widzi, że co chwila (to są jego słowa) paczki przychodzą, ale ściemniam, że przeważnie płacę 50-100 zł
|
|
|
|
|
#569 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dzeiwczynki
![]() Oj nie ma mnie tu od kilku dni, raczej rzadko bywam, ale to dlatego, że D. w końcu jest w Poznaniu i trzeba nadrabiać zaległości ![]() Dzisiaj znów mnie nie będzie: jedziem nad jeziorko, słońeczko świeci trzeba dupkę opalić ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Sarunieczka śliczny avek ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
A to czym masz się interesować? GPW czy kursem franka?Buty...buty...Butów jak przyjaciół nigdy za wiele Mam 65 par ![]() I wczoraj kupiłam kolejną ![]() Cytat:
Nie no żartuję, ale są rzeczy przecież, które trzeba zawsze mieć: żele, balsamy... A że kupujesz kolejny lakier do paznokci - wszystko to po to, żeby się Toba zachwycał jak ślicznie wyglądaszCytat:
.Co jeszcze? Muzyka, film, książka... Za dużo tego. Na szczęście Dawidowi nie muszę się tłumaczyć ile na co wydaję Czasami potrafi zostawić mi kaskę na stole z karteczką : "Kup sobie coś "
|
|
#570 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.

tutaj mamy tyle ciekawych tematów, a dzisiaj jak pojechaliśmy do znajomych, było kilka par, prawie wszyscy z dziećmi i wiecie co nie miałam z nimi o czym gadać
tylko dom, praca, dzieci, choroby, żadnych zainteresowań

tż twierdzi, że to dużo
) i on taki przejęty był,pytał jakie lubię i ile kosztują,myślał że lakier do paznokci to tak conajmniej 20 zł kosztuje 

ale ten rozpi.... nie do wytrzymania. Teraz piję sobie w spokoju kawusię z tego dużego kubka nescafe i popijam winko białe półwytrawne. Nadrobiłam wątek, i co Wam powiem to mój tż nie kupiłby mi żadnej bielizny, ani kosmetyków, woli dać mi kasę i powiedzieć kup sobie sama,
cisza, spokój.

nie mówię o jakichś pasjach ogromnych

A on, że tylko takie były
(z mniejszych oczywiście) i że mogę sobie wymienić/zwrócić. Ale przymierzyłam i była ok. Oni w tym H&M duże rozmiarówki mają, więc mu się udało 
teraz maluję się na biegu ale wizażu nie mogłam sobie odmówić