Tżtówki 2014 - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-22, 18:59   #541
lusia032
Zakorzenienie

Dot.: Tżtówki 2014

Cytat:
Napisane przez mia00 Pokaż wiadomość
No i ja się lepiej w niej czuje

I tak trzymać Ja uwielbiam gdy mój mówi, że mnie już nigdy nie odda

To super, że się dogadujesz z jego rodzinką. I ta jego babcia chciałabym by moja taka była, a nie takie ma podejście ze ojjj
Najważniejsze, że czujesz się w niej dobrze

Też lubię gdy mój TŻ mówi, że już mnie nikomu nie odda Jak to jego babcia mówi, kochany z niego chłopak

Nie odczułam, żebym była niemile widziana czy coś. Zobaczymy co powiedzą jak będzie z nimi sam, bo przy mnie to wiadomo mogli się hamować. Chociaż TŻ mówi, że głupoty gadam i szukam problemów tam gdzie ich nie ma. Niestety ma rację

lusia032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 19:06   #542
mia00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusia032 Pokaż wiadomość
Najważniejsze, że czujesz się w niej dobrze

Też lubię gdy mój TŻ mówi, że już mnie nikomu nie odda Jak to jego babcia mówi, kochany z niego chłopak

Nie odczułam, żebym była niemile widziana czy coś. Zobaczymy co powiedzą jak będzie z nimi sam, bo przy mnie to wiadomo mogli się hamować. Chociaż TŻ mówi, że głupoty gadam i szukam problemów tam gdzie ich nie ma. Niestety ma rację
Ojj faktycznie szukasz dziury w całym sami Cię zapraszali to dobry znak

mi się chciało śmiać bo wczoraj moje siostrzenice w końcu przestały się tżta wstydzić i ta młdosza dziś rano się budzi i ' a wujo gdzie?'

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4
mia00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 20:05   #543
lusia032
Zakorzenienie

Cytat:
Ojj faktycznie szukasz dziury w całym sami Cię zapraszali to dobry znak

mi się chciało śmiać bo wczoraj moje siostrzenice w końcu przestały się tżta wstydzić i ta młdosza dziś rano się budzi i ' a wujo gdzie?'
No szukam dziury w całym, taka już jestem kurcze nie wiem, chyba jakiś brak wiary w siebie jeszcze z dawna, bo TŻ nie daje mi do tego powodów, a wprost przeciwnie cały czas powtarza, że jestem jego Skarbem, że dla mnie żyje i wszystko robi i nie odda mnie nikomu

A siostrzeńcy mojego TŻta myśleli, że jestem jego mamą a do TŻ wołali dziadek, bo się zapominali

Stary 2014-04-22, 20:38   #544
mia00
Zakorzenienie

Cytat:
No szukam dziury w całym, taka już jestem kurcze nie wiem, chyba jakiś brak wiary w siebie jeszcze z dawna, bo TŻ nie daje mi do tego powodów, a wprost przeciwnie cały czas powtarza, że jestem jego Skarbem, że dla mnie żyje i wszystko robi i nie odda mnie nikomu

A siostrzeńcy mojego TŻta myśleli, że jestem jego mamą a do TŻ wołali dziadek, bo się zapominali
Widzisz musisz zmienić myślenie. Tak o 180stopni najlepiej!

hahah ach te dzieci

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4
Stary 2014-04-22, 20:42   #545
Ayrine
Zakorzenienie

hej hej, melduję się po świętach o wszystkich dobrze minęły? ;> (muszę Was nadrobić...)
ja swoje spędziłam z dala od rodziny, razem z TŻ-em, ale i tak moi rodzice musieli mi zepsuć humor... dobrze chociaż że na odległość
Ayrine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 20:48   #546
lusia032
Zakorzenienie

Cytat:
Widzisz musisz zmienić myślenie. Tak o 180stopni najlepiej!

hahah ach te dzieci
Staram się, a TŻ mówi że sukces i tak jest bo zaakceptowałam jego obecność u mego boku

Tak te dzieci, podobno siostra TŻta cały wieczór im tłumaczyła koligacje rodzinne

Stary 2014-04-22, 20:50   #547
mia00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ayrine Pokaż wiadomość
hej hej, melduję się po świętach o wszystkich dobrze minęły? ;> (muszę Was nadrobić...)
ja swoje spędziłam z dala od rodziny, razem z TŻ-em, ale i tak moi rodzice musieli mi zepsuć humor... dobrze chociaż że na odległość
hej hej
a co to się stało?
Cytat:
Staram się, a TŻ mówi że sukces i tak jest bo zaakceptowałam jego obecność u mego boku

Tak te dzieci, podobno siostra TŻta cały wieczór im tłumaczyła koligacje rodzinne
To już jestes na dobrej drodze

Kurcze troszkę mnie gardlo boli ;

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-04-22, 20:58   #548
lusia032
Zakorzenienie

mia00 na bolące gardło to najlepiej ciepła herbatka z miodem i cytryną albo z sokiem malinowym

Ayrine podponam się pod pytanie: co się stało?

