|
|
#541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, odcinek 65
|
|
|
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
sama sobie żałoszczę
: pensjonat nad samym zalewem, z basenem w ogródku, z siłownią, z olbrzymim placem, na którym się nasza Mrówka wyhasa, z sauną i z jaccuzi Niech tż coś ma od życia Jeszcze mamy pokój z widokiem na zamek ![]() Normalnie czad A wszystko zupełnie nie drogo ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...jacego.html#MT oni nawet mają swoją stronę: http://www.kosciol-spaghetti.pl/
o7.10.07-zakochana ![]() 18.12.10- narzeczona ![]() 05.03.11 - żona ![]() 22.08.11 - Mrówka 13.05.13 - Bulgotka Mrowisko "Zwierciadełko" Edytowane przez Gwizdak Czas edycji: 2013-03-16 o 14:20 |
|
|
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
Smerfi, powodzenia na przymiarce
Pokażesz się? ![]() Gwizd, gratuluję majówki ![]() Byłam u babci pomóc w sprzątaniu, teraz czas u siebie się brać. Franek czuje wiosnę i dostał dziś głupawki
|
|
|
|
#544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i poczułam zimę ![]() A jakie plany majówkowe u Ciebie? Byleby się tylko ociepliło do tego maja....
|
|
#545 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ojjj bałabym się jechać, ale jeśli będziesz się pilnowała czy tak jak mówisz biegała to nie będzie kłopotów z dietą czy z ćwiczeniami... dziwi mnie to, że mówisz, że tyjesz ja jak jadę w podobne okolice do znajomych to zawsze po takim powrocie jestem szczuplejsza o kilka kg, przeważnie 6tyg pobyt tam to 6kg mniej na wadze po powrocie do domu... I taj jest lepsza pogoda, niż kilka dni temu i co najważniejsze nie pada U mnie na plusie dzisiaj i mega słonecznie Cytat:
Cytat:
Wow ale fajnie...ja liczę, że na na majówkę uda się skoczyć do mnie w góry i odpocząć troszkę od wszystkiego... Dzisiejszy wieczór z B Moja mama znowu próbuje mi wybić B z głowy
|
|
|
#546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? czym się ta głupawka objawia? ![]() poszłabym na spacer bo pięknie świeci słońce ale nie mam z kim |
|
|
|
|
#547 |
|
Zakorzenienie
|
lepiej nie wychodź, to tak tylko ładnie wygląda, ale zimno jest jak nie wiem. Jak mi w ucho nawiało to godzinę mnie bolało po wejściu do domu...
|
#548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niech przestanie wiać
|
|
|
|
|
#549 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
Alkoholizm u Karoli
Ja dziś myślałam, że oślepnę jak słońce zaczęło się odbijać od śniegu Świeci mi w oczy, śnieg się topi i nie lubię słońca A Franek biega co całym pokoju z niesamowitym kwikiem, wpada do klatki, wyskakuje i dalej od nowa to samo Jest już dwa razy większy, odkąd go wzięłam
|
|
|
|
#551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no tak, zapomniałam
|
|
#552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#555 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, ale odradziłam D. kilkugodzinną podróż do mnie i obecne korki
Nie doczekałabym się go
|
|
|
|
#556 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#557 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zawsze można znaleźć niedrogie noclegi i gdzieś się wybrać...my mamy to szczęście, że mamy bazę na wypady... Mam czepia się o wiek mojego M, o jego wykształcenie, o jego pracę, długo mogłabym tak wymieniać... ![]() ![]() to mnie boli ![]() ![]()
|
|
|
#558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mimo to... priorytetem jest dom.No to nie zazdroszczę... a jak mama zachowuje się w stosunku do niego? |
|
|
|
|
#559 |
|
Zakorzenienie
|
fakt podróże to super inwestycja, ale jednak trochę to wszytsko kosztuje... niestety
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#560 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Podoba mi się pomysł z puszką, może skorzystam z tego pomysłu i uzbieram na wymarzony pierścionek wiadomo dom to priorytet, ja w tym roku muszę wyjechać na kilka dni, wyłączyć telefon i zapomnieć o wszystkim, muszę odpocząć....Stosunki chłodno-poprawne...B natomiast jest bardzo grzeczny dla mojej mamy, szanuje ją...on nie wie o tym...
|
|
|
#561 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
suknia była za duża niestety dziś byla tylko baza sukni, ogólny kształt więc nic nie było widać, ale będzie ładnie następna przymiarka za miesiąc już z koronką
|
#562 |
|
Zakorzenienie
|
o matko, ogladam Niemozliwe i az musialam przerwac na chwile zeby sie uspokoic
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam się pochwalić, ze dostałam pracę
a moja przyjaciółka i była współlokatorka się zaręczyła
|
#564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i gratuluję gdzie będziesz pracować?no, mocny film... |
|
|
|
|
#565 |
|
Zadomowienie
|
WOW super, pochwal się co to za praca, gratulacje!
|
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() praca na pół etatu tydzień pracy/tydzień wolnego w sklepie z produktami dla dzieci+ obsługa sklepów internetowych i allegro
|
#567 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeść
![]() Zaraz Was lecę nadrabiać, ale musiscie mi doradzić... Bo kupiłam dziś kieckę w mohito...Była w promocji i kosztowała tylko 79 zł Ale nie jestem pewna... Nadaje się na wesele, i czy w ogóle ładnie leży? Bo już sama nie wiem, tyle razy ją przymierzałam. Tu macie foty, modelka ja w roli głównej (i moje obrzydliwie grube ramię )(TŻ zrobił mi też foty jak się przebierałam i uchwycił mój tyłek w stringach )I sorry za tło ![]()
|
|
#568 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sensie może ja mam słabe pojęcie, ale ja bym się z takim brzuchem chyba męczyła... ![]() Cytat:
Cytat:
Przecież wtedy wcina się masę fast foodów, słodyczy i innych rzeczy pod ręką, bo na obiady to ciężko z czasem, albo na mieście frytki Ja zawsze na wyjazdach tyję ![]() Moja mama też intensywnie czasem próbuje, ale niestety na nic się to nie zdaje. Przestałam reagować i ona pogodziła się z sytuacją (tyle, że ona lubi K, ale przeszkadza jej to, że jest ze wsi )Cytat:
Prawdziwa świnka pewnie jest ![]() Cytat:
Szkoda, że TŻ nie podziela mojego zdania... ![]() Cytat:
Ale chyba zbieramy na obrączki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() I gratuluję pracy!!! To Twoja aktualna branża, więc chyba super, masz obeznanie ![]() A dziś cudny dzień Po tym jak w końcu po trudach i znojach się wczoraj z TŻtem pogodziliśmy dziś jak wyszliśmy o 9.30 z domu tak wróciliśmy 16.30... Były zakupy, K. zabrał mnie na obiad i w ogóle miło ![]() W sklepie miałam dylemat, czy wziąć sobie na wieczór desperadosa z guaraną (czerwonego, którego jeszcze nie piłam), czy reddsa gejpfrutowego (którego też nie piłam ) wzięłam desperadosa, ale piłyście to drugie?
|
|
|
#569 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Brzmi ciekawie ![]() Cytat:
![]() Pogodziłam się z faktem, że mama nie zaakceptuje mojego wyboru jeśli chodzi o tż, trudno, ale czasami mnie to jeszcze boli ![]() Powiedziałam B, że nie musi mojej mamy kochać, ale ma ją szanować i tak jest... Redds jest pyszny desperadosa czerwonego piłam, ale mi nie podszedł, wole tradycyjnego ![]() Nie wiem co powiedzieć odnośnie tej sukienki, ładna, ale bardziej podoba mi się ta co kiedyś pokazywałaś...powiem Ci, że masz chude nogi ![]() Właśnie się dowiedziałam, że wyglądam za młoda jka na swój wiek ![]() ![]() ![]() ![]() że ubieram się zbyt dziecinnie i powinnam zmienić swój styl ![]() ![]() a mam na sobie rurki, sweter, płaszczyk chabrowy i botki czy to strój dla nastolatki??? Włosy pokręcone też mogą nosić tylko nastki ![]() ![]() ![]() większej głupoty w życiu nie usłyszałam
|
|
|
#570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no nie przeraża. Generalnie on tak strasznie nie przeszkadza, zwłaszcza, że będziemy oboje, więc będzie mi miał kto buty zawiązać i założyć Mrówce
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:29.

: pensjonat nad samym zalewem, z basenem w ogródku, z siłownią, z olbrzymim placem, na którym się nasza Mrówka wyhasa, z sauną i z jaccuzi
A wszystko zupełnie nie drogo