![]() |
#541 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Cytat:
![]() super że sobie słodko spał ![]() My byliśmy w przychodni, po receptę na mleko i odwlec szczepienia bo w sobotę jedziemy na wieś i w razie gdyby coś się działo to najbliższy szpital jest oddalony o 40-50km. Jak namówię męża to podjedziemy do Pacanowa bo w sumie daleko nie mamy ![]() Emil ma niezłą zabawę z dwoma plastikowymi patyczkami i chusteczkami ![]()
![]() |
#542 |
Zakorzenienie
|
Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Mandi ja tez lubie kupu tylko tz jest anty lumpkowy ale te naja metke wiec nic mi nie powie
![]() Karolka 15 zaplacilam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
Zadomowienie
|
Mandragorka, może następnym razem, jak będzie mi się chciało przytargac drabinę do sypialni
![]() Karolka, biszkopt kupowałam w Reichelcie ![]() My też już od maja w dużym foteliku, powód przesiadki był banalny - ten Cabrio Fix mieliśmy pożyczony od przyjaciółki, a że na czerwiec miała termin porodu, to wolałam ciut wcześniej już oddać Phdwao, super łup ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#544 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() poszukam gdzieś lepszego jakiegoś ![]() A jaki kupiliście i gdzie, no i za ile ![]() wiem, wiem wścipska jestem ![]()
![]() |
#545 | |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego naj dla R z okazji roczku
![]() Najlepszego dla Lilki z okazji 11 miesięcy ![]() Ja chyba na dłuższe trasy tez będę potrzebowała coś dla młodego. Musze popatrzec na takie telewizorki ![]() Cytat:
![]() Swoją droga niektóre używane rzeczy sa zdecydowanie lepsze jakościowo jiz te kupne. Karolina my tez ok 2 miesiące jeździmy w dużym fotelika. W tamtym by jeszcze ujechal pewnie ale juz ciasnawo zaczęło być.
http://suwaczki.maluchy.pl/li-60657.png ![]() ![]() ![]() ![]() "Wędrówką jedną życie jest człowieka..." Edytowane przez ewka5891 Czas edycji: 2013-07-08 o 09:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#546 |
Zadomowienie
|
Ja tylko melduje sie ze zyje i odezwe sie wieczorem.
Buziaki dla wszystkich i milego dnia! |
![]() ![]() |
![]() |
#547 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wiem czemu, ale od razu pomyślałam o lampie stojącej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#548 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mamy Britax First Class Plus, kupiliśmy przez amazon, daliśmy coś koło 180€ ![]() Ewka, my nie mamy telewizorka, po prostu ipada montujemy na takim trzymadełku. Zosia oglądała "Luluś, narysuj", teraz na drogę do Jeleniej chyba zrzucę jej "Świat małego Ludwika" - odkryłam to chyba przedwczoraj na youtube i sprawia wrażenie dostosowanego (o ile w ogóle chcemy dziecku coś puszczać) do nawet najmłodszych widzów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My nie mieliśmy problemów z jazda młodego ale w sobotę były korki, plus upał i młody dosyć mocno marudzil. Muszę następnym razem jakieś zajęcie mu wyszukać. Na szczescie drogę powrotną cała przespal ![]()
![]() |
#550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I misia w duży domu - nie pamiętam dokładnie jak brzmiała pełna nazwa ![]() Emil jeszcze bajek nie zna.
![]() |
#551 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() też się na niego czaję ![]()
![]() |
#552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wg mnie jest fajny i łatwy w montażu. Wydaje mi sie, ze przez internet mozna kupić taniej, chyba, ze akurat sa fajne promocje w sklepie.
![]() |
#553 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wiem czemu, ale od razu pomyślałam o lampie stojącej ![]() EDIT: wizaż mi dzisiaj świruje, a może to mój internet złośliwie ogranicza mi dostęp do forum. A jak już łaskawie go udostępni to dubluje posty ![]() Edytowane przez Mandragorrka Czas edycji: 2013-07-08 o 10:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#554 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Do Jeleniej jedzie się około 4 godzin, stawiam, że nie będzie spać w ogóle ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#555 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Karolka wszystkiego naj dla Lilki ![]() Tort piękny ![]() Olcia a propo piwa to P. wczoraj miał wielką chętkę piwa się napić ![]() Miłego pobytu ![]() Prince_polo najważniejsze, że już dobrze, musi odreagować po prostu, szybko wrócicie do normalności ![]() Co do fotelika my dość długo zwlekaliśmy, ale już wozimy się w większym od jakiegoś czasu... Mały dalej ma czasem ciężko wytrzymać całą drogę, ale nie zapeszając chyba teraz jednak jeździ mu się lepiej... Nóżki już mu sporo wystawały, głowa zimą miałam wrażenie, że też zaczyna jak był naubierany, ale było jeszcze tak na styk, na wiosnę już trzeba się było rozglądać, bo wydawało się, że niezbyt ma wygodnie... Jeśli Lilce nie wystaje i jeździ jej się dobrze można jeszcze zaczekać z wymianą moim zdaniem ![]() A jeszcze o termometrach była mowa... My mamy taki do ucha, ale nikomu go nie polecę, bo wg niego to nigdy nie ma temperatury, więc jak trzeba było mierzyłam zwykłym pod pachę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#556 | |
Zakorzenienie
|
Hej!
Wiele radości i zdrówka dla R.!!! ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#557 | ||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wszystkiego najlepszego dla R. Maciejki z okazji roczku ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A jeśli podróżujecie nocą to też nie zaśnie? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#558 |
Zakorzenienie
|
Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Katja pokaz jaki masz termometr. Będziemy wiedziały jakiego nie kupować
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#559 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co można jeszcze dorzucić do takiego menu:
szaszłyki souvlaki z grilla, sos tzatziki; pomidory zapiekane faszerowane mieloną cielęciną lub wołowina, z mozzarellą, natką pietruszki, czosnkiem itd.; kus kus z warzywami (cukinia, bakłażan, inne); sałatka z rukolą, serem kozim, innymi serami i grillowanym boczkiem; sałatka grecka (bez sałaty); talerz wędlin (włoskich); talerz serów; łosoś z kaparami; kanapeczki z pastą z tuńczyka i warzyw; inne pomniejsze przystaweczki. Brakuje jeszcze jednago większego dania, czegoś na ciepło. Macie jakiś pomysł? TZ mnie wkurza, bo "nie ma weny" ![]() Oprócz tego będą oczywiście ciasta, ciastka i słodycze, muffinki (różne, z jagodami, z czekoladą, bakaliami - zrobi szwagierka), no i tort, i owoce oczywiscie, w końcu szczyt sezonu. Edytowane przez Linka25 Czas edycji: 2013-07-08 o 12:38 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#560 |
Zadomowienie
|
Może komuś się przyda info http://www.babyssecret.pl/today.html...nia_2013_07_08
![]() Mandi luknę jak się mały obudzi i później napiszę, bo wyemigrowałam z pokoju ![]()
http://fajnamama.pl/suwaczki/yz5msxz.png http://s2.pierwszezabki.pl/050/050009970.png Edytowane przez katja_22 Czas edycji: 2013-07-08 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#561 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Wszystkiego najlepszego dla R ![]() Dep jakie masz aplikacje dla Małej na tablecie? Ja mu daję Pou to zabawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#562 |
Zakorzenienie
|
Linka jak dla mnie super to menu! Na ile to osób, bo zapowiada sie pokaźna impreza
![]()
#563 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#565 |
Raczkowanie
|
ostatni moj tydzien w pracy i jestem strasznie obwieszona robota ze padam
![]() ![]() ostatnio zauwazylam ze moj maly jakos zebami zgrzyta, macie jakis pomysl jak temu zaradzic...i czy to normalne wogole jest? gratulacje dla wsyztskich dzieciaczkow za kolejne miesiace ![]() ps. moj TZ nadal mysli nad imieniem dla drugiego synka...hahaha zostalo mu juz niecale 2 miesiace ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego dla R., rośnij zdrowo
![]() I ![]() Dep świetna rozmowa o poranku ![]() Brawa dla Sary za chodzenie ![]() Właśnie wróciliśmy ze spaceru, młoda ponad połowę trasy przedreptała, i pewnie zaraz padnie mi na drzemkę. Pies też padł, bo takie wolne chodzenie to dla niego dopiero wysiłek. Ja najchętniej też bym się położyła, ale nie ma tak dobrze ![]()
#567 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój też zgrzyta ![]() ![]() Czy ktoraś dziecina miała już obcinane włoski? Mnie teściowa już 3 razy mówiła że do roku się nie obcina ![]() taa i w ciąży przez wizjer nie patrzy i nie nosi nic na szyi ![]()
![]() |
#568 |
Zakorzenienie
|
Ja obcinałam jak mała miała 4 miesiące z tyłu te czarne kłaki. Ładnie jej odrosły i ma tam gęściejsze niż na reszcie głowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Zakorzenienie
|
Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Linka moim zdaniem menu macie super. Sporo pozycji i urozmaicone. Jednak jeśli czegoś Ci brakuje może dorzuc coś na grilla oprócz szaszlykow.
Nela my nie obcinalismy włosów, bo nie ma jeszcze.za długich. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:38.