Stary 2014-04-22, 21:00   #549
mia00
Zakorzenienie

Cytat:
mia00 na bolące gardło to najlepiej ciepła herbatka z miodem i cytryną albo z sokiem malinowym

Ayrine podponam się pod pytanie: co się stało?
Niestety w akademiku mam aby herbatę, a cytryny i miodu brak. ale jutro sobie kupię i nie dam się

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4
Stary 2014-04-22, 21:03   #550
dzolin
Rozeznanie

Cytat:
Niestety w akademiku mam aby herbatę, a cytryny i miodu brak. ale jutro sobie kupię i nie dam się
Najlepsze jest gorące piwo

Ja mam jutro na 9! Ha, pośpię godzinę dłużej

Ayrine, właśnie co się stało?

23 grudnia - ostatnie chemiczne farbowanie! więcej nie będzie

dzolin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 21:18   #551
mia00
Zakorzenienie

a ja się kładę, bo tak niecałkiem dobrze sie czuje, dobranoc

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-22, 21:28   #552
lusia032
Zakorzenienie

Cytat:
a ja się kładę, bo tak niecałkiem dobrze sie czuje, dobranoc
dobranoc i poprawy życzę

Stary 2014-04-22, 21:44   #553
Ayrine
Zakorzenienie

o matko, jakie zainteresowanie

właściwie to pierdoła, obie strony (ja też, nie ukrywam) zaliczyły fuck-up... no, może ojciec przegiął bardziej chodziło o to, że w niedzielę nie odbierałam telefonów od niego i od matki (bo wiedziałam, że nie będą w zbyt, hmm, dobrym stanie ze względu na swięta ), nie było mnie na fejsie (weekend był, mam siedzieć przed kompem...? ) i już panikowali, że coś mi się stało. pomijam fakt, że nieraz przez tydzień do mnie nie dzwonią i jest ok. no ale tu święta, dobra, rozumiem że chcieli pogadać. ale ja nie chciałam, żeby oszczędzić sobie nerwów (w końcu z jakiegoś powodu nie pojechałam do domu). w poniedziałek już w ogóle dramat i gównoburza, 5 połączeń nieodebranych od ojca z samego rana, sms do mojej przyjaciółki, z którą mieszkam we Wro, a która i tak była w rodzinnym mieście, ona spanikowana też do mnie wypisuje. jak zadzwoniłam do ojca, to był opierdziel, zero szans na normalną rozmowę (mimo, że było przez 13:00, ojciec już nie był w zbyt dobrym stanie, ech), tylko rzucenie słuchawką i nara.

normalnie to matka jest taką panikarą, a zadzwoniła tylko raz, i potem raz napisała na fb, czy żyję, więc raczej zrozumiała aluzję. a ojcu się coś wkręciło, jakaś dziwna alko-amba i foch jak stąd do Kazachstanu. pewnie przez tydzień się do mnie nie będą odzywać, może napiszą/zadzwonią w niedzielę, bo mam urodziny, chociaż nie zdziwiłabym się jakby ojciec się uniósł dumą, a i tak wypomną tę świąteczną sytuację.

tak, mam prawie 23 lata i nie mogę spędzić świąt po swojemu.
Stary 2014-04-22, 22:06   #554
lusia032
Zakorzenienie

Ayrine moja droga jakoś rozszyfrowałam ten zaczarowany ołówek

Hmm no ja takiej sytuacji nie mam, ale u mnie za to nie ma takich prawdziwych więzi rodzinnych, typu spędzanie wspólnie czasu, czego na przykład zawsze mi brakowało i zazdrościłam innym.

Szczerze powiem, że nie dziwię Ci się że miałaś ochotę w inny sposób spędzić święta. Zresztą masz do tego prawo. Nikt nie ma prawa mówić a tym bardziej przymuszać nas do robienia czegoś na co nie ma się ochoty.

Chociaż może następnym razem jak nie chcesz gadać to po prostu napisz napisz im że wszystko ok, bo może faktycznie się martwią.

ps.bo my tu chcemy sobie pomagać i dlatego takie zainteresowanie

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Mykam do łóżka bo późno się zrobiło, chociaż nie wiem czy zasnę bo przez ostatnie dni przyzwyczaiłam się zasypiać w objęciach TŻta

Dobranoc

Stary 2014-04-23, 07:10   #555
lusia032
Zakorzenienie

Witam w nowym już roboczym dniu

3 dni w pracy, jak w zeszłym tygodniu, w przyszłym tylko 2 dni, przez 2 kolejne tygodnie 4 dni - hmm nie wiem jak ja się przyzwyczaję jak przyjdzie mi siedzieć cały tydzień

Wogóle to nie podobał mi się poranek bez TŻta, przyzwyczaiłam się do tego że zasypiam i budzę się obok niego

A wy jakie macie plany na dzisiaj?

Stary 2014-04-23, 07:10   #556
Arya90
Zakorzenienie

Że mnie nie odda słyszałam już wcześniej ale to z tym spedzeniem życia pierwszy raz powiedzial patrząc mi głęboko w oczy i to było takie serio ze aż mi dech zaparlo.

To na biało przeczytam w domu bo z tel ciężko.

Wczoraj byliśmy u znajomych i graliśmy w super grę. Aż stwierdziliśmy że musimy taką kupić he he.

A teraz byle do soboty. Jadę wtedy do szkoły, a potem jedziemy z tz ns zjazd motocyklowy a wieczorem impreza ze znajomymi. My byśmy dlugo w domu nie usiedzieli. Zaraz się nudzimy i kombinujemy co tu robić. :P

6cs
Arya90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 07:14   #557
mia00
Zakorzenienie

Ayrine przykro mi, że rodzice zepsuli Ci święta. Ale może tata przemyśli to i zmieni zdanie. Oni się pewnie martwią o Ciebie, ale przecież jesteś dorosła i masz prawo spędzać czas jak chcesz. Głowa do góry!

Ja dziś mam wolny dzień, ale jestem w akademiku by mieć spokój. dokończę ten okropny mój drugi rozdział i będę się lenić. Nadrobię filmy i wgl. Muszę pójść jeszcze sobie rajtki kupić na sobotę i takie tam.

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4
Stary 2014-04-23, 08:07   #558
justka89
Zakorzenienie

GG do justka89

Cytat:
Witam w nowym już roboczym dniu

3 dni w pracy, jak w zeszłym tygodniu, w przyszłym tylko 2 dni, przez 2 kolejne tygodnie 4 dni - hmm nie wiem jak ja się przyzwyczaję jak przyjdzie mi siedzieć cały tydzień

Wogóle to nie podobał mi się poranek bez TŻta, przyzwyczaiłam się do tego że zasypiam i budzę się obok niego

A wy jakie macie plany na dzisiaj?
Hej.
U mnie w tamtym tygodniu byly 4 dni, w tym i w przyszłym mam 3 dni pracy.
U mnie dzisiaj zbytnich planów nie ma, praca, wolontariat, poczta (muszę zwrócić przesyłkę zamiast podgrzewacza dostałam drążek do ćwiczeń), do biblioteki iść oddać książkę.
04.01.2019 r.
13.06.2020 r.

Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam.
justka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 08:36   #559
raita
Zakorzenienie

A ja się melduję, bo troszkę zaniedbałam, ale to wszystko dlatego, że od dwóch dni się tak żremy z TŻ'tem, że większość siedze i ryczę
Już nawet w nerwach było powiedziane, że lepiej będzie jak się rozstaniemy Teraz nie wiem na jakim etapie jesteśmy, ale wczoraj mówił, że nie chcę odejść, przy czym potem nadal się kłócilismy... Paskudne charaktery mamy.

raita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 08:59   #560
mia00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raita Pokaż wiadomość
A ja się melduję, bo troszkę zaniedbałam, ale to wszystko dlatego, że od dwóch dni się tak żremy z TŻ'tem, że większość siedze i ryczę
Już nawet w nerwach było powiedziane, że lepiej będzie jak się rozstaniemy Teraz nie wiem na jakim etapie jesteśmy, ale wczoraj mówił, że nie chcę odejść, przy czym potem nadal się kłócilismy... Paskudne charaktery mamy.
spokojnie, dajcie sobie na odpoczynek. Nie mówcie sobie rzeczy pod wpływem chwili, których później oboje będziecie żałować.

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4
Stary 2014-04-23, 09:15   #561
dzolin
Rozeznanie

Ayrine głupia sprawa i współczuję, że jednak to nie były zbyt udane święta, bo rodzice... Ja z moimi nigdy nie miałam większych problemów, a odkąd się wyprowadziłam to jestem po prostu uwielbiana dobrze, że masz TŻcika i oparcie w nim

Ja też mówię sobie BYLE DO SOBOTY! Choć w weekend znów mam szkołę, zalatanie, zabieganie ale 1 maja już blisko i kurcze nie wiemy gdzie z TŻem się wybrać chociaż na jeden dzień

Raita a co teraz się dzieje? Tylko nie płacz

Stary 2014-04-23, 09:21   #562
Ayrine
Zakorzenienie

przepraszam dziewczyny, jeśli miałyście dużą trudność z odczytaniem tego tekstu, ale wiecie jak jest, jak już piszę o takich sprawach to wolę trochę bardziej incognito osoby niezorientowane w wizażowych zwyczajach nie ogarną

właśnie wiem, że mogłam napisać smsa, dlatego napisałam, że fuck-up był też po mojej stronie ale z drugiej strony, jakbym tak napisała, to już byłyby telefony co się stało, więc zawracanie dupy byłoby i tak, i tak. no ale co zrobisz? nic nie zrobisz.

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Cytat:
Ayrine moja droga jakoś rozszyfrowałam ten zaczarowany ołówek

Hmm no ja takiej sytuacji nie mam, ale u mnie za to nie ma takich prawdziwych więzi rodzinnych, typu spędzanie wspólnie czasu, czego na przykład zawsze mi brakowało i zazdrościłam innym.

Szczerze powiem, że nie dziwię Ci się że miałaś ochotę w inny sposób spędzić święta. Zresztą masz do tego prawo. Nikt nie ma prawa mówić a tym bardziej przymuszać nas do robienia czegoś na co nie ma się ochoty.

Chociaż może następnym razem jak nie chcesz gadać to po prostu napisz napisz im że wszystko ok, bo może faktycznie się martwią.

ps.bo my tu chcemy sobie pomagać i dlatego takie zainteresowanie

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Mykam do łóżka bo późno się zrobiło, chociaż nie wiem czy zasnę bo przez ostatnie dni przyzwyczaiłam się zasypiać w objęciach TŻta

Dobranoc
no właśnie u mnie też nie ma specjalnie wielkich więzi rodzinnych i też tego zazdroszczę innym. ale rodziny się nie wybiera, jakoś z nimi trzeba żyć, nawet, jak nie są idealni mam tylko nadzieję, że na bazie swoich, nie najlepszych doświadczeń, uda mi się w przyszłości zbudować naprawdę fajną, zżytą ze sobą rodzinę
Stary 2014-04-23, 09:22   #563
raita
Zakorzenienie

Bo on jest uparty, nie potrafi odpuścić, tylko do końca musi wszystko, a w nerwach mówimy sobie bolesne słowa i od jednej kłótni do drugiej

raita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 09:24   #564
dzolin
Rozeznanie

Cytat:
Bo on jest uparty, nie potrafi odpuścić, tylko do końca musi wszystko, a w nerwach mówimy sobie bolesne słowa i od jednej kłótni do drugiej
Właśnie, wszystko w nerwach, a potem się tego żałuje. Ale jest cień poprawy czy ciagle napięcie?

Stary 2014-04-23, 09:30   #565
mia00
Zakorzenienie

Możemy sobie stworzyć zamknięty klub tylko dla tych co się tutaj intensywnie i często udzielają i tam będziemy mogły się wygadac bardziej i wgl

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4
Stary 2014-04-23, 09:37   #566
Ayrine
Zakorzenienie

Cytat:
ale kłócicie się o jakies poważniejsze rzeczy czy o pierdoły?
tak czy siak :glaszcze:
Stary 2014-04-23, 09:49   #567
lusia032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Arya90 Pokaż wiadomość
Że mnie nie odda słyszałam już wcześniej ale to z tym spedzeniem życia pierwszy raz powiedzial patrząc mi głęboko w oczy i to było takie serio ze aż mi dech zaparlo.
przyjemnie jest słuchać takich wyznań

Cytat:
Wczoraj byliśmy u znajomych i graliśmy w super grę. Aż stwierdziliśmy że musimy taką kupić he he.
A co to za gra? Jestem bardzo ciekawa. Ja tez gdzieś wypatrzyłam takie fajne gry, ale raczej do zabawy we dwoje aczkolwiek, że lubimy różne zabawy to zamierzam kupić TŻtowi na urodziny

Cytat:
A teraz byle do soboty. Jadę wtedy do szkoły, a potem jedziemy z tz ns zjazd motocyklowy a wieczorem impreza ze znajomymi. My byśmy dlugo w domu nie usiedzieli. Zaraz się nudzimy i kombinujemy co tu robić. :P
Kiedyś też tak miałam sama że nie mogłam week w doku usiedzieć, nawet z ex tez tak było. Ale mi się odmieniło. Wolę teraz z TŻtem gdzieś jechać na wycieczkę, coś zwiedzić - ale może dlatego że ja bardzo lubię zwiedzać, a wcześniej nie miałam z kim.

Cytat:
Ja dziś mam wolny dzień, ale jestem w akademiku by mieć spokój. dokończę ten okropny mój drugi rozdział i będę się lenić. Nadrobię filmy i wgl. Muszę pójść jeszcze sobie rajtki kupić na sobotę i takie tam.
A potem na połowę rzeczy czasu nie starczy i tylko będziesz się zastanawiać kiedy ten dzień przeleciał
Trzymam kciuki za drugi rozdział

Cytat:
Napisane przez justka89 Pokaż wiadomość
Hej.
U mnie w tamtym tygodniu byly 4 dni, w tym i w przyszłym mam 3 dni pracy.
U mnie dzisiaj zbytnich planów nie ma, praca, wolontariat, poczta (muszę zwrócić przesyłkę zamiast podgrzewacza dostałam drążek do ćwiczeń), do biblioteki iść oddać książkę.
Może ten drążek ma Cię jakoś rozgrzewać, bo to może drążek wielofunkcyjny jest

Dobrze, że o bibliotece przypomniałaś

A gdzie działasz jako wolontariusz?

Mnie TŻ napisał, że kupił suszarkę i jest w drodze do mnie ... ta suszarka oczywiście kochany jest
I cały czas pociesza, żebym się prognozami nie martwiła, bo rzadko się im sprawdzają długoterminowe

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

A w week jedziemy z TŻ na ostatnie zakupy przedmajówkowe

raita głowa do góry, macie trudne charaktery więc pewno tym bardziej jest wam trudniej, ale może warto troszeczkę się wstrzymać zanim coś się wykrzyczy. Wiem, że w nerwach to trudne, ale dla wyższej sprawy można spróbować. Może jak ochłoniecie to o tym wszystki na spokojnie pogadacie. Przecież piszesz, że zależy mu na Tobie, Tobie na nim też więc szukajcie kompromisu

Cytat:
Napisane przez dzolin Pokaż wiadomość
Ja też mówię sobie BYLE DO SOBOTY! Choć w weekend znów mam szkołę, zalatanie, zabieganie ale 1 maja już blisko i kurcze nie wiemy gdzie z TŻem się wybrać chociaż na jeden dzień
A w jakim rejonie polski mieszkasz to może szybciej coś podpowiemy

Cytat:
Napisane przez Ayrine Pokaż wiadomość
mam tylko nadzieję, że na bazie swoich, nie najlepszych doświadczeń, uda mi się w przyszłości zbudować naprawdę fajną, zżytą ze sobą rodzinę
Kochana tez się tego obawiam. Bo wiem na pewno że to wszystko miało silny wpływ na moje dotychczasowe życie osobiste.

Stary 2014-04-23, 10:01   #568
dzolin
Rozeznanie

Cytat:

A w jakim rejonie polski mieszkasz to może szybciej coś podpowiemy

Kochana tez się tego obawiam. Bo wiem na pewno że to wszystko miało silny wpływ na moje dotychczasowe życie osobiste.

Świętokrzyskie / śląskie

A ja uwielbiam dzieci i chcę być najlepszą matką świata i chcę żeby czuły, że są kochane (jak ja ) w sumie to już bym mogła mieć jakieś pociechy

Stary 2014-04-23, 11:00   #569
mia00
Zakorzenienie

o i właśnie była kumpela u mnie na herbatce i ciachu i już pół dnia zleciało

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4
Stary 2014-04-23, 12:38   #570
Arya90
Zakorzenienie

Cytat:
A co to za gra? Jestem bardzo ciekawa. Ja tez gdzieś wypatrzyłam takie fajne gry, ale raczej do zabawy we dwoje aczkolwiek, że lubimy różne zabawy to zamierzam kupić TŻtowi na urodziny
To było bodajże time up! Polegało na tym, że były drużyny i losowało się kartę, na której pisało np. godzilla i trzeba było opowidzieć swojej drużynie o tym tak by zgadli, używając cech charakterystycznych tej postaci i na to było 30 s. Druga runda, trzeba było powiedzieć jednym słowem, a w trzeciej pokazać

raita musicie się nauczyć podchodzić mniej nerwowo do tego będzie dobrze

6cs
Arya90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości