Chłopaki-Przystojniaki,Dziewczynki-Młode Damy,a przed Nami I Dzień Mamy,IX-X2013 czXI - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytułkolejnego wątku
Mamusie wrześniowo-październikowe 2013 0 0%
Mama bardzo kocha mnie, daje buziaki całe dnie 2 6,90%
Była wiosna, przyjdzie lato, coraz większy jestem tato! 4 13,79%
Stoję, siadam lub raczkuję i na zloty podróżuję 10 34,48%
Jeden "papa", drugi "brawo", każdy bobas rośnie żwawo 10 34,48%
Nowych rzeczy się uczymy, w nocy grzecznie sobie śpimy 0 0%
Dzień Mamy Minął, teraz Dzień Ojca, a my kochamy naszego brzdąca 3 10,34%
Głosujący: 29. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-27, 07:11   #541
karolson
Zakorzenienie

Dot.: Chłopaki-Przystojniaki,Dziewczynki-Młode Damy,a przed Nami I Dzień Mamy,IX-X201

Czaszka, Lula co do zwracania uwagi znajomym ja przestalam bo mam wrazenie ze oni mysla ze ja tak tlumacze to ze Filip pozno robi rozne rzeczy. Przyklad moja przyjaciolka ma 4 mcznego syna generalnie wymuszacza jecaego non stop wiec w gondoli podnosi mu na spacerach oparcie dosc wysoko zeby niejeczal i zeby mogla spacerowac. Wiec jak usnie to tez spi w tej pozycji i ciagnie sie z brzucha do gory do siadania i lapie sie zbandy i podnosi. Przesadzila teraz 4 miesieczniaka do spacerowki gdzie oczywiscie mlody jezdzi na siedzaco prawie . Ona sie jara ze on to sam robi - ciagnie sie do siadu w gore z pozycji pollezacej. No moim zdaniem to niekoniecznie robi bez ingerecji i to dobrze. Na brzuchu nie lezy wcale albo 2 min przed tv. Sadza go w ikeowym krzeselku na karmienie gdzie on wogole sie zwija. Pani pediatra jej mowila ze jeszcze za maly. Itd ja to sie wogokle juz w temacie dzieci nieodzywam..tak samo ekspozycja na gluten pyta bo czytala w necie zapytala lekarza i ma robic ekspozycje tydzien a pozniej moze pelna dawke i tak bedzie roboc .. niech robi kazdy jak chce
Stary 2014-05-27, 07:18   #542
rusałka_1
Zakorzenienie

Dot.: Chłopaki-Przystojniaki,Dziewczynki-Młode Damy,a przed Nami I Dzień Mamy,IX-X201

hej

jednak ząbek daje nam troche do wiwatu, młody męczył się w nocy pewnie tak jak przy poprzednim ząbku jeszcze ze 2-3 dni go poboli.
mamy mieć dziś szczepienie i nie wiem czy nie przesunąc bo młody własnie trochę niespokojny i nie wiem na 100% czy to zęby

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
No moje chłopaki też mnie zaskoczyli. Oczywiście oprócz Bartosza bo niestety mąż jeszcze w pracy od 6 więc nie ma się jak wykazać . Ale starszak był za to oryginalny. Przysłał mi maila z cudownymi życzeniami a po powrocie ze spaceru zastałam na stole rafaello i laurkę a średniak zrobił mi w szkole kwiata z krepy, z cukierkiem w środku tyle że nie mógł się powstrzymać i cukierka zjadł w drodze do domu
Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
myslalam ze dzieci mnie dzis nie zaskocza ale jednak... nati miala dzien marudy wiec mnie nie zaskoczyla ale za to artur sam wyrezyserowal wierszyki ktore sam wymyslil, zrobil scenariusz na kartce (nie umie pisac), "nauczyl" kinie wiersza, potem staneli trzymajac sie za raczki i powiedzieli z kartki te wierszyki i dostalam od kini dwie koniczyny wiersze w stylu:
mamo kocham cie bo cie kocham
Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Dostałam dziś bukiet czerwonych róż od Adasia i od męża. Wziął go na ręce i w jego imieniu złożył życzenia, a od siebie dodał, że mnie kocha. Adaś chciał potargać folie i kwiaty.
Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Z okazji Dnia Mamy dostałam dzisiaj laurkę narysowaną przez Maję i Julię, haha Oczywiście łzy stanęły mi w oczach

