![]() |
#541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiedz to tutaj, cz. 15
tak, tak a przynajmniej u mnie widziałam, ale te foremki często wracają do asortymentu więc warto zajrzeć i zobaczyć czy są
![]()
#542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#543 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#544 | |
ReklaMO(D)żerca.
|
Cytat:
byłam totalnym antytalentem kulinarnym. założyłam konto na wizażu, żeby dowiedzieć się, co ugotować i zrobić na deser, na kolację zapoznawczą rodziców moich i Ł. Od tego czasu wszystko zaczęło wydawać mi się takie...fajne, nowe. A jaka była radocha, jak ludziom smakowało coś, co zrobiłam. No i tak sobie piekłam, gotowałam, mieszałam różne rzeczy, a teraz dorabiam robiąc ciacha na zamówienie i piekę co 2-3 dni, jeśli tylko mam czas ![]() to dobrze. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#545 |
Blessed be the fruit
|
Co się dzieje z tym fb
![]()
#546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#547 | |
ReklaMO(D)żerca.
|
Cytat:
no właśnie..dla kogoś gotować, czy piec. To jest radocha. Do dzisiaj nie zapomnę jego miny, kiedy pierwszy raz upiekłam jego ulubione ciasto. Gdybym miała robić coś sama dla siebie, to żyłabym na makaronie z białym serem i leczo. ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#549 |
Konto usunięte
|
Spać.
Nie myśleć. Nie wspominać. Nie pamiętać. |
![]() ![]() |
![]() |
#550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Takiej ochoty narobiłyście mi na muffinki. Całe szczęście, że mam blache do tego, to jutro zrobie. Tż się ucieszy, eheh ![]() Kisiel, Twoje rady sa baaardzo przydatne ![]()
![]() |
#551 |
Konto usunięte
|
Ej dziewczyny! Skończcie z tym gadaniem o pieczeniu...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#552 | ||
ReklaMO(D)żerca.
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#553 |
Marudziara
|
Ja dziś zrobiłam piernik
![]() ![]()
#554 |
Wtajemniczenie
|
Od zawsze zimna, obojętna bez emocji bo po co ludzie mają wiedzieć co ze mną. Pamiętam nawet jak instruktor przed egzaminem się pytał czy jestem zdenerwowana bo wyglądałam jak istna oaza spokoju. A w gaciach z nerwów miałam pełno.Zawsze zdystansowana do świata. Zanim wzięłam coś na poważnie porządnie musiałam to przemyśleć. I to mnie chyba zaczyna gubić. Ilu ludzi przez to straciłam? Czuję się tak beznadziejnie. Nie ma osoby, która by wiedziała o mnie wszystko. Cenię swoją prywatność ale zaczynam się zastanawiać czy nie aż za bardzo. Boję się powiedzieć, że kogoś lubię bo może błędnie odczytuję kogoś reakcję. Aż wreszcie ty. Broniłam się przed tą znajomością, nie chciałam cię poznawać. I tak zaskakiwałeś mnie tym, że mimo iż byłam 3 miesiące za granicą dalej się odzywałeś. Potem to nasze przypadkowe spotkanie byłam święcie przekonana, że po imprezie wszystko się skończy nie odezwiesz się. Jednak myliłam się pisałeś, przyjeżdżałeś ale ta znajomość nie podążała w żadnym kierunku. Powiedziałam dość 3 miesiące milczenia i oto przemyślałeś wszystko chciałeś spotkania. Nie doszło do niego. Kolejne 4 miesiące milczenia aż wreszcie spotkaliśmy się przepraszałeś mnie, zaprosiłeś od razu na wspólne wakacje. Aż znowu zamilkłeś i oto w sobotę widzę cię na imprezie z tym wielorybem. Wku.rwiło mnie to chciałam zwrócić na siebie uwagę ale nie było jak. Nigdy nie byłam zakochana w tobie, ani ty we mnie. Jednak coś ciągnęło nas do siebie dla mnie to było przyzwyczajenie bo przecież prędzej czy później wrócisz. Ja po prostu potrzebuję faceta. Chce mieć kogoś dla kogo będę ważna. Duszę to gdzieś w głębi siebie i staram się nie dopuścić tej myśli do siebie. Jestem beznadziejna. Dzisiaj nawet na smsa mi nie odpisałeś pewnie już jesteś na tych wakacjach tylko czy z nią? Czuję się samotna pomimo wielu koleżanek. I denerwuje mnie to, że nie potrafię nawet teraz usiąść i płakać
![]()
![]() |
#555 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#556 |
Zadomowienie
|
Coo?! Ja nie dam rady?! Chyba żartujesz...jak mnie zobaczysz, to kopara Ci opadnie i dopiero uwierzysz!
|
![]() ![]() |
![]() |
#557 | ||||
Lux Mundi
|
Gdyby był inny, to moje gadanie miałoby moc - zapewniam Cię
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
U mnie od wczoraj dieta, pt. paczka czipsów, paczka słoneczniku i dużo wody ![]() ![]() Cytat:
![]() ~~~~~~~~~~~~ 5 dni z rzędu z maską BingoSpa 12 Ekstraktów Roślinnych - done ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#558 |
Zakorzenienie
|
Dobra koniec z tym, koniec z Tobą..!
Plecy mnie bolą, ciągle coś strzela w środku. Przepiździło mnie dobrze. ![]() Chcę już sobotę. Żebyś mnie przytulał, całował, przytulał, całował. Żebyś się nie mógł ode mnie odkleić jak zawsze kiedy się nie widzimy cały tydzień. Żebym mogła zobaczyć w Twoich oczach tą tęsknotę. Soboto... |
![]() ![]() |
![]() |
#559 |
Wtajemniczenie
|
Persen jest zbawieniem
![]() ale to tylko maskowanie objawów... byle dotrwać do piątku... ach te terminy. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#560 |
Zakorzenienie
|
Odp: Powiedz to tutaj, cz. 15
Dobrze, że napisałaś, martwiłam się..
Wysłane z mojego U20i |
![]() ![]() |
![]() |
#561 |
Zakorzenienie
|
Bez Ciebie jestem inna. Nie wiem jak to wytłumaczyc. Myślałam ze będzie ze mna gorzej.
Ale i tak chcialabym zebys juz wrócił. Db jest mieć świadomośc ze czekam nie na darmo. Ze wrócisz do mnie. Ze to tylkko wyjazd a nie zerwanie kontaktu. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#562 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Powiedz to tutaj, cz. 15
Naczytałam się o Waszych wypiekach i teraz burczy mi w brzuchu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#563 |
Zakorzenienie
|
Już nie wiem co mam robić
![]() ![]() ![]() Nic się nie układa, wszystko jest na opak... Już chcę sobotę żeby się z Wami spotkać..., ale z drugiej strony będę cały czas myślała tylko o Tobie, o tym co robisz ![]() ![]()
To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach ![]() Mała Mi "Dobrze jest umieć odróżniać życie od procesu powolnego umierania." Edytowane przez Buzzerka Czas edycji: 2013-09-18 o 23:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#564 |
Zakorzenienie
|
Ha! Wasze gadanie mi niestraszne. Mam już piekarnik i nie zawaham się go użyć! Jutro będzie sernik z malinami i białą czekoladą. O ile znajdę mój przepis. Jak nie, to będziemy improwizować
![]()
Nie wydaję pieniędzy na głupoty (tysięczna para butów NIE JEST głupotą ![]() Miłośniczka butów wszelakich ![]() Podskakuję z Mel B. Joga ![]() Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą. ---------------------------- Używasz poprawnie? 'Szlak prowadzi na wschód.' 'Szlag mnie trafia.' |
![]() ![]() |
![]() |
#565 |
Zadomowienie
|
Nie myśl, nie myśl, nie myśl.
NIE PŁACZ Popatrz jak wszystko szybko się zmienia coś jest, a później tego nie ma ogarnij się, do k^^&% nędzy
'' Opcja: zaprzyjaźnij się z samym sobą jest idealna, a właściwie jedyna, żeby nie czuć się megasamotnym w życiu ,, Edytowane przez lightgoaway Czas edycji: 2013-09-18 o 23:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Rozeznanie
|
Kochanie nie przysylaj mi takich mms-ow bo chyba dzis nie usne
![]() Dobrze, ze rano juz bedziesz ![]()
#567 |
Lux Mundi
|
I po co się tym katuję? To i tak nic nie da, że będę się zadręczać
![]()
![]() |
#568 |
Zakorzenienie
|
Nie ma to jak czytać swojego bloga sprzed 5 lat, o 3 w nocy. Boże, jaka ja wtedy byłam szczęśliwa. Jak te notki w ogóle wyglądały. Przepełnione radością, optymizmem. I już wtedy byłeś w moim życiu Ty
![]() Tyle się zmieniło od tego czasu. Teraz niby też mam bloga i już bardzo długo, ale jest inny. 3/4 to depresyjne notki, zagubienie, smutek i roztrząsanie negatywów. Do tamtego zapomniałam hasła i poczty ![]() Do tamtego bloga będę jeszcze wracać nieraz - to był cudowny czas. I nie chce mi się spać. Nic a nic. Nie usnę. A na pewno nie teraz.
To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach ![]() Mała Mi "Dobrze jest umieć odróżniać życie od procesu powolnego umierania." |
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Zakorzenienie
|
Leniwy poranek.. Pójdę na 3cią..obiecuję!
![]() Wysłane z mojego U20i |
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Powiedz to tutaj, cz. 15
Super, Ty dzisiaj masz egzamin, a ja jestem 120 km od Ciebie i na dodatek na fotelu dentystycznym. Boję się, że mimo tego, że wiesz więcej niż większość profesorów razem wziętych na uniwersytetach, zadadzą Ci dziwne pytanie, bo nie jesteś 'swojski', tylko 'obcy'. I że plan, że my, się rypniemy, mówiąc wprost. Ja wiem, że jeszcze masz konkurs w sądzie i egzamin na aplikację, ale chcę Cię u siebie na Wydziale. Chcę się zwracać do Ciebie 'panie magistrze'. Chcę wpadać do gabinetu, jak Ci obiecałam. I na obiady też. I w pewnym momencie zostać tam już do końca świata i jeden dzień dłużej.
Nie to, że się zakochałam, bo ja się nie zakochuję. Ale po prostu Cię potrzebuję. Takiego Ciebie, przez którego świat mi się wywrócił do góry nogami.
We must fight for what we believe in ![]() Makenai ![]() Lepiej kochać, a potem płakać. Następna bzdura. Wierzcie mi, wcale nie lepiej. Nie pokazujcie mi raju, żeby potem go spalić. 23.05.2012 - pani licecjatka! ![]() 04.07.2014 - pani magister!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:33.