Żonki 2009 cz. XXXVI - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-05, 17:25   #541
śliweńka
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXVI

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
guuucia te w ktorych chpdze mam w komodzie na przepdokoju, takie chodzone od swieta, albo ladne szplki trzymam w pudelkach na szafie w sypialni na szczescie szafa skosntruowana jest tak, ze ma taka listwe maskujaca wiec nie widac, co lezy na szafie
hahaha można dokładać buty a mąż nie widzi

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi.

Rosi - po Tobie to sie nawet nie spodziewałam innej odpowiedzi jak Wrocław

Marta- własnie przegladałam strony i tak mnie Nowe Zoo w Poznaniu zaciekawiło....Duzo tam "chodzenia" ?

Do obu mam podobną drogę...

to zapraszam do ZOO do Opola

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 21:27   #542
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi.

Rosi - po Tobie to sie nawet nie spodziewałam innej odpowiedzi jak Wrocław

Marta- własnie przegladałam strony i tak mnie Nowe Zoo w Poznaniu zaciekawiło....Duzo tam "chodzenia" ?

Do obu mam podobną drogę...
Myszko my jak jeździmy do zoo to tylko do Wrocławia
Stary 2013-07-05, 21:58   #543
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 23:34   #544
Ana***
Zakorzenienie

Witam się jako pani magister z piątunią na dyplomie
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 01:23   #545
martucha84
Zakorzenienie

myszka duzo chodzenia aleeeee chodzisz po "parku" wiec chodzenia nie czujesz.. mim oze to zooo to nie czujesz ze lazisz od klatki do klatki bo wszytsko jest na ogromnej przestrzeni... zwierzeta maja duze wybiegi jest tak lesnie..

wlasnie wrocilam.. tylko moj fryzjer potrafi mnie spic alkholem ktorego nie lubie ide sac jutro szkolenie cd ale fajnie tak odpoczac od zgielku swiata

---------- Dopisano o 01:23 ---------- Poprzedni post napisano o 01:20 ----------

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
kwasne zelki na kaca sa jak.... miiod do herbaty
biore!
Stary 2013-07-06, 07:30   #546
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

ja dziś na 11tą też mam rozdanie dyplomów, ale nie chce mi się jechać

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
wlasnie wrocilam.. tylko moj fryzjer potrafi mnie spic alkholem ktorego nie lubie ide sac jutro szkolenie cd ale fajnie tak odpoczac od zgielku swiata [COLOR="Silver"]

kwasne zelki na kaca sa jak.... miiod do herbaty
biore!
mam nadzieję, że dziś jakoś funkcjonujesz

Cytat:
Treść usunięta
spoko, dam rade. Niedługo lece do Szkocji to może tam sobie jakieś upatrzę.

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
India kocham Cię miłośćią ogromną za te buty!
Tym bardziej, że ja mam straszny problem z kupowaniem ich!

A powiedz mi jeszcze gdzie je trzymasz? w pudełkach, czy w jakiejś szafce, garderobie ?
Oglądałam ostatnio po raz sto tysięczny ósmy "ps kocham Cię" i tam jak Holly się kłóci z Garrym, to rzuca butami, a później stwierdza "muszę pozbierać buty, gotowe pomyśleć, że ich nie kocham..."
mam podejrzenia, że u Ciebie może być podobnie

Już dawno zauważyłam, że macie podobny gust jeśli chodzi o buty z moją mamą. Ona też jakby mogła to by non stop kupowała. Tato ją tylko powstrzymuje. czasem. A czasem nawet nie wie

a te co kupiłaś to na bank by się jej podobały, a ona jeszcze ma tak, że chodzi tylko w butach na obcasie i jedne są do biegania (które dla mnie na starcie są za wysokie), inne na wyjścia i generalnie rozgraniczej jest kilka, ale im wyższa szpilka tym lepiej

Podziwiam, że potrafisz kupować przez internet buty... dla mnie to nie do przejścia...

ja byłam lata lata temu we wrocławskim, ale jak z rodzicami jeździłam w sporo takich miejsc tak Wrocław pamiętam idealnie! Bardzo mi się podobało!

Dzień dobry Piątkowo!
łeb mi pęka. nie wiem why!

Ale i tak DOBRZE JEST!!!
Gucia a buty trzymam w różnych miejscach, większość w garderobie na specjalnych półkach ale ich jest za mało więc reszta jest poukładana w kartonikach, a ponadto te co noszę najczęściej do tej pory walały się pod schodami- wystawka jak w obuwniczym, ale włąnsie jestem w trakcie wykonywania szafki po schody, więc tam bedzie kolejna przechowalnia. No i kilka jeszcze zostało u rodziców, muszę im się przyjrzeć i te co się nadają muszą sie do mnie przeprowadzić ( 2 pary na pewno!)