Muszę iść do pracy
Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość

Ja dostałam dziś laurkę od Zuzi z przedszkola. Przedstawienie będzie dopiero 9 czerwca, takie połączone i dla Mam i Tatusiów.
Cytat:
Napisane przez angelikada Pokaż wiadomość
Eh ja już nie mam pomysłu na to moje dziecko dopiero poszła spać no przecież to nienormalne :/ za chiny nie mogę jej przestawić jak mniej w dzień śpi i wcześnie wstaniemy to po kąpieli padnie uwaga na 30 minut po prostu to jakaś masakra i na nic noszenie uciszanie suszarka cyc karuzela czy mleko no nic!i później dopiero o 23 bądź 24 :/ eh chyba trzeba wstawać o 6 bo nie wiem już co tu z nią zrobić ale wiem że wtedy mi szybko padnie i będzie więcej może w dzień spać eh no inne dziecko chyba mam..

Muszę zwrócić honor mojemu tz bo otóż dostałam kwiatka i ramke ze zdjęciem Leny oczywiście była w tym też moja siostra wtajemniczona i się nic nie wygadala:p wiec teraz muszę coś dla niego też wymyslec coś co może będzie mógł zamontować w samochodzie ze zdjęciem Leny

!
piękne prezenty!

matall, papalinka zdrowia dla maluchów!!! kaśka i dla ciebie również!

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
Ladan jest boska!
nie dziwie sie ze ma glowna role w tym spektaklu.
moglabym wam.napisac chyba ze 3strony wrazen bo bylo mega.
i juz sie zapisuje na nastepny raz.

chyba sie starzeje bo nawet na kopciuskzu sie wzruszylam, ale to bylo fak piekne ze hej

Wysyłane z mojego GT-P1000 za pomocą Tapatalk 2
ooo jestem bardzo ciekawa jej występu!!

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 07:19   #543
kaska87
Zakorzenienie

wczoraj spotkaliśmy kolegę P. z synkiem na spacerze- mały ma 3,5 miesiąca i waży 7kg

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 07:25   #544
teacherka
Zakorzenienie

Znowu nocka z płaczem pierwsza pobudka po godzinie mojego snu. Na ponad godzinę.... Cała się trzęsłam, mój organizm już nie daje rady....
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 07:37   #545
MsLullaby
Zakorzenienie

Biedny Szpak sobie nie pogadał nawet na pytanie skierowane do niego odpowiedział tamten facet haha

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 07:41   #546
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Znowu nocka z płaczem pierwsza pobudka po godzinie mojego snu. Na ponad godzinę.... Cała się trzęsłam, mój organizm już nie daje rady....
łacze sie w bolu z niedawaniem rady... w niedziele sie z tej bezsilnosci poryczalam az bo nie ogarniam chaosu, a jeszcze tyle bym chciala zrobic w obejsciu, dom spratnac, chwasty powyrywac, jakies hobby miec (szyje spodniczki kini, natce i chrzesnicy bo lubie, chce sie za patchwork wziac, musze tylko miec czas bo material juz pociety, wzor zrobiony, "tylko" szycie...), a tu marudzaca natka, ryczacy artur i sfochowana kinia... czasem nie mam siły...

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 07:47   #547
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
hej...
leżę w łóżku i zdycham
zdrowia
Cytat:
wczoraj spotkaliśmy kolegę P. z synkiem na spacerze- mały ma 3,5 miesiąca i waży 7kg
mój ma 7 i tyle wazy.
Cytat:
a nie moze mama do Ciebie przyjechac, zebys odpoczeła ?

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-27, 07:49   #548
kaska87
Zakorzenienie

ja mam bitch face- bez kitu!

