![]() |
#541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20 kg! Zapraszam!
koniecznie idź do przychodni się zważyć, bo tak to nie wiem na czym stoisz i która waga podaje prawidłowo...
![]() uhh ja po dłuuugiem walce z bankiem + ciężkiem rozmowie tel. wkońcu mogłam przelać pieniądze za wagę. Przesyłka kurierem, więc jak kasa wpłynie jkutrona ich konto, to powinni wysłac max. w śr, a u mnie powinna wylądować w czw.
#542 |
Raczkowanie
|
pójdę
![]() Dzisiaj spadek kolejnych 2 cm w pasie ![]() ![]() Dzisiaj rano 80 min na orbitreku za mną. Jak się uda to popołudniu też coś poćwiczę. Dzisiaj będę mieć chwilę w pracy żeby przyjrzeć się tej wadze ![]() ![]() Okazuje się że ta waga przekłamuje o 0,5 kg - dzisiaj mi pokazało 74,9 czyli 74,4.. ![]() Poczekam do weekendu i zważę się po okresie. Póki co trzymam dietę - za bardzo mi zależy jeszcze na paru kilogramach ![]() Czytam, ze przestoje mogą trwać do 3 tygodni.. czyli mam jeszcze czas do końca tygodnia - lepiej żeby po weekendzie drgnęło.. ![]()
169 cm 78 ............... ->67-> .... ->65 65-> ...-> 62 Edytowane przez akasha83 Czas edycji: 2011-10-04 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
Zakorzenienie
|
pewnie przez @, to normalne. Ważne, że cm lecą
![]() Piekę właśnie schab, jak się zrobi, to poczekam aż ostygnie i coś wykombinuję sobie na obiad ![]()
#544 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, u mnie też zastój. Od kilku dni waga pokazuje nie mniej, nie więcej - tyle samo! Bottega, jak Twoje wymiary? Dawno się nie ważyłaś, ale może cm spadły ?
![]()
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! ![]() obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... |
![]() ![]() |
![]() |
#545 |
Zakorzenienie
|
to normalne, nie masz się co przejmować. Tylko musisz pamiętać o tym, ile już kg straciłaś i co zyskałaś!
![]() a nie wiem w sumie jak moje wymiary, jutro się zmierzę rano, bo jakaś spuchnięta się czuję. Dużo dziś chodziłam po mieście, nogi mi spuchły. Jak będe miała czas, to jeszcze dziś do Was napiszę, ale nie gwarantuję, bo trochę sprawy uczelniane zwaliły mi się na głowę.
#546 |
Raczkowanie
|
Cześć DZIEWCZYNY
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#547 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny!!
od wczoraj akcja dieta ![]() będę się teraz ważyć codziennie coby cieszyć się z tego początkowego spadku wagi i ewentualnie kontrolować czy aby na pewno dobrze jem ... pocieszam się, że ostatnio dołączając tylko ćwiczenia ( praktycznie nie zmieniając diety ) schudłam 4,5 kg w ok miesiąc ... także czekam na efekty ![]()
#548 |
Zakorzenienie
|
halooo
![]() jestem co prawda na innym wątku i z niego nie zrezygnuje, bo fajnie mi tam z Babeczkami, ale tu też chce być ![]() liczycie kalorie i ten doping, znaczy kop jaki dajecie... szczególnie zyczliwość Bottegi i Medzi... Można się wprosić do Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#549 |
Zakorzenienie
|
Hej Laski!
![]() Melduję, że się zmierzyłam i sytuacja wygląda tak: talia -1cm (łącznie -2cm) ![]() tyłek -2cm (łącznie -5cm) ![]() ramię -1cm (też cię cieszę, bo jest spore ![]() Coś tam do przodu ruszyło, ale zdecydowanie wolniej idzie niż bym chciała ![]() Wczoraj ogólnie wyszło trochę za dużo kcal- ok. 1180, za dużo schabu zjadłam ![]() Niby nie jest źle, ponieważ w końcu jako takiego grzechu nie było, ale przegięłam z tą ilością schabu. Dziś obiecuję, że będzie normalnie + zaczynam znowu ćwiczyć na orbim- póki co brzuch odpuścił, więc chcę spróbować. ![]() czarownica, pewnie ![]() ![]() sikoreczka, dasz radę! ![]() szasza, gratuluję spadku! ![]()
#550 |
Raczkowanie
|
Czarownica - im nas więcej tym lepiej
![]() Bottega - kupiłam to chrupkie pieczywo w biedronce na próbę i nie mam pojęcia jak się tym najadacie.. Mi to totalnie nie smakuje - jak bym jadła styropian.. No ale jakos zmęczę pewnie tą paczkę z jakimś jogurtem. Wczoraj i dzisiaj wszystko zgodnie z założeniami ![]() ![]() ![]() ![]() Trzymam kciuki laski za silną wolę i spadek wagi ![]() Dzisiaj na obiad - pierś z kurczaka w przyprawach z sałatką z jajka i pomidora ![]()
#551 |
Zakorzenienie
|
akasha, jak widać mamy inne gusta
![]() ![]()
#552 |
Zakorzenienie
|
ja dziś jadłam płatki rano, niestety mają trochę kcal własnie, więc dodałam 2 łyżki płatków tylko i łyżkę otrębów dzięki temu nie były aż tak źle...co nie??
#553 |
Zakorzenienie
|
otręby są kaloryczne, więc uważaj. Najlepiej kup sobie wagę kuchenną (są tanie, w Carrefourze widziałam nawet po 25zł, a to zakup na lata).
Źle policzyłam łącznie około: 1220kcal, 114g białka, 117.5g węglowodanów i 30g tłuszczu.
#554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zmierzyłam sukienkę na wesele i nie jest źle...najwięcej muszę stracić w talii ( wchodzę w nią, ale jest przyciasna ) dlatego też ta sukieka będzie takim wyznacznikiem póki co ![]() mam stepper, legmagic i ciężarki ...chyba kupię jeszcze sobie zwykłe hula hoop wypełnię ryżem i wreszcie nie będę sie nudzić ćwicząc ![]()
![]() |
#555 |
Zakorzenienie
|
no to tak:
26.09.11 zaczełam liczyć kalorie, już tak kiedyś ładnie schudłam ponad 7 kg w 2 miesiące trzymając się diety 1000 kcal. Zapisywałam wtedy wszystko skrupulatnie i szłam jak burza do przodu, bez większego wysiłku fizycznego ![]() Obecnie trzymam się 1100-1200 kcal (od 26.09). Spadło mi z 84 na 82,5 (do 1 paź. ale w miedzy czasie zaliczylam @ więc się nie podniecam, że to juz wynik diety). Ze spadkiem moze być u mnie cieżko, nawet mimo 1200 kcal bo jestem przed 40-stka a w tym wieku przemiana materii się ślimaczy ![]() Kiedyś piłam jakieś herbatki, obecnie oprocz zielonej i kawy tylko woda albo jakas herbatka owocowa herbapolowska. Ograniczylam slodycze do minimum, jesli już to: owoce, 1 lyzeczka brazowego cukru do kaw na caly dzien, ewentualnie słodzik (bleeee ![]() Na śniadania staram się codziennie zjeść gotowane płatki owsiane (2-3 łyzki na wode a potem to rozcienczam mlekiem 2% lub jogurtem ligth balkanskim, albo jem pelnoziarniste pieczywo z bialym chudym serem i lyzeczka konfitur, lub serkiem waniliowym (2 lyzeczki) i cynamonem... poza tym koktajle owocowe na maslance, jogurcie ze slodzikiem (bleee ![]() W zasadzie tlusto u mnie sie nie jada, bo mam problemy z zolądkiem, zgubily mnie slodycze i ciągle dojadanie byle czego. aaa no i teraz obowiazkowo 5 posilkow dziennie. Mam to ulatwione bo pracuje w domu i pory karmienia sa przepisowe ![]() Jesli chodzi o cwiczenia: z tym gorzej, bo... bieganie odpada (kontuzja stopy i lepiej zebym nie latala ![]() Roweru nie posiadam, orbitreka tez nie i nie kupie teraz, ale mam w domu motylka ![]() ![]() Musze odczekac az sie organizm przyzwyczai wskoczy z karmieniem na dbre tory i wtedy powolutku będe fikać, a w przyszlosci moze basen? (wlasnie po basenie to ja żre ta potege ![]() ![]() no i chyba to tyle a jadlospis dzienny przedstawię wieczorem ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#556 |
Zakorzenienie
|
sikoreczka, pewnie, nie rezygnuj z otrębów, nic takiego Ci nie proponuję
![]() ![]() czarownica, a nie myślałaś, o tym, żeby zastąpić śmietanę (nawet jeśli używasz jej niewiele) jogurtem naturalnym? Jest zdrowszy i mniej kaloryczny. ![]() ![]() ![]() Mam propozycję, żebyś po ćwiczeniach spróbowała głód zapić wodą. Często jest tak, że nie odróżniamy pragnienia od głodu. Nie wiem, ile litrów płynów pijesz dziennie, ale postaraj się po ćwiczeniahc "zapchać" żołądek wodą. Po basenie jesz, ponieważ w wodzie szybciej spalamy kcal i tłuszcz, mówi się, że woda wypłukuje ![]() Co do innych ćwiczeń- zacznij od marszów, obierz sobie jakiś cel i idź tam. Przejdz przez jakiś park (lub coś podobnego), urozmaicaj sobie trasę tak, żeby było różne podłoże, trochę pod górkę, z górki, podczas spaceru rób skłony, wypady (takie jak na zdjęciu). Moim zdaniem mogłabyś pójść na aerobic (najlepiej z elementami tanecznymi) ![]() ![]()
#557 |
Zakorzenienie
|
Śmietany praktycznie teraz wogole nie używam, a jeśli używałam to jeden pojemniczek na tydzień może na 2 głowy
![]() Co do picia po ćwiczeniach.... o nie mnie się po prostu chce jeść i już próbowałam zapijać wodą i w trakcie i po... przed nie, bo mi się jeszcze uleje ![]() Chodziłam kiedyś na aquaaerobic, nie powiem fajna sprawa 2 x w tygodniu ale co mi to dało? Satysfakcję, sprężyste i lekkie poruszanie się, mnóstwo energii (wracałam i w domu musiałam jeszcze dofikać) ale ilości jedzenia pochłanianie sprawiły, że ani gram mi nie ubył ![]() Generalnie aerobiku takiego zwykłego nie lubię, to nie dla mnie, nawet mnie do tego nie ciągnie... trudna jednostka ze mnie, ale na takie też się znajduje sposób ![]() Poszperam w wolnej chwili po Waszym a już i moim wątku i wyłapie co ćwiczycie a może i na necie ogolnie, wtedy podpytam co sądzicie, ok? Gimnastyka ma sprawiać przyjemność, służyć zdrowiu przecież ![]() A no i jeszcze sprawa mojej wagi. Typowa gruszka, dół szeroki góra węższa. Chcialabym przede wszystkim schudnąć dla zdrowia 10 kg, czyli dojść do 74, pozniej jakby tak jeszcze z 5 kg zeszło to byłoby super, a do tych 65 kg w podpisie to czy dojde... zobaczymy. Jak ważyłam 70 kg czulam się dobrze a jak schodzilam nizej to ludzie zaczynali mi mowic (zyczliwie) ze mizernie wygladam i brzydko. Chcę być kobieca, a nie szczupla, wiec nie dąże do wagi przypisanej do mojego wzrostu tylko do wagi, dzięki której będe się dobrze czuć i wreszcie bez problemu kupować spodnie ![]() A moim marzeniem jest w przyszlym roku w wakacje pokazac sięw krotkich spodenkach i wygladać apetycznie dla samej siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#558 |
Zakorzenienie
|
czarownica, no i o to chodzi
![]() Laski, pomóżcie... nie wiem co zrobić. Jak wiecie, kupiłam niedawno orbitrek- był to sprzęt powystawowy (kupiony od sklepu). Przysłali mi go, jak się okazało po złożeniu, bez licznika. A licznik bardzo ważna część... w końcu dzięki niemu wiemy, ile mamy ćwiczyć, ile spalamy i w jakim tempie. Obiecali sprawdzić czy nie mają zapasowego na magazynie. Dziś dowiedziałam się, że nie. Dali mi do wyboru dwie opcje- 1) odesłać im sprzęt (kurier, oni płacą za niego) i wówczas zwrot pieniędzy, ale wywaliłam karton do orbitreka i musiałabym biegać po mieście w poszukiwaniu drugiego, różnie wielkiego, co myślę, że nie będzie takie łatwe; 2) oddadzą mi jakąś kwotę w ramach rekompensaty i będę bez licznika. Nie wiem co mam zrobić... nie chcę pozbywać się orbitreka, ale kurcze bez licznika nie mam takiego zapału do ćwiczeń, ponieważ nie widzę ile spalam i nie mam się z czego cieszyć. Facet z firmy nie potrafi dowiedzieć się czy do tego kabelka (bo u mnie jest sam kabelek) da się podłączyć inny licznik, czyli nie ma gwarancji, że jeśli dadzą mi jakaś kasę, ja kupię jakiś licznik, to będzie pasował... Co Wy byście zrobiły na moim miejscu?
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2011-10-05 o 13:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym odesłała, bo jesli jest na gwarancji a moja Złota Raczka by mi podłączyłą inny a coś by sie zepsuło to gwarancja moze przepasc. Poszukałabym innego orbitreka za podobną cenę. Wiem, że szkoda ale licznik ważna sprawa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#560 |
Raczkowanie
|
Bottega - a próbowałaś szukać licznika na allegro po modelu urządzenia? Może ktoś sprzedaje części do orbitreków.
Ja chyba bym odesłała sprzęt. Niestety pamiętam, że pisałaś że niewiele kosztował - może obserwowanie licznika nie jest takie istotne? Jeśli znajdziesz na forach kogoś kto ma taki sam sprzęt - możesz się dowiedzieć ile się spala na jakim obciążeniu i będziesz wiedziała ![]() Ciężko mi ocenić Twoją sytuację finansową czy stać Cię na coś ze sklepu za 700-1000 zł. W makro widziałam mój orbitrek za nieco ponad 700 zł. Poza tym widziałam na kilku stronach orbitreki powystawowe (chyba coś podobnego kupiłaś) za kwoty do 300 zł. Może warto kupić od innego sprzedawcy kompletny sprzęt?
#561 |
Zakorzenienie
|
akasha, Próbowałam... nie ma nic. W ogóle to jest dziwne, bo mój orbitrek funkcjonuje pod 3 nazwami- każda wygląda tak samo, parametry itd. się zgadzają, nr modelu też, ale firma nie. Nie ważne zresztą. Nic nie ma. Chyba go oddam...
Obecnie jestem chwilowo w ciężkiej sytuacji, więc nie będę mogła kupić nowego-droższego, ale może poczekam parę miesięcy i wtedy... Podoba mi się jeden Kettler (http://allegro.pl/kettler-verso-109-...5.html#gallery), wydaje się być porządny. a jaki masz model? W mieście, gdzie studiuję nie ma makro, ale tam, gdzie mam rodzinny dom- jest, więc kiedyś mogłabym podskoczyć. czarownica, jest na gwarancji, dlatego w ogóle mam możliwość odesłania go. Tylko ciekawe skąd ja mam wziąć taki ogromny karton :/
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2011-10-05 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#562 |
Zakorzenienie
|
hmmm... dawniej sklep z tv albo jakas firma w Twojej miejscowości, która robi kartony, opakowania tekturowe (są wszędzie takie firmy), jak pojdziesz i poprosisz to pewnie coś wynajdą, albo market duzy jakiś, często wywalają kartony (leżą od tyłu sklepu)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#563 |
Raczkowanie
|
Ja mam Kettlera Rivo M. Najtaniej taki sprzęt można kupić na wiosnę, jak w każdej gazecie jest mania na odchudzanie przed latem.. wtedy są największe promocje. Mój był wtedy przeceniony o 300 zł. Mam znajomego przedstawiciela kettlera, ale ceny jaką miało Makro nie był w stanie mi załatwić. Także makro ma naprawdę dobre ceny na Kettlera.
Uciekam na zakupy a potem do domu poćwiczyć. Do jutra laski.
#564 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Bottega, ja bym jednak odesłała. Inna motywacja jest wtedy, gdy widzisz ile spalasz, z jaką prędkością jedziesz itd. Ja kupiłam właśnie kettlera, ale przeceniony był z 1700zł na 950zł, bo ostatnia sztuka była. I byłam na maxa ucieszona. Pamiętaj, że zawsze możesz sobie wziąć taki sprzęt na raty. To nie wychodzi dużo, bo 10 rat 0% to 95zł, które łatwiej wygospodarować co miesiąc niż od razu wyrzucić 1000zł. Po drugie - zanim kupiłam spróbowałam w sklepie kilka i wchodząc na mojego nie chciało mi się zejść, koło zamachowe odegrało dużą rolę. I cieszę się, że posłuchałam akashy, która polecała sprawdzić najpierw zanim zdecyduję się kupić np. w internecie ![]() U mnie dzisiaj -0,5kg ![]()
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! ![]() obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... Edytowane przez medzia104 Czas edycji: 2011-10-05 o 18:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#565 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=medzia104;29805643]Witaj
![]() ![]() jezdem, jezdem ![]() ![]() to się spowiadam z I dnia u Was: kawa z 1/2 łyż. cukru brązowego Śniadanie: 2 łyżki płatków owsianych ugotowanych na wodzie + 100 ml mleka+ 1/2 łyzeczki cukru brązowego (nie było owoców w domu, żeby dołożyć do owsianki), 1 cienka kromka chleba wieloziar. z 2 plasterkami chudego sera białego + łyżeczka konfitury = 255 kcal II Śniadanie: 2 krążki styropianu + plasterek serka śmietankowego + plasterek goudy mierzwiowej + 2 rzodkiewki = 197 kcal Obiad: 125 g cycka kurzego + 1/2 jaja + otręby owsiane (panierka) + łyżeczka oliwy + 250 g fasolki szparag. = 309 kcal podwieczorek: 150 g serka naturalnego homo + 1 łyżeczka waniliowego + 150 g malin + słodzik (bleee) = 222 kcal kolacja: 2 krążki styropianu + 65 g tatara (samo miecho bez jaja) + 2 plasterki pomidora = 151 kcal SUMA: 1137 kcal ufffff i czuje sie napchana ![]() w między czasie wydoiłam 4 herbaty i 3 kawy (jedna ze słodzikie bleee)... i 1 szkl. wody generalnie to ja na diecie od zeszłego poniedziałku i tak się zastanawiam czy moje samopoczucie w postaci braku siły, bóli głowy, roztrzęsienia i uczucia jakbym miała gorączke to wynik diety czy też zmiany pogody, bo wrażliwa jestem na takie coś strasznie... a przy tym wszystkim chce mi się okrutnie spać ![]() edit: 4 herbaty zielone i jeszcze doje więc pewnie wyjdzie z tego ok 6 kubaskow ![]() Edytowane przez czarownica1 Czas edycji: 2011-10-05 o 19:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Zakorzenienie
|
medzia, a którego Kettlera masz i gdzie kupiłaś?
Kurde, waga powinna już u mnie być :/ mam nadzieję, że kurier nie zadzwoni jutro, jak będę na uczelni., a będę tam aż do 16.30. Ja miałam dziś bunt na jedzenie- zawsze tak mam, jak przychodzi zły (smutny) humor. Dołożyłam sobie makaron pełnoziarnisty na obiad, dzięki czemu nadrobiłam kcal i jest ok, ale zjem dziś łącznie 4 posiłki a nie 5.
#567 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() weszłam dziś na wagę, no 2 dni przed planowanym ważeniem (raz w tyg.) Waga ani drgnie... czuje brzuch duzo mniejszy, jestem lżejsza odrobinę ale ... ani deko mniej... pare lat temu to bym już była lżejsza o kg a teraz ![]() Od przyszłego tygodnia zacznę fikać, ale boję się, że wróci apetyt ![]() Ja nie chce do konca zycia być taka! Albo co gorsza w klimie przytyć jeszcze więcej ![]() Może kupić sobie jednak jakieś herbatki 40+ na przemiane materii??? Może ja jednak coś w tej diecie źle robie? |
![]() ![]() |
![]() |
#568 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wczoraj u mnie kiepsko.. tzn mało kcal.. Zjadłam co prawda dużą pierś z kurczaka - spokojnie koło 30 dkg miała w dwóch posiłkach, ale to i tak chyba było mało .. trudno - nadrobię dzisiaj. Rano 45 km - strasznie mi nie szło.. ale mąż wychodził o 4.30 i tak męczyłam się do 6 na orbitreku.. Śniadanie - płatki - 2 garści zalane ok. 120 ml kefiru. Kromka chleba http://www.e-commerce.pl/Oskroba-Chl...sty,12166.html - nie wiem tylko ile mogłabym go jeść żeby nie rozwalić sobie diety.. Bottega pomożesz? II - Do pracy kanapka z jednej takiej kromki z polędwicą twarożkiem i papryką. Obiad warzywa na patelnię (jakieś 2-30 dkg łącznie) brokuły,marchewka,fasolka , kalafior i dwa medaliony szpinaku z 2 kostkami mintaja ugotowanego. Wygląda na potężny obiad więc pewnie będę pełna do wieczora. Później pewnie też coś skubnę - jakieś jabłko albo surówkę z marchewki i jabłka albo coś tam innego. Zobaczymy ![]() Póki co trzeba wziąć się do pracy a ja niewyspana z seksualnym podejściem do pracy... ratunku.. ![]()
![]() |
#569 |
Zakorzenienie
|
mam okienko między zajęciami, więc wpadłam na chwilę zobaczyć co u Was.
akasha, a to nie jest ten: http://www.tabele-kalorii.pl/kalorie...y-Oskroba.html ? Chyba tak. Ja bym jadła do 60g dziennie, jestem ostrożna jeśli chodzi o pieczywo (nie chrupkie), ale jak raz na jakiś czas (kiedy masz cieżki, długi dzień) zjesz 90g to źle nie będzie, choć wtedy musisz wziąc pod uwagę, żeby przez resztę dnia uważać na węgle. biegam dziś jak głupia, jeszcze do tego musiałam wpaśc do apteki (zdecydowanie nie było mi po drodze), opieprzyć farmaceutkę za to, że zrobiła mi zły krem (na zamówienie), a potwornie potrzebuję tego właściwego. Usiłowała mi wmówić,że jest dobry. Jak ja kurde od urodzenia stosuje ten krem, więc wiem, jak wygląda! ![]() Zdecydowałam, że co 2tyg. w czw. będę piła 300ml gorącej czekolady (woda, proszek, cukier) z automatu na uczelni- co 2 tyg. czw wypada ciężki, czuję, że potrzebuję więcej cukru i czegoś, dzięki czemu nie zasnę (kawy pić nie mogę). Ta czekolada jest bez mleka, cukier ustawiam na poziom 3 z 5. Wpadłam do domu i ze złożci zjadłam resztkę ciasta, które TŻ nie dojadł :/ wyszło ok. 35g masy krówkowej (104kcal). Pewnie i tak dziś do wybiegam. Zaraz lecę dalej na zajęcia- pójdę na piechotę i wrócę na piechotę, to zrobię niecałe 6km łącznie. W kalkulatorze spalania pokazało mi 365 spalonych kcal. Mogę do tego doliczyć te, które spalam latając na terenie uczelni, wchodząc cały czas po schodzach itd. :p Czarownica, dopiero zauważyłąm, że edytowałaś wczorajszy post i dodałaś, co jadłaś- spojrzę, jak wrócę i napisze ewentualne uwagi. Odezwę się wieczorem, trzymajcie się Laski ![]()
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2011-10-06 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Raczkowanie
|
kurdę to ten.. tak się obawiałam że to głupi pomysł.. dzisiaj zjadłam 2 takie kromki.. do tego płatki na śniadanie.. czysty cellulit
![]() No trudno.. będę jeść po pół kromki - nie smakuje mi żadne chrupie - takie deski.. albo styropian.. a lepsze to niż kejzerka,którymi kiedyś się zajadałam. uwielbiam białe pieczywo.. Dobra waga mnie chyba posłuchała w końcu albo efekt rozpoczętego okresu - pokazało mniej 1,7 kg. Nadal się ważę w ubraniu (dżinsach + jakiś sweterek) więc to pewnie koło 0,5 kg .. mogłaby to któraś dla mnie sprawdzić? nie bardzo mogę się do bielizny rozebrać ![]() Motywacja do dzisiejszych ćwiczeń jest ![]() Czytałam że przy zastojach dobrze zrobić sobie jeden bardziej kaloryczny dzień tak + 300 kcal żeby organizm dostał ekstra kopa energii i wtedy na nowo oddaje nadmiar.. któraś to przetestowała? Spokojnie bottega - na uczelni potrzebujesz energii do nauki, skupienia no i stres i bieganie robią swoje - spokojnie możesz pić czekoladę ![]() Czas pozałatwiać sprawy na mieście i lecieć do domu poćwiczyć ![]()
169 cm 78 ............... ->67-> .... ->65 65-> ...-> 62 Edytowane przez akasha83 Czas edycji: 2011-10-06 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:41.