|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Plotkowy - sklepy dziecięce
---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- mamy tę sukienkę na 4-5 lat a córka już niedługo skończy 5lat i pasuje na nią idealnie, materiał na górze jest lekko rozciągliwy wiec zdecydowanie wzięłabym mniejszą, chyba że wolisz żeby była dość długa [/QUOTE]Właśnie wykupili ta sukienkę w rozmiarze 3-4 latka jest na 4-5, no ale się boje,że właśnie górna część sukienki będzie za szeroka , dekolt za głęboki , bo jeśli chodzi o długość to mogła by być dłuższa, córcia jest dość drobna waży 15kg, nie wiem co robić może zdecyduje się na inna
|
|
|
|
#542 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#543 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#544 |
|
Rozeznanie
|
Ja wiem dosc sporo o szpitalach. Tesciowa jest pielegniarka wiec jesli tylko cos zlego sie dzieje od razu do szpitala. Fakt ze jest pod obserwacja, ale na oddzialach sa inne chore dzieci i strach zeby nie zlapac czegos dodatkowo. Moja miala goraczke ponad 39 i okazalo sie ze ma ostre zapalenie nerek lezala ponad tydzien ale wyzdrowiala i nie ma nawrotow.
Can zycze zdrowia i zeby to nie bylo nic powaznego Czekamy na dobre wiesci
|
|
#545 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#546 |
|
Zakorzenienie
|
Mam zwrot na karcie od cartersa.
I mam do osób, które były w tym zamówieniu prosbę-ponieważ muszę to rozliczyć w miarę szybko i sprawnie to proszę każdą z Was o zacytowanie tego mojego posta z listą rzeczy i zaznaczenie kolorem, które rzeczy były Wasze. jak ktoś ma wątpliwości to proszę napisac obok znak zapytania-jak się da to to sprawdzę. Chcę podać każdej z Was kwotę do oddania/wykorzystania przy zamówieniu. Te wszystkie zamówienia będę rozliczać powoli, bo jak paczki przyjdą chcę to tylko spakować i Wam wyslac. adzienka-napiszę jutro/pojutrze kiedy paczka zostala dokładnie wysłana i co w niej jest. Niedawno została wysłana 2ga paczka i muszę na spokojnie posprawdzać co jest w której a teraz nie bardzo mam na to czas. Będzie jeszcze 3cia paczka z resztą zamówień - czeka na tego nieszczęsnego cartersa... --------------------------------- Dziękuję dziewczyny. Mała już duzo lepiej. W szpitalu wylądowałyśmy ok. południa w sobotę. Pisałam Wam, ze zaczeła gorączkować w czwartek-w piatek nie puściłam jej do zerówki i było już lepiej a w nocy z piatku na sobotę zaczęła wymiotowac. Myslałam, ze się czymś przytrula ale przed południem w sobotę zaczęły się niekontrolowane biegunki. Szybko ją ubraliśmy i pojechaliśmy na pomoc doraźną obok nas do przychodni. Lekarz dal nam skierowanie na szpital... Jak dotarlismy do szpitala to Zuzia przelewała się TŻtowi przez ręce - miała usta w kolorze skóry twarzy-coś okropnego :-(( Zostałam z nią w szpitalu i byłyśmy tam do wczoraj. W sumie dostała 10 kroplówek. Wykupiłam pojedynczy pokój tylko dla nas, bo pediatra jak zobaczyła, że jestem w ciązy to powiedziała, że nie powinnam zostawać a ja się uparłam i powiedziałam, ze jej samej nie zostawię i koniec... Jak mogłabym w ogóle siedzieć w domu wiedząc, że ona tam biedna sama - taka chora w tym szpitalu?... Najważniejsze, że już jest dobrze i jesteśmy w domu. Generalnie nie do końca wiedzą co jej było - na pewno była odwodniona po wymiotach i biegunce. Ale nazwać tego nie potrafią więc się dowiedziałam, ze miała wirusowe zatrucie pokarmowe...
|
|
#547 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Can doszły ciekawe rzeczy na georgu - jakbym się na coś zdecydowała to się po południu dopiszę i puszczę bluecashem przelew ![]() Kiedy będziesz składać matalan - będę musiała tam jeszcze edycję zrobić i zamienić żakiet na bolerka, jeśli się nie pojawi. ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba by mi serce pękło. Fajnie, że mogłaś wykupić jej pokój. I najważniejsze, że sytuacja już opanowana. Dużo zdrowia!
|
|
#549 |
|
Zakorzenienie
|
matalan zrobię na spokojnie jutro i chyba georga też bo nie mam wszystkich wpłat.
Także na spokojnie sobie edytuj. Wracam do małej.
|
|
#550 | |
|
Raczkowanie
|
Can, dużo zdrówka dla córci życze
Cytat:
|
|
|
|
|
#551 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Can, aż mi się coś zrobiło Dobrze, że już wszystko w porządku. Jak trzeba Ci w czymś pomóc to dawaj znać! Edytowane przez ankham Czas edycji: 2013-03-12 o 13:46 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#552 |
|
Raczkowanie
|
niestety nie umiem w tych cytatów przerabiać , ale 6 pozycja od dołu jest moja
|
|
|
|
#553 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że to dotrze przed świętami i zdążysz rozesłać, bo tam moje baleriny, a teraz kieca i żakiet albo bolerko na święta:d ostatnie zamówienia dochodziły szybciutko ![]() Tam jest już 46 sztuk - Tobie 4 sztuki wystarczą? bo jakby co to najwyżej zrezygnuję ![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
|
|
#554 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez acha131321 Czas edycji: 2013-03-12 o 13:56 |
|
|
|
|
#555 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to przeszliście swoje, najważniejsze, że sytuacja opanowana. Nie wyobrażam sobie jak mogłabym zostawić córkę samą...
|
|
#556 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#558 |
|
Zadomowienie
|
acha a byliście u lekarza?Mówił co to może być? W ogóle teraz się zacznie ;/, wszystkie wirusy wychodzą ;/
|
#559 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() sama już mam wyrzuty że może za długo czekam ale Mała jest normalna, ma apetyt, dyskutuje jak rzadko kiedy, ciągle wymyśla nowe zabawy- tylko że gorączka to konkretny sygnał, że cos jest jednak nie tak.. nawet jeżeli jutro lekarz nie zleci nam badan krwi i moczu to i tak je zrobię bo myślę że nie ma innej drogi od której można zacząć diagnozowanie czegokolwiek i mam nadzieję że w miarę szybko uda nam się ustalić co jej jest |
|
|
|
|
#560 |
|
Zakorzenienie
|
Can zdrówka dla Was
I pytanie mam Kiedy wysłąłąś ciuszki, bo teraz sobie myślę że nie pomyślałąm i mogłam ubezpieczoną paczkę poprosić - tyle tego tam było... Byłabym się zastrzeliła gdyby zginęło. Numer przesyłki w śledzeniu mi nie wchodzi.Dla wszystkich chorowitków zdrówka... Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2013-03-12 o 17:11 |
|
|
|
#561 |
|
Zadomowienie
|
Can zrobiłam listę dziewczyn w jedną, które już tutaj zaznaczyły swoje rzeczy (chyba dobrze zaznaczyłam):
Lista rzeczy: * Hooded Frog Rain Jacket/STYLE# C113672-GRN/Size: 18M ankham * 3-piece Bodysuit Pant Set/STYLE# 121B656/Size: 18M olka1994 * 3-piece Bodysuit Pant Set/STYLE# 121B483/Size: 9M antoinette * 2-Piece Sunsuits/STYLE# 216A271/Size: 18M olka1994 * 2-Piece Capri-Length Leggings Set/STYLE# 219A231/Size: 18M Megaan * 2-Piece Pull-On Short Set/STYLE# 209A220/Size: 24M sophia2410 - tak myślę * Tiered Knit Dress/STYLE# 271A172/Size: 6 kata80- tak myślę * Cap-Sleeve Top/STYLE# 273A794/Size: 6X candace1 * 3-Piece Cardigan Pant Set/STYLE# 121B381/Size: 6M acha131321 * 2-Piece Capri-Length Leggings Set/STYLE# 259A202/Size: 4T Aalicia24 * 3-Piece Outfit Set/STYLE# 121B348/Size: 18M olka1994 - zamawiane były 2 i nie wie który zniknął-KOLOR TEAL nie ma * 2-Piece Capri-Length Leggings Set/STYLE# 259A200/Size: 4T Aalicia24 kolor BLUE czyli Aalicia24 * 2-Piece Bodysuit Dress Set/STYLE# 121B290/Size: 12M nugat kolor pink * 2-Piece Bodysuit Dress Set/STYLE# 121B464/Size: 12M nugat * 3-Piece Bodysuit Pant Set/STYLE# 121B384/Size: 6M acha131321 * Shark Print Swim Trunks/STYLE# S_13671-MUL/Size: 24M sophia2410 - tak myślę * Microtwill Shark Print Swim Trunks/STYLE# S_13E71-BaLU/Size: 6 Basiula83 * Denim Shortalls/STYLE# 224A248/Size: 18M ankham * 3-Piece Cardigan Pant Set/STYLE# 121B418/Size: 3M acha131321 * 2-Piece Hooded Cardigan Set/STYLE# 121B389/Size: 18M Megaan (tak ustaliły dziewczyny) * 2-Piece Hooded Cardigan Set/STYLE# 121B389/Size: 9M antoinette * Short Sleeve 7-Pack Bodysuits/STYLE# 111-942/Size: 18M jjb Edytowane przez candace1 Czas edycji: 2013-03-13 o 15:36 |
|
|
|
#562 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :m ur:![]() Mam nadzieję, że to nic poważnego Cytat:
ankham dziękuję
|
|
|
#563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#564 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
orientujecie sie?
|
|
|
#565 |
|
Zakorzenienie
|
Can dobrze, że już po wszystkim. Nawet sobie tego nie umiem wyobrazić.
Moje juz dziewczyny wpisały na listę. Acha zrób malej koniecznie badania moczu, bo u takich maluchów to się często właśnie od temperatury zaczyna. |
|
|
|
#566 |
|
Zadomowienie
|
no problem ![]() dopisałam jeszcze dziewczyny na niebiesko, poszukałam w zamówieniu czyje rzeczy mogą być. Tak więc lista zakończona ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- olka będziesz sama zamawiała? |
|
|
|
#567 |
|
Rozeznanie
|
Tzn myslalam zeby poprosic znajoma mamy z ameryki zeby zlozyla zamowienie bo na pewno ma amerykanska karte ale mama powiedziala ze nie jest zorganizowana i z pewnoscia nie bedzie miala czasu zeby skladac zamowienie i potem do Polski to wysylac wiec klapa. Mysle czy kogos tam jeszcze mam bo na macys na weekendzie sa obnizki i dodatkowe 15 % ale na razie nic nie wiem jak co to dam wam znac jak by ktoras byla chetna
---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Co do badan moczu to sie zgadzam. Zrob najlepiej ogolne i te na posiew tylko one musza byc na czczo i lapane w powietrzu do sterylnego pojemnika. Ja takie zrobilam i dzieki temu wykryto chorobe u malej
|
|
#568 |
|
Rozeznanie
|
Can współczuję przeżyć i życzę dużo zdrówka dla córeczki
|
|
|
|
#569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jakby mi ktoś tak dziecku zrobił to bym chyba zrobiła awanturę na pół przychodni, szczególnie w takiej sytuacji, jak nie wiadomo, co Twojej Małej jest i to może być i nic i coś poważniejszego tak naprawdę. Co chwilę dochodzi teraz do zaniedbań ze strony lekarzy/przychodni i to jest straszne ![]() zrób jej badania na własną rękę nawet, zawsze będziesz spokojniejsza, bo to pewnie wirus, ale zdrowiem ryzykować nie można
|
|
#570 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam preent screeny z zamówienia tego, które mam rozliczyć.
Zobaczcie sobie ceny - tam są też numery stylu każdej z rzeczy. Rozliczę to dziś i jutro chciałabym zamówić/odesłać Wam pieniądze - to już zależy od każdej z Was co wolicie. Z tego co widzę to pobrali dolca po 3,33 zł a został zaksięgowany u mnie po 3,17zł, więc różnica jest..
Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.

[/QUOTE]

Chyba by mi serce pękło. Fajnie, że mogłaś wykupić jej pokój. I najważniejsze, że sytuacja już opanowana. Dużo zdrowia!

Kiedy wysłąłąś ciuszki, bo teraz sobie myślę że nie pomyślałąm i mogłam ubezpieczoną paczkę poprosić - tyle tego tam było... Byłabym się zastrzeliła gdyby zginęło. Numer przesyłki w śledzeniu mi nie wchodzi.
:m ur: