![]() |
#541 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXV
Mnie na duchu podtrzymuje to, że jutro zaczynam szkolenie a za tydzień pracę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#542 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#544 |
Rozeznanie
|
Ja zostałam sama w mieszkaniu.
Mój były stwierdził,że sie nudzi wiec idzie na kręgle ze swoimi "nowymi znajomymi". Mam wrażenie,że tylko ja przezywam to rozstanie. Ryczę, rozpamiętuje...a on jakby nigdy nic wychodzi to na 1 to na 2 spotkanie. Czuje się jakbym była już niepotrzebna, jakby to 5 lat było bez znaczenia... ![]() Ale mi smutno...
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
#545 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No to zaczynam piwkowac ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#546 |
Rozeznanie
|
Jezu jaka fatalna sytuacja, ja to bym oszalala... Dlugo jeszcze bedziecie razem mieszkac? Wspolczuje ![]() No to zaczynam piwkowac ![]() Do końca listopada. Ja to już bym chciała zapomnieć o nim. Szkoda,że sie nie da tak łatwo. Co do piwkowania to tylko pozazdrościć, lepsze to niz siedzieć i ryczeć.
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
#547 |
Zadomowienie
|
mam dzisiaj baaaardzo zly dzien. zreszta taki sam jak ostatni tydzien
![]()
![]() |
#548 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do końca listopada. Ja to już bym chciała zapomnieć o nim. Szkoda,że sie nie da tak łatwo. Co do piwkowania to tylko pozazdrościć, lepsze to niz siedzieć i ryczeć.[/QUOTE] To już niedlugo, 1,5 tygodnia i wreszcie odetniesz sie od niego ![]() Cytat:
![]() ![]() Kurde pije w samotnosci jak alkoholik, a zaraz bede smęcic wspołlokatorowi nad uchem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#549 |
Rozeznanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=WAOLp7Fe0gY
Mela Koteluk nie powinnam jej tutaj zapuszczać, ale że mam smętny humor-wrzucam.
![]() ![]() |
![]() |
#550 |
Zadomowienie
|
To dzisiaj chyba jest jakiś dzień smutku , bo ja też smęcę.Eh. Chyba przestaję wierzyć w miłość.
|
![]() ![]() |
![]() |
#551 |
Raczkowanie
|
ja z kazdym dniem zamiast coraz lepiej czuje się coraz gorzej
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#552 |
Zadomowienie
|
A ja z każdym dniem coraz dziwniej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#553 |
Zadomowienie
|
Moim zdaniem ktos powinien wymyslic przysic wylacz/wlacz uczucia. Ja dzis mam dzien gdzie caly dzien gadalam z przyjaciolke przez skype wiec jest spoko
![]() http://www.youtube.com/watch?v=gv9hr...eature=related
#554 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Trzymam kciuki żebyś szybko znalazła mieszkanie i mogła się odciąć! Poza tym on pewnie też to przeżywa, tylko nie chce tego okazywać, może to jego sposób na ruszenie dalej? Jak ja ;/ raz czuję się dobrze, jestem pewna siebie, a po chwili jakiś dołek, melancholia, sama nie wiem jak to nazwać. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#555 | |
Zadomowienie
|
[QUOTE=Kwiatuszek133;37747 075]Moim zdaniem ktos powinien wymyslic przysic wylacz/wlacz uczucia. Ja dzis mam dzien gdzie caly dzien gadalam z przyjaciolke przez skype wiec jest spoko
![]() też tak uważam! http://www.youtube.com/watch?v=K703v...eature=related ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
Dziwnie mi, bo nie wariuję na zasadzie: o Boże jak ja mam mieć z nim kontakt, skoro tak bardzo go kocham?! raczej..: jak mam się się z nim przyjaźnić, kiedy straciłam wiarę we wszystko co do tej pory mnie napędzało do działania? Edytowane przez Tindomerel_ Czas edycji: 2012-11-21 o 20:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#556 |
Zadomowienie
|
Chociaz zyje az/tylko 20 lat dalej nie ogarniam wielu rzeczy. Mowi sie, ze kazde cierpienie ma jakis sens, ze w koncu spotka nas szczescia itd. Ale przeciez jest pelno histori, ze ktos umiera nieszczesliwy :/
Tak samo dlaczego sa osoby silniejsze i slabsze? Kurde ja strasznie wolno hm dorastam jesli chodzi o strefe emocjonalna :/ Kiedys to w ogole bylam slaba, nie powiedzialabym nic, by nie stracic. Teraz jestem silniejsza jednak nie na tyle by walczyc o siebie i swoje szczescie. Czemu jedni potrafia jasno powiedziec "NIE" a drudzy " nie umiem bez niego zyc i nie potrafie odejsc" Nie rozumiem nic zwiazane z uczuciami. Przeciez podobno to rozum wysyla wszystkie sygnaly w naszym ciele, wiec jak to w koncu jest? To jedna czesc rozumu kocha a druga jest ta myslaca?
#557 |
Zakorzenienie
|
Kwiatuszek, po co się w to pakujesz, dajesz się wciągać w jakieś rodzinne gierki? Ratuj siebie, a nie cały świat dookoła.
Wróciłam z kolacji dzisiaj o 12 w południe ![]() ![]() A sama kolacja - okazało się, że z jego strony z perspektywami na dalsze kolacje, spotkania, rozmowy (zapytałam go rano, czy chce to dalej ciągnąć). Na razie bez zobowiązań, po prostu łapiemy wspólne dobre chwile, coraz lepiej się rozumiemy, poznajemy się. I tak jest dobrze ![]()
#558 |
Zadomowienie
|
Chciałabym,żeby mnie przytulił.
Myślę sobie,że chyba wolałabym,żebyśmy się rozstali w gniewie, wyklinając siebie nawzajem a nie tak słodko miło i uroczo i przyjaźnie. Ehh.Ja najbardziej boję się tego,że nie zaufam już nikomu. W ogóle jaką miłość ma rację bytu? Jaką ma się gwarancję,że nawet po ślubie, nas nie opuści ukochany facet? I potem co? Dla mnie ślub nie jest tylko papierkiem, jak już się z kimś zwiążę, to na zawsze, co jeśli po 3 latach małżeństwa usłyszę: nie kocham cię już? Kwiatuszek133 ja mam 21:P mam taki sam chaos myślowy jak ty;d |
![]() ![]() |
![]() |
#559 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nic nie jest pewne ![]() ![]() Uwierz , ze nie byloby ci lepiej rozstac sie w gniewie, bo bys sie zadreczala i chciala zgody, co by powodowalo jeszcze wieksza tesknote- tak mysle ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#560 |
Zadomowienie
|
Każdy wolałby inną wersję rozstania niż ma najwidoczniej.
Najlepiej byłoby się w ogóle nie rozstawać, chociaż ja widzę,że moje było potrzebne i słuszne a ja nie miałam siły tego zrobić. Mimo wszystko tęsknię za nim. Chociaż przyszło mi dzisiaj do głowy,że tęsknię bardziej za uczuciem niż za nim. |
![]() ![]() |
![]() |
#561 | |
Wtajemniczenie
|
Dziś mija 5 miesięcy, pamiętałam ostatnio o tym, a dziś kompletnie mi wyleciało z głowy
---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Znam ten ból, bo przerabiam to chyba ![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Nigdy na nic nie jest za późno!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#562 | ||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zresztą... ma siedzieć z Tobą w tej sytuacji? Trochę niezręcznie... Mój eks po 2 miesiącach szalonego życia napisał, że na zewnątrz dusza towarzystwa, ale beze mnie jest wrakiem.
![]() ![]() |
![]() |
#563 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Też myślę, że to chodzi bardziej o uczucie, tylko musisz przestać wiązać to uczucie z nim. Cytat:
A co do miłości- oczywiście, że nie ma gwarancji, ale dla mnie w miłość jest wpisane zaufanie, które sprawia, że wierzysz, że ta druga osoba Cię nie skrzywdzi. Pewnie, można się naciąć, uczucia mogą wygasnąć, ale często to nie jest wina tylko jednej strony, to jest coś na co sie wspólnie pracuje. Przepraszam, że tak chaotycznie, mam nadzieję, że zrozumiesz o co mi chodzi ![]() W każdym razie- nie trac nadziei i nie wątp ![]() Cytat:
![]() No i powodzenia w szukaniu pracy! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#564 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=Nuria147;37748670]No ale właśnie- dlaczego chcesz mieć z nim kontakt, przyjaźnić się z nim?Nie boisz się, że to będzie zbyt bolesne, będzie budziło wspomnienia i nie pozwoli Ci ruszyć dalej?
Bo przyjaźnimy się od 5 lat, to strasznie fajny chłopak i nikt mnie tak nie rozumie jak on i jesteśmy identycznie pokręceni i nie chcę tracić tego. Własnie ja się dziwnie czuję, bo wcale nie czuję cierpienia ani nie jojdam :OOoo Boże dlaczego on mnie zostawił jak ja go tak strasznie kocham?? Ostatnio rozmawialiśmy 2h i potem nie czułam niczego negatywnego ani bolesnego.. Wspomnienia zawsze będą,nawet jakbym go spotkała za 50 lat;d Czuję się tak,jakbym już ruszyła dalej, bo niczego nie rozpamiętuję, nie smęcę,nie płaczę,nie myślę o powrotach. Prszyło mi na myśl,że może zwyczajnie ja też się w tym związku już pod koniec wypaliłam? Z resztą miałam okazję już płakać, wymiotować z nerwów, nie jeść nie spać itp itd jak mnie przed zerwaniem zostwił na miesiąc bez kontaktu. Chyba już się wysmuciłam tyle ile potrzebowałam. Ale brakuje mi go,nie jego jako mojej miłości,tak zwyczajnie, jego towarzystwa. Ja miałam tak samo- "formalnie" zakończył to mój ex, ale oboje o tym myśleliśmy od jakiegoś czasu, byliśmy ze sobą nieszczęśliwi. On wiedział, że ja cierpię w związku, ale też powiedziałam mu że mimo to nie jestem w stanie tego zakończyć. Tak więc on musiał podjąć decyzję. I myślę, że za jakiś czas będę mu za to wdzięczna, ze miał odwagę to zrobić. Też myślę, że to chodzi bardziej o uczucie, tylko musisz przestać wiązać to uczucie z nim. Ja też ![]() A co by to zmieniło? Ja miałam takie rozstanie z pierwszym ex- z ogromną awanturą i histerią z jego strony i owszem, straciłam zupełnie do niego szacunek i nie miałam przez to rozterek czy do niego wracac jak chciał ale nie wiem czy te nerwy wtedy były tego warte. Pewnie masz rację. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#565 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#566 | ||
Raczkowanie
|
Fajnie, tak trzymaj! To zdecydowanie najwygodniejsza opcja
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tindomerel_ - też wolałabym mieć żal, rozstać się w złości i psioczyć na niego. Uważam, że tak jest dużo łatwiej, bo zaciera się pozytywny wizerunek EXa i szybciej dochodzę do siebie. Randka sympatyczna ale z mojej strony nic nie zaskoczyło. Jeśli na drugim spotkaniu dalej spoglądam na zegarek i mam ochotę wracać do domu to nic z tego nie będzie. Szkoda, bo chłopak jest sympatyczny i trochę mi go szkoda. Edytowane przez paputek00 Czas edycji: 2012-11-21 o 22:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#567 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam
![]() Pozdrawiam wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#568 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#569 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
To już niedlugo, 1,5 tygodnia i wreszcie odetniesz sie od niego ![]() Boże, najgorsze, że ja wcale się od niego nie chce odcinać...tak wiem, wiem-tak będzie dla mnie najlepiej... ![]() ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Cytat:
Wiem,że niezręcznie. Źle mi z tym wszystkim, ale nie winie go za to. Powinnam myśli skierować na coś innego, np. na to za kilka dni zostanę ciotką ![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Cytat:
Witamy ![]() Co się stało? No i jak się w tej sytuacji odnajdujesz...
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Zadomowienie
|
mnie boli tylko to, że to wszystko stało się tak nagle - było tak cudownie a on nagle stracił zainteresowanie... i w sumie nawet nie walczył o to.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:46.