Straszny wątek cz. 2. - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-07-05, 17:36   #541
Keket
Zakorzenienie

Dot.: Straszny wątek. Część 2.

Cytat:
Napisane przez oxoxoxoxox Pokaż wiadomość
Ja miałam pierścień atlantów również ale nic złego mi się nie przytrafiło w tym czasie albo nie zwróciłam na to uwagi, raz mi zginął więc kupiłam drugi, a on się złamał i od tej pory nie mam z nimi nic do czynienia.
Może dlatego, że ja zajmowałam się też tarotem, OOBE, LD itp. Dalej mnie do tego ciągnie, ale jakoś się trzymam

Wysłane z mojego Monsterka za pomocą Tapatalka.

Keket jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-05, 19:58   #542
dolinka881
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez oxoxoxoxox Pokaż wiadomość
Ja miałam pierścień atlantów również ale nic złego mi się nie przytrafiło w tym czasie albo nie zwróciłam na to uwagi, raz mi zginął więc kupiłam drugi, a on się złamał i od tej pory nie mam z nimi nic do czynienia.
Też miałam pierścień, nawet gdzieś tam leży, ale mi się znudził :p nic złego mi się nie przytrafiło, ale żeby dawał jakieś szczęście czy lepsze samopoczucie też nie zauważyłam :p
Swojego czasu nosiłam też (muszę do niej wrócić! ) spiralę DNA i ona faktycznie dodawała mi energii

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
dolinka881 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-05, 22:59   #543
StraVvberry
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nikita343 Pokaż wiadomość
W moim rejonie (wlkp) tez się mówi jak kogoś prześladuje pech ,,chyba ktoś mnie ociotał (rzucił na mnie zły urok)'' jak byłam mała także kąpali mnie w czarcim zielu, babcia mówiła, że jak na wodzie są takie męty (nie wiem jak to inaczej okreslić tzn chodzi że jest zanieczyszczona woda po kąpieli) tzn, że ktoś rzucił na nas zły urok przeklnął nas bądź rzucił urok za pomocą wzroku. Ostatnio też kupiłam czarcie ziele, ale na oczyszczenie organizmu.

Ciekawe
Stary 2014-07-06, 12:11   #544
Nightmare666
Holy Crap!

GG do Nightmare666

Cytat:
Napisane przez Minna Pokaż wiadomość
Jak na mój gust możesz zwyczajnie nie łączyć faktów: np. nagłego złego samopoczucia z tym, że miałaś spotkanie z kimś Ci nieżyczliwym/zazdrosnym. Często nawet nie wiemy, że ktoś potrafi rzucić urok, bo nic na to nie wskazuje. Taki ktoś nie ma nad głową napisu: rzucam uroki.
Czy wg. Ciebie działa to w drugą stronę? W sensie, ja mogę rzucić urok czy Ty ? Jeśli tak to ludzi wokół mnie powinna często boleć głowa
Stary 2014-07-06, 12:20   #545
Minna
Zielona Driada

Cytat:
Napisane przez Nightmare666 Pokaż wiadomość
Czy wg. Ciebie działa to w drugą stronę? W sensie, ja mogę rzucić urok czy Ty ? Jeśli tak to ludzi wokół mnie powinna często boleć głowa
Haha nie wiem czy to działa w druga stronę. Wg mnie nie wszyscy mają takie zdolności, bez przesady raczej nie każdy, kto życzy nam źle może rzucić urok, bo w takim wypadku rasa ludzka chodziłaby pogięta w pół i schorowana ale są ludzie, którzy mogą oddziaływać negatywnie świadomie lub nie.

"To fakt. A fakty to najbardziej uparta rzecz pod słońcem."
Minna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-06, 12:26   #546
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

Moj tata twierdzi, ze jego siostra potrafila rzucac uroki. Dlatego tez ich babcia nie potrafila z nia siedziec w jednym pokoju.
Za to wyzej wspomniana babcia przepowiadala przyszlosc, podobno przepowiedziala wlasna smierc i wykupila juz msze na odpowiedni dzien.

wysłano z mojej Xperii SP

L'amore scalda il cuore.

Do. Or do not. There is no try.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Mojwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-06, 12:59   #547
201605161428
Konto usunięte

A ja w to wierze. Zwykle mam w zyciu szczescie. Ostatni miesiac byl koszmarem. Czulam sie jakbym umierala, nic nie szlo jak powinno, spotykalo mnie wszystko zle co sie dalo. I nagle z dnia na dzien minelo. Wstalam rano i poczulam sie jak nowo narodzona.

201605161428 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-06, 14:40   #548
Szaramandra
Przyczajenie

Ja kiedyś miałam iść się kąpać, było koło północy. Wychodze do korytarza, drzwi do łazienki są otwarte, co bardzo rzadko się zdarza. Wchodze, dziwny dźwięk troche jakby uderzanie albo kapanie, chyba coś z rurami, nigdy wcześniej ani później czegoś takiego nie słyszałam. W łazience mamy 3 lampki w suficie i jedna bardzo często miga, gaśnie i znowu się zaświeca. Po za tym po kąpieli, na zaparowanym lustrze zawsze są ślany rąk, w jednym miejscu. Całość tak mnie przestraszyła, że wykąpałam się dopiero rano.

Edytowane przez Szaramandra
Czas edycji: 2014-07-06 o 14:41
Szaramandra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-06, 14:50   #549
Mitsukki
Naczelny Hipster

Ja nosilam kiedys pierscien atlantow. Moj owczesny chlopak naczytal sie gdzies ze ludzie sie od tego uzalezniaja i potem nie chca zdjac, wiec zalozylam sie z nim, ze przez 2 tygodnie nie bede nosic. Juz troche lat minelo od tamtego, pierscien zalozylam kilka razy, ale jakos... Nie wiem jak to ujac, nie lezy mi, przeszkadza

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
Jestem dzieckiem chaosu, tylko chaotyczne działania mają u mnie prawo bytu i nie przyprawiają mnie o zniechęcenie, poczucie bycia niewolnikiem, marazm i łzy w oczach.
Mitsukki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-07, 10:14   #550
GrumpyCat
Wredny kotecek

Ja ostatnio pożarłam się trochę z mężem w drodze do jego domu rodzinnego. Była akurat u nich jego babcia (mój mąż to jej oczko w głowie, są ze sobą baardzo zżyci), kobieta zawsze bardzo miła i wesoła, ale tego dnia przy stole spojrzała na mnie takim przeszywającym wzrokiem, że do dziś mam to przed oczami Nie kłóciliśmy się przy rodzicach ale ona musiała to wyczuć jakoś :P Słowem się nie odezwała tylko te spojrzenie... brrr Serio poczułam się taka malutka i jakby "skarcona", dziwne to było..
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-07, 19:55   #551
_Matilde_
Biała Dama

Cytat:
Napisane przez GrumpyCat Pokaż wiadomość
Ja ostatnio pożarłam się trochę z mężem w drodze do jego domu rodzinnego. Była akurat u nich jego babcia (mój mąż to jej oczko w głowie, są ze sobą baardzo zżyci), kobieta zawsze bardzo miła i wesoła, ale tego dnia przy stole spojrzała na mnie takim przeszywającym wzrokiem, że do dziś mam to przed oczami Nie kłóciliśmy się przy rodzicach ale ona musiała to wyczuć jakoś :P Słowem się nie odezwała tylko te spojrzenie... brrr Serio poczułam się taka malutka i jakby "skarcona", dziwne to było..
Może samej ci się to spojrzenie wydało groźne, bo czułaś się winna

Webook
Filmweb
Last.fm
_Matilde_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-07, 20:54   #552
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

Cytat:
Napisane przez Keket Pokaż wiadomość
Kiedys nosilam pierscien atlantow ale po tym co sie wtedy dzialo wyrzucilam go.
W jaki sposób się go pozbylas? Po tym jak zaczęłam go nosić i spadlo na mnie grom nieszczęść, odpaliłam go nad ogniem, schowałam w biały papier i poszłam wrzucić do rzeki(tak mi polecono zrobic, zeby nie byoo dalszych szkód, na szczęście zadziałało).
Jak szłam sie go pozbyć, palił mniew rękę, a to byla zima, mrozno, nie możliwe, zeby tak długo utrzymywał temp po tym jak chwile trzymalam go w ogniu.
Katerina_00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-07, 21:26   #553
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez _Matilde_ Pokaż wiadomość
Może samej ci się to spojrzenie wydało groźne, bo czułaś się winna
Nieee nie czułam się winna bo dojeżdżając do domu gadaliśmy już normalnie, tym bardziej przy stole :P ona po prostu to wyczuła, ciężo mi opisać co poczułam, ale znam tą kobietę już 7 lat i nigdy jej takiej nie widziałam :P
Stary 2014-07-07, 22:07   #554
Goss_
Raczkowanie

pierwszy raz slysze o takim pierscieniu. Przyblizycie temat ?
Goss_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-07, 22:54   #555
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez Goss_ Pokaż wiadomość
A google nie gryzie... połyka w całości
Stary 2014-07-07, 23:01   #556
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

Cytat:
Zobacz pierścień atlantow
Katerina_00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-07, 23:29   #557
Goss_
Raczkowanie

Cytat:
A google nie gryzie... połyka w całości
aha.. to nie piszmy nic w tym wątku tylko czytajmy google
Stary 2014-07-07, 23:48   #558
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
aha.. to nie piszmy nic w tym wątku tylko czytajmy google
Bez przesady. Po prostu takie pojęcia serio można wpisać w google, czekałaś aż ktoś za ciebie przepisze z wiki?:P
Stary 2014-07-07, 23:49   #559
Keket
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katerina_00 Pokaż wiadomość
W jaki sposób się go pozbylas? Po tym jak zaczęłam go nosić i spadlo na mnie grom nieszczęść, odpaliłam go nad ogniem, schowałam w biały papier i poszłam wrzucić do rzeki(tak mi polecono zrobic, zeby nie byoo dalszych szkód, na szczęście zadziałało).
Jak szłam sie go pozbyć, palił mniew rękę, a to byla zima, mrozno, nie możliwe, zeby tak długo utrzymywał temp po tym jak chwile trzymalam go w ogniu.
Wyrzuciłam go przez okno i poleciał w las. Miałam jeszcze wisior z pentagramem i młot Thora.

Stary 2014-07-08, 08:30   #560
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

Cytat:
Bez przesady. Po prostu takie pojęcia serio można wpisać w google, czekałaś aż ktoś za ciebie przepisze z wiki?:P
Wiesz co, zaczelam szukac i nie znalazlam nic ciekawego na temat uzaleznienia od tego pierscienia. Wiec serio mozecie napisac cos wiecej

L'amore scalda il cuore.

Do. Or do not. There is no try.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Mojwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-08, 09:41   #561
dolinka881
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mojwa Pokaż wiadomość
Wiesz co, zaczelam szukac i nie znalazlam nic ciekawego na temat uzaleznienia od tego pierscienia. Wiec serio mozecie napisac cos wiecej

Ja od mojego się nie uzależniłam, ale jak tak teraz czytam, to zaczęłam się obawiać, że go nie wyrzuciłam, tylko gdzieś tam leży :p
Ja swój pierścień kupiłam na targach "od wahadelka do gwiazd" - takie tam ezoteryczne sprawy. Chodziłam raczej dla zabawy, a nie w poszukiwaniu konkretów. I stał tam koleś z wahadelkiem i tymi pierścieniami, coś mi nad dłonią pomachal i stwierdził, że powinnam nosić pierścień na środkowym palcu lewej ręki. Raz w miesiącu powinno się go zostawiać na noc w szklance z soloną wodą, żeby go oczyścić.
Nosiłam i nic. Mojej koleżance natomiast pękał na palcu po kilku dniach. Chyba 3 pierścienie zniszczyła. Może trzeba w to bardzo wierzyć, nie wiem. Kiedyś na uczelni zaczepił mnie jeden koleś (przez wszystkich uważany za jakiegoś nawiedzonego) i kazał mi to zdjąć. Olałam go, a następnego razu jak go widziałam miał dla mnie przygotowane wydrukowane materiały na temat tego pierścienia i wciskał mi CD z nagraniami wypowiedzi biskupów na jego temat.
Trochę mnie wystraszyło to co tam było napisane - coś w rodzaju, że przynosi pozorny, chwilowy sukces, a potem trzeba za to zapłacić. Że to niby diabeł siedzi w tym pierścieniu i zakładając go, oddajemy się w jego ręce.

dolinka881 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-08, 12:26   #562
Goss_
Raczkowanie

Cytat:
Nie rozumiesz. Ciekawa bylam historii uzytkowniczek zwiazanych z tym pierscieniem. O pierscieniu czytalam.
Stary 2014-07-11, 16:18   #563
anne_mary
Rozeznanie

Znam kobiete ktora ma cos w sobie takiego, ze jak sie z tesciowa poklocila, to jej rzucila slowami "a niech ci sie ten jezor zawiaze/zamknie/zawinie.." cos w tym stylu, tesciowa kilka dni potem przestala mowic, okazalo sie ze ma jakas chorobe, zapalenie czy cos i lekarze wtedy dlugo nie wiedzieli co to jest i co z nia zrobic

anne_mary jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-12, 15:33   #564
SekretnyWachlarz
Zakorzenienie

Nie wiem czy pamiętacie jak wam opowiadałam o tym moim sąsiedzie. No to wczoraj wydawało mi się, że go widzę, ale był dosyć daleko ode mnie i zgoniłam to na to, że mi się przewidziało. Dzisiaj schodzę z psem na spacer i otwierają się drzwi od bramy i wchodzi on.

Treningi
2016: 117/100
2017: 71/100

SekretnyWachlarz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-12, 22:41   #565
_Juliette_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SekretnyWachlarz Pokaż wiadomość
Nie wiem czy pamiętacie jak wam opowiadałam o tym moim sąsiedzie. No to wczoraj wydawało mi się, że go widzę, ale był dosyć daleko ode mnie i zgoniłam to na to, że mi się przewidziało. Dzisiaj schodzę z psem na spacer i otwierają się drzwi od bramy i wchodzi on.
Uważaj na niego... Koleś wydaje się trochę straszny.
_Juliette_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-14, 21:04   #566
201703061208
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Keket Pokaż wiadomość
Troche dluga historia, nie chce mi sie pisac, bo z tel. niewygodnie. Moge opisac za tydzien, jak wroce do siebie. Powiem tylko, ze wyladowalam z tego wszystkiego o ks. egzorcysty. Interesowslam sie wtedy ezoteryka szeroko pojeta. Wydaje mi sie, ze juz to kiedys opisywalam na wizazu. A moze to byla kafeteria.
Czy Ty nie pisałaś może o tym na wątku o egzorcyzmach? coś tak kojarzę, bo Twoja historia była hmm...mocno nietypowa i zapadająca w pamięć
201703061208 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-22, 13:48   #567
voice_of_silence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Szaramandra Pokaż wiadomość
Ja kiedyś miałam iść się kąpać, było koło północy. Wychodze do korytarza, drzwi do łazienki są otwarte, co bardzo rzadko się zdarza. Wchodze, dziwny dźwięk troche jakby uderzanie albo kapanie, chyba coś z rurami, nigdy wcześniej ani później czegoś takiego nie słyszałam. W łazience mamy 3 lampki w suficie i jedna bardzo często miga, gaśnie i znowu się zaświeca. Po za tym po kąpieli, na zaparowanym lustrze zawsze są ślany rąk, w jednym miejscu. Całość tak mnie przestraszyła, że wykąpałam się dopiero rano.

Czytałam ten post i za głową spadł mi plakat ze ściany
voice_of_silence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-22, 13:53   #568
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Byłam ostatnio w pewnym mieście z Tż. W lesie są ruiny powojenne... I jest szpital, gdzie zachowana jest piwnica (42m długości)... samo zejście do piwnicy jest przerażające i jestem ciekawa czy tam ludzie wchodzą

agnieszka_2612 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-22, 23:11   #569
oxoxoxoxox
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agnieszka_2612 Pokaż wiadomość
Byłam ostatnio w pewnym mieście z Tż. W lesie są ruiny powojenne... I jest szpital, gdzie zachowana jest piwnica (42m długości)... samo zejście do piwnicy jest przerażające i jestem ciekawa czy tam ludzie wchodzą
Nie kusiło Was aby się rozejrzeć wokół tego szpitala?
Stary 2014-07-23, 12:02   #570
Keket
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aisha21 Pokaż wiadomość
Czy Ty nie pisałaś może o tym na wątku o egzorcyzmach? coś tak kojarzę, bo Twoja historia była hmm...mocno nietypowa i zapadająca w pamięć
Zdaje się, że tak na szczęście od tamtej pory mam spokój.

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości