Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz.XXIII - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-23, 21:49   #541
evoonia86
Zakorzenienie

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie saska kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

ja się zbieram do łóżeczka.
jutro do pracy, a potem z resztą zaproszeń. jak dobrze, że to już końcówka

dobrej nocki
Stary 2012-04-23, 21:50   #542
a u d r e y
Wtajemniczenie

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie saska kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
jak moja mama mowi leroy merlin to ja schodze zawsze powie po swojemu ;d
to jest dopiero hit!
u mojej mamy to zawsze jakiś relrłerlełem
a dla TŻta to nieśmiertelnie GREEN SHOP
haha

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość

Jedyna ozdoba powiadasz.. a sala daje Ci do dyspozycji wazoniki?
Ja tez myslalam sama dekorowac ale sala niestety ma tylko flakony malutkie i waskie- na jedna roze.... .Wiec wzięłam dekoratorke ktora dyzponuje slicznymi flakonikami

wyzej pisalam ze jesli sie nie odwaze na ten niebieski to zrobie podobny bukiecik do Twojego i przewiaze go delikatna niebieska wstazka. jakas waziutka ot tak by zaakcentowac. Wowczas moze skusze sie na niebieska bizuterie
A na sale chyba dodam do bieli i czerwieni zolty
Dzieki dziewczyny boskie jestescie za te rady!

tylko nie wiem wowczas jaki krawat dla TZ kupic... bo czerwony za mocny jak dla niego, bielgo nie bedzie widac a na zolty sie nie zgodzi
ja myślę że taki kobalt może fajnie z czerwienią się komponować :yes:
Stary 2012-04-23, 21:51   #543
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
AAAAAAAAAA !!!! udało mi sie rodziców przekonać do winietek tzn wszystko jest na dobrej drodze
ja muszę swoją przekonać do groszków

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 21:52   #544
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
ja muszę swoją przekonać do groszków

ja się posłużyłam podstępem
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 21:53   #545
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
ja się posłużyłam podstępem
powiedz jaki

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 21:53   #546
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
jak moja mama mowi leroy merlin to ja schodze zawsze powie po swojemu ;d
ja mam to samo z rodzicami jesli chodzi o leroy tata nie raz nawet mowi Merlin monroe albo "jedziemy do merlina" (wymowa tak jak pisownia)
Stary 2012-04-23, 21:54   #547
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość

ja myślę że taki kobalt może fajnie z czerwienią się komponować :yes:

no wlasnie mnie dziewczyny przekonuja
Tylko ze musze to przeanalizowac. Na 100% dodam zole kuleczki karspedi (czerwien biel i zolty) no i jak cos zaakcentuje ale dalikatnie blekit. w Ubirze chyba wlasnie ta wstazeczka przyh bukiecie i bizu
a na sali jeszcze zobacze

Chyba cos z tego wyjdzie

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 21:55   #548
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
powiedz jaki

mój tata był przeciwny no ale jak byliśmy na tym weselu w Serocku to była masakra... bo nie wszyscy się wyrobili zdobyć dobre miejscówki np mojej mamy brat wylądował z inną rodziną bo nie chciał siąść koło swojej szwagierki której niecierpi i wolał tam nie siąść co się wiązało z tym że nie siedział koło mojego taty a oni lubią sobie razem popić no i ja mówie że było by to dobrym rozwiązaniem bo nie było by wyścigu do miejsc każdy by miał swoje miejsce i takie tam

Stary 2012-04-23, 21:56   #549
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
A to moja suknia...
śliczna
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
suknia została włącznie z gorsetem uszyta od nowa bo kolor nie ten co zamawiałam o matko boska aż tak trudno było się do tego przyznać było jak na spowiedzi no i kochane kopnął mnie zaszczyt rozmowy z kobitki-właścicielki

suknia jest w moim kolorze i szyta jak na mnie czego od życia chcieć więcej cud, miód i orzeszki ale pała w torbie była przygotowana gorset będzie miał jeszcze wcięcie w talii i krawcowe zapomniały doszyć jeszcze gdzie nie gdzie falban ale to już kosmetyka

a więc tadam
ufffff pięknie

Wydawało mi sie że więcej cytowałam musiało mi sie nie kliknąć widziałam też zestawienia, piękne

