![]() |
#541 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dieta 3d chili
Cześć Dziewczyny
![]() no więc zakupiłam i właśnie dotarłam do mnie elektroniczna wersja.... właściwie to zrobiłam to dlatego, że potrzebuję jakiś ram, żeby nie móc sobie odpuszczać ![]() ![]() Przez Wielki Post nie piję alkoholu i nie jem słodyczy więc dorzucam od najbliższego poniedziałku 3d chili i rowerek stacjonarny! Do zrzucenia mam 10kg do lata (do czerwca) więc mam nadzieję, że dam radę! Z Wami na pewno będzie mi łatwiej!!!!! Może macie jakieś wskazówki dla początkujących? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#542 |
Raczkowanie
|
Mam do Was pytanko, co mogłabym stosować zamiast serków kanapkowych na chlebek? Po prostu nie lubię żadnych serów, serków topionych, ziarnistych itd ...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
Przyczajenie
|
Jak Wam idzie dziewczyny ?? U mnie chyba jakiś kryzys
![]() Nic mi się nie chce, nie mam siły na ćwiczenia, jestem zmęczona i wszystko mnie wkurza ![]()
![]() |
#544 |
Raczkowanie
|
Brandy - trudno znaleźć zastępstwo serka kanapkowego, bo to jest właśnie "zamiast" masła
![]() Mira901 - nie poddawaj się!! Ja jutro zaczynam! Właśnie gotuję obiad na jutro ![]() Ja zrobiłam dzisiaj wszystkie zakupy i od jutra zaczynam! ...a teraz "Przepis na życie" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#545 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Mam jednak silne postanowienie, że od jutra znów wracam do diety. Mam do Was w związku z tym pytanie: myślicie, że powinnam kontynuować dietę od dnia, w którym przerwałam czy wrócić do początku, do dnia pierwszego? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#546 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Raczkowanie
|
Witam,
weekendy są trudne, bo zupełnie czas inaczej mam zajęty i musiałam zrezygnować z przekąsek. Natomiast musze się pochwalić, że na niedzielnym obiedzie u mamy jadłam swoją zupke marchewkową ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
Raczkowanie
|
Brandy - aha, ok
![]() ![]() Ja jestem po kefirze z bananem i cynamonem, do pracy wzięłam pomidory i kurczaka z warzywami i ryżem ![]() A terwaz właśnie popijam wodę i zastanawiam się jak wytrzymam cały miesiąc bez porannej kawy................ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#549 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Jednak się w sobie spięłam i pojeździłam na rowerku (10km ![]() ![]() ![]() kari_kari ja bym kontynuowała dalej diete od dnia w którym przerwałaś ![]()
![]() |
![]() |
#550 |
Raczkowanie
|
Mira901 - i jak efekty?
...właśnie zjadłam pomidora z ziołami, no i nie będzie to moje ulubione danie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#551 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#552 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() myślę że jakbym tak nie mieszała i czasami nie zgrzeszyła to byłoby lepiej ![]() Pomidory też moimi ulubionymi nie były ![]() ![]() ![]() zapraszam do siebie na bloga gdzie staram się codziennie opisywać jak idą mi zmagania z dietą ![]() www.mira901.blogspot.com
www.mira901.blogspot.com Edytowane przez Mira901 Czas edycji: 2013-02-25 o 11:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Przyczajenie
|
Rozumiem że dieta to 28 dni?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Przyczajenie
|
tak
![]()
![]() |
#555 |
Raczkowanie
|
Gratuluję ubytków
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#556 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
![]() ![]() I silna motuwacja jak najbardziej potrzebna ![]()
![]() |
#557 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie 3d dziś dostałam dietę i mam zamiar przyłączyć się do was jeśli pozwolicie.Jutro na zakupy a od środy zaczynam, może ktoś zaczyna również więc razem będzie rażniej.Na początku mam małe pytanko czy mogę przenieść obiad w miejsce drugiej przekąski ponieważ wtedy jestem już w domu i łatwiej mi będzie zrobić sobie ten obiad,niż o 5 rano przed pracą
![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Może dodam,że mam do zrzucenia ok 10 kg( w marzeniach).Dołączę dwa razy w tygodniu aerobik i trzy razy w tygodniu "skalpel"Chodakowskie j mam nadzieję że coś ruszy.Mażę o wiośnie aby dołączyć jeszcze moje ulubione KIJE. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Raczkowanie
|
Hej 77madzia
![]() I do roboty ![]()
![]() |
#559 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny! Dołączajcie! W większym gronie damy radę!
![]() Pierwszy dzień za mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
Raczkowanie
|
Witam!!!
Rowniez sie melduje po pierwszym dniu diety ![]() Ta dieta to juz chyba moja ostatnia deska ratunku .... Porcje sa bardzo duze jak dla mnie ale jakos daje rade. Problemem sa cwiczenia bo nie mam czasu. Obecnie od dwoch miesiecy jestem sama bo mezus pojechal do pracy do Italii ja mieszkam obecnie w UK zdwojka moich pociech 3 l3tnia corcia i 12 letnim synem. Pracuje pilnujac dzieciakow plus moja corcia jeszcze do tego takze od rana do wieczora mam trojke dzieciakow pod opieka, wracam do domu to szykuje obiadek dla rodzinki na dzien nastepny i wieszcie mi ale nie mam kiedy cwiczyc. Koncze wszystko ogarniac okolo 22.00 i w tedy o niczym innym nie marze jak o lozku tym bardziej ze wstaje o 6 rano ![]() Mam w domu orbiego na ktorym pomykalam jak moja mala byla jeszcze noworotkiem okolo 1,5 godziny dziennie i duzo udalo mi sie schudnac, ale czesc wrocila a z reszta jeszcze sie mecze. Ochota na moj sprzecik mam niemozliwa ale przy mojej corce sie nie da normalnie masakra. Czekam z utesknieniem na mojego meza bo marzy mi sie wyjscie na basen i odreagowanie od codziennosci bo dostaje juz do glowy pomalu tym bardziej ze dzieci ktorymi sie zajmuje nie naleza do latwych ![]() Ok no nic pomarudzilam postekalam, mam nadzieje ze mimo wszystko uda mi sie zrzucic cokolwiek ze ruch przy dzieciakach bo o takim narazie moge sie tylko pochwalic da w koncu jakies efekty. Pozdrawiam i zycze sukcesow !!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#561 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() U mnie 7 dzień. Na razie sie nie ważyłam i planuję po 2 tygodniach. ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
Witamy wśród zrzucających zbędny balast ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
Raczkowanie
|
U mnie ostatni dzień diety i niestety ale tylko -1 kg
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Raczkowanie
|
widzisz marzenamia u mnie tez -1.0 i zostawilam ta diete narazie..moze wroce na wiosne jak pojawia sie swieze warzywka bo teraz pomidory czy papryka to sama chemia...
narazie cw z ewka i od dzis licze kalorie...zobaczymy co bedzie ![]()
![]() |
#564 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
Raczkowanie
|
schudłam dużo bo wyjściowo ważyłam dużo. Dbam o dietę od końca stycznia zeszłego roku, do dziś w sumie schudłam 15 kg. Twierdzicie,że schudłyście po 1 kg i że to mało...a może w cm ubyło. Nie czujecie po ciuszkach luzu?Może lepsze samopoczucie?Większa energia?Dla mnie każdy kg jest jak cud i cieszę się z niego i dbam by nie wrócił
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#566 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny
![]() ja swoją dietę zakończyłam 8 lutego (72,8 kg z 77kg) i miałam zacząć kolejne 28 dni, ale przyznam, że nie chciało mi się ![]() ![]() ![]() Życzę wszystkim nowym dietowiczkom siły w wytrwaniu do końca i wspaniałych efektów ![]()
![]() |
#568 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja oczywiscie regilarne posilki co 2,5-3 h i duzo plynow
![]() |
![]() |
#569 |
Raczkowanie
|
ja się nie ważyłam przed startem, bo nie mam w domu wagi
![]() ![]() ![]() ![]() Od diety nie oczekuję spadku wagi (bo nie mam jej gdzie sprawdzać ![]() ![]() Także jestem dobrej myśli ![]() ![]() Dziewczyny - mam pytanie o kawę z kardamonem.... Kardamon mielony, tak? I jak to smakuje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#570 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:03.