![]() |
#541 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
Cytat:
![]() chyba jeszcze ja Cie nie witalam wiec Witam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- ![]() zartuje oczywiscie ![]() gratuluje i zazdroszcze niesamowicie. moj raz pospal do 4, dzis juz o 3 wolal zeby go zabrac do lozka ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
![]() ja dzis bylam na 2h spacerze w bluzce z rekawem 3/4 i leginsach. Zgrzalam sie okrutnie, nastepnym razem chyba pojde w staniku i majtkach. ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
![]() wspolczuje nieprzespanych nocy. Ja narzekam czasami na mojego co raz w nocy sie budzi, ale porownujac do corci Princesski to moge narzekac, porownujac do Bianki juz nie bardzo. ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
ja czopka 2x juz dawalam, w sumie gladko poszlo, mlody jak sam go wciagnal ![]() na tempke dawalam. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#542 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#543 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
![]() spacerowki nie mam ale chetnie poczytam jakie Wy macie. Bo ta z wozka 3w1 jest ciezka. ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#544 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
http://forum.gazeta.pl/forum/f,10161...ozkomania.html tylko uważaj, bo można się uzależnić ![]()
![]() |
#545 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Cytat:
![]() tez bym wybaczyla ![]() hmm nasz plan: uciekac z domu bo przyjezdza babcia a we dwie z moja mama sa nie do zniesienia ale ciiii ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
![]() Dalia chustowa jest na pewno wiec moze sie wypiowie ![]() mój jest z lipca ![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
![]() Uff nadrobilam... 2str mialam. A teraz cisza, na spacery pewnie poszlyscie! My od 11,30 do 13,30 spacerowalismy z Tz bo dzis na druga zmiane pojechal. Wczoraj bylismy na zakupach, kupilam sobie tylko pedzel o bronzera. Zamiasr za 60zl to za 34 ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#546 |
Wtajemniczenie
|
Goldika podanie czopka mnie przeraziło
![]() Jezuniu, ale skwar na dworze, wróciłam padnięta, jakby słońce ze mnie wyssało całą energię. A malutka kima. Wiecie nie wiem czy to dobrze czy źle, ale moja niunia zrobiła przed spacerem kupkę taką brązową, w kawałku... I widziałam, że wysiłek duży włożyła przy tym robieniu.. To po marchewce? Ale mało jej dałam.. |
![]() ![]() |
![]() |
#547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#548 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() tak w ogóle to mała moja mała ma "dwa czasy snu": spi zawsze albo 2,5h albo 45 min (w dzien oczywiscie), troche to dziwne, ale na serio tak ma ![]() moze ja sprobuje zachustować i na wszelki wielki wezmiemy wózek? ![]()
![]() |
#549 |
Raczkowanie
|
Witam
My juz po spacerku i zakupach - dzisiaj zaszlałam i kupiłam małej czapke, kapelusik, opaskę , 5cipak body z długim i krótkim rekawkiem i 3pak rampersów ![]() ![]() Przyszedł dzisiaj ten szczeniaczek - uczniaczek i mam mieszane uczucia . Jakos tak niezbyt mi sie podoba ![]() ![]() Ja mam 2 kremy z filtrem - Musteli i hippa ( z hippa lepszy jest). Smaruje zawsze jak wychodzimy na dwór bo Pati lubi słoneczko a nie chce żeby sie opaliła ![]() A dziś kończymy 5mcy ![]() Dygotko ty chyba wczoraj pytałaś która marchewka lepsza? Sprawdziłam bo akurat ma w domu z hippa i gerbera i one różnia sie składem: hipp- 90% marchew i 10% woda , a gerber 100% marchewka . A z bobovity ( sprawdziłam w necie )- Skład: marchew, woda, ryż Ja małej daje rózne ,jakie akurat kupie w promocji i nie zauwazyłam jakichś róznic ![]() Edytowane przez kojka Czas edycji: 2012-04-27 o 14:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() u nas planow zadnych, bo tz pracuje ![]() ![]() bylismy w parku 3h, spotkalam mojego znajomego Pana Dziadka z Maciusiem, chlopaki sie oklepali po lapkach, posmiali i odprowadzil nas Pan Dziadek tajemnym przejsciem do domu, tyle tu mieszkam, a latam do parku na okolo ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Filip uskutecznia wlasnie ''raczkowanie'' wku..wa ma strasznego, bo nie synchronizuje konczyn ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#551 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#552 |
Zakorzenienie
|
kojka
![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Oliveira a no taki szybki chlopak z niego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#553 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- dobra, uciekamy na spacerek... ech... od Was to sie nie mozna uwolnic ![]() ![]()
![]() |
#554 |
Zakorzenienie
|
ja tez zawsze sobie obiecuje, ze na tej drzemce mlodego to juz ide robic cos, a dalej siedze
![]() dobra, teraz ide wyszorowac jego wanienke i wstawic marchewkowe pranie p.s. ryzyk mu smakowal, tylko chyba niepotrzebnie dalam ziemniaka, bo sie kleilo troche, a ziemniak jeszcze poprawil... |
![]() ![]() |
![]() |
#555 |
Zakorzenienie
|
Ja nosilam w chuscie jak mialam 1 dziecko
![]() ![]() W taka pogode to bym ubrala w body dlugi rekaw plus eajstopki i czapeczka i starczy ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Chlopaki po marchewce stekaja bardzo ale kupa co dzien Zupka z soczewicy byla pyyyyszna, samej mi smakowala ![]()
#556 |
Wtajemniczenie
|
Princ u Nas tak bylo i odstawilam marchewke
#557 |
Zakorzenienie
|
Oliveira ile ma twoj starszak?
Sonia mi sie poskarzyla ze szuka i szuka i nie moze znalezc kogos kto sie z nia ozeni a ona nawet ma biala sukienke i juz urosla A potem spytala czy moze sie ozenic z moim mezem? No i wloski ma obciete na krotko, juz dosc Mialam walki o czesanie sie ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Aha Oliveira kupowalas spacerowke w serwisie Jane? Pochwal sie jaka, oni maja super wozki ![]() I jesli mozesz to podaj namiary na sprzedawce, musze dokupic folie do naszego tramwaju a nigdzie w necie nie moge znalezc
#558 |
Zakorzenienie
|
kojka-dziekuje ci za odp
![]() ![]()
#559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A chlopaki to tluste kielbasy co leza jak walki czy jak to bylo ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#560 |
Zakorzenienie
|
pytanie mam"mamy karmiace piersia jadłyscie melony?????????
#561 |
Zakorzenienie
|
hej
co do filtrów, to ja kojarzę, że dziecko do 6miesiąca w ogóle nie wystawiać na słońce a filtry od 6m-ca dopiero stosować mam mały problem z młodszym, sama nie wiem, co robić. Od 3 dni daję mu marchewkę z ryżem Bobovity - peirwszy jego pozapiersiowy posiłek i za każdym razem je nawet nieźle (tzw języczkiem wypycha, bo jeszcze niezbyt umie, czasem cos do mnie powie i wtedy wypluje, ale nie płacze ani się nie krzywi), niestety tuż po jedzeniu zaczyna się jazda. Daje mu do popicia mleko, bo mało zjada tej marchewki. W trakcie ssania już jest nieznośny, szarpie pierś, troche się pręży. No a potem jest wielki płacz na zmianę z ulewaniem, właściwie aż całą tą marchewke uleje ![]() nikaa - pytałam i DTPa jest lepszy i zwykle płatny, znany pod nazwą Infanrix. Trafiła Ci się gratka ![]() co do słoiczków, to ja po aferze MOMowej nie kupuję Gerbera ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- nie lubie melonów, ble chyba że watermelony, to lubię bardzo i jadłabym bez końca ![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- mój też mega grubas i leży i nic nie robi. Żeby chociaż ząbkował, to by był usprawiedliwiony.... |
![]() ![]() |
![]() |
#562 |
Zakorzenienie
|
oolong-melon galia-to jedyy rodzaj melonów jakie jadłam...
a co to za akcja z Gerberem?? mam do ciebie pytanie,ale to na pw napiszę ![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Oolong-a co chodzi z tą szczepionka DTPa? bo nie kojarzę o co Nikaa pytała.my bierzemy właśnie taką-oczyszczony krztusiec
#563 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() muffinka ja ciasta robię na pałę z głowy. troche tego, tamtego, zazwyczaj wychodzi ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#564 |
Zakorzenienie
|
a mi się marzy spotkanie ze znajomymi bo zdziczałam na maksa
#565 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A to moj z grudnia 2005 ![]() Jeszcze nie jadlam,ale chetnie bym to zrobila.Cos ostatnio na ich temat czytalam,tylko teraz nie pamietam,czy to do diety karmiacej sie tyczylo,czy diety malego dziecka ![]() Cytat:
Co z tymi Gerberami?? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Rozeznanie
|
Witamy
![]() Kupiłm sobie dzisiaj chyba pod wpływem chwili nosidełko womar zaffiro rainbow, nie znam się na tym, przymierzyłam w sklepie i wydawało się ok a teraz czytam w necie i chyba d...a.Ale ileż można kloca nosić, ręce już opadają ![]() Moje dziecko opanowalo dzisiaj nową umiejętność zaczął raczkować do tyłu także mata juz odchodzi chyba w zapomnienie bo max 3 min na niej sie znajduje.Chyba za wcześnie na taką aktywność?Jutro 5 miechów kończy (kiedy to zleciało?????))) Edytowane przez saaraa_lub Czas edycji: 2012-04-27 o 17:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#567 |
Zakorzenienie
|
A dawala juz ktoras szpinak z ziemniakim?
Bo pamietam ze to z kolei w irlandii zalecali jako jedno z. Pierwszych dan i dawalam w sloiczku. Teraz bym ugotowala ale nie wiem jak- z mrozonki???
![]() |
#568 |
Rozeznanie
|
Chyba bezpieczniej z mrozonki,jest teraz w ogóle swieży? Nie polecam z hortexu ostatnio chyba samą trawę tam pakują.Nawet w biedronie jest niezły.
|
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Zakorzenienie
|
nic nie czytałam, bo cały dzień jestem na polu lub na balkonie z dziećmi
![]() ![]() ![]() Dzisiaj wystukałam ząbek!! ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Seona Czas edycji: 2012-04-27 o 17:18 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:19.