Ja wpadłam tylko powiedzieć ze mamy w miarę usadzonych gości, ustaloną dekorację sali, prawie rozplanowany transport i coraz mniej czasu
Aczkolwiek myślałam że jak już będę miała kilka dni (nie kilkanaście, kilkadziesiąt tylko kilka) to będę po ścianach ze stresu chodzić, a na razie nie jest źle moja mam się chyba bardziej stresuje

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 21:57   #550
marylka80
Zadomowienie

Cytat:

Jedyna ozdoba powiadasz.. a sala daje Ci do dyspozycji wazoniki?
Ja tez myslalam sama dekorowac ale sala niestety ma tylko flakony malutkie i waskie- na jedna roze.... .Wiec wzięłam dekoratorke ktora dyzponuje slicznymi flakonikami

wyzej pisalam ze jesli sie nie odwaze na ten niebieski to zrobie podobny bukiecik do Twojego i przewiaze go delikatna niebieska wstazka. jakas waziutka ot tak by zaakcentowac. Wowczas moze skusze sie na niebieska bizuterie
A na sale chyba dodam do bieli i czerwieni zolty
Dzieki dziewczyny boskie jestescie za te rady!

tylko nie wiem wowczas jaki krawat dla TZ kupic... bo czerwony za mocny jak dla niego, bielgo nie bedzie widac a na zolty sie nie zgodzi
U nas na sali sa niziutkie wazoniki, nic by do nich nie weszlo. Ja sobie kupilam wazony sama takie jak mi sie podobaja. I to za nizsza cene niz mialabym zaplacic dekoratorce. A wazoniki zostana i dam pozniej siostrze, jej sie na pewno sprzydadza...

A tak przy okazji waskie flakony to nie jest zly pomysl, pod warunkiem ze jest ich duzo. Wtedy ukadasz je po prostu gesciej, i po 3-4 kwiatki do wazonika. Super to wyglada...Ja mam takie wazoniki w zestawach po 4 kolo siebie, i tam bede wkladac po kilka kwiatkow, ale oprocz tego beda tez duze bukiety....

http://theweddingofmydreams.co.uk/bl...ntage-bottles/

Edytowane przez marylka80
Czas edycji: 2012-04-23 o 22:02
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 21:58   #551
201705121336
Konto usunięte

ide lulac miłych
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-23, 21:59   #552
chocolate muffin
Rozeznanie

Kindzia - falbanki Dobrze że postawiłaś na swoim. Będziesz piękną pm.

Jestem strasznie zmęczona a nic dziś nie zrobiłam. Miałam na dziś dużo nauki, bo jutro mam mega pytaninę z całego materiału ze statystyki. A nie zrobiłam kompletnie nic, tak się stresuję cały czas tym maluchem, że nie byłam w stanie się skupić na nauce w ogóle

Edytowane przez chocolate muffin
Czas edycji: 2012-04-23 o 22:01
chocolate muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 22:03   #553
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Aczkolwiek myślałam że jak już będę miała kilka dni (nie kilkanaście, kilkadziesiąt tylko kilka) to będę po ścianach ze stresu chodzić, a na razie nie jest źle moja mam się chyba bardziej stresuje
moja mama też już zaczyna świrować a jeszcze ponad 2 miesiące... albo już raczej u mnie na razie chill, moja chrzestna też zaczyna świrować pawiana
Stary 2012-04-23, 22:05   #554
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Witam Kochane w nowym wątku
Chciałam pochwalic sie, że dziś był mój pierwszy dzień w nowej pracy
ogólnie jestem przerażona, ale musze wytrzymać! niestety nie mogę wchodzić na wizaż w pracy:/
Byliśmy też dziś w poradni i babka była super za jednym razem zaliczyła nam 2 spotkania, wytłumaczyła ta metodę ale tak na luzie i powiedziała, ze w kościele nie chodzi wcale o to, żeby nie uprawiać seksu jak się nie ma zamiaru zajść w ciążę. Naprawdę była super

buziaki dla was
Stary 2012-04-23, 22:05   #555
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
U nas na sali sa niziutkie wazoniki, nic by do nich nie weszlo. Ja sobie kupilam wazony sama takie jak mi sie podobaja. I to za nizsza cene niz mialabym zaplacic dekoratorce. A wazoniki zostana i dam pozniej siostrze, jej sie na pewno sprzydadza...

A tak przy okazji waskie flakony to nie jest zly pomysl, pod warunkiem ze jest ich duzo. Wtedy ukadasz je po prostu gesciej, i po 3-4 kwiatki do wazonika. Super to wyglada...Ja mam takie wazoniki w zestawach po 4 kolo siebie, i tam bede wkladac po kilka kwiatkow, ale oprocz tego beda tez duze bukiety....

http://theweddingofmydreams.co.uk/bl...ntage-bottles/
sliczne. ja bede miala kwadratowe szklane. Ale chyba wykorzystam te ich waskie i dam na wieski stol i powkładam po jednyn dwa kwiatki do nich i poloze w wiekszej ilosci

Bo na stoly jedna roza w takim wazoniku jak oni proponuja to dla mnie na prawde nieporozumienie.. (fot)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (30,4 KB, 54 załadowań)

Stary 2012-04-23, 22:07   #556
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Wszystkie macie pięknie zdobione kościoły, a ja jestem inna i mam kościół w nowoczesnym stylu białe ściany, czarne ławki. Wszystko takie proste i zimne. Jednak właśnie mi się to podoba
zazdroszcze!! moj tez jest w zlocie ale ma to tez swoj urok, na szczescie nie jest stylizowany na stary tylko stary, co mnie troche uspokaja

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 22:08   #557
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Witam Kochane w nowym wątku
Chciałam pochwalic sie, że dziś był mój pierwszy dzień w nowej pracy
ogólnie jestem przerażona, ale musze wytrzymać! niestety nie mogę wchodzić na wizaż w pracy:/
Byliśmy też dziś w poradni i babka była super za jednym razem zaliczyła nam 2 spotkania, wytłumaczyła ta metodę ale tak na luzie i powiedziała, ze w kościele nie chodzi wcale o to, żeby nie uprawiać seksu jak się nie ma zamiaru zajść w ciążę. Naprawdę była super

buziaki dla was
za poradnie i za wdrożenie się do pracy

Cytat:
sliczne. ja bede miala kwadratowe szklane. Ale chyba wykorzystam te ich waskie i dam na wieski stol i powkładam po jednyn dwa kwiatki do nich i poloze w wiekszej ilosci

Bo na stoly jedna roza w takim wazoniku jak oni proponuja to dla mnie na prawde nieporozumienie.. (fot)
ta jedna różałka? A to w cenie masz ubiór sali?
Stary 2012-04-23, 22:11   #558
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
zazdroszcze!! moj tez jest w zlocie ale ma to tez swoj urok, na szczescie nie jest stylizowany na stary tylko stary, co mnie troche uspokaja
ja tez mam zloty.. i ciemno jest wewnatrz... Nie jest brzydki ale widzialam ładniejsze

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

Cytat:

ta jedna różałka? A to w cenie masz ubiór sali?
az jedna
Nie, dekoratorkę mam swoja. Bo inaczej to bym miala do koloru biale, czerwone lub rozowe roze nie ma mowy

Stary 2012-04-23, 22:14   #559
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
ja tez mam zloty.. i ciemno jest wewnatrz... Nie jest brzydki ale widzialam ładniejsze

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

az jedna
Nie, dekoratorkę mam swoja. Bo inaczej to bym miala do koloru biale, czerwone lub rozowe roze nie ma mowy
masakra

Powiem Wam że ja jestem meega zadowolona z Naszej sali. Mamy w cenie florystkę, najlepszą w okolicy i dzisiaj jak u niej byłam to powiedziała mi że budżet z sali ma taki że możemy fajnie poszaleć, z resztą w galerii ma zdjęcia dekoracji mojej sali i na prawdę jest w czym przebierać
Stary 2012-04-23, 22:14   #560
(kicia)
Zakorzenienie

już nawet wybraliśmy model winietek (trzeba kuć żelazo póki gorące jak zamówie winietki to już nie będzie odwrotu bo szkoda kasy)

teraz pytanie bo wiem że było to poruszane osoby towarzyszące wpisywały ście jako po prostu "osoba towarzysząca" czy "osoba towarzysząca Anny Nowak"??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Ornamental03.jpg (60,9 KB, 50 załadowań)

Stary 2012-04-23, 22:16   #561
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
uu to juz tylko lekko ponad tydzień ależ ten czas zapitala

Stary 2012-04-23, 22:20   #562
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
moje cyce nic nie ruszy nawet bez stanika, skacze skacze a one w miejscu jedynie przed okresem coś faluje.. a tak bym chciała mieć takie kłopoty żeby na fitnesy nosić specjalne cyckowe wygody

To patrz lepiej na mój
otwieramy plebiscyt na najbrzydszy kościół?

łałł jaka duża Maryja

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
a oto szminka, którą chyba byłam malowana. Kilka z was pytało. Niestety numeru brak ale miała taki sam kolorek no i opakowanie
zakonotowała

Cytat:
są i foty

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

wpadłam tam jak burza nawet lepiej jak tornado i mina im zrzędła jak mnie zobaczyły dały mi suknię iiiiii uwaga................
otworzyłam delikatnie ale powoli, nie spieszać się suwak i okazała się moja jedyna najukochańsza falbianasta suknia ślubna

Cytat:
suknia została włącznie z gorsetem uszyta od nowa bo kolor nie ten co zamawiałam o matko boska aż tak trudno było się do tego przyznać było jak na spowiedzi no i kochane kopnął mnie zaszczyt rozmowy z kobitki-właścicielki

suknia jest w moim kolorze i szyta jak na mnie czego od życia chcieć więcej cud, miód i orzeszki ale pała w torbie była przygotowana gorset będzie miał jeszcze wcięcie w talii i krawcowe zapomniały doszyć jeszcze gdzie nie gdzie falban ale to już kosmetyka

a więc tadam
niezle!! i nawet swoja osoba zaszczycila Cie sama pani Violetta??!! zazdraszczam

Kindziu.. Ty wiesz... ja juz chyba nic nie musze mowic Bo Ty wiesz ze kocham Twoja suknie

Stary 2012-04-23, 22:23   #563
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
już nawet wybraliśmy model winietek (trzeba kuć żelazo póki gorące jak zamówie winietki to już nie będzie odwrotu bo szkoda kasy)

teraz pytanie bo wiem że było to poruszane osoby towarzyszące wpisywały ście jako po prostu "osoba towarzysząca" czy "osoba towarzysząca Anny Nowak"??
ja o ile nie bede wiedziala jak ta osoba ma na imie napisze po prostu 2x osobe przeze mnie zapraszana.. wiem ze niektorzy twierdza ze to nieeleganckie, ale nie zmiesci mi sie napis "osoba towarzyszaca Anny Kowalskiej", a wiem ze nikt z rodzinki sie nie obrazi jak zrobie po mojemu
Stary 2012-04-23, 22:33   #564
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:

łałł jaka duża Maryja
kawał baby mówiąc kolokwialnie
Stary 2012-04-23, 22:42   #565
melod_y
Zakorzenienie

a wlasnie ladystar. bo chyba zapomniałaś wyslac mi ten nr do poradni na priv...
tak wiec jeszcze raz Cie prosze, jak znajdziesz sekunde to przeslij mi

Stary 2012-04-23, 22:47   #566
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
a wlasnie ladystar. bo chyba zapomniałaś wyslac mi ten nr do poradni na priv...
tak wiec jeszcze raz Cie prosze, jak znajdziesz sekunde to przeslij mi
rzeczywiscie zapomnialam rano wezme od TZ i wysle Ci

a tymczasem - Slodkich snow
ja dzis zasypiam w tanecznym klimacie samby pani prowadzaca taniec zapytala nas dzis czy przypadkiem nie chcemy pojsc na turniej tanca w maju

Stary 2012-04-23, 23:02   #567
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
rzeczywiscie zapomnialam rano wezme od TZ i wysle Ci

a tymczasem - Slodkich snow
ja dzis zasypiam w tanecznym klimacie samby pani prowadzaca taniec zapytala nas dzis czy przypadkiem nie chcemy pojsc na turniej tanca w maju
Idzcie A PM małopolskie pójdą dopingować

Ja właśnie skończyłam usadzać swoich gości. Szlag mnie bierze przez matke TŻta. Po prostu mnie telepie. O nic ją nie prosimy, nic w przygotowaniach nie pomaga bo ani ja tego nie chce, ani ona o to nie zabiega. Przyszły zaproszenia w środę. Dałam TŻtowi jego rodzinę żeby matka jego sprawdziła i zeby mi przywiózł bo chcę je popakować w koperty i pasuje zacząć rozdawać i co? Do dzisiaj ich nie mam. Nawet niee chcę wiedzieć ile będe czekała na usadzenie gości. Pier^^^lca do głowy dostane przez nią.

i z takim oto doskonałym humorem wybywam do spania.
jutro z rana dostawa w lumpku więc pędzę się obkupić
a po południu zabieram Mami do Bonary w poszukiwaniu sukienki może nawet obfocę i będziecie komentować co i jak

Dobranoc

Edytowane przez a u d r e y
Czas edycji: 2012-04-23 o 23:10
a u d r e y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 23:09   #568
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Kindziu - brawo za kieckę I za drugą kieckę której foto było na wątku

Moje dzisiejsze zakupy mnie zrujnowały trochę, a jutro jeszcze idę się dobić paroma wydatkami - umilam sobie życie I uznałam, że zakupy niektórych rzeczy oraz bardzo szybka jazda samochodem są lepsze niż orgazm

Ten kościół z wielką Matką Boską - na razie dla mnie najbrzydszy
Wkleję Wam też swój - paskudny...

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Oglądałam w sobotę w Aparcie kolczyki, w końcu trafiłam do takiego w którym były wszystkie interesujące mnie modele. No i jednak najpiękniejsze są te co kupiła Wiktusiaczek. Tylko ta bandycka cena, chyba nie ma szans, żebym je kupiła.
Chyba że ktoś wie skąd się bierze kupony rabatowe do Apartu?
Dziękuję Gdybym nie dostała od tża bonów upominkowych do Apartu i nie załapała się na "Noc rabatów" gdzie Apart oferował 20% rabatu to bym ich nie kupiła. I po kilku komentarzach poczułam się, jak burżujka - dla mnie też 299 zł to za dużo, jak na kolczyki, ale 299 zł - (bony+rabat+tatuś dołożył) = 20 zł....
Karta Diamond i Platinum daje rabat, ale niski, a sposobem na oszczędność jest zakup na allegro bonu upominkowego firmy Apart, który ktoś wystawia za niższą cenę - tak zrobiłam kiedyś z bonem do Castoramy, który skądś moi rodzice wygrali, a nie był potrzebny.

Dobranoc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zdjecie_lotnicze_bielsko_kosciol_aleksandrowice_9378.jpg (177,3 KB, 29 załadowań)
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 23:23   #569
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość

Ten kościół z wielką Matką Boską - na razie dla mnie najbrzydszy
Wkleję Wam też swój - paskudny...
Mojej MATKI Boskiej i tak nic nie przebije, nawet Twój
Ale wygrywam w końcu w jakiejś konkurencji yeeeaaah baby!

PS. Szybka jazda samochodem czasem lepsza niż orgazm
pod warunkiem że nie zabija Cię prawie własny instruktor prawka
w niedzielę w drodze na zajęcia brałam się za wyprzedzanie, kulturka migacz i w trakcie zerknęłam konrolnie do tyłu a samochodu który był za mną nie ma, patrze w lusterko a on na mojej dupie prawie odbiłam w prawo, niemal wpadlam do rowu a przede mną patrze- debil który mnie "uczył" jeździć. Wyjeździlam 18 h i powiedziałam żeby wysstawił mi kartke ze mam odrobione godziny,a rezzte dojeżdżę przed egz. Tym sposobem wyjeeźdiłam 18 h nauki jazdy,a reszte jeździlam z TŻtem autem za pasażera po NH i okolicach i tłumaczył mi co i jak zrobić. I tylko dzięki niemu zdałam za pierwszym razem...

Edytowane przez a u d r e y
Czas edycji: 2012-04-23 o 23:25
a u d r e y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 23:24   #570
monikazmc
Raczkowanie

Witam NENA my chcemy coś spokojnego bo z mojego Tż-ta tancerza już nie zrobie No to już stresik troszeczkę jest ślub mamy w św. krzyżu na nowym mieście, bukiety zamawiałam w kwiaciarni w Agorze a samochód kościół i dekoracje na salę w "Powiedz Tak" naprawdę fajna tam jest właścicielka bardzo pomocna ale jak zrobi to zobaczymy w sobotę żałuję tylko że też tam bukietu nie zamawiałam

Zaręczyny I ... .08.2008

Zaręczyny II 5.12.2010

Ślubujemy 28.04.2012
monikazmc jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości