|
|
#541 |
|
BAN stały
|
Dot.: Zaczynamy od listopada, by być szczupłą i piękną do lata ;D
Wtorek
+ 5 min ABS (szyja mnie bolała, nie dałam rady więcej). Mało trochę, ale nie chcę się zmuszać. 3 x dziennie porządnego wysiłku mi wystarczy
|
|
|
|
|
#542 |
|
Raczkowanie
|
mój najlepszy przyjaciel podczas wprowadzania zdrowych nawyków
![]() dzisiaj tylko 10 min na brzuch z Mel B, bo zbyt poźno wróciłam do domu, ale za to z dietą na plus
|
|
|
#543 |
|
Raczkowanie
|
U mnie dzień zaczęłam owsianeczką z bananem
i serkiem smietankowym turek, wieczorkiem salateczka z fetą z wczoraj, a jako aktywnośc wieczorne 60 minut joggingu.pozdrawiam
|
|
|
#544 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny, jakbym jadła i ćwiczyła tak, jak Wy to bym schudła chyba do 40 kg, naprawdę podziwiam
|
|
|
|
|
#545 |
|
Raczkowanie
|
JEST 4 Z PRZODU!
|
|
|
#546 |
|
Rozeznanie
|
Brawo! I zazdroszczę!
U mnie Turbo odhaczone, ale wczorajsza impreza rozwaliła mi wczorajszy wieczór i całe dzisiejsze przedpołudnie więc jadłospis słabiutki.. (Mieliśmy dzisiaj klasową Wigilię i ja i moje dwie koleżanki miałyśmy niezłego kaca - gęsto się tłumaczyłyśmy czemu nie chcemy jeść barszczyku, ciast itd )
|
|
#547 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#548 |
|
Wtajemniczenie
|
hejka
jak wam idzie ? dawno mnie nie było, i choć wagę mam stałą (54) to brakuje mi jeszcze min . 5 kg do mojego celu ;(( gratuluje 4 z przodu
|
|
|
|
|
#549 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#550 |
|
Raczkowanie
|
Witam was wszystkie w wigilijny poranek!
U mnie ostatnio przestój w ćwiczeniach, ale mam nadzieje, że bieg po supermarketach i bojki w kolejkach są wystarczającym zamiennikiem ![]() Dietkę udaje mi się trzymać, postanowiłam sobie, że dziś oddam się wigilijnej kolacji, ale bez słodkości, a na makowce i pierniczki skusze sie w pierwsze świeto tak aby rozłożyc trosze te przyjemności i nie rzucić sie na wszystko jednego dnia. W drugie święto mam nadzieję, że rodzinka wiekszość wyje także, ze wiekszośc pokus zostanie usunięta![]() A tymczasem pragnę wam złożyć najszczersze życzenia ciepłych i rodzinnych świat z bagażem prezentów, ale nie tym widocznym na wadze
|
|
|
#551 |
|
Raczkowanie
|
Kochane, dużo silnej woli na te święta
Też mam teraz przestój w ćwiczeniach, ale po świętach zabieram się do 'pogłebiania' czwórki z przodu
|
|
|
#552 |
|
Wtajemniczenie
|
hejka
w kazdym razie od stycznia zaczynam metamorfoze z Ewą Chodakowską
|
|
|
|
|
#553 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!!
Jak tam wasze samopoczucie po świętach?? Ja sie przyznam szczerze, że korzystałam z wolnego i z światecznych spotkań, ale w głowie ciągle mi krążyła myśl o wadze: żebym tylko nie przytyła za dużo ![]() ![]() Ale przynam się wam, że udało mi się utrzymać plan i waga -co najważniejsze- nie poszła w górę. Jedyne co się boje to te, że moja silna wola w końcu kiedyś słabnie i wtedy jak juz pofolguje to wracam do starej wagi, mam nadzieję że dzięki wam uda mi się utrzymać osiągniętą wagę do lata i dlużej...
|
|
|
#554 |
|
Rozeznanie
|
U mnie z dietą okropnie
jem głównie ciasta i wszystkie tuczące rzeczy, które zrobiła moja mama.. ale jakie to wszystko jest dobre i jakoś ostatnio nie ćwiczyłam. Ale poprawię się
|
|
|
|
|
#555 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie też średniawka
![]() lepiej mi wychodzi utrzymanie diety i codzienne cwiczenia gdy chodze do szkoły a tu jak na "złość" jutro dalej wolne, bo jakies tam rektorskie ;d
|
|
|
|
|
#556 |
|
BAN stały
|
camillie, mi lepiej wychodzi odchudzanie, gdy mam ferie lub wakacje
wstaję o 10, mam czas zrobić jakieś dietetyczne śniadanie, później np. rolki albo basen z tżem. A tak to już o 6 jem szybkie śniadanie, później w szkole grahamkę+np. jakieś jabłko (staram się jeść jak najmniej pieczywa, ale nie mam pomysłu na jakieś normalne śniadanie do szkoły), do domu wpadam zmęczona i pochłaniam obiad . Teraz, mimo że w Święta sobie nie żałowałam i trochę zaniedbalam ćwiczenia to schudłam. Co prawda nie wiem, ile ważę, ale obwody się zmniejszyły (59 talia |
|
|
|
|
#557 |
|
Wtajemniczenie
|
ja gdy chodze do szkoly bardzo wczesnie wstaje (o 5 gdy autobus mam o 6;40) żeby właśnie spokojnie zrobic sobie jakies porządne sniadanie
no a że podobno najlepiej jesc co 3 godziny a zajęcia mam jak w zegarku więc i regularnosc lepiej mi wychodzi a potem czuje mobilizacje do ćwiczeń - w koncu taki poukładany dzień ![]() gdy mam wakacje jest ok, ale ferie (swiateczne) sa za krótkie i szybko zlatują żebym mogła sobie uregulować żywot
|
|
|
|
|
#558 |
|
Raczkowanie
|
Koniec przerwy świątecznej, udało się utrzymać 4 z przodu. Teraz znów wracam do ostrej walki o figurę!
|
|
|
#559 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny HELP!!
Wspomóżcie, wyzwijcie, sprostujcie ![]() . Zaczyna sie to czego sie obawiałam moja silna wola zaczyna słabnąć i wczoraj wieczorem rzuciłam sie na kolacje![]() . Może rzucić sie to za duzo powiedziane, ale zawsze wieczorem mam największy apetyt i nie wiem dlaczego, śniadanie jem, w pracy lekki lunch i zawsze jakis owoc lub jogurt na przekąskę a wieczorem kolacja. Wczoraj mialam spagghetti, ale i tak po godzinie byłam głodna i nie wytrzmałam i zrobiłam sobie bułke z slonecznikiem, szynka serem smazonym i majonezem plus kler roboty mojej mamyNie wiem dlaczego ale wieczorem zawsze mam ochotę a takie dziwne rzeczy typu kanapki, zapiekanki itp.
|
|
|
#560 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z razowego chleba chocby? moze za mało jesz? liczyłaś kcal?i też ważne jest czy ćwiczysz wieczorami ? |
|
|
|
|
|
#561 |
|
Raczkowanie
|
Jeżeli ćwicze to tylko wieczorami, bo niestety taka praca, że rano nie mam kiedy. Staram sie zapisywac co jem i utrzymywać bilans dzienny na poziomie 1300-1500 kcal. Co do ćwiczeń to nie są one jakies bardzo intensywne. Co drugi dzień 30 minut Hula-Hop i 8 minut ABS na brzuch i dwa razy w tygodniu jogging (1H) na tyle moge sobie pozwolić plus mam zamiar jeszcze dolożyc spinning raz w tygodniu, ale to dopiero przede mną.
|
|
|
#562 |
|
Rozeznanie
|
Powoli wracam do normy
muszę jeszcze tylko zacząć jeść regularnie i trochę więcej ćwiczyć no i jeść śniadania. Ale ogólnie nie jem jakichś niezdrowych rzeczy
|
|
|
|
|
#563 |
|
Rozeznanie
|
Gdzie się wszyscy podziali?
Ja się trzymam w każdym bądź razie włąśnie zrobiłam 10 min Booty Shaking Waist Workout, a w planie na dzisiaj mam jeszcze 50 pajacyków, 30 przysiadów, 30 pompek, 40 brzuszków, skakankę i burpees powoli wracam do normy. Na śniadanie były naleśniki
|
|
|
|
|
#564 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Można powiedzieć, że przeszłam samą siebie, bo jak ostatni raz się ważyłam (chyba w listopadzie) to waga wskazywała ponad 62 kg, później wpadłam w "wir zdrowego odżywiania" i dzisiaj zobaczyłam niewiele ponad 57 . Nie miałam zamiaru chudnąć, tylko ujędrnić ciało i zmienić już na stałe nawyki żywieniowe. Troszkę też ćwiczyłam, ale niewiele. Wciągnęłam się w ten tryb życia, tż ma mnie trochę dość, kiedy np. kręcę nosem na kaloryczne dania jedzone pod wieczór, ale raz na jakiś czas sobie pozwalam . Też tak miałyście, że zeszczuplały Wam nawet kostki i nadgarstki? Odkryłam to niedawno, gdy bawiąc się bransoletką (srebrna, kompletnie nierozciągliwa) ściągnęłam ją przez rękę . Później tż stwierdził, że wyszczupliły mi się kostki, przyjrzałam się, rzeczywiście. Kości policzkowe są trochę bardziej widoczne i ogólnie lepiej się czuję |
|
|
|
|
|
#565 |
|
Rozeznanie
|
W sumie nie przyglądałam się
ale ja z reguły mam szczupłe nadgarstki i patyczakowate palce
|
|
|
|
|
#566 |
|
Raczkowanie
|
Też nadal jestem!
Co prawda trzymam się trochę gorzej, bo w ramach szkoleń w pracy codziennie dostaję jakieś ciasto do spróbowania i zaniedbałam ćwiczenia, ale póki co, brzuch jeszcze nie sterczy bardziej. Od lutego, kiedy uspokoję już zaliczenia w szkole wracam do Ewki
|
|
|
#567 |
|
Raczkowanie
|
Ja również trwam w postanowieniu. Po chwilach słabości zatroszczyłam się o ćwiczenia i tak wczoraj spinning a dziś zumba
aha i mam taki swój kalendarz w ktorym wszystko sobie notuje i zapisuje i żebym nie zapomniała o swoich postanowieniach każdego dnia zapisuje sobie PAMIĘTAJ O SWOIM CELU!!! NIE PODDAWAJ SIĘ!!pozdrawiam i trzymam za wszystkie kciuki.
|
|
|
#568 |
|
Przyczajenie
|
Ja również się trzymam, nawet święta mi nie zaszkodziły. Ostatnio na fitnessie dałam z siebie 200% i zakwasy mam
ale dzisiaj znowu idę,to może mi przejdzie Odpuściłam sobie liczenie kcal, bo nawet czasu na to nie mam, ale zwracam uwagę na to, co jem [tylko dlaczego wszystkie warzywa są takie drogie i niedobre zimą?!], ale czasem odpuszczam jakiś dzień. Pozdrawiam i mam nadzieję, że życie to wątku powróci!
|
|
#569 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#570 |
|
Raczkowanie
|
UUU cisza jak makiem zasiał, mam nadzieję że nie udzielił wam się "BLUE MONDAY" czyli najbardziej depresyjny dzień w roku. Mi niestety tak, kłotnia z chłopakiem i brak chęci do ćwiczeń.... ale 30 minut hula hop musze dzisiaj zrobić
![]() ![]() A co tam nowego u was???
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:37.

i serkiem smietankowym turek, wieczorkiem salateczka z fetą z wczoraj, a jako aktywnośc wieczorne 60 minut joggingu.
)
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

jem głównie ciasta i wszystkie tuczące rzeczy, które zrobiła moja mama.. ale jakie to wszystko jest dobre
i jakoś ostatnio nie ćwiczyłam. Ale poprawię się 

Ja się trzymam w każdym bądź razie
. Nie miałam zamiaru chudnąć, tylko ujędrnić ciało i zmienić już na stałe nawyki żywieniowe. Troszkę też ćwiczyłam, ale niewiele. Wciągnęłam się w ten tryb życia, tż ma mnie trochę dość, kiedy np. kręcę nosem na kaloryczne dania jedzone pod wieczór, ale raz na jakiś czas sobie pozwalam
63- 62-> 52 ?