![]() |
#541 |
Raczkowanie
|
Dot.: Z iloma ludźmi...
1. ...całowałaś się? 10
2. ...odważniej dotykałaś? 4 3. ...uprawiałaś petting? 0 4. ...uprawiałaś seks oralny? 0 5. ...uprawiałaś normalny seks? 1 młoda jestem, mam jeszcze czasu na ekscesy "miłosne" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#542 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#543 |
Zakorzenienie
|
No tak wyzywanie mnie od ograniczonych w ogóle nie jest obrazą, a to że wyraziłam swoje zdanie dobitnie nie oznacza mojej nieinteligencji.
Nie mam szacunku do kogoś kto nie ma go do mnie i z góry na mnie najeżdża samym stylem pisania, z kilometra widać Twoje nastawienie do moich wypowiedzi.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#544 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
jestę wieszczę
|
Wyrażanie swojego zdania, a sugerowanie komuś, że daje na prawo i lewo to dwie różne rzeczy.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
Zakorzenienie
|
Skoro tak twierdzisz:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=528 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes Edytowane przez Linaewen Czas edycji: 2011-08-27 o 21:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#550 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]() Jest różnica między: nie rozumiem takie postępowania a: daje dupy każdemu kto za nią gwizdnie
![]() |
![]() |
#551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To był przykład, któraś z Was napisała, że może ma powodzenie a ja tylko, że skoro takie jest na to wytłumaczenie to musi dawać każdemu kto zagwizdnie. Czytajcie ze zrozumieniem.. No i tak, oczywiście tylko ja tu wszystkich obrażam. Dobra wynoszę się z tego wątku. Bye. ![]() Edytowane przez Imperfecta Czas edycji: 2011-08-27 o 21:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#552 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() BTW brak słów, to Ty mnie obraziłaś (tzn próbowalas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#554 | ||
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#555 | |
jestę wieszczę
|
Cytat:
![]() Moja skromna statystyka: 1. 1 2. 1 3. 1 4. 1 5. 0 ![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#556 |
Przyczajenie
|
1
1 1 1 1 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#558 | |||||||||||||||||
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- P.S. Imperfecta - zerknęłam z ciekawości na Twój wiek - ja w Twoim wieku byłam jeszcze dziewicą i nie do pomyślenia było dla mnie uprawianie seksu tak młodo ![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#559 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Przykładowo: Mając 18 lat - związek 2 lata 20 lat - związek 1,5 r. 21,5 lat - związek 1 r. 22,5 lat - związek 0,5 r. 23 lat - związek 1 r. 24 lat - związek 2 lata 25 lat - związek 1 r. 26 lat - związek 1,5 r. 27,5 lat - związek 0,5 r. 28 lat - związek 1 r 29 lat - związek 0,5 r. 29,5 lat- związek 1 r. 30,5 lat - związek 1,5 r. 32 lata - związek 0,5 r. 32,5 lata - związek 1 r. 33,5 lata - puściła się ten jeden raz z gościem bo ciacho było z niego, że szok! ZAZDROSZCZE!!! I co da się???????????? Da! A, że wchodziła ze związku z związek co w tym złego? ładna jest, facetów wkoło niej pełno... co ma być sama z renią grabowską?? Może poszła z każdym z nich do łóżka dopiero po upływie 3 miesięcy w każdym ze związków?? Oj kompleksy niektórych zjadają...
Fresh Princess of Wizaz ... https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=551947 - moja galeria pazurkowa ![]() 04.07.2015 PM 2015 ![]() Edytowane przez Lianca Czas edycji: 2011-08-28 o 11:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także pytań w zasadzie nie mam.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#561 |
jestę wieszczę
|
W sumie to mnie tacy ludzie bawią, bo tyle mają co sobie pogadają, pomarudzą, obrażają i potupią nogami, a w środku ich aż zżera, że nic więcej nie mogą i że ktoś nie chce żyć jak oni
![]() A nie tylko pojedyncze jednostki, ale i całe instytucje chcą nam zaglądać pod kołdry ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
po drugiej stronie szafy
|
Dziewczyny, nie wyjeżdżajcie z PISem i kółkami różańcowymi, bo to nie ma sensu. Imperfecta jest po prostu młoda, w jej wieku to nic dziwnego, że seksu się próbuje dopiero po paru latach związku i że się ma takie a nie inne poglądy.
![]() |
#563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
po drugiej stronie szafy
|
Jasne że tak, ale jak osoba czternastoletnia nie chce uprawiać seksu po miesiącu związku, ba, nawet po roku nie chce, a po dwóch latach jeszcze nie czuje się gotowa, to tylko się cieszyć
![]()
![]() |
#565 |
Zadomowienie
|
To ona ma 14 lat??
A to przepraszam... to zmienia postać rzeczy... W ogóle poniosło mnie...zachowałam się jak gówniarz:P Plasiam
![]() |
#566 |
po drugiej stronie szafy
|
Ma 18, ale jest w czteroletnim związku
![]() ![]()
![]() |
#567 |
Rozeznanie
|
1. ...całowałaś się? 4
2. ...odważniej dotykałaś? 4 3. ...uprawiałaś petting? 2 4. ...uprawiałaś seks oralny? 2 5. ...uprawiałaś normalny seks? 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Zakorzenienie
|
Po pierwsze lat mam 19, tzn skończę w przyszłym miesiącu, ale to niewiele wnosi do tematu.
Po drugie nie jestem żadną moralizatorką to, że powiedziałam że dla mnie takie coś nie jest normalne i że mieć tyle partnerów to przesada, ale jak kto woli, każdy niech będzie nawet w 20 związkach najlepiej naraz i niech pieprzy się jak króliki skoro im tak dobrze najlepiej w pierwszy dzień znajomości, co mi do tego. Ja po prostu nie uważam tego za normalne i zdania nie zmienię koniec kropka... Po trzecie nie mam czego zazdrościć, wystarczy mi jeden facet którego posiadam i większego powodzenia mi nie potrzeba.. Linaewen, miło że wspominasz naszą tak samo beznadziejną konwersacje z innego wątku. ![]() A teraz możemy zakończyć tą bezsensowną dyskusję, napisałam że się stąd wynoszę, ale nie wytrzymałam czytając kolejne wywody dotyczące moich wypowiedzi.. P.s: Nie udzielam się w żadnych kółkach różańcowych, nie chodzę do kościoła od 5 lat i nie trzymam strony żadnej partii politycznej. ![]() Edytowane przez Imperfecta Czas edycji: 2011-08-28 o 12:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#569 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#570 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Wiesz co, kiedyś chyba miałam podobne myślenie do Twojego. I jakoś jestem przekonana, że Ci się zmieni. Oczywiście nie życzę Ci źle, ale co jeśli nie wyjdzie Ci z chłopakiem? Nie sądzę byś w wieku 20+ znów czekała w nowym związku 4 lata z seksem.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:50.