Misia mój ma 9 miesięcy i waży 9kg, ale ten malutki nie był gruby wcale nie wiem gdzie miał te kg

Stary 2014-05-27, 07:50   #549
misia332
Zakorzenienie

Cytat:

Misia mój ma 9 miesięcy i waży 9kg, ale ten malutki nie był gruby wcale nie wiem gdzie miał te kg
włąśnie tez zaczełam sie zastanawiac nad swoim ryjkiem

Stary 2014-05-27, 07:55   #550
kaska87
Zakorzenienie

Lewandowscy chyba nie mają na chlebek, albo on jej daje za mało na waciki bo nie dość, że gra w reklamie T-mobile to teraz w dezodorantach rexona

Stary 2014-05-27, 07:57   #551
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Lewandowscy chyba nie mają na chlebek, albo on jej daje za mało na waciki bo nie dość, że gra w reklamie T-mobile to teraz w dezodorantach rexona
najbardziej dobija mnie to jak mówią "poczuj się jak Anna lewandowska"

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-27, 07:57   #552
teacherka
Zakorzenienie

Moniu, Ty to musisz mieć kupę roboty... Ja chwilami w domu nie robię NIC a snu po prostu potrzebuję dużo więcej niż mam i przez to w dzień siedzę..... po prostu użalam się nad sobą, okres mam, to rozczulam się dużo szybciej...

Misiu, niestety, mama pracuje, nie dostanie urlopu teraz. Za tydzień przylatuje moja siostra, to chociaż parę razy do nas może wpadnie...
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 07:57   #553
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Postanowiłam w ogóle nie chodzić spać
Położyłam się po 23, a o północy moje dziecko wstało i urzędowało do 2.10. W tym przez pierwszą godzinę na zmianę non stop darło się, jęczało, stękało i marudziło Jeść nie chciał, trochę się napił wody, przeciwbólowy nie pomógł, dentinox też nie. Jak bujałam na rękach to darł się trochę mniej, jak przestawałam to od nowa W końcu po godzinie wzięłam go do salonu, zapaliłam światło, zaczęliśmy się bawić, wspinał się po mnie, pluł, śmiał się i w ogóle całkiem inne dziecko Jak trochę poszalał to coś tam zjadł, ale jak go dałam do łóżeczka to znów płacz, więc mąż go trochę ponosił i w końcu zasnął. Spał aż do 5.15 wrzuciłam mu zabawki do łóżeczka, ale jęczał dotąd aż wstaliśmy i wzięliśmy go do kuchni.
Wymiękam powoli, nie mam pomysłu co mu jest i jak mu pomóc

A poza tym ma katar i to mu też na pewno przeszkadza, ale jak on tak płacze to mogę odciągać na okrągło, a i tak nos bez przerwy zatkany.

Zapomniałam napisać, że w piątek były wyniki w żłobku i Miłosz się dostał Jestem ogólnie zwolenniczką żłobka, chcę żeby poszedł i nie miałam żadnych wątpliwości, ale teraz mnie dopadły Chodzi mi tylko o to, że jest jeszcze taki malutki. Chciałabym z nim być trochę dłużej i myślę, że spokojnie do końca roku bym mogła zostać, bo mam masę urlopu, ale w żłobku przyjmują tylko od września

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
Ladan jest boska!
nie dziwie sie ze ma glowna role w tym spektaklu.
moglabym wam.napisac chyba ze 3strony wrazen bo bylo mega.
i juz sie zapisuje na nastepny raz.

chyba sie starzeje bo nawet na kopciuskzu sie wzruszylam, ale to bylo fak piekne ze hej

Wysyłane z mojego GT-P1000 za pomocą Tapatalk 2
zazdroszczę, że mogłaś ją zobaczyć w akcji
ja nie jestem miłośniczką baletu, ale kiedyś dostałam zaproszenia z pracy i na żywo to jest zupełnie coś innego, bardzo mi się podobało

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość

Eda wstał mając prawie 41 stopni kiedy to się skończy???
masakra
dużo zdrówka dla Edzika

Cytat:
za ok. rok... to moja wersja... przetestowana
ja też na to liczę

Mel B 14/14 +
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 08:00   #554
kaska87
Zakorzenienie

dziewczyny współczuję tych nocek

ja się tak wczuwałam, że @ będzie na zlot... a guzik do teraz ani widu ani słychu zaczynają mnie te moje cykle drażnić

Stary 2014-05-27, 08:21   #555
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny współczuję tych nocek

ja się tak wczuwałam, że @ będzie na zlot... a guzik do teraz ani widu ani słychu zaczynają mnie te moje cykle drażnić
Mnie też tylko ja na anty i z teoretycznie zdrową tarczyca

Elena wyje od 6 nie mam już siły

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 08:25   #556
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie jest też ten problem że ja już kompletnie nie mam siły w rękach.. Bartek waży 10kg z kawałkiem, jak w nocy się budzi to na rękach się wykręca i już było kilka sytuacji że mi prawie wypadł bo już mi się ręce trzęsą ze zmęczenia. Nawet w nocy muszę spać tylko na plecach bo tak mnie bolą ramiona że nie mogę na boku. Dziś od 3 spał już z nami, nie rozumiem go, w łożeczku się drze, bujany też nie zaśnie a u nas zasypia sam w 2minuty. Nie był by to dla mnie problem gdyby nie to że mnie bez przerwy kopie i oczywiście z tztem jesteśmy rano połamani. Dobra już nie marudze

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 08:29   #557
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:

Ty ? Ty jestes czarodziejka
ale mi tak mowia ;(

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 08:30   #558
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
a ja mój prezent na DM dostałam wczoraj.Pierścionek aczkolwiek kupił za duży i musi spróbować go wymienić, a jak nie będzie tego samego to chyba wybierze inny (no chyba,że zmniejszą).Także pokażę jak już będę widzieć,czy to ten
ale ale.... co tam pierścionek, wazniejsze okoliczności.

W 2010 r zerwałam zaręczyny- historii nie opowiem, bo długa.
Potem się zeszliśmy i w czerwcu 2010 kiedy byłam we Wro na szkoleniu małż do mnie przyjechał na weekend i poprosił mnie ponownie o zostanie jego żoną we wrocławskim zoo, tam jest taka altana nad jeziorkiem. I wczoraj w tym samym miejscu dal mi pierścionek od Natalki . tzn. nie w altanie bo tam są schodki i nie mieliśmy jak wjechać, ale w okolicy
spłakałam się
Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
Mamy drugiego ząbka! Druga dolna jedynka się przebiła
brawo za ząbka
Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
aaa zapomnialabym!
logoasia przyszla dzis paczuszka od Ciebie! bardzo dziekujemy
naprawde nie trzeba bylo wszystko super dobre na Julke i sie przyda
aj tam wynajdę gdzieś jeszcze jakąś słit sukieniusię i legginsy to też podeślę myślalam ze po swojej andzi coś mam, ale wszystko chyba pooddawałam
Cytat:
A ja dostałam kwiaciucha.

Zuzka zrobiła dwa kroczki-raczki ! W końcu zaczyna ogarniać, że rączki też można oderwać od podłogi, nie trzeba się kłaść przy tym na płasko Co za dzień
u nas jest zabawnie przy poruszaniu się Marcina bo jest tak: raczek-pełz-raczek-pełz-raczek-pełz
Cytat:
Napisane przez kahunia Pokaż wiadomość
Ja nic nie dostałam i jeszcze jak cały dzień Amela grzeczna była tak teraz szaleje i spać nie chce
piątka! u mnie tylko małż wspomniał że dzień mamy. Andzia przyszła do mnie i mówi " dziś jest swięto mojej mamy" i odwróciła się na pięcie
Cytat:
myslalam ze dzieci mnie dzis nie zaskocza ale jednak... nati miala dzien marudy wiec mnie nie zaskoczyla ale za to artur sam wyrezyserowal wierszyki ktore sam wymyslil, zrobil scenariusz na kartce (nie umie pisac), "nauczyl" kinie wiersza, potem staneli trzymajac sie za raczki i powiedzieli z kartki te wierszyki i dostalam od kini dwie koniczyny wiersze w stylu:
mamo kocham cie bo cie kocham

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość
Mnie dziś Dawidek wyrecytował piękny wierszyk i zaśpiewał sto lat a Miłosz zdaje się powiedział "mama"

Cytat:
ja tez jestem dzis jak zombie częściej do Ani wstawałam przez ten jej kaszelek, ale Marcin tez ze 4 razy mnie wołał, więc średnio co godzinę biegałam z pokoju do pokoju. Anka jeszcze na dodatek w nocy odwaliła mi numer, wzięłam ją na ręce jak kaszlała i mówię " mocno kaszlnij, żeby nie męczyło", a ona zaczęła mi sikać na kolanach, bo myslała ze ją wysadzam
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 08:31   #559
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
Ty ? Ty jestes czarodziejka
ale mi tak mowia ;(
sally moon

a małż mówi, że jak sama idę to mam mordercę w oczach

Stary 2014-05-27, 08:33   #560
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
ja tez jestem dzis jak zombie częściej do Ani wstawałam przez ten jej kaszelek, ale Marcin tez ze 4 razy mnie wołał, więc średnio co godzinę biegałam z pokoju do pokoju. Anka jeszcze na dodatek w nocy odwaliła mi numer, wzięłam ją na ręce jak kaszlała i mówię " mocno kaszlnij, żeby nie męczyło", a ona zaczęła mi sikać na kolanach, bo myslała ze ją wysadzam
przepraszam

Cytat:
sally moon

a małż mówi, że jak sama idę to mam mordercę w oczach
a on się zna

Mel B 14/14 +
Stary 2014-05-27, 08:37   #561
Natala84
Zakorzenienie

Współczuję nocek, życzę zdrowka wszystkim chorym.... Ja o naszej nocy nawet nie pisze bo to masakra jakaś, w pewnym momencie po prostu się popłakałam z bezsilności..... Oczywiście obie chore

Matal jak tam ciuchcia ? Bo jak coś to odkupimy.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 08:38   #562
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
no mały nie jest
Kaśka zdrówka

Cytat:
ona chyba za wszelką cenę chce być gwiazdą

Kasiunia a może on nie lubi Waszej sypialni? ja nie żartuje mowie poważnie, uspanie w dzień Filip a w sypialni graniczy z cudem, a u mojej mamy czy w salonie jakoś się tak nie drze jak opętany przy usypianiu.

właśnie zrobiałam przegląd ciuchów Filipa pod kątem wyjazdu na wakacje i stwierdzam że dalej niema żadnego rampersa (widziałam Kaska że pisalaś o h&m ale u nas juz nic nie zostało i jakoś takie piżamowe) i niema krótkich bawelnianych albo lnianych spodenek, ma tylko 2 za duże sztuki poliestrowych (od T.) wiec pozostaje mi dokupić rampersy ze 2 i z 4 pary krótkich spodenek, chyba kupie bawelniane z dwu paka ze smyka i jakieś 2 ładniejsze wyjściowe, teraz w te upaly śmigal w samym body albo w cienkich długich dresach.
A no i ten namiot.
Anutka dzięki za link wiecie że w Wawie jest tylko jeden sklep toysplanet i to takim centrum handlowym do którego nigdy nie jeżdzę, a on podobno jest bardzo fajny i znany w DE.
Stary 2014-05-27, 08:40   #563
dodinha
Wtajemniczenie

Hej,współczuję nocek dziewczyny,kiedyś chyba będzie lepiej co?Czekam na to z utęsknieniem.Zdrówka dla wszystkich choruszkow

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
Stary 2014-05-27, 08:42   #564
Isabell12
Zadomowienie

cześć kobietki

poczytałam Was troszeczkę, nie mam kompletnie ostatnio czasu na kompa, tylko tak z doskoku was przeglądam, jeszcze trochę i się ogarnę z tym całym szałem domowym i wszystko wróci do normy.

u nas nocka dzisiaj średnia, ale to przez burzę normalnie od 22.30 do jakiejś 2-3 huczało, błyskało i mały mi się budził , no dawno już takiej burzy nie było

zdrówka życzę dla potrzebujących,

marta
mocno trzymam

aha u nas pogoda z rana jeszcze w miarę, ale ogólnie ma lać i od jutra ochłodzenie

i buziaczek za nie przespane nocki, bo kilka z Was miało imprezki , ech te nasze dzieciaki

Edytowane przez Isabell12
Czas edycji: 2014-05-27 o 08:44
Isabell12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 08:42   #565
karolson
Zakorzenienie

Logoasia - co masz zaplanowane w grafiku 13 czerwca (piątek rano) albo 23 czerwca (poniedziałe popołudniu)
Stary 2014-05-27, 08:42   #566
87czarna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
niefajnie
musisz wrocic ze wzgledow finansowych czy jak?
jak nie chcesz to nie pisz ofkors
Tak Trochę za wygodnie sobie dotąd żyliśmy i skoro budujemy się w Polsce nie mam wyjścia

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
Ojjj ile chorych tutaj zdrówka dla dzieciaków oby łagodnie przechodzili choroby

Wiecie że ja nigdy nie spotkałam się z tą chorobą? Tutaj pierwszy raz przeczytałam ta nazwę w ogóle.

Czarna a z dziewczynami co jak wrócisz do pracy? Szkoda ale wiadomo kasa..

A właśnie przy okazji kasy zapytam może któraś wie czy jak jestem na macierzyńskim, umowę w pracy mam a czy dodatkowo mogę iść gdzieś indziej do pracy? Pewnie nie?
Tż będzie z dziewczynkami,bo on na razie jest na part time no i pracuje na nocki...
Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Kiedy ja się w końcu wyśpię?
A ja?

Witam się po beznadziejnej nocy zafundowanej przez Maję

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 08:43   #567
anutka171
Rozeznanie

Dzien dobry

wspolczuje nocek
u nas rozowo nie jest, tez mamy minimum 2 pobudki.
zawsze staram sie dac mu pic/ jesc i z powrotem do lozeczka odlozyc, ale czasem nie chce tam usnac. biore go do nas i usypia w 2 minuty. i dlaczego
mam ten plus, ze na wieczor zasypia kompletnie sam.za to w dzien jest problem, ale od wczoraj wprowadzam samodzielne zasypianie i malymi kroczkami moze sie uda on jest juz cwany i np. placze, bo ni chce usnac, ja podchodze a on usmiech od ucha do ucha. wiec znowu odchodze i znowu placze wiec po prostu stoje kolo lozeczka, on sie bodzie, ale w koncu usypia.

wlasnie przejrzalam gazetke biedronki od 29.05 i beda fajne promocje na jedzonko np. 2 obiadki + 1 gratis za 8,78zl, 2 deserki+1 gratis za 5,38 zl.

i beda kocyki za 14,99 zl
Stary 2014-05-27, 08:43   #568
karolson
Zakorzenienie

Zdrówka dla wszystkich dzieciaczków bo mimo ładnej pogody strasznie dużo choróbsk
Stary 2014-05-27, 08:45   #569
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
Współczuję nocek, życzę zdrowka wszystkim chorym.... Ja o naszej nocy nawet nie pisze bo to masakra jakaś, w pewnym momencie po prostu się popłakałam z bezsilności..... Oczywiście obie chore

Matal jak tam ciuchcia ? Bo jak coś to odkupimy.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Spokojnie, działa
Wczoraj jeździło ich 7 równocześnie, a mo głowa pękała

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 08:48   #570
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość

Kasiunia a może on nie lubi Waszej sypialni? ja nie żartuje mowie poważnie, uspanie w dzień Filip a w sypialni graniczy z cudem, a u mojej mamy czy w salonie jakoś się tak nie drze jak opętany przy usypianiu.
ale powiem Ci, że w dzień nie ma problemu, od pewnego czasu nawet sam odłożony do łóżeczka zasypia i w dzień śpi spokojnie i nie płacze, tylko w nocy taki problem ja już nawet biorę pod uwagę, że się boi ciemności czy co

Cytat:
Napisane przez anutka171 Pokaż wiadomość
Dzien dobry

wspolczuje nocek
u nas rozowo nie jest, tez mamy minimum 2 pobudki.
zawsze staram sie dac mu pic/ jesc i z powrotem do lozeczka odlozyc, ale czasem nie chce tam usnac. biore go do nas i usypia w 2 minuty. i dlaczego
mam ten plus, ze na wieczor zasypia kompletnie sam.za to w dzien jest problem, ale od wczoraj wprowadzam samodzielne zasypianie i malymi kroczkami moze sie uda on jest juz cwany i np. placze, bo ni chce usnac, ja podchodze a on usmiech od ucha do ucha. wiec znowu odchodze i znowu placze wiec po prostu stoje kolo lozeczka, on sie bodzie, ale w koncu usypia.
ja bym teraz bardzo chciała żeby u nas w łóżku zasypiał, ale też lipa

Mel B 14/14 +
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości