|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę: | |||
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 3,57% |
Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V |
3 | 5,36% |
Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V |
24 | 42,86% |
Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
22 | 39,29% |
Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
5 | 8,93% |
Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V |
0 | 0% |
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#541 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Nie ma wyboru i rodzinka też
![]() A na komary to Autan plus i Bros do kontaktu oraz pochodnie i na polku można posiedzieć ![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() Pimafucin jest dobry ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
![]() Kruszynko Chyba jesteś już bardzo zmęczona ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#542 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2
|
![]() ![]() |
![]() |
#543 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Cytat:
Domi Znalazłaś sposób na teściową taki oczywiście z przymrużeniem oka ![]() Fajne bodziaki Maomami Supcio ![]() ![]() Kyte Dziwna nienaturalna moda ![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Nagroda ![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Oczywiście zamiast szykować ciuchy na jutro( w czym ja się wybiorę?) ja uprawiam wizaż ![]() I jeszcze kąpnąć się muszę ![]() ![]() Dogodziłam sobie dzisiaj,zjadłam na grillu 2 kiełbaski,2 fileciki z pstrąga,2 grzanki z serem i dużą pieczarkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#544 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oczywiście będziemy trzymać kciuki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Czekamy na fotkę przyszłej tap madl ![]() ![]() Spokojnej nocki mamcie ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#545 |
Zakorzenienie
|
Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV
Baaaaaabkuuuuu !!!!! Gdiee jeeesteśsśśsś ???
Mamy dziewuszke ??? ;> Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#546 |
Zakorzenienie
|
Babku chyba z tego co pamiętam miała napisać ale jutro znaczy się dzisiaj tak naprawdę bo już po 24.
Ale się dzisiaj opaliłam ![]() Nogi zawsze opalały mi się na brązowo a tu zonk buraczek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#547 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2
Cytat:
![]() Fajny dzień miałaś ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#548 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI
Cytat:
![]() No każdemu życzę takiego miłego i leniwego dnia.Odpoczęłam ![]() ---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- Nie chce mi się spać,ale trzeba jakoś wyglądać rano więc Dobranoc ![]() I jakbym rano nie zdążyła wpaść to lineczka ,pepper ![]() Rybko 12.07 mam tylko wizytę bez usg ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#549 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI
Hej
![]() Wczoraj zaczęłam Was nadrabiać gaduliska jedne! Ale odpadłam chyba po 3 stronie.. Wybyłyśmy z Mamą do Krakowskiej i oczywiście babcia wpadła w szał. Wyszłyśmy z wielką siatą ze smyka i h&m a kupiłyśmy: - 5pak body 68r. - body r. 74 - pajacyk r. 62 - 2pak rajstopek 56/62 -2pak pół śpioszków 62 - 1 parę skarpetek a w h&m: - 2 tuniko sukienki - czapeczkę - 2 pak skarpet mum & dad <3 me Jak ogarnę system przed pracą to Wam obcykam zdjęcie, bo wszystko jest na dziewczynkę w fioletach i różach. Upatrzyłam w zarze boskie trampeczki brązowe ze złotymi ćwiekami ale nie wiem jaką Ninu będzie miała stópkę, najmniejszy był 19 ale jak kojarzę to taki r. miała moja chrześnica jak miała ok roczku, a u Nas roczek wpadnie w grudniu to byłoby szkoda żeby się butki zmarnowały, bo są świetne, więc może jak trafię jeszcze to kupię ok r. 21 żeby były na następną wiosnę po roczku. Cieszę się z kolejnych udanych wizyt ![]() Anoula super że podejrzałaś Maleństwo no i jeszcze lepiej że nadal jest dziewczynką ![]() ![]() Domi przykre strasznie to co piszesz o TŻcie i podziwiam, że tak się z tym trzymasz, ja nie wiem jak bym się zachowała. TŻt nigdy na mnie głosu nie podniósł więc gdyby zadzwonił do mnie z pretensjami że mam naruchać kase w momencie kiedy nie pracuję i to z krzykiem, to chyba by dostał po twarzy.
#550 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() śniło mi się maleństwo że już z nami było, a ono 24 godz na dobę spało ![]() ![]() zaczynam się chyba stresować wizytą ![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#551 | ||
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() Ale u nas skwarek już ![]() Czuję się jak przed jakimś egzaminem,te wszechobecny niepokój i adrenalinka ![]() ---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nie przejmuj się mi też jest na 2 razy.Nerwy się tak jakby uaktywniły ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny czy Wy tez macie problem z depilacja bikini, ze brzuch Wam przeszkadza?:P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba powinnam zjeść coś słodkiego na rozruszanie nie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#554 |
Raczkowanie
|
Nemosek
![]() ![]() Lineczko ja nie mam jeszcze takiego brzuszka żeby mi to utrudniał, ale np nie podniosę nogi do brzucha zgiętej bo mnie blokuje :P A mój Dzieć wstydzi się chyba Tatusia ![]() ![]()
#555 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Ma
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
![]() ![]() |
![]() |
#556 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jak przyłożę rękę to czasem poczuję,ale jak mężul to niet.Wystawia go na próbę.Także na razie tatuś poszedł w odstawkę ![]() ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#557 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny jesteście kochane, bardzo dziękuje za trzymanie kciuków, i za gratulacje
![]() ![]() Mój TŻ wczoraj już załatwił pierwsze cuszki ![]() ![]()
#558 |
Zakorzenienie
|
![]()
Miłego dzionka
![]() Odezwę się pewnie wieczorkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#559 |
Raczkowanie
|
Nemosek to ja pod ręką czuję codziennie rano jak się budzę, w ciągu dnia jakbym na chwilę się położyła to tak samo zaraz stuka i puka i to wyraźnie, no ale przy Tatusiu się krępuje
![]()
#560 |
Zakorzenienie
|
Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. c
Mnie tez kopie a jak poloze reke to przestaje, zabiore reke to znowu
![]() Ale wczoraj tatusia porzadnie skopala i TZ wniebowziety ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#561 |
Rozeznanie
|
Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV
Alez mi sie wczoraj milo zrobilo,robilismy z malzem zakupy wieczorem i mowie,ze jeszcze sobie mala cole wezme,zeby machnac przed usg kilka lyczkow na pobudZenia dZidziusia...a ze cola ma teraz te napisy,na brzegu stAla butelka z imieniem meza to chwycilam.na co slysze "ja tez,ja tez".no i widze,ze grzebie,grzebie,grZebie i wyciagnal butelke "TATA"
![]() ![]() Dlugo dzis do tej wizyty,ale licze ze sZybko zleci w pracy do 14-15,pozniej musZe sie ogarnac przed wyjazdem,spakowac siebie,psa i pewnie meza,wiec moment Leci do 18,a po 18 musimy ruszyc do lekarza,bo to drugi koniec miasta... Alez mam dzis ochote na drozdzowke,taka slodka,z kruszonka,a to taka bomba kcal....ale nie wiem czy sobie swieta dZis nie zrobie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#562 |
Zakorzenienie
|
Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. c
Moze i ja cole lykne przed wizyta? Z tym ze teraz staram sie nie pic gazowanych napoi, poza tym to i nie bardzo mam chec ehh
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#563 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2
Cytat:
![]()
![]() |
#564 |
Zakorzenienie
|
Dzień Doberek
![]() Boziu, pogoda się robi, znowu będzie upalnie i nie do zniesienia ![]() Kobicie w ciąży to nie dogodzi ![]() ![]() Jadę dziś z mamą do Domu Małego Dziecka zawieźć rzeczy dla maluchów. Na weselu zamiast kwiatów prosiliśmy o rzeczy, które aktualnie Dom Dziecka potrzebuje ![]() ![]() Ech, już czuje strach. Jak patrzyłam wczoraj na ich "galerie" to Boziu, tam takie maluszki są, aż się płakać chce ![]() ![]() 3mam kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() i gratki za wczorajsze udane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#565 | ||
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczynki
![]() witam się w nowym wątku, życzę udanych wizyt i spokojnych tygodni ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() oho... czuje jak mi na pęcherz naciska ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#567 |
Raczkowanie
|
Moja Glizda najbardziej fika po nektarynkach, ostatnio przed wizytą zjadła to się ją ledwo dało pomierzyć bo takie adhd
![]()
![]() |
#568 |
Zakorzenienie
|
moja po truskawkach i czereśniach
![]() zapytałam TŻ co robimy w niedzielę, bo mamy pierwszą rocznicę ślubu, a ten do mnie że może samochód robimy- w sensie że części wymieniamy ![]() ![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() Edytowane przez lineczka1989 Czas edycji: 2013-07-04 o 08:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Raczkowanie
|
Nina i Nela lubią owoce ;P
#570 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:34.