Filmiki urodowe na YT, część XIII + offtopowe ploty - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-23, 18:59   #541
mantas
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIII + offtopowe ploty

Cytat:
Napisane przez Rossonera Pokaż wiadomość

[/COLOR]
5 litrów? A to nie jest znowu przesada w drugą stronę?
W upały pijam 2 butelki wody x 1,5 litra. Do tego 0,5 litra wody (jesli cwicze), to juz daje 3,5 l. Dzisiaj bylam w gosciach wiec wypilam znow pol litra wody (gazowanej), zaraz zrobie sobie herbate i przed snem jeszcze jedna, co da 4,5 litra i na kolacje zjem zupe szparagowa

W upały dobijam się jeszcze wodą z cytryną i miętą

Nie liczę do tego soków owocowych i mleka (robie na jego bazie koktajle). Kawy nie pijam
Stary 2013-06-23, 19:10   #542
5b5113117b6e42222229f5594ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd82d2cbf
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
w ogole wody nie pijesz? zacznij koniecznie.. jak się zacznie i organizm sie przyzwyczai to się w ogole nie czuje, że sie tyle pije w sensie do 2 litrów wody plus inne płyny. wiecej niż 2 litry, gdy nie ma 30 stopni jest troche hm.. przesadne. jak ktoś ma takie pragnienie i musi pić tak dużo to trzeba zbadać cukier i ogolnie tarczyce.
No,wezmę się w garść i zacznę pić wodę.Tym bardziej że już dwa razy miałam kamienie w nerkach ,i zdaniem urologa- sama jestem temu winna
5b5113117b6e42222229f5594ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd82d2cbf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 19:17   #543
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
4 litry to wcale nie jest duzo w takie upały, sama pije 3 litry dziennie.
Nooo, a ja od 4 do 5 czasem mniej, ale rzadko

[1=5b5113117b6e42222229f55 94ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd8 2d2cbf;41455087]
O matko, ja i litra nie wypijam... Dziś była kawa,herbata i zupa...To całe moje płyny.Nie wiem jak mam się zmuszać?[/QUOTE]
Mam koleżankę, która ledwo jedną szklankę herbaty na siłe wypijała w szkole średniej.

Cytat:
Napisane przez Rossonera Pokaż wiadomość
Da się przyzwyczaić, uwierz mi Ja jestem tego dobrym przykładem - jeszcze rok temu nienawidziłam mineralnej, piłam jedynie wody smakowe (fuj), słodzoną herbatę i soki, a teraz piję praktycznie tylko czystą wodę i herbaty bez cukru. Jak nie odpowiada Ci smak mineralnej, to możesz na początku dawać trochę soku z cytryny, potem powinnaś przywyknąć.

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

5 litrów? A to nie jest znowu przesada w drugą stronę?
Ja pijam około 4 litró, dużo szklanek 400 ml dziennie, na noc, z samego rana po przebudzeniu nawet dwie, kilka herbat zielonych, zupy, baaaardzo dużo wody spożywam w ciągu dnia
Tez kiedyś sobie nie wyobrażałam picia zwykłej wody,a teraz to mi jakies udziwniane koloryzowane wody prze gardło nie przepłyną, uwielbiam wodę i zieloną herbatę , pijam dużo z cytyną i bez

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
To ja jestem jakaś zacofana...
A może nie zdaję sobie sprawy i też tyle piję?
Na razie nie mój mózg nie ogarnia tej objętości: 3-4 litry wody +kawa +herbata +zupa +soki to jest przecież cała umywalka płynu.
Ja kupuję często 6 l wodę i sama ją potrafię opędzlować czy upał czy nie, dużo też jem także w moim wypadku mi woda nie chamuje apetytu
Stary 2013-06-23, 19:23   #544
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez 69love69 Pokaż wiadomość
ale czad

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
https://www.youtube.com/watch?v=95TBbUwtiTk

8:34

MsDoncellita mówi, że wypija średnio 3-4 litry wody dziennie.
Nie przesadza?
ja wypijam ok. 2 litry, ale znam takich co i 5 wypiją
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 19:24   #545
Ilsa Lund
Zakorzenienie

ja zaczynam się zastanawiać nad kupnem Britty bo jednak wkurza mnie chodzenie co drugi dzień z 5-litrową wodą z Biedronki albo Lidla... dzisiaj na szczęście przyjeżdża Tata z kilkoma wodami zapasu w bagażniku to nie będę musiała tak chodzić

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 19:29   #546
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
Ja i 5 litrow w ciagu dnia wciagne.

Dobrze jest duzo pic, ale ostatnio czytalam, ze 2 litry dziennie tez sa wystarczajace
To zalezy od aktywności fizycznej, naszej wagi/wzrostu oraz pogody. Nie można pić za dużo wody na jeden raz bo przeleci przez nas jak przez sitko zaburzając gospodarkę mineralną. Jest gdzieś taki licznik ile wody potrzebuje nasz organizm normalnie (czyli nie w czasie upałów)- na którejś ze stron wody mineralnej? Ale trzeba uważać na herbaty bo działają moczopędnie i odwadniają organizm. Ale pamiętać aby pić regularnie małe ilości- kiedy czujemy pragnienie organizm jest już odwodniony.

Cytat:
Napisane przez whip Pokaż wiadomość
nie zgadzam sie z tym, powiedziałabym raczej że jest to pewna tendencja do której mają skłonności szczególnie włosy wysokporowate.
Dziewczyna z bloga blondhaircare też ostatnio uwieczniła swój bad hair day na którym miała włosy nadmiernie spuszone, chyba nie powiesz że są chore?
Ja sama mam taki typ włosa i wiem jak niewiele potrzeba żeby było sianko...
Mam wysokoporowate włosy, cienkie, delikatne, blond, strasznie suche- ale moja skóra prawie w ogóle nie produkuje sebum na twarzy czy na skalpie. Włosy myję ze względu na zapachy, a nie przetłuszczanie. A na zdjęciach mam zawsze mat, nawet bez makijażu, jak stanę obok koleżanek to wyglądam jakby ktoś mnie talkiem obsypał. Ale wolałabym mieć cerę bardziej tłustą, taka wolniej się starzeje
bentkuff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 19:34   #547
evvelinek
Zakorzenienie

[1=5b5113117b6e42222229f55 94ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd8 2d2cbf;41455471]No,wezmę się w garść i zacznę pić wodę.Tym bardziej że już dwa razy miałam kamienie w nerkach ,i zdaniem urologa- sama jestem temu winna [/QUOTE]
aa no jak masz skłonności to koniecznie się bierz za picie wody najgorsze jest pierwsze kilka dni, jak masz dużą awersję to oprócz dodawania czegoś do smaku możesz po prostu stopniowo zwiększać ilość - 1 dnia wypić poł litra, 3 dnia litr, 5 dnia -1,5 l i potem tak trzymać
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-23, 19:37   #548
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
ja zaczynam się zastanawiać nad kupnem Britty bo jednak wkurza mnie chodzenie co drugi dzień z 5-litrową wodą z Biedronki albo Lidla... dzisiaj na szczęście przyjeżdża Tata z kilkoma wodami zapasu w bagażniku to nie będę musiała tak chodzić

Też się nad tym zastanawiałam, ale z tego co liczyłam to mało ekonomiczne to jest. Polecam Ci taki bidon z wkładem węglowym, około 20 zł do dostania w DUKA, a ma pojemność 0.5 litra może to będzie wygodniejsze
gagateczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 19:40   #549
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gagateczkaaa Pokaż wiadomość
Też się nad tym zastanawiałam, ale z tego co liczyłam to mało ekonomiczne to jest. Polecam Ci taki bidon z wkładem węglowym, około 20 zł do dostania w DUKA, a ma pojemność 0.5 litra może to będzie wygodniejsze
o fajnie, mam koło siebie ten sklep to zajrzę. Tylko te wkłady też się chyba wymienia

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 20:03   #550
Labirynth
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=4ylWT21kfH0
Denko u Oleski
Stary 2013-06-23, 20:06   #551
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez bentkuff Pokaż wiadomość

Mam wysokoporowate włosy, cienkie, delikatne, blond, strasznie suche- ale moja skóra prawie w ogóle nie produkuje sebum na twarzy czy na skalpie. Włosy myję ze względu na zapachy, a nie przetłuszczanie. A na zdjęciach mam zawsze mat, nawet bez makijażu, jak stanę obok koleżanek to wyglądam jakby ktoś mnie talkiem obsypał. Ale wolałabym mieć cerę bardziej tłustą, taka wolniej się starzeje
Hue hue hue jedyne moje pocieszenie.. cera tłusta jest o kro pna w zyciu codziennym

http://www.youtube.com/watch?v=fuXBiz757CQ

RLM Haul wyprzedażowy z Agatką
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-23, 20:26   #552
arrachne
Zadomowienie

Cukier i jej wianek Śliczna dziewczyna, ale jakoś nie przemawia do mnie noszenie sztucznych kwiatów i drutu na włosach. W 7:26 wygląda naprawdę pięknie, trzeba jej przyznać.