Wiesz mnie TZ kontroluje sowją obecnościa, on nic nigdy nie mówi, ale mnie samej jest tak niezrecznie, że ciagle jakieś kupuje, więc swojego czasu teżprzed nim ukrywałam, ale on bystra bestia jest i zauwazał wiecd się ograniczałam. Ale teraz to go nie ma, więc sama rozumiesz

wczoraj wróciłam padnięta.Po pracy pojechałam z kumpelą do Plazy i wróciłam do domu o 20.30!
No ale kupiłam fajne spodnie z Zary ze 179 na 99zł
i Lee 299- 149zł tu już w ogóle super trafiłam bo na pierwszy dzien przeceny tego modelu i na szczescie nie było problemu z rozmiarem.
Więc jak widać przeceny bardzo korzystne.

W środę byłam w esotiqu bo też była promocja jak kupisz za 250zł to dostajesz 50% rabatu, więc skorzystałam

Ogólnie dziś zapowiada się piękna pogoda, ale mnie znowu boli brzuch, a to mi odbiera chęć do czegkolwiek, więc nie wiem czy przypadkiem nie zostanę w domu
Stary 2013-07-06, 10:36   #547
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-06, 10:44   #548
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:

no to pijemy
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 10:48   #549
martucha84
Zakorzenienie

Ana Gratuluje
India tragedia. Moja koncentracja leży i kwiczy ja go zamorduje! Ciekawe czy wstał do pracy

Rosi tobie niczego nie odmowie. Mrr
Stary 2013-07-06, 10:55   #550
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2013-07-06, 11:16   #551
śliweńka
Zakorzenienie

Ana gratulacje
India szalejesz ja czekam na wypłatę

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-06, 11:53   #552
ktosia86
Zakorzenienie

Ana gratulacje!

Marcela nam od wczoraj gorączkuje Poza gorączką nic jej nie jest, ani kaszlu, ani kataru, gardło też nie jest czerwone. Albo to trzydniówka nr 2, albo zęby
Stary 2013-07-06, 13:44   #553
baja_86
Zakorzenienie

Ana gratulacje
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 20:55   #554
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
no w sumie na to licze

Cytat:
Ana Gratuluje
India tragedia. Moja koncentracja leży i kwiczy ja go zamorduje! Ciekawe czy wstał do pracy

Rosi tobie niczego nie odmowie. Mrr
mam nadzieję, że przetrwałas

Ja po rozdaniu dyplomów, był tort i szampan (ciepły i rozgazowany bleee)

póżniej z dwiema kolezankami poszłysmy na obiad, piwko i lody...

a teraz wypoczywam w domu.

Ogólnie jestem załamana - moja dracena chyba już na dobre umiera
w pierwszym etapie ja zasuszyłam, a teraz chyba przelałam, bo dziś odcięłam jeden miekki pęd. Czyli gnieje... to mój jedyny kwiat
Stary 2013-07-07, 10:41   #555
ktosia86
Zakorzenienie

Hej!

Wczoraj leniwa sobota, dzisiaj leniwa niedziela. A mieliśmy jechać do zoo
Marcelinka już nie gorączkuje, ale ma mega wysypkę, więc albo to trzydniówka z wysypką po raz drugi (WTF?! ) albo jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami ospy Zobaczymy jutro, trzeba się będzie przejść do lekarza
Stary 2013-07-07, 11:02   #556
Leine
Zakorzenienie

Cześć!
Zrobiłam ciasto cappuccino, jest pyszne! Jak kupne... ciężko jest się na nie tylko patrzeć wczoraj zjadłam 4 kawałki ale próbuję się ograniczać - o dziwo jajniki przestały pobolewać, wszystko ustało.

Ktosia
współczuję. Oby to nie ospa, lepiej iść upewnić się do lekarza- jeśli zaczną się robić pęcherze to już coś poważnego... A gdzie ją wysypało?

Ana gratuluję! I w końcu zaznany spokój...

Rosette to sobie pogadałaś o boczku z mężem!

Kliwia jak się rower sprawuje? Ja marzę o rowerku i takowy mi się spodobał klik
a fotelik dla dziecka nie wiem jaki, dość drogie są Na razie patrzę na ten klik

India ile butów masz ja mam... zaraz policzę mam tylko 1 na obcasie, które rzadko używam bo po prostu nie lubię i nie umiem pewne chodzić, także Cię podziwiam, że codziennie w nich pomykasz
Sandałki na koturnie,
sandały na płaskim,
płaskie balerinki(najczęściej używane)(które wiecznie podbijam u szewca bo zdzieram podeszwę ale idealnie się mi w nich chodzi i ciężko się z nimi rozstać)
2x buty sportowe- do ćwiczeń i na dwór,
2x kozaki na koturnie i na obcasie
Wyjściowe na obcasie używane już 4-5 rok i też podbijam u szewca
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 14:08   #557
kliwia
Zakorzenienie

leine no rower wyglada na ok co do fotelika, jak patrze na mijajace mnie dzieciowe foteliki to duzo ludzi jezdzi zwyklymi i zyja byleby dziecko chcialo wsiasc, zuzka na razie nadal nie chce. no i kask dla dziecka
Moj rower super, jezdze prawie codziennie
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 14:10   #558
ktosia86
Zakorzenienie

Leine do lekarza oczywiście, że pójdę, ale jutro, bo przecież nikt dzisiaj nie przyjmuje. Gorączki nie ma, humor i apetyt bez zmian, więc nic tragicznego się nie dzieje. Im dłużej na nią patrzę, tym bardziej wydaje mi się, że to nie ospa, może różyczka Co najlepsze to dopiero co 1,5 tyg temu dostała szczepionkę na odrę, świnkę i różyczkę Wysypana jest wszędzie, plamki wielkości ziarenek soczewicy, przy trzydniówce miała mniejsze
Stary 2013-07-07, 14:13   #559
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
leine no rower wyglada na ok co do fotelika, jak patrze na mijajace mnie dzieciowe foteliki to duzo ludzi jezdzi zwyklymi i zyja byleby dziecko chcialo wsiasc, zuzka na razie nadal nie chce. no i kask dla dziecka
Moj rower super, jezdze prawie codziennie
Moja też do nowości nie jest na początku przekonana, ale z czasem się zaprzyjaźni Zuzka z fotelikiem na rowerze, na pewno dzięki za opinię tż jak mi powiedział, że 400 zł trzeba liczyć na fotelik to się załamałam... ale widzę są tańsze tańsze ni znaczy gorsze, co nie?

No i jak taki miejski? Lepszy niż górski? Bo mój to mnie namawia na górski, bo czy do lasu czy do coś to niby lepszy taki. A mi się spodobał miejski- poza tym go nie ma cały tydzień, bo w pracy siedzi i nie ma czasu na spacer, a co dopiero na rower, wycieczki?

Ps. Gratuluję spadku w kg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-07, 14:26   #560
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
gratulacje!

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Ana gratulacje!
Marcela nam od wczoraj gorączkuje Poza gorączką nic jej nie jest, ani kaszlu, ani kataru, gardło też nie jest czerwone. Albo to trzydniówka nr 2, albo zęby
uuu, nie dobrze ja jeszcze nie wiem co to choroba u dziecka ale współczuję. Mój dziś w nocy miał chyba lekko zapchany nosek i ciągle się budził, więc musiałam mu psiknąć solą morską + frida i był mega płacz w środku nocy a mi serce pękało na szczęście po chwili szybko odleciał....

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Ja po rozdaniu dyplomów, był tort i szampan (ciepły i rozgazowany bleee) póżniej z dwiema kolezankami poszłysmy na obiad, piwko i lody...
dobre i to... mnie nie było na rozdaniu dyplomów i ogólnie nawet się nie pożegnałam z kolegami i koleżankami ze studiów, bo byłam wtedy już w Irlandii

Mały śpi na balkonie, mam chwilę synek ma juz 2 miesiące i jest nie do poznania!
Ostatnio mnie nieźle zaskoczył. Ponieważ u nas w sypialni jest już słońce około 5 rano, to żeby go nie budziło (mimo zasłon!) to zawsze po nocnym karmieniu koło 2-3 kłade go w gondoli z wózka i dzieki temu śpi w ,,ciemności". No i nakarmiłam go ostatnio, położyłam i potem mniej wicej od 4 do 7 słyszałam jak marudzi przez sen, ale nie płakał więc spałam dalej. On czasami tak jęczy, albo charczy przez sen. No i wreszcie obudził się koło 7, biorę go a tu tak śpiochy do pach zasikane, materac w połowie, boki (!) gondoli też mokre, a on nic...!!!!!! Wszystko do prania, mówię mu synu było trzeba płąkać!

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 14:37   #561
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2013-07-07, 16:40   #562
Leine
Zakorzenienie

Ktosia a M. się drapie, swędzi ją? dobrze, że ma humorek i je, to najważniejsze

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość

Mały śpi na balkonie, mam chwilę synek ma juz 2 miesiące i jest nie do poznania!
Ostatnio mnie nieźle zaskoczył. Ponieważ u nas w sypialni jest już słońce około 5 rano, to żeby go nie budziło (mimo zasłon!) to zawsze po nocnym karmieniu koło 2-3 kłade go w gondoli z wózka i dzieki temu śpi w ,,ciemności". No i nakarmiłam go ostatnio, położyłam i potem mniej wicej od 4 do 7 słyszałam jak marudzi przez sen, ale nie płakał więc spałam dalej. On czasami tak jęczy, albo charczy przez sen. No i wreszcie obudził się koło 7, biorę go a tu tak śpiochy do pach zasikane, materac w połowie, boki (!) gondoli też mokre, a on nic...!!!!!! Wszystko do prania, mówię mu synu było trzeba płąkać!

przynajmniej się wyspałaś hehe
Stary 2013-07-07, 20:19   #563
ktosia86
Zakorzenienie

Leine nie swędzi jej to W ogóle nie zwraca uwagi na tą wysypkę.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-07, 20:26   #564
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Leine nie swędzi jej to W ogóle nie zwraca uwagi na tą wysypkę.
kochana u mojej sąsiadki ( w kwietniu skończyła roczek i teraz miała to szczepienie -odra świnka różyczka) za dwa dni po szczepieniu pojawiła się gorączka 38 st i utrzymywała się 4 dni, po czym pojawiła się wysypka.. dziecko chętnie je, ładnie się bawi, choroby nie widać i teraz nie wiedzą czy to trzydniówka czy rózyczka po szczepieniu (btw byli u 4 pediatrów i żaden nie potrafił postawić jednoznacznej diagnozy)
ale zdrówka dla małej życzę

Kliwia no my mamy zwykły fotelik na rower i mały wnim chętnie siedzi.. nie jeździmy jakos wyczynowo tylko rekreacyjnie wiec nie widzę sensu posiadania jakiegoś wypasionego
cos takiego mamy
http://allegro.pl/bezpieczny-fotelik...368544005.html
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 20:36   #565
india83
Zakorzenienie

Cytat:
g
dobre i to... mnie nie było na rozdaniu dyplomów i ogólnie nawet się nie pożegnałam z kolegami i koleżankami ze studiów, bo byłam wtedy już w Irlandii

Ja nie byłam na żadnym wczesniejszym,a ni na licu, ani na mgr, ani na podyp. A teraz poszłam tylko dlatego, że po wszystkim byłam umówiona z dziewczynami na wypad do miasta zresztą teraz szukam okazji żeby wyjść z domu.

Widzisz jaki grzeczny synuś, dał mamusi pospać
Stary 2013-07-07, 21:14   #566
myszka_maj
Zakorzenienie

Ana - gratulacje!

Ktosia - zdrówka dla Mercelutki

my mamy tez zwykły fotelik na rower, coś podobnego jak Neska, rower też mam zwykły miejski ale jestem zadowolona, pewnie gdybym miala wiecej funduszy wtedy to kupiłabym cos lepszego ale jak na moje wycieczki rowerowe (głównie drogą i chodnikami) w zupełności wystarczy. Tomcio jeździ chętnie, kask też chętnie zakłada...tylko zawsze musze jechać jego stałą ulubioną trasą

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 23:06   #567
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:

ja dziś na 11tą też mam rozdanie dyplomów, ale nie chce mi się jechać
my dyplomy za miesiąc, a jeżeli ktoś chce uroczyście to dopiero połowa września

Cytat:
Treść usunięta

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość

no to pijemy
oczywiście, że pijemy co tam, że 3 dzień, jest co opijać

Cytat:
Ana Gratuluje
dzięki

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
Ana gratulacje
dziękuję

Cytat:
Ana gratulacje!
dzięki

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Ana gratulacje
dzięki

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Ana gratuluję! I w końcu zaznany spokój...
oj tak spokój... uff ale jeszcze nie dociera

Cytat:
gratulacje!

Cytat:
Ana - gratulacje!
dziękuję bardzo

ahh aż sobie pozwoliłam na indywidualne podziękowania
Stary 2013-07-08, 07:59   #568
kliwia
Zakorzenienie

leine miejskim tez wjedziesz na sciezke w lesie o ile ejst rowna w miare po wertepach z dzieckiem nie wjedziesz bo wytrzesie raczej po rownym terenie z dzieckiem sie jedzie.
Miejski przynajmniej 7 biegow by mial. i regulowana keirownice.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 08:57   #569
Ana***
Zakorzenienie

Cześć
Stary 2013-07-08, 09:20   #570
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Super! Gratuluję!!!

Cytat:
wlasnie wrocilam.. tylko moj fryzjer potrafi mnie spic alkholem ktorego nie lubie ide sac jutro szkolenie cd ale fajnie tak odpoczac od zgielku swiata
buhaha! Czad!

Dałaś radę! Jesteś mistrz!

Cytat:
Gucia a buty trzymam w różnych miejscach, większość w garderobie na specjalnych półkach ale ich jest za mało więc reszta jest poukładana w kartonikach, a ponadto te co noszę najczęściej do tej pory walały się pod schodami- wystawka jak w obuwniczym, ale włąnsie jestem w trakcie wykonywania szafki po schody, więc tam bedzie kolejna przechowalnia. No i kilka jeszcze zostało u rodziców, muszę im się przyjrzeć i te co się nadają muszą sie do mnie przeprowadzić ( 2 pary na pewno!)

Wiesz mnie TZ kontroluje sowją obecnościa, on nic nigdy nie mówi, ale mnie samej jest tak niezrecznie, że ciagle jakieś kupuje, więc swojego czasu teżprzed nim ukrywałam, ale on bystra bestia jest i zauwazał wiecd się ograniczałam. Ale teraz to go nie ma, więc sama rozumiesz

wczoraj wróciłam padnięta.Po pracy pojechałam z kumpelą do Plazy i wróciłam do domu o 20.30!
No ale kupiłam fajne spodnie z Zary ze 179 na 99zł
i Lee 299- 149zł tu już w ogóle super trafiłam bo na pierwszy dzien przeceny tego modelu i na szczescie nie było problemu z rozmiarem.
Więc jak widać przeceny bardzo korzystne.

W środę byłam w esotiqu bo też była promocja jak kupisz za 250zł to dostajesz 50% rabatu, więc skorzystałam

Ogólnie dziś zapowiada się piękna pogoda, ale mnie znowu boli brzuch, a to mi odbiera chęć do czegkolwiek, więc nie wiem czy przypadkiem nie zostanę w domu
no to widzę, Wasz dom butami stoi
No i dobrze! Każdy ma swojego bzika!

ładnie ze strony TŻ, że akceptuje To lubię!
No i faktycznie teraz ograniczać się nie musisz! Aż tak!

cieszę się, że wypad do plazy udany! Super zakupy!
A ja zawsze lee omijam bo wydaje mis ie, że nigdy tam wyprzedaży nie ma... musze pójść bo uwielbiam od nich spodnie!

Cytat:
Ana gratulacje!

I jak się dzisiaj czuje? Daj znać jak po wizycie u lekarza!

Cytat:
Ogólnie jestem załamana - moja dracena chyba już na dobre umiera
w pierwszym etapie ja zasuszyłam, a teraz chyba przelałam, bo dziś odcięłam jeden miekki pęd. Czyli gnieje... to mój jedyny kwiat
to teraz ją zostaw. Nie podlewam ani nic. Może przetrwa.
Ja też załatwiłam dracenę. I już jej nie ma.

Za to skrzydlokwiat mi rośnie jak szalony i jeden śmieszny kwiatek z ikei. Wydawało się, że nic z niego nie będzie, a się puścił.

No i mój storczyk po prawie 2 latach zaczął puszczać łodyżkę Iwka to dzięki Tobie, bo podlewałam go jak radziłaś. Może coś jeszcze z niego będzie

Cytat:
no czad!

Cieszę sie, że macie się dobrze i że wszystko się świetnie układa!

Dzień dobry/
Poniedziałek. Ble!
nie chce mi się już...
Ale do urlopu muszę dać z siebie dużo, dużo, dużo, więc zaczynam sie pozytywnie nakręcać.
Dzisiaj robię listę co jest do zrobienia jeszcze przed urlopem i będę odkreślać

Ja miałam dosć intensywny weekend.
W piątek była przyjaciółka. Przestałam liczyć kieliszki wypitego wina, żeby się nie stresować Było cudnie! Choć i tak się do końca nie nagadałyśmy. Za to w sobotę musiałam się dosć szybko zebrać i nie powiem - bolało... wszystko mnie bolało. Jeszcze mi się tel zepsuł, więc mnie to dobiło. Ale ogarnęłam.
Mam już strój na wesele To najważniejsze!
A wieczór z tż. Graliśmy w kości, raczyliśmy się zimnym piwkiem i biwakowaliśmy na naszym ranczu Niedziela rodzinna - to lubię!

Aaaa Kliwia zrobiłam w końcu faszerowane pieczarki, tortilki, mozarelle z pomidorami i sałatkę

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości