![]() |
#541 |
Raczkowanie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część III
Soldus: Czy ten sklep z herbatami, o którym piszesz, jest w Olsztynie? Możesz mi powiedzieć gdzie dokładnie? Świetne ceny z tego co mówisz, tez bym się tam wybrała, z góry dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#542 |
Konto usunięte
|
Turkusiku- Blondasek? Będzie u mnie za jakieś 2,5h
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
Raczkowanie
|
Sylvia09 ja podziwiam wszystkie osoby, które biegają!!! Więc Ciebie też! Wielkie
![]() A co do spania, to miałaś rację. Ja ostatnio chodzę spać po 1:00 a wstaję po 12h. Zawdzięczam to chyba temu, że od soboty mam chroniczny ból głowy i źle się czuję ... i miałam wolne w pracy ... jutro już wstanę o 5:15 ![]() Wrzuciłaś jakieś linko - dziś je opracuję ![]() Żyrafko jak byłam mała zawsze chciałam jeździć konno! Ale że do najbliższej stadniny miałam prawie 60km ... wyszło jak wyszło ... Soldus w poniedziałek cała 10tka dziewczyn znów poda wagę a może i więcej to będzie 10 spadeczków na pewno!!! Ćwiczysz codziennie? Bo ja nie daję rady codziennie ćwiczyć ... ![]() Co do herbat ja kupuję w zwykłych sklepach ... może faktycznie trzeba się przejść do jakiejś herbaciarni lub zielarskiego? Może będą lepsze? Bo na pewno będą bardziej naturalne... Dzięki za inspirację! Niby takie logiczne a na to nie wpadłam! Sylvia09 co do zapasów to skończyło mi się źródło białka czyli tuńczyk i jajka. Ale sobie poradziłam jakoś z dzisiejszym menu! Turkusiku przerwa w ćwiczeniach jest potrzebna. Ja np (jak już napisałam) nie potrafię ćwiczyć codziennie. Intensywne ćwiczenia (na całe ciało) zniosę co 2-3dni. Reszta dni to ćwiczenia na konkretne partie. Tęsknię już za basenem. 2x w tyg byłoby super chodzić a 3x to już marzenie! Niestety przez uczulenie jeszcze się boję pójść na basen... Soldus bądź grzeczna z Blondaskiem (dzięx za name ![]() Mi też mogła być przesłać te feromony. Ja tylko odstraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#544 |
Konto usunięte
|
Natalis- Mam nadzieję, że w poniedziałek będzie nas więcej ze spadkami w tabelce. Nie ćwiczę codzienne. Choć jeśli mam czas dzień po dniu ćwiczyć to to robię. Ja chodzę to takiego sklepu, gdzie są i herbaty naturalne i wszelkie inne cuda
![]() ![]() Do Blondaska mówię pełnym imieniem. Ten 4-literowy skrót zdecydowanie do niego nie pasuje ![]() Sasza10- Na ul. Dąbrowszczaków (choć może to być też Mazurska ![]() Silvia- Ja mam tak samo w lodówce. Idealne warunki dla pingwinów, sam lód ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#545 |
Raczkowanie
|
DZIEWCZYNY JAK TYLKO MOŻECIE KLIKAJCIE NA ESTE ... NIE WIEM GDZIE ONA SIĘ PODZIEWA...
U mnie na wadze dziś znów spadek, mikro spadek ale cieszę się z niego jak z każdego!!! Do znudzenia ... moje menu ... : ![]() 1. Otręby granulowane z truskawkami (kupiec) 20g, otręby owsiane 16% błonnika (sante) 10g, pestki dyni 5g, nasiona słonecznika 5g, winogron 40g, 60g malin, mleko 0,5% 100ml, duuża kawa z mlekiem 0,5% 100ml 2. Pół brzoskwini - 60g, serek tutti 0% smak owoce leśne 140g 3. Ryba - filet z miruny 200g, 400g pomidora przesmażone na teflonie z 20g cebuli, 2,5g czosnku i 100g serka wiejskiego lekkiego z piątnicy = taki a'la sosik z dużą ilością przypraw (bazylia, ostra papryka, sól czosnkowa, pieprz) , 200g ogórka gruntowego 4. Pół brzoskwini - 60g, serek tutti 0% smak jabłko i cynamon 140g, kawa z 100ml mleka 0,5% 5. Serek wiejski lekki 170g, 200g pomidora, 200g ogórka gruntowego kcal:1039,60 B:103,97 W:100,20 T:21,12 owoców: 210g warzyw: 1022,5g Do tego 1 herbatka z pokrzywy, dużo czerwonej, trochę zielonej, dużo wody mineralnej Edytowane przez n_a_t_a_l_i_s Czas edycji: 2012-08-15 o 12:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#546 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() bilet wydrukowany ![]() ![]() pije kawke i sie zaczne zbierac, bo za godzine musze wyjsc
#547 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#548 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]()
dzidzia 27.01.14 ![]() Edytowane przez Baleronowa Czas edycji: 2013-04-12 o 12:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#549 |
Zakorzenienie
|
soldus miłych dni z Blondaskiem ;D kurczę tak czytam Twoje wypowiedzi i dochodzę do wniosku, że mega z Ciebie optymistyczna kobieta musi być !!
![]() natalis to nic że nie ćwiczysz codziennie. wystarczy abyś potrafiła sprężyc się na taki porządny trening 2 razy góra 3 w tygodniu, ponieważ Twój organizm przy codziennym wysiłku produkuje za dużo kwasu mlekowego, który powoduje nie spadek a raczej przyrost mięśni ![]() własnie, własnie głosujmy na este !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale u mnie dzisiaj pochmurno. nic tylko wziąć książkę, kubek kawy/herbaty wejść pod kołdrę i zanurzyć się w lekturze.
#550 |
Rozeznanie
|
u mnie tez ponuro i jakas taka dziwna aura jest ale niebawem zakupy choc planowo nic dla mnie wiec mimo to i tak bedzie weselej, ze kolejna rzecz z listy bede mogla odchaczyc, a mam juz tylko tydzien czasu na rzeczy do paczki i pomyslenie dalej co ze swoich rzeczy jeszcze do niej wrzucic.
aaaa wlasnie wplacilam sobie kase na konto ![]() ![]()
#551 |
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
natalis
![]() ![]() ![]() ![]() a co do nadmiernej aktywności... kurcze ale ja lubię chodzić na siłownie. u mnie w klubie jest boks 3 razy w tygodniu i wtedy chyba mi się najlepiej ćwiczy bo ... instruktor jest bardzo przystojny i miło mi się na niego patrzy ![]() chciałabym chodzić na boks ![]() ![]() Baleronowa kocham zakupy i teraz narobiłaś mi takiej ochoty... a sklepy zamknięte ![]()
178cm jest- 71,4 ![]() CEL I- 68 kg CEL II- 64 kg CEL III- 61 kg cel ostateczny- 58 kg ![]() ![]() Edytowane przez TuRQoUiS Czas edycji: 2012-08-15 o 13:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#552 |
Rozeznanie
|
![]()
dzidzia 27.01.14 ![]() Edytowane przez Baleronowa Czas edycji: 2013-04-12 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#553 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Też myślałam o aqua areobiku ale niestety na moim basenie tego nie ma ![]() Co do fitness ... teraz się nie przełamię. Myślę, że może w grudniu ... bo w październiku i listopadzie będę miała przechlapane i nie będę miała czasu na nic. Sierpień leci, wrzesień też zleci ... a i muszę wyjść z dołka finansowego w który się teraz zakopałam ... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#554 |
Zadomowienie
|
Turqouis, aż się zawstydziłam
![]() ![]() ![]() ![]() kiedyś chodziłam na karate ![]() ![]() natalis, 60 km to faktycznie trochę daleko. Mi też jeździectwo marzyło się od dziecka - to jedyne do czego nie mam słomianego zapału i nie ma nie chce mi się ![]() a jeszcze co do biegania, to marsz też jest dobrym sposobem, jeśli jest odpowiednio intensywny ![]() wrzucam jeszcze moje dzisiaj: I. owies (3 łyż), 1 łyż. siemienia i otrębów z wieśniakiem i winogronem II. zupa brokułowa III. 2 jajka, fasolka szparagowa IV. hmm hmm może 2 kanapki z chlebem żytnim i twarogiem i pomidor wieczorem bieganie i siłowy - nazbierało się zaległości ![]()
#555 |
Raczkowanie
|
Soldus: Dziękuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#556 |
Zakorzenienie
|
la girafe ja pamiętam swoje pierwsze próby biegania, które kończyły się fiaskiem bo po paru metrach juz byłam wyczerpana. Jednak moja motywacja nie pozwoliła mi się szybko poddać. Teraz jestem na etapie biegania po 2-3-4 minuty ciągle i 4 minuty marszem. Jak na razie tyle w sobie wypracowałam, co uważam za wielki sukces
![]() ale mnie zmotywowałyście. Dzisiaj na bank coś poćwiczę, bo odkąd wróciłam nic tylko siedzę i siedzę ...
#557 |
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
ja dzisiaj w ramach aktywności bawię się w perfekcyjną panią domu i sprzątam szafe i ciuchy. m.a.s.a.k.r.a.
polecam ten rodzaj aktywności
#558 |
Rozeznanie
|
tur: to mamy to samo zajęcie. Ja też w szafie myszkuję. I się cieszę bo się dopinam w rzeczy które ostatnio nie chciały się dopiąć
![]() A. I na wesele sukienkę kupiłam. focie zrobię to postaram się jutro do albumu wstawię. Sama się zdziwiłam że taką kupiłam ![]() żyrafko : nie zniechęcaj się, bieganie to super sprawa. Satysfakcja i adrenalina - czego chcieć więcej? KOntrolujesz B/T/W ? Coś mało białka jak patrzę n twój jadłospis, tak mi się wydaje. I w ogóle najadasz się? Jak co to zawsze możesz warzyw dorzucić ![]() W ogóle chodzi za mną reklama old spice "jestem zapachnisty" i tak sobie powtarzam ją jak ćwiczę ![]()
#559 |
Zadomowienie
|
martusia, super, tak trzymaj
![]() ![]() ![]()
#560 |
Rozeznanie
|
ta część o biegniu to do martuszki byłą, nie do żyrafki. Zakręcona jestem
![]()
#561 |
Zadomowienie
|
elganja, zapisałam się teraz na bieg na 5 km we wrześniu, więc przez najbliższe 1,5 miesiąca muszę biegać
![]() edit: tak myślałam, że część dotyczyła zmagań martuszki ![]() co jakiś czas liczę btw i wychodzi w miarę ok - białko koło 70-80 g, tłuszcz w granicach 30 g i węgle różnie 100-130 g, więc kalorycznie też jest raczej w normie ![]() ![]() reklamy old spice są mistrzowskie ![]() ![]() ![]()
cel I: ![]() ![]() cel II: 68 - 67 - 66 - 65 ![]() zrzucone: 3 / 12 VICTORY LOVES PREPARATION ![]() Edytowane przez la girafe Czas edycji: 2012-08-15 o 16:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#562 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo mi też by się przydało [porobić za nią xD dwa tygodnie mnie w domu nie było a to co się dzieje w pokoju to Sodoma i Gomora, więc może jutro się tym zajmę, co bym jak wrócę 25 nie zastała większego bałaganu albo jakis dodatkowych lokatorów ;D elganja jak to do mnie o bieganiu to ja na początku się zniechęcałam, a teraz jeśli nie biegam to powstrzymuje mnie tylko pogoda xD tak sobie juz marze, że jak wyjadę na studia od października to może tam będzie więcej miejsc do biegania xD Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#563 |
Rozeznanie
|
wrocilam i padam.
![]()
dzidzia 27.01.14 ![]() Edytowane przez Baleronowa Czas edycji: 2013-04-12 o 12:27 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#564 |
Zadomowienie
|
martusia, systematyczność na pewno się opłaci
![]() już widzę, że mam trochę zgrabniejsze nogi, tyłek nieco się podniósł i brzuszysko spadło ![]() dzisiaj bieganie już zaliczone - 5,2 km w 40 min ![]()
#565 |
Raczkowanie
|
Właśnie wróciłam z 50min marszu który w 2 kawałkach był biegiem! Idzie mi coraz lepiej!
![]() Teraz chyba jak jestem rozgrzana skoczę na jakieś 20min na rowerek stacjonarny ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#566 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() natalis, tak trzymaj! ![]() ![]()
cel I: ![]() ![]() cel II: 68 - 67 - 66 - 65 ![]() zrzucone: 3 / 12 VICTORY LOVES PREPARATION ![]() Edytowane przez la girafe Czas edycji: 2012-08-15 o 19:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#567 |
Zakorzenienie
|
la giafe no ja zauważyłam, ze jak biegam to przede wszystkim zyskuje na tym brzuch i łydki xD o jeeeej biedni panowie, pewnie wszystkie partnerki wolały patrzeć na tego na koniu
![]() natalis gratuluje, grunt to od czego zacząć ![]()
#568 |
Raczkowanie
|
Dzięki kochane za miłe słowa
![]() Ale wiecie co ... pojeździłam na tym rowerku stacjonarnym 25 minut (ale to taki lekki, rehabilitacyjny...) ALE! Później poćwiczyłam jeszcze - przez przypadek - 20min na siłowni na świeżym powietrzu ![]() Gdyby nie to, że wiem co mnie jutro będzie bolało jak wstanę to poćwiczyłabym jeszcze. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Tak sobie teraz pomyślałam o naszej Soldus ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Gdzie jest Este??? Puchatku??? |
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Raczkowanie
|
Po takich ćwiczeniach i diecie grzecznej (podałam menu i się go trzymałam na 100%) dziś na wadze +0,3. Nie robię afery ale nie tego się spodziewałam. Od razu zjadłam więcej na śniadanie ...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Zadomowienie
|
natalis, czasem po intensywnych ćwiczeniach waga rośnie, ale to przejściowe, więc spokojnie
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:10.