Zastanawia mnie, czy ta Agatka od RLM na serio jest taka, czy trochę się wdzięczy przed kamerą

arrachne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 20:26   #553
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lovically Pokaż wiadomość

O ty zła, teraz ta piosnka mi chodzi po głowie

Ja nigdy nie potrafię znaleźć tą idealną maxi. Mam jedną czarną spódnicę do ziemi ze szmateksu za 12 zł. zakup życia
Ja to wybredna jestem, a do tego drobna, więc nie wiem, czy nie napaliłam się na tę spódnicę jak szczerbaty na suchary
O muriaty... o szagriaty... hajne trojka na mieniaaaaaa!

Cytat:
Napisane przez agnieszka0790 Pokaż wiadomość

A co do spódnic to ja lubię krótkie spódniczki mimo, że też nie mam nóg idealnych. W reserved są jakieś wyprzedaże teraz i jest bardzo duży wybór spódniczek do 40 zł, chyba się wybiorę jutro powinnam kasę oszczędzać, ale cóż..... mam nadzieję, że jeszcze się coś ostało
Kocham mini, najlepiej obcisłe, mało która rozkloszowana mi się podoba Do tego jeśli ma podwyższony stan, ołówkowa, to orgazm

Cytat:
Napisane przez 69love69 Pokaż wiadomość
WEJDE W S-KĘ!
Jak ja ich kocham! (AbstrachujeTV)

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
Hue hue hue jedyne moje pocieszenie.. cera tłusta jest o kro pna w zyciu codziennym
Dostrzeż plusy - nie tracisz kasy i czasu na rozświetlacz, zgubisz się w lesie - frytki na smalcu usmażysz dla całej rodziny, jak zaryjesz w „beton”, to masz poślizg, więc snołborda masz przez cały rok, nie potrąci Cię samochód, bo jesteś świetlista wadżajna, po prostu jesteś star...
Żeby nie było, ja też mam tłustą cerę i jej nienawidzę
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 20:35   #554
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość

Dostrzeż plusy - nie tracisz kasy i czasu na rozświetlacz, zgubisz się w lesie - frytki na smalcu usmażysz dla całej rodziny, jak zaryjesz w „beton”, to masz poślizg, więc snołborda masz przez cały rok, nie potrąci Cię samochód, bo jesteś świetlista wadżajna, po prostu jesteś star...
Żeby nie było, ja też mam tłustą cerę i jej nienawidzę
Padłam na cyce

Mojej mordy nic nie zmatowi na długo, muszę ciągle coś poprawiać, ale przynajmniej będę długo piękna i młoda

Filtr Vichy SPF 30 matujący spełnia swoje zadanie - używałam go w pełnym słońcu na plaży i wynik jest taki, że ciało mam opalone, brązowe, a twarz białą, jakbym przeszczepiła od kogoś innego Także polecam!
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 20:39   #555
Agata2205
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
ja zamowiłam sobie Dafi na allegro za 38zł już z przesyłką o pojemności 2,4l (z tego wychodzi ok 1,4l już przefiltrowanej, mi tyle wystarczy, bo jestem sama, mieszkam sama...) + jeden filtr na wymianę. Myslę, że to dobra inwestycja, zamierzam dokupić zwykły bidon i go przed wyjściem do pracy uzupełniać
Agata2205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 20:41   #556
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:

jakaś smutna Agatka, zwłaszcza na początku...

Cytat:
Filtr Vichy SPF 30 matujący spełnia swoje zadanie - używałam go w pełnym słońcu na plaży i wynik jest taki, że ciało mam opalone, brązowe, a twarz białą, jakbym przeszczepiła od kogoś innego Także polecam!
Własnie go kupiłam za 25 zł, i lezy w lodówce, mam już 3 filtry do buzi, jutro zapodam chyba go
Stary 2013-06-23, 20:42   #557
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrachne Pokaż wiadomość

Zastanawia mnie, czy ta Agatka od RLM na serio jest taka, czy trochę się wdzięczy przed kamerą
ja się jej boje z tymi jej rozkminami

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
Własnie go kupiłam za 25 zł, i lezy w lodówce, mam już 3 filtry do buzi, jutro zapodam chyba go

to standardowa cena? czy jakaś okazja itp?
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 20:43   #558
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:

Plusem cery suchej jest to, że do 30-tki brak problemów z nią, a jakby nie patrzeć to jako nastolatka czy młoda kobieta najwiecej profitów czerpie się z urody. Jakbym miała trądzik albo jakieś blizny po nim to do obecnej pracy w życiu by mnie nie przyjęli, a jednak mając tłustą cerę ryzyko trądziku jest duuużo wyzsze. W wieku 50 lat będzie mi zwisało czy mam 3 zmarszczki więcej czy mniej bo na młody wygląd w tym wieku wpływa głównie fryzura, figura i ogólnie młody wygląd twarzy. Nawet ze zmarszczkami można wyglądać dobrze- przykład Szapołowska. Poza tym medycyna estetyczna może dopomóc tu i ówdzie
bentkuff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 20:44   #559
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Padłam na cyce

Mojej mordy nic nie zmatowi na długo, muszę ciągle coś poprawiać, ale przynajmniej będę długo piękna i młoda

Moja morda to czysty smalec, ja nie mam skóry, ja mam smalec

E tam, ja ten sam efekt osiągnęłam z podkładem na ryjku, też na plaży

W ogóle, u mnie jest taka opcja, że ja mogę mieć w huk podkładu, a nie widać, że mam tapetę, więc się tynkuję obficie, a jakże, te plamy trzeba zakryć czymś

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-23, 20:45   #560
Aishowa
Zadomowienie

Cytat:
Padłam na cyce

Ja też się opalałam z spf na twarzy to jeszcze czytałam książkę w konsekwencji mam białą twarz i białą szyję Twarz jeszcze przeżyję - dam ciemniejszy podkład lub bronzer i różnicy nie widać, ale szyja...
Aishowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 20:49   #561
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Plusem cery suchej jest to, że do 30-tki brak problemów z nią, a jakby nie patrzeć to jako nastolatka czy młoda kobieta najwiecej profitów czerpie się z urody. Jakbym miała trądzik albo jakieś blizny po nim to do obecnej pracy w życiu by mnie nie przyjęli, a jednak mając tłustą cerę ryzyko trądziku jest duuużo wyzsze. W wieku 50 lat będzie mi zwisało czy mam 3 zmarszczki więcej czy mniej bo na młody wygląd w tym wieku wpływa głównie fryzura, figura i ogólnie młody wygląd twarzy. Nawet ze zmarszczkami można wyglądać dobrze- przykład Szapołowska. Poza tym medycyna estetyczna może dopomóc tu i ówdzie
Każda cera ma jakieś plusy i minusy, i tak wszystkie będziemy, stare i nietrakcyjne, o
Właśnie czytałam, że tłusta skóra jest niby mniej pomarszczona potem, no nie wiem, przekonam się za kilkadziesiąt lat i Wam napiszę

Może mnie wyśmiejecie, ale ja w sumie, a propos medycyny estetycznej i tych klimatów, to bym sobie usta bardzo chętnie zrobiła

Edytowane przez 201703241651
Czas edycji: 2013-06-23 o 20:51
Stary 2013-06-23, 20:50   #562
Aishowa
Zadomowienie

Cytat:
Moja morda to czysty smalec, ja nie mam skóry, ja mam smalec

E tam, ja ten sam efekt osiągnęłam z podkładem na ryjku, też na plaży

W ogóle, u mnie jest taka opcja, że ja mogę mieć w huk podkładu, a nie widać, że mam tapetę, więc się tynkuję obficie, a jakże, te plamy trzeba zakryć czymś
A moja super tłusta mordka zamieniła się w mieszaną - najbardziej tłuste mam miejsca tuż pod obszarem w którym nakłada się korektor pod oczy ( nie wiem jak to nazwać - początki policzków) i tam zawsze mi zawsze podkład schodzi
Stary 2013-06-23, 20:51   #563
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrachne Pokaż wiadomość

Ona chyba taka jest, sympatyczna, ale nie wiem czy bym wytrzymała z kimś takim na dłuższa metę, trochu za słodkoooo

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
[/COLOR]

to standardowa cena? czy jakaś okazja itp?
Regularna, filtr 30.

Cytat:
To mnie teraz pocieszyłaś , ja jestem mega tłusta.
Stary 2013-06-23, 20:51   #564
Aishowa
Zadomowienie

Cytat:
Każda cera ma jakieś plusy i minusy, i tak wszystkie będziemy, stare i nietrakcyjne, o
Właśnie czytałam, że tłusta skóra jest niby mniej pomarszczona potem, no nie wiem, przekonam się za kilkadziesiąt lat i Wam napiszę

Może mnie wyśmiejecie, ale ja w sumie, a propos medycyny estetycznej i tych klimatów, to bym sobie usta bardzo chętnie zrobiła
Ja tam zawszę będę piękna i młoda
Stary 2013-06-23, 20:55   #565
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Aishowa Pokaż wiadomość
A moja super tłusta mordka zamieniła się w mieszaną - najbardziej tłuste mam miejsca tuż pod obszarem w którym nakłada się korektor pod oczy ( nie wiem jak to nazwać - początki policzków) i tam zawsze mi zawsze podkład schodzi
O, to, to, wiem o co chodzi! Też tak mam. Zawsze się tam świecę, myślałam, że jestem jakaś nienormalna, bo to dość dziwne miejsce. To jest jakby... linia sińców, worów pod oczami? Ten półksiężyc, błyszczy
Każdy się świeci w strefie T, ja się świecę cała

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Cytat:
Ja tam zawszę będę piękna i młoda
Masz jeszcze wolne miejscówki w wannie, na kąpiel z kozim mlekiem, płatkami róż, bombą od RGP i krwią dziewic?
Stary 2013-06-23, 20:56   #566
Aishowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
Ona chyba taka jest, sympatyczna, ale nie wiem czy bym wytrzymała z kimś takim na dłuższa metę, trochu za słodkoooo

Regularna, filtr 30.

To mnie teraz pocieszyłaś , ja jestem mega tłusta.
Ja ostatnio widziałam 30 za 45 zł ale była to chyba jedna z tych drogich aptek.
Stary 2013-06-23, 20:56   #567
Atenya
summer vibes;)

Ja tam lubię Agatkę mimo jej wdzięczenia

Lubię ich wspólne filmiki.

Co do wody, to jestem w szoku, że tle pijecie Ja kiedyś nawet pół butelki nie dawałam rady wypić, a teraz wypijam półtora litra, czasem mniej, plus dwie herbaty czyli mamy już 2l i plus różne inne rzeczy typu mleko, zupa itd.

Podobno niezdrowo jest wypija za dużo wody, wyplukuje minerały.

P.S. niedawno wróciłam z biegania i jestem totalnie zajechana
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-23, 20:59   #568
Aishowa
Zadomowienie

Cytat:
O, to, to, wiem o co chodzi! Też tak mam. Zawsze się tam świecę, myślałam, że jestem jakaś nienormalna, bo to dość dziwne miejsce. To jest jakby... linia sińców, worów pod oczami? Ten półksiężyc, błyszczy
Każdy się świeci w strefie T, ja się świecę cała

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Masz jeszcze wolne miejscówki w wannie, na kąpiel z kozim mlekiem, płatkami róż, bombą od RGP i krwią dziewic?
A już myślałam, że ze mną coś nie tak Tak dokładnie to miejsce - jak strefa T jeszcze jakoś się trzyma za to w tym obszarze jest istna tragedia
Mam małą wannę, ale może jakoś się wciśniesz czego się nie robi dla bycia młodym
Stary 2013-06-23, 20:59   #569
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Racja Też mam suchą niestety. Dlaczego nie mogę mieć po prostu normalnej?
Sarunia chyba kiedyś mówiła, ze ma skórę normalną. Szczęściara
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 21:01   #570
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ostatnio widziałam 30 za 45 zł ale była to chyba jedna z tych drogich aptek.
W tej co kupowałam, też drogo, ale zadzwiła mnie ta cena do tego stopnia, że postanowiłam kupić na zapas Pięknie pachnie jak dla mnie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość

Co do wody, to jestem w szoku, że tle pijecie Ja kiedyś nawet pół butelki nie dawałam rady wypić, a teraz wypijam półtora litra, czasem mniej, plus dwie herbaty czyli mamy już 2l i plus różne inne rzeczy typu mleko, zupa itd.

Podobno niezdrowo jest wypija za dużo wody, wyplukuje minerały.

P.S. niedawno wróciłam z biegania i jestem totalnie zajechana
Ateneyka wywołałaś u mnie wyrzuty smienia, nie poszłam dziś biegać, a już chyba 3 dni nie biegałam

Edytowane przez Labirynth
Czas edycji: 2013-06-23 o 21:02
Labirynth jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości