|
|
#541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Straszny wątek. Część 2.
Cytat:
![]() Wysłane z mojego Monsterka za pomocą Tapatalka.
|
|
|
#542 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Swojego czasu nosiłam też (muszę do niej wrócić! ) spiralę DNA i ona faktycznie dodawała mi energii ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#543 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ciekawe
|
|
|
#544 | |
|
Holy Crap!
|
Cytat:
? Jeśli tak to ludzi wokół mnie powinna często boleć głowa
|
|
|
|
#545 | |
|
Zielona Driada
|
Cytat:
raczej nie każdy, kto życzy nam źle może rzucić urok, bo w takim wypadku rasa ludzka chodziłaby pogięta w pół i schorowana ale są ludzie, którzy mogą oddziaływać negatywnie świadomie lub nie.
|
|
|
#546 |
|
zuy mod
|
Moj tata twierdzi, ze jego siostra potrafila rzucac uroki. Dlatego tez ich babcia nie potrafila z nia siedziec w jednym pokoju.
Za to wyzej wspomniana babcia przepowiadala przyszlosc, podobno przepowiedziala wlasna smierc i wykupila juz msze na odpowiedni dzien. wysłano z mojej Xperii SP
|
|
|
#547 |
|
Konto usunięte
|
A ja w to wierze. Zwykle mam w zyciu szczescie. Ostatni miesiac byl koszmarem. Czulam sie jakbym umierala, nic nie szlo jak powinno, spotykalo mnie wszystko zle co sie dalo. I nagle z dnia na dzien minelo. Wstalam rano i poczulam sie jak nowo narodzona.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#548 |
|
Przyczajenie
|
Ja kiedyś miałam iść się kąpać, było koło północy. Wychodze do korytarza, drzwi do łazienki są otwarte, co bardzo rzadko się zdarza. Wchodze, dziwny dźwięk troche jakby uderzanie albo kapanie, chyba coś z rurami, nigdy wcześniej ani później czegoś takiego nie słyszałam. W łazience mamy 3 lampki w suficie i jedna bardzo często miga, gaśnie i znowu się zaświeca. Po za tym po kąpieli, na zaparowanym lustrze zawsze są ślany rąk, w jednym miejscu. Całość tak mnie przestraszyła, że wykąpałam się dopiero rano.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Szaramandra Czas edycji: 2014-07-06 o 14:41 |
|
|
|
|
#549 |
|
Naczelny Hipster
|
Ja nosilam kiedys pierscien atlantow. Moj owczesny chlopak naczytal sie gdzies ze ludzie sie od tego uzalezniaja i potem nie chca zdjac, wiec zalozylam sie z nim, ze przez 2 tygodnie nie bede nosic. Juz troche lat minelo od tamtego, pierscien zalozylam kilka razy, ale jakos... Nie wiem jak to ujac, nie lezy mi, przeszkadza
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#550 |
|
Wredny kotecek
|
Ja ostatnio pożarłam się trochę z mężem w drodze do jego domu rodzinnego. Była akurat u nich jego babcia (mój mąż to jej oczko w głowie, są ze sobą baardzo zżyci), kobieta zawsze bardzo miła i wesoła, ale tego dnia przy stole spojrzała na mnie takim przeszywającym wzrokiem, że do dziś mam to przed oczami
Nie kłóciliśmy się przy rodzicach ale ona musiała to wyczuć jakoś :P Słowem się nie odezwała tylko te spojrzenie... brrr Serio poczułam się taka malutka i jakby "skarcona", dziwne to było..
|
|
|
|
|
#551 | |
|
Biała Dama
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak szłam sie go pozbyć, palił mniew rękę, a to byla zima, mrozno, nie możliwe, zeby tak długo utrzymywał temp po tym jak chwile trzymalam go w ogniu. |
|
|
|
|
|
#553 |
|
Wredny kotecek
|
Nieee nie czułam się winna bo dojeżdżając do domu gadaliśmy już normalnie, tym bardziej przy stole :P ona po prostu to wyczuła, ciężo mi opisać co poczułam, ale znam tą kobietę już 7 lat i nigdy jej takiej nie widziałam :P
|
|
|
|
|
#554 |
|
Raczkowanie
|
pierwszy raz slysze o takim pierscieniu. Przyblizycie temat ?
|
|
|
|
|
#555 |
|
Wredny kotecek
|
|
|
|
|
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#557 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#558 |
|
Wredny kotecek
|
|
|
|
|
|
#559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#560 | |
|
zuy mod
|
Cytat:
![]() wysłano z mojej Xperii SP
|
|
|
|
#561 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja swój pierścień kupiłam na targach "od wahadelka do gwiazd" - takie tam ezoteryczne sprawy. Chodziłam raczej dla zabawy, a nie w poszukiwaniu konkretów. I stał tam koleś z wahadelkiem i tymi pierścieniami, coś mi nad dłonią pomachal i stwierdził, że powinnam nosić pierścień na środkowym palcu lewej ręki. Raz w miesiącu powinno się go zostawiać na noc w szklance z soloną wodą, żeby go oczyścić. Nosiłam i nic. Mojej koleżance natomiast pękał na palcu po kilku dniach. Chyba 3 pierścienie zniszczyła. Może trzeba w to bardzo wierzyć, nie wiem. Kiedyś na uczelni zaczepił mnie jeden koleś (przez wszystkich uważany za jakiegoś nawiedzonego) i kazał mi to zdjąć. Olałam go, a następnego razu jak go widziałam miał dla mnie przygotowane wydrukowane materiały na temat tego pierścienia i wciskał mi CD z nagraniami wypowiedzi biskupów na jego temat. Trochę mnie wystraszyło to co tam było napisane - coś w rodzaju, że przynosi pozorny, chwilowy sukces, a potem trzeba za to zapłacić. Że to niby diabeł siedzi w tym pierścieniu i zakładając go, oddajemy się w jego ręce. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#562 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#563 |
|
Rozeznanie
|
Znam kobiete ktora ma cos w sobie takiego, ze jak sie z tesciowa poklocila, to jej rzucila slowami "a niech ci sie ten jezor zawiaze/zamknie/zawinie.." cos w tym stylu, tesciowa kilka dni potem przestala mowic, okazalo sie ze ma jakas chorobe, zapalenie czy cos i lekarze wtedy dlugo nie wiedzieli co to jest i co z nia zrobic
![]()
|
|
#564 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy pamiętacie jak wam opowiadałam o tym moim sąsiedzie. No to wczoraj wydawało mi się, że go widzę, ale był dosyć daleko ode mnie i zgoniłam to na to, że mi się przewidziało. Dzisiaj schodzę z psem na spacer i otwierają się drzwi od bramy i wchodzi on.
|
|
|
#565 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#566 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#568 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam ostatnio w pewnym mieście z Tż. W lesie są ruiny powojenne... I jest szpital, gdzie zachowana jest piwnica (42m długości)... samo zejście do piwnicy jest przerażające i jestem ciekawa czy tam ludzie wchodzą
|
|
|
|
|
#569 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na szczęście od tamtej pory mam spokój.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.

? Jeśli tak to ludzi wokół mnie powinna często boleć głowa
raczej nie każdy, kto życzy nam źle może rzucić urok, bo w takim wypadku rasa ludzka chodziłaby pogięta w pół i